2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Boşandı mı derken? Eski eşi vefat etmemiş, boşanmışlar. Çocuklar annede.

2 ayda bir gelmen gerçekten şansmış... Sen gel arada kendini türk doktorlarına emanet et tatlım
bende aynen oyle yapiyorum canim kendimi kendi doktorlarimiza emanet edyorum bunlarda zaten ona cildiriyorlar... yanlislarini hemen yuzlerine vuruyorum aninda hatta birde diyorumki siz hic bisey bilmiyorsunuz bizim doktorlarimiz daha iyi daha kaliteli , adamlar senin yuruyusunden neyin oldugunu anliyorlar sizse tahlil ultrasona ragmen acaba diyorsunuz dedim cildirdilar......

bende o mana da sordum canım daha çocuk doğmadan sevgisini kimse kestiremez eşininde yaşadığı su an bu durum bir bebk geliyor ama ne olacak
diğer çocuklarından ayrı cevremde gördüğüm kadarıyla söylüyüyorum anne yanın da olan çocuklar babdan daha uzak kalıyor ve baba yıpranıyor
eşinin durumu senden vahim yani
bizim bir tanıdık var ilk eşinden boşandı ikinci eşi bekardı ve çoc çocuk istemesine rağmen adam istemiyor biri bırakıp gitti evlat da neymiş diyor

slm hamişler uun zamandr yokum bı suredaha gıremıcem denızlıye annemın yanına gıtcem orda ozel hastanede rahmıme dıkış koyulacak acıklık oldugundan erken dogum rıskım var bı de akıntı sikayetı olan varmı ben kurtulamadın akıntıyla basım dertte

Evet arada kalmışlık duygusu. Öbür çocuklarıma haksızlık mı ediyorum hissi. Bunları fark ediyorum. Zor günler bekliyor bizi.

geçmiş olsun rahme dikiş için erken değil mi canım ben 5. aydan sonra diye olur biliyorum ama
bol bol dinlen kendine dikkat et

Evet arada kalmışlık duygusu. Öbür çocuklarıma haksızlık mı ediyorum hissi. Bunları fark ediyorum. Zor günler bekliyor bizi.
çocuk doğduktan sonra ikilemi biter çünkü sevgisi başka onun sadece sen hamilelik sıkıntısı çekerken oda o ikilemi yaşıyacak bir müddet

canım arkadaşımmm gözün aydın olsun...dedeciğininde sağlığınaa kavuşmuşş çok sevindimm...

akşama girdeee anneler günü listemize bak...hediye çekilişine katılacakmısın bilmiyorum kuzum ama katılacaksan adını yaz emii

canım geçmiş olsun..Rabbim şifanı versinn:26: güzel haberlerle dönesinn inşallahhh:26:

coook saolun cnm

canım ya senin bebişin bilgi bölümünü okudum cinsiyeti belli olabilir heralde artık ne zaman gittin dr.a en son hiç öğrenen varmı cinsiyeti
yarın benim 9,00da dr. randevum var ikili test için dualarınızı bekliyorum canlarım herkes inşallah güzel haberlerle döner hep bu testleren amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

canım ben 2 hafta önce gittim ikili teste doktor erken bekle 1 ay daha dedi. benim doktorum garantici biraz :) 21 mayısta diğer randevum başka bir yere de gitmeyi düşünmüyorum eşim istemiyor, az daha bekleyelim kesin olsun diyor:)

Eki Görüntüle 401337 Eki Görüntüle 401335 Eki Görüntüle 401333

allah hepimizeee böyle güzel...sağlıklı...sıhhatli...hayırlı...herşeyiylee Rabbim rızasını kazanan evlatlar nasip etsinn...:26:

canlarım iyi akşamlar...iyi haftasonları...kendinize bebişlerinize iyi bakın..unutmayınnn bugun kocişler günü...onların gönlünü alcaz...onların keyfine göree davrancazzz

eşimm bağ evimizi çok sever...pazar günleri genelde oraya giderizz..toprakla taşla uğraşmayı çok seviyor..güllerini suluyorr...ve bize yemek yapıyor elleriyle...bu pazar misafirimiz olduğu için bağ evimize gidemeyecektik...aradı 'hatun bugun gideliimmi?' dedi...
inanın normalde kabl etmezdim.çünkü cuma gecesii bağda ne işim var diye düşünürdüm....
cidden sırf bugun kocişler günü diye kırmadım...yazık nasıl sevindimm kıyamam

yarın uyumayı planlıyoruzz Allahın izniyle...

görüşürüzz..byeee

yuhh diyorum başka birşey diyemiyorum. nasıl bir düşüncesizlik. aslında uyandırdın beni diyip terslemen gerekiyordu.

şekerim adam şuan isteksiz. doğal olarak bir bebeğin getireceği güzellikleri değilde sıkıntıları düşünüyor. inşallah çok tatlı bir bebeğin olurda eşin bunları yaptığına pişman olur.

bak bir arkadaşımın eşininde eski evliliğinden çocuğu vardı ve yaş farkı 14 idi. kadın hamile kaldı adam istemem demiş evi terk etmiş. bu arkadaş pek bir hırslıydı pek sevmezdim kendisini neyse bu sabretti tek başına doğuma gitti. doğum akşamı ziyarete gittim hastaneye baktım koca yok yanında. anladım ama onu öyle görünce çok üzüldüm. sonra adam eve döndü. yaptığı hatayı anladı. şimdi çok mutlular. sabırlı ol. kendini üzme.

ayy çok sevindim canım. yok saçma birşey yok merak etme :)))

iyi yapmışsında kız belki muhtaç kalırsın, adamlara çok söylenme :)

geçmiş olsun canım. inşallah sorun çözülür, bir daha yaşamazsın. benim akıntım var. hiç doktora sormadım valla normal diye biliyorum. bazen sarı bazen şeffaf geliyor.

veeee eşimin iş ile ilgili sıkıntısı bitmiş :))) ayy çok mutluyum. kaç gündür çok stresliydi.

Allah yardımcın olsun, güzel güzel sonuçlarla gel inşallah tatlım

Herkese hayırlı akşamlar iyi hafta sonları arkadaşlar..
biz yarın babanne ve dedemizi karşılıyacaz sonra gidicez kbb uzmanımıza çok öksürüyorum bi çare bulsun istiyorum sonra da bakacaz artıkk hepinizi çok öpüyoruz pazartesi görüüşürüüz

yuh desem de başka sey desem de kapasite müsait değil anlamaya
başımın ağrısı bunlar yüzünden ikiye katlıyor benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…