kızlar dün geceden beri sinirlerim bozuk :2:
ablamın eşinin doğum günü var ablam bizide davet etti bende eşime sormadan kabul ettim.. Eşimin ailesi doğum günü kutlamaz ne lafla nede kucuk hedıye yada pastaylabenim ailem hep kutlar... Bu zamana kadar eşiminkinide dahil hep kutlamısızdır...
Dün eşime dedim ablam bizi davet ediyor bende tamam dedim diye bana abartıyorsunuzda birgun patlıcamda istemiyrum ben doğum gunu kutlamakta benımkının kutlanmasınıda canım cok sıkıldı şimdi konustum pastasını ben alıcam dedim ablamın hatırı var dedim aynı lafları tekrarladı sinir oluyorum ben onun ailesinin her lafına gögüs geriyorumm o neden böyle seyleri hoşgörü ile karsılamıyorr
benim için 1 saat gitse kutlaasa nolcak altı üstü alıcagımız hediye 20 tl çok mu yani anlamıyorum neden böyle davranıyorr
siz olsanız naparsınız eşim inatçııııı
ablamın eşinin doğum günü var ablam bizide davet etti bende eşime sormadan kabul ettim.. Eşimin ailesi doğum günü kutlamaz ne lafla nede kucuk hedıye yada pastaylabenim ailem hep kutlar... Bu zamana kadar eşiminkinide dahil hep kutlamısızdır...
Dün eşime dedim ablam bizi davet ediyor bende tamam dedim diye bana abartıyorsunuzda birgun patlıcamda istemiyrum ben doğum gunu kutlamakta benımkının kutlanmasınıda canım cok sıkıldı şimdi konustum pastasını ben alıcam dedim ablamın hatırı var dedim aynı lafları tekrarladı sinir oluyorum ben onun ailesinin her lafına gögüs geriyorumm o neden böyle seyleri hoşgörü ile karsılamıyorr
benim için 1 saat gitse kutlaasa nolcak altı üstü alıcagımız hediye 20 tl çok mu yani anlamıyorum neden böyle davranıyorr
Benim morale ihtiyacım var, Beni düşünsen biraz der altından girer üstünden çıkar götürtürdüm kendimi... Böylece alışmış da olur yarın öbür gün sizin çocuğunuzun doğum günü olacak onada böyle tepkili olmaz alışmış olurdu.. Bence olayı doğum günü görüşmesi değilde senin moralin için yapılan bir ziyaret gibi göster, doğum günü bahane olsun. Yani sağ göster sol vur tatlım
valla canım madem esının huyunu bılıyorusn keske sorsaydın bastan ona gor ekabul etseydın ablanlara da bı bahen bulurdun benım esımın tarafıda kutlamaz bız kutlarız mesela kardesımın dogum gununde toplandık bayanlar arası götürdü bizi ama lafını da ettı yanı kac yasına gelmıs ne dogum gunuymus fılan eşin ınatcıysa ona gore davrancaksın mecbur sende ınat edersen aranız bozulur bu sefer sen üzülürsün
tatlı dille ikna etmeye çalış canım yapabilecek başka bir şeyiniz yok, bu son olsun söz verdim bu kez kırma beni dedi. işe yarıyorsa ağlayarak duygu sömürüsü yap :)
canım ben anlamıyrum hatırım yok mu benim ben onun için o kadar fedakarlıkta bulunuyorum ki bu onun yapacagı nokta kadar bişey bu kadar zor mu yani 1 saat ya
kızlar çalışanlar için soruyorum maaşınızla ailenize az da olsa yardımcı oluyormusunuz :26:
ev kredisi ve öğrenim kredisi (çok yüklü hem master, hem lisans hem eşimin lisansı şeklinde) ödediğim için yapamıyorum canım ama içim gidiyorhala onlar bana destek oluyor
Evet canım 2 gündür bende de var o kasık ağrıları,sanki gaz gibi ama gaz değil enteresan..
merhaba beysal
bende cok öksürüyordum
bol bol ihlamur içtim ama içine ballı zencefil karısımı koydum. ve tabiki limon
bal ve zencefil oksurugu atmaya yardımcı oluyor.
gecmiş olsun
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
ğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım
canım ben anlamıyrum hatırım yok mu benim ben onun için o kadar fedakarlıkta bulunuyorum ki bu onun yapacagı nokta kadar bişey bu kadar zor mu yani 1 saat ya
kızlar çalışanlar için soruyorum maaşınızla ailenize az da olsa yardımcı oluyormusunuz :26:
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu
çok sağolun canım ALLAH hiçkimseye yaşatmasın canım inşallah sağlıklı bi şekilde hepimiz bu dönemleri atlatalım zaten hiçbirşey yapmıyorum yardımcımı çağırdım bu hafta o bana ilgilenecek işgüçle 2.hamileliğimde dikkat etmemiştim kanama kanama bebeğimi kaybettim hem kendim üzüldüm hemde eşimi ve kızımı üzdüm şimdi yaşasaydı 7 yaşında olacaktı inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam canım
merhaba biz aranıza yeni katıldık.kasımda gelecek bir bebişiniz daha var.
bugun akşam 17 son olsun dedik canımkızlar hediye kurası bu gün son mu ?
çekilişi bu gün yapacakmıyızzzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?