2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Benim morale ihtiyacım var, Beni düşünsen biraz der altından girer üstünden çıkar götürtürdüm kendimi... Böylece alışmış da olur yarın öbür gün sizin çocuğunuzun doğum günü olacak onada böyle tepkili olmaz alışmış olurdu.. Bence olayı doğum günü görüşmesi değilde senin moralin için yapılan bir ziyaret gibi göster, doğum günü bahane olsun. Yani sağ göster sol vur tatlım

valla canım madem esının huyunu bılıyorusn keske sorsaydın bastan ona gor ekabul etseydın ablanlara da bı bahen bulurdun benım esımın tarafıda kutlamaz bız kutlarız mesela kardesımın dogum gununde toplandık bayanlar arası götürdü bizi ama lafını da ettı yanı kac yasına gelmıs ne dogum gunuymus fılan eşin ınatcıysa ona gore davrancaksın mecbur sende ınat edersen aranız bozulur bu sefer sen üzülürsün

canım zaten o şekilde razı ettim gidicez ama şu lafları da olmasa patlıcakmış neye patlıyoorrr ben onun ailesi birkez kutlamadı doğum günümü lafla olsada hep bekledim bir çöp görmedim onlardan eşime kazaklar tişörtler pastalar alıyorlar onuda geçtım tatlı dil var ama benimki nankörlük yapıyorrr

hiç ılımlı değil bıktım artık

tatlı dille ikna etmeye çalış canım yapabilecek başka bir şeyiniz yok, bu son olsun söz verdim bu kez kırma beni dedi. işe yarıyorsa ağlayarak duygu sömürüsü yap :)

canım ben anlamıyrum hatırım yok mu benim ben onun için o kadar fedakarlıkta bulunuyorum ki bu onun yapacagı nokta kadar bişey bu kadar zor mu yani 1 saat ya

kızlar çalışanlar için soruyorum maaşınızla ailenize az da olsa yardımcı oluyormusunuz :26:

tatlı dille ikna etmeye çalış canım yapabilecek başka bir şeyiniz yok, bu son olsun söz verdim bu kez kırma beni dedi. işe yarıyorsa ağlayarak duygu sömürüsü yap :)

canım benim kızdıgım sürekli karsı cıkması dikleşmesi herseye bende insnaım yahuuu ben ona nasıl eğiliyorsam oda bana eğilsin değil mi evlilik karsılıklı değil mi

birtek benım kocam mı böyle diyorum hep

ev kredisi ve öğrenim kredisi (çok yüklü hem master, hem lisans hem eşimin lisansı şeklinde) ödediğim için yapamıyorum canım ama içim gidiyor hala onlar bana destek oluyor

ev kredisi ve öğrenim kredisi (çok yüklü hem master, hem lisans hem eşimin lisansı şeklinde) ödediğim için yapamıyorum canım ama içim gidiyor hala onlar bana destek oluyor

bende 2-3 ay destek oldum babam bizi ikişer ikişer okuttu ve vergi borcu ödeyemedi şimdi dukkanda işlemiyor kira borcu kredi borcu adamcağız dar bogazdan gecıyor

ablam yeni evlendi eşiyle full maasları ev borcuna gidiyor abimde işten ayrıldı bosta garibim iş bakıyor ben bu ay yardımcı olmak istiyorum ama eşim karısmıyor gibi ama zamanı gelince suratıma öyle bir carpıyor ki bırakıp gidesim geliyorr

bazen alısverişe cıkamadıkları zamanı biliyorum ve gidip alısveriş yapıyorum onlara anneme harclık veriyorum

eşim " sen zaten hep aileni düşün bizi geleceğimzi dusunme diyor" sürekli para vermiyorum kii elimden geldiğince yardımda bulunucam...

ya valla beddua etmek istemiyorumm ailesinin altında 3 tane evi 2000tl emekli maasları tarlası vs var bide o kadar pintiler ki yemiyorlar beni anlamıyor kiii delircem hep laf carpıtıyor...

Sırf laf etmesin diye kayınvalidemlere giderken özdilek havlu takımları , kilo kilo zeytin göturuyorum kayınvalidemin cebıne para sıkıstıyorum anlamıyorummm ki ben napsammm

merhaba beysal
bende cok öksürüyordum
bol bol ihlamur içtim ama içine ballı zencefil karısımı koydum. ve tabiki limon
bal ve zencefil oksurugu atmaya yardımcı oluyor.
gecmiş olsun

Evet canım 2 gündür bende de var o kasık ağrıları,sanki gaz gibi ama gaz değil enteresan..

selam kızlar..o kasık agrısı bende de var bende 12+4 üm.İdrar testınde iltihaplanma çıktı doktorda onunla alakalı olduğunu söyledı.
İlaç verdi doktorunuza söyleyın muhakkak..

merhaba beysal
bende cok öksürüyordum
bol bol ihlamur içtim ama içine ballı zencefil karısımı koydum. ve tabiki limon
bal ve zencefil oksurugu atmaya yardımcı oluyor.
gecmiş olsun

sağol canım hepsini yaptım ama hala tık yok inşallah geçicek bebeğime bişey olmasında ben bir şekilde idare ederim artık :S

arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak

çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım

Son düzenleme:

canımmm ben 5 diyorum uğurlu rakamımm

3 olsun canım :)

Valla ben elimden geldiğince yardım ediyorum. Birde annemle ortak Daire aldık onu ödüyoruz. Yani kısıtlı imkan olsada ediyorum

canlarım bu nedir ben anlamadım beni de aydınlatırmısınız?

ahhhh kader arkadaşımm benimm..seni çok ama çok iyi anlıyorum..benim eşimde çok inatçıdır...doğum günü konusundada düşünceleri aynı senin eşininki gibi...ben 2011 kasımda eşime süpriz doğum günü yaptım...çalışıyorum düşün cuma geldimmm vızır vızır arı gibi kaç çeşit pasta yaptım...cumartesi öylesine...üzeri kendi resmimiz olan kocaman pasta hazırladım evde...aileleride organize ettimm...herkesss güzel güzel hediyeler aldı geldii...kendi ailesiide kısmenn karşıı (kayınpederim-kaynım) ama annesiylee ablası çok sever böylee şeyleri...millet hayran kaldı masama...süprizlerime...o suratını astı...ne gerek varmışş millete rezil olmuş şu yaştaa

gelelimm benim yaptığım fedakarlıklara karşı onun bana tavrına... annesi arar akşama bize gelin der 'ben tamam derim'...yada eşimi arar gelin der o da 'annesininbirtanesine sorayım'der...beni arar...ben tamam derimm...nadiren demezsemdeeee yaaaa işte gidelim...annem bizim için yemek yapmış falan der...

amaaaaa ben annemlere gideceğimiz zaman resmen 2 gün öncedenn haber veriyorum...gidelimmii diye...hiç bi zaman 'olur gideriz' olmadı cevabıı....

'bakarız' 'bi iş çıkmazsa' 'toplantı olmazsa' 'nargile içmeye gitmezsekk 'falan filannnn

bende çareyi karşı atağı geçip onun annesinin davetlerini bazen red etmekte buldum...'yokkkkk' diyorummm en azından içim ferahlıyor...görsün bakalmmm nasıl oluyormuş....

dün buna benzer bişey yaşadık...biz bayanlar olarak nişana gittik (kayınvalidem, eltim, görümcem, ben) üstümüzde abiyeler tabiki... eşimde her pazar olduğu gibi bağ evindeymiş...aradım ben eve geçiyorum dedim....

'annesininbirtanesiii bağa gel 'dedi....bende üstüm müsait değil...ne işim var böylee bağda dedim....

sesini yükselterekk 'annesininbirtanesii bağa gel'diyorum dedi...kii güya bu insan emr-i vakiileri sevmez..kendine gelince sevmiyorr tabikii...sırf millete laf vermemek için gittim..ama surat bi karış...ben üzüldüm bebeğim üzüldü...iyimi oldu sanki...sonrada hiçbişey olmamış gibi konuşuyorr...aşkımm hayatımm diyeee

keşke sana bi yol gösterebilseydimm kuzum ama bende yaklaşık aynı dertten muzdaribim...kendi ailesi söz konusu oluncaa herşey mübah...sanki ben ağaç kavuğundan çıktımm

Allah korusun cnmm..diikkat et kendinee:26:

merhaba biz aranıza yeni katıldık.kasımda gelecek bir bebişiniz daha var.

hoşgeldniz... maşallahh size...

biz en başta gözlerini yanlışş alıştırmışızz sanırımm kuzumm

canım bende çalışıyorum ama aileme herhangi bi katkım olmuyor kendimizee biriktiriyoruz...harcıyoruz...zaten ailem kabul etmez...

sorunmu oluyorr bu konuda sizin?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…