ayy inanmıyorum yaaa.
börekler güzeldiİNSANLIK ETMİŞSİN SEN CANIM. keşke sen gibilerin kıymeti bilinse. ama bu yaptıkların önüne çıkar damatlaarından gelinlerinden seninde yüzün güler inş... millet kafasında 40 tilkiyle dolaşırken, senin yaptığın büyüklüktür. hiç kızma kendine. en azından için rahat, başkasının hakkı sana gececeğine senin hakkın onlara geçmiş.sen o kadar iyisinki.şimdi tekrar gel deseler , yine gidersin.ben eminim.içinde fesatlık yok. gelelim sadede... börekler güsel oldumu kızzzzz ????
kız karıştırdın mı biziayyy inanmıyorummm ne kötü insanlar bunlarrr... benim kayınvalidem karnıın ağrıdığını duymuş eşimden bütün gün ağlamış ya bişey olursa diye... boşver valla arama. insan olmayı öğrensinler önce.ay çok sinir oldumm
moonsun sen haketmişsin bacım. bilmiyor musun kaynananı? ne diye başına dert alıyosun anlamıyorum. boşverip gitseydin evine kocanla zaman geçirseydin... normal değil vallahi bunlar. Peygamber sabrı var sende...
dangalakkkkmış senin o komsunnnnnüslübu biraz yanlış olmuş tatlım :) o ne öyle hormudanır gibi bebek yerinde mi dğeil mi hay allam
bizimde alt kiracımız yeni öğlendi hamile olduğumu kayınvalidemler geldiğinde sölemiş bende biliyor sanıyordum, neyse
beni gördü kadın; hayırlı olsun dedi.
sağol dedim,
kadın; anca haberim oldu dedi
bende 3 ya bitince söylemeyi düşündük ondan dedim,
kadın;iyi olmuş şu yan komşu 9 aylık bebeğini kaybetti doğmasına 2 hafta var, bebeğin kordonu boynuna dolanmış ölmüş demez mi
birde devam ediyor, işte çok hazırlık yapmıştı herşeyi kaldı felan, çok hazırlık yapmakta iyi değil dedi.
ay bir fena oldum, yukarı çıktım eşime anlattım oda öğrenmiş seni böyle mi tebrik ediyor dedi, neden hamilelere böyle şeyler anlatıyorlar dedi.
evet canım maleseff haftasonu aklımdan çıkmadı, bebeğini kucağına almayı beklerken kaybetmesi ne kadar kötü Allah korusun yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
hangi hastaneye gittin ki sen esra :44:ay kızlar dün noldu anlatıyım...
karnım çok ağrıyodu, bi de öksürük falan... eşim dedi doktora gidelim. burda kadın doğum hastanesi varmış. devlet hastanesi. eşim telefonunu aldı gittik. içeride doktoru bekliyorum. ,
o arada iki tane kadın geldi. ikisininde karnı kocaman... hemşire birinde 2cm lik açılma var dedi... diğer kadın da sürekli bağrıyooo...
herneyse...sonra doktor geldi. hemşire izah ediyor doktora: birinin 13 haftalık ağrısı var (ben)
diğerinin 2 cm açılma var...
diğerinin de doğum sancısı başlamışş...
doktor dedi ki: geçin hazırlanın bakalım.
çokta genç bir adamdı.
bi bbölüme girdim amann bir baktım kadının sularıııayy midem ne kötü oldu anlatamamm...
hemşireye söyledim diğerine geçin dedi.
koca bir koltuk, vajinal muayene için. bir de masa lambası gibi bişi koymuşlar ordan bakıcaklar...
ayy yok dedim ben istemiyorum. hemşire de doktorun hep vajinal baktığını söyledi... ay yok dedim ben istemiyorum. kağıt imzaladım çıktım. eşim de sışarda bekliyo beni.. onu görünce, ben bi başladım ağlamaya... biri sürekli bağırıp çağrıyo, diğerinin suları gözümün önünde...
nasıl kötü oldum anlatamam
eşim başka hastaneye gidelim dedi... yok dedim gitmicem... kötü olursam gideriz.ama inanın felaket gibiydi yaaa.
kız karıştırdın mı bizi
evet ben hak ederim :78:
sen ne yaptın ya konya da gittin mi göksuya
ay kızlar dün noldu anlatıyım...
karnım çok ağrıyodu, bi de öksürük falan... eşim dedi doktora gidelim. burda kadın doğum hastanesi varmış. devlet hastanesi. eşim telefonunu aldı gittik. içeride doktoru bekliyorum. ,
o arada iki tane kadın geldi. ikisininde karnı kocaman... hemşire birinde 2cm lik açılma var dedi... diğer kadın da sürekli bağrıyooo...
herneyse...sonra doktor geldi. hemşire izah ediyor doktora: birinin 13 haftalık ağrısı var (ben)
çokta genç bir adamdı.
bi bbölüme girdim amann bir baktım kadının sularıııayy midem ne kötü oldu anlatamamm...
koca bir koltuk, vajinal muayene için. bir de masa lambası gibi bişi koymuşlar ordan bakıcaklar...
ayy yok dedim ben istemiyorum. hemşire de doktorun hep vajinal baktığını söyledi... ay yok dedim ben istemiyorum. kağıt imzaladım çıktım. eşim de sışarda bekliyo beni.. onu görünce, ben bi başladım ağlamaya... biri sürekli bağırıp çağrıyo, diğerinin suları gözümün önünde...
eşim başka hastaneye gidelim dedi... yok dedim gitmicem... kötü olursam gideriz.ama inanın felaket gibiydi yaaa.
çokta genç bir adamdı.
hangi hastaneye gittin ki sen esra :44:
2 çocuk doğurdum ama dediğin olaylara hiç denk gelemdim sadece burda merkezde olan hastane öyle olayların yaşandığını biliyorum ben:44:
7 yıl önce doğum yapan bir arkadaşım (devlet hastanesinde yaptın doğumunu) bana doğum hikayesini anlattı, korku filmi gibiydi. Onu dinledikten sonra devlet hastanesine kendimi emanet etmemeye karar verdim. Her yerde bağıran kadınlar, bayılanlar vs.. ayyy hala tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe. Resmen yaşadım o anlatırken.. Sende iyiki kaçmışsın tatlım, nerden dönersen kâr
ay canım geçmiş olsun Allah devletin kötü doktorlarına düüşürmesin cuma güünü de benim sinirlerim bozulmuştu
gözün aydın canım yaramaz bir bebk te sana gelecek demek kiherkese günaydın kızlar..
ayyy kayın anneleriniz şaka gibiler yani.. diyecek yazacak bişey bulamaddım:
bu arada biz cumartesi doktor amcamıza gittik şimdilik bi sorun yok herşey yolundadedi..
yanlız bebiş acayip haraketliydi ölçümlerde çok zorlandık okadar çok uraştıki doktor amcamız ama malesef bizimki zıpladı durdu hatta bi ara doktorumuz bu sıpa çok yaramaz olacak galiba dedi..
ama bu sonuçlara göre kötü bişey beklemiyorum ama sonuçları alınca konuşalımdedi..
ikilitestin sonuçlarıda perşembe belli olacak..
evet canım insanlarımız temiz değil malesef sabahları bir temizlik olsada akşama kadar perişan oluyor o wc leray evet canım gittik çok güzelmiş gerçekten... yolu çok zor ama. bi daha gitmeyiz oraya... çok zor bi yolu vardı. piknik yapıcaktık baktık ünv. öğrencileri işgal etmiş... belediye bi wc yapmış o kadar pis ki... hayatımda ben böyle bi pislik görmedim. burnumu tuttum gözümü kapadım öyle girdim düşünsonra bi ağacın altında oturup karpuz peynir yedik... ordan da çatahhöyüğe gittik... çatalhöyükte süper di. 10 numero
üslübu biraz yanlış olmuş tatlım :) o ne öyle hormudanır gibi bebek yerinde mi dğeil mi hay allam
bizimde alt kiracımız yeni öğlendi hamile olduğumu kayınvalidemler geldiğinde sölemiş bende biliyor sanıyordum, neyse
beni gördü kadın; hayırlı olsun dedi.
sağol dedim,
kadın; anca haberim oldu dedi
bende 3 ya bitince söylemeyi düşündük ondan dedim,
kadın;iyi olmuş şu yan komşu 9 aylık bebeğini kaybetti doğmasına 2 hafta var, bebeğin kordonu boynuna dolanmış ölmüş demez mi
birde devam ediyor, işte çok hazırlık yapmıştı herşeyi kaldı felan, çok hazırlık yapmakta iyi değil dedi.
ay bir fena oldum, yukarı çıktım eşime anlattım oda öğrenmiş seni böyle mi tebrik ediyor dedi, neden hamilelere böyle şeyler anlatıyorlar dedi.
tam yerine gitmişsin anacımcanım belediyeye gelmeden dr faruk sükan kadın doğum ve çocuk hastanesi... devlet hastanesi... bi daha tövbe ettim gitmem kesinlikle...
gözün aydın canım yaramaz bir bebk te sana gelecek demek kisağlıklı olsun da gerisi boş canım
inş sonuçlarınızda temiz çıkar
inşallah canım güzel çıkar hepimizin sonuçları..
evet bizim sıpa çok yaramaz olacak daha şimdiden belli etti yaramaz kendini..
evet canım insanlarımız temiz değil malesef sabahları bir temizlik olsada akşama kadar perişan oluyor o wc ler
çatalhöyüğü bilmiyorum canım
eğlenmişsin işte ne güzel sevindim senin adına
canım 10 çocuktan 8 de kordon dolanması oluyortamam hamile olarak biraz hassas bir dönemdeyiz.ama böyle şeyleri duymak bence birazda önemli.kulağımıza küpe oluyor.bu şekilde gebeliğin sonuna gelipte , sonlanmış çok doğum hikayesi var aslında.benim dr um bana son 2 ay kala yürüyüştten başka spor yapma.yüzme , merdiven mümkünse yavaş çık demişti.kordon dolanması yada düğümlenmesi çok karşılaşılan bir durum.hareketler azaldığında mutlaka gel, demişti.zaten son aylarda kordon dolanması yada beyinde ödem oluşması bebeklerde çok olduğu için (allah korusun) biraz daha bilinçli olmamız, dikkatli davranmamız şart....
tabi hamileliği kutlayan birinin ilk muhabbette konuşacağı şeyler değil bunlar ... o ayrı....
çokta genç bir adamdı.
börekler güzeldiama hala benim üzerim börek kokuyor sanki
gitmem herhalde canım yapılanları hazmedemedim geçen sene ki ben olsa kesin giderdi ama bu sene ki ben gitmem
anlayacağın ben önceleri daha bir iyilik delisiydimama yaş 30 oldu diyorum artık surda göreceğim kaç yıl var sonra evlat derdi olacak okulu evliliği azcık kendim diyorum şimdi
ama akşamleyin ordan kalkıp gitmeyi kendime yakıştıramadım
eşimin teyzeside geldi boğaz delisi
teyze ben kötü oldum gelde sen yap dedim biraz daha yemem lazım açım dedi sonrada sessizce kaçtı gitti aşşağıda televizyona bakar
kişil meselesi dedim kendi kendime
kız karıştırdın mı bizi
evet ben hak ederim :78:
sen ne yaptın ya konya da gittin mi göksuya
dangalakkkkmış senin o komsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?