2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay kızlar dün noldu anlatıyım...

karnım çok ağrıyodu, bi de öksürük falan... eşim dedi doktora gidelim. burda kadın doğum hastanesi varmış. devlet hastanesi. eşim telefonunu aldı gittik. içeride doktoru bekliyorum. ,

o arada iki tane kadın geldi. ikisininde karnı kocaman... hemşire birinde 2cm lik açılma var dedi... diğer kadın da sürekli bağrıyooo ...

herneyse...sonra doktor geldi. hemşire izah ediyor doktora: birinin 13 haftalık ağrısı var (ben)

diğerinin 2 cm açılma var...

diğerinin de doğum sancısı başlamışş...

doktor dedi ki: geçin hazırlanın bakalım.

çokta genç bir adamdı.

bi bbölüme girdim amann bir baktım kadının sularııı ayy midem ne kötü oldu anlatamamm...

hemşireye söyledim diğerine geçin dedi.

koca bir koltuk, vajinal muayene için. bir de masa lambası gibi bişi koymuşlar ordan bakıcaklar...

ayy yok dedim ben istemiyorum. hemşire de doktorun hep vajinal baktığını söyledi... ay yok dedim ben istemiyorum. kağıt imzaladım çıktım. eşim de sışarda bekliyo beni.. onu görünce, ben bi başladım ağlamaya... biri sürekli bağırıp çağrıyo, diğerinin suları gözümün önünde...
nasıl kötü oldum anlatamam

eşim başka hastaneye gidelim dedi... yok dedim gitmicem... kötü olursam gideriz. ama inanın felaket gibiydi yaaa.

börekler güzeldi ama hala benim üzerim börek kokuyor sanki
gitmem herhalde canım yapılanları hazmedemedim geçen sene ki ben olsa kesin giderdi ama bu sene ki ben gitmem
anlayacağın ben önceleri daha bir iyilik delisiydim ama yaş 30 oldu diyorum artık surda göreceğim kaç yıl var sonra evlat derdi olacak okulu evliliği azcık kendim diyorum şimdi
ama akşamleyin ordan kalkıp gitmeyi kendime yakıştıramadım
eşimin teyzeside geldi boğaz delisi
teyze ben kötü oldum gelde sen yap dedim biraz daha yemem lazım açım dedi sonrada sessizce kaçtı gitti aşşağıda televizyona bakar
kişil meselesi dedim kendi kendime

kız karıştırdın mı bizi
evet ben hak ederim :78:
sen ne yaptın ya konya da gittin mi göksuya

dangalakkkkmış senin o komsunnnnn

evet canım maleseff haftasonu aklımdan çıkmadı, bebeğini kucağına almayı beklerken kaybetmesi ne kadar kötü Allah korusun yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

ay tabi canım Allah korusun da... sen hiç söylemesen daha yerindeymiş heralde... felaket tellalı gibi...

herkese günaydın kızlar..
ayyy kayın anneleriniz şaka gibiler yani.. diyecek yazacak bişey bulamaddım:
bu arada biz cumartesi doktor amcamıza gittik şimdilik bi sorun yok herşey yolundadedi..
yanlız bebiş acayip haraketliydi ölçümlerde çok zorlandık okadar çok uraştıki doktor amcamız ama malesef bizimki zıpladı durdu hatta bi ara doktorumuz bu sıpa çok yaramaz olacak galiba dedi..
ama bu sonuçlara göre kötü bişey beklemiyorum ama sonuçları alınca konuşalımdedi..
ikilitestin sonuçlarıda perşembe belli olacak..

hangi hastaneye gittin ki sen esra :44:
2 çocuk doğurdum ama dediğin olaylara hiç denk gelemdim sadece burda merkezde olan hastane öyle olayların yaşandığını biliyorum ben:44:

kız karıştırdın mı bizi
evet ben hak ederim :78:
sen ne yaptın ya konya da gittin mi göksuya

ay evet canım gittik çok güzelmiş gerçekten... yolu çok zor ama. bi daha gitmeyiz oraya... çok zor bi yolu vardı. piknik yapıcaktık baktık ünv. öğrencileri işgal etmiş... belediye bi wc yapmış o kadar pis ki... hayatımda ben böyle bi pislik görmedim. burnumu tuttum gözümü kapadım öyle girdim düşün sonra bi ağacın altında oturup karpuz peynir yedik... ordan da çatahhöyüğe gittik... çatalhöyükte süper di. 10 numero

7 yıl önce doğum yapan bir arkadaşım (devlet hastanesinde yaptın doğumunu) bana doğum hikayesini anlattı, korku filmi gibiydi. Onu dinledikten sonra devlet hastanesine kendimi emanet etmemeye karar verdim. Her yerde bağıran kadınlar, bayılanlar vs.. ayyy hala tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe. Resmen yaşadım o anlatırken.. Sende iyiki kaçmışsın tatlım, nerden dönersen kâr

ay canım geçmiş olsun Allah devletin kötü doktorlarına düüşürmesin cuma güünü de benim sinirlerim bozulmuştu

hangi hastaneye gittin ki sen esra :44:
2 çocuk doğurdum ama dediğin olaylara hiç denk gelemdim sadece burda merkezde olan hastane öyle olayların yaşandığını biliyorum ben:44:

canım belediyeye gelmeden dr faruk sükan kadın doğum ve çocuk hastanesi... devlet hastanesi... bi daha tövbe ettim gitmem kesinlikle...

sorma böyle rezalet olmaz... kadının suları akıyo yataktan geç yat oraya diyo aptal hemşire pazar günüydü düşün yani. hafta içi düşünemiyorum bile .

ay canım geçmiş olsun Allah devletin kötü doktorlarına düüşürmesin cuma güünü de benim sinirlerim bozulmuştu

aminnn canım. Alıyolar paralarını keyif sonra... yarım saat bekledik bide doktoru. eşim bağırdı sonunda burası acil değil mi? ne biçim devlet doktorusunuz diye.

gözün aydın canım yaramaz bir bebk te sana gelecek demek kisağlıklı olsun da gerisi boş canım
inş sonuçlarınızda temiz çıkar

evet canım insanlarımız temiz değil malesef sabahları bir temizlik olsada akşama kadar perişan oluyor o wc ler
çatalhöyüğü bilmiyorum canım
eğlenmişsin işte ne güzel sevindim senin adına

tamam hamile olarak biraz hassas bir dönemdeyiz.ama böyle şeyleri duymak bence birazda önemli.kulağımıza küpe oluyor.bu şekilde gebeliğin sonuna gelipte , sonlanmış çok doğum hikayesi var aslında.benim dr um bana son 2 ay kala yürüyüştten başka spor yapma.yüzme , merdiven mümkünse yavaş çık demişti.kordon dolanması yada düğümlenmesi çok karşılaşılan bir durum.hareketler azaldığında mutlaka gel, demişti.zaten son aylarda kordon dolanması yada beyinde ödem oluşması bebeklerde çok olduğu için (allah korusun) biraz daha bilinçli olmamız, dikkatli davranmamız şart....
tabi hamileliği kutlayan birinin ilk muhabbette konuşacağı şeyler değil bunlar ... o ayrı....

canım belediyeye gelmeden dr faruk sükan kadın doğum ve çocuk hastanesi... devlet hastanesi... bi daha tövbe ettim gitmem kesinlikle...
tam yerine gitmişsin anacım
ben neden beyhekim dedim sana geçen evinde yakındı beyhekime gideydin ya
orda bir perde arkasında görülür her iş
ama meram araştırma ve beyhekim öyle değil
onlar da devlet hastanesi ama düzen ve bakım daha güzel

kızlar şuan işteyim ve işime konsantre olamyıyorum midem çok kötü bulanıyorr her an çıkaracakmışım gibi ne zamn geçicek bu sorunlar hiç tad tuz alamıyorum hayattan ne namazlarımı kılabiliyorum nede dualarımı yapabiliyorum nede duzenli beslenebiliyorum oy oyyy sizde böylemisiniz

allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım 10 çocuktan 8 de kordon dolanması oluyor
benim büyük kızın doğumunda ebe allah kordon dolanmış dedi
ben panikledim her zaman da diyorum o doğumum çok kolaydı diye
ebe sakin ol bişey yok kolyesini takmış boynuna kız çocuğu ya dedi ve güldü
hiç paniklemeden kurtardı kızımı ama
işini bilmeyen bir ebe olsaydı orda kızımın başına hersey gelebilirdi

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu

bu devlet hasteneleri neden böyle yaa canım geçmiş olsun, çok zor bir durum insan hastaneye gidip hasta olur zaten gördüklerinden, allah herkese acil şifalar versinn

düşüncesiz cahil biraz. kayınvalidemler çanakkale merkezde oturuyor biz bir ilçesinde, kayınvalidemlerin bu ilçede evleri var, alltakide onun kiracısı nerden bulduysa :)

Kızlar günaydın herkese.
Kayınvalideler bakıyorum da herkesin başına dert.benim kayınvalide de kayınpeder de rahmetli.kardeside yok esimin.
İyi mi kötü mü bilemiyorum tabi ama bazen keske bizimde buyugumuz olsaydı diyorum.ama hem sizden hem arkadaslarimin basina gelenlerden kayinvalidelerin ne boyuta gelenilecegini biliyorum.
Hata bi askim sirf bu yuzden bosaniyo.
Ve kizlar bana dua edin nolur 11.30 da ikili test icin doktora gidiyoruz.umarim hersey yolunda gider.
Hayirli haberlerle gelmek dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…