2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tabiki öyle, bunları zaten okuyoruz danışıyoruz Allah korusun bebişlerimizi, ama daha ilk aylarındasın, kadın hamile olduğumu öğrenmiş ettiği lafa bakkk.
kızlar hamişlik çok zor, duygularla baş etmesi güç, allah bize ve bebişimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla kucağımıza nasip etsinnn inş.

ayy canım, allah korumuş, dünyada yaşayacakları günü varsa doğup büyüyecek. allah acılarını yaşatmasın

kızlar günaydın nasılsınız , haftasonu güzel geçmiştir inşallah :))
benim güzel geçti anneme gittim biraz gezmiş oldum ama yolculuk iyi gelmiyecek sanırım bana 2 saatlik yola gidip gelmek bile yordu beni :))

gülden canım gözün aydın sonuçların güzelmiş senin yaramaz sıpan zıplıyor demek ayy ne güzel rabbim bizede görmeyi nasip eder inşallah zıpladıklarını :))
bende bugün gidicek kızlar doktora bakalım ne diyecek doktor teyzemiz bize :))

geçmişte o hastalığı geçirdiğini gösteriyor canım, iyi demek:)

canım günaydın

hediye için bence fiyat sınırlaması da koyalım kimse kimseden eksik yada fazla almamış olur

evet bencede öyle olsun:) adil olur bu şekilde

tatlım üşüttün mü öksürük bundan mı reflüden mi? önce bunu bilelim. eğer üşütmeden kaynaklıysa zencefille balı karıştır iç. ballı limonlu ılık suda iyi gelir bunu deneyebilirsin.

offffffffffffff yaa berbat ayy çok kötü bir deneyim olmuş

inşallah güzel çıkar sonuçların canım:)

ay ne bileyim canım. eşim işe gidip gelirken görüyomuş ordan aklında kalmış. bilseydim gider miydim hiç. nefret ettim devlet hastanesinden.

canım benim namaz konusunda ben de kendimi çok kötü hissediyorum . daha çok önem vermem gerekirken namazların çoğunu kaçırmaya başladım.
yeme-içme konusunda da kendini zorlama canım. en sevdeiğim balık ve tavuktan hatta kokularından nefret ettim ben.

aklıma annemin geldiği bi sözü getirdin canım. evlenmeden önce hep derdi "inşallah kaynanan olmaz esra" diye... kendi çok çekmiş çünkü. vardır herşeyde bir hayır. bazılarının kayın valideleri anneleri gibi oluyo, bazılarınınsa düşman kesiliyo...

Allah yardımcın olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz...

günay dın kızlar benimde moralim çok bozuk cuma günü 2 tarama için dr.kontrolum vardı
sabah kızımı kreşe gönderdim duşumu yaptım dışarıya çıktım ablama uğradım çok yakın bize eşim geleyim almaya dedi yok dedim yürüyüş yapayım dedim sonra kuaförüme gittim fönümü çektirdim ordanda işyerine geçtimbiraz orada oturdum eşim geliyorum dedi işyerinin önüne kaldırıma çıktım birden vajinamdan birşey boşaldı o anda nasıl kötü oldum anlatamam eşimde trafikte gelmek üzereydi nasıl bi ıslaklık var tam o arada eşim geldi hemen arabaya bindim şöyle bi baktım kotuma kadar ıslaklık geçmiş elim ayağım titremeye başladı hemen dr.uma dittim direk lavaboya girdim her yer kan o arada bi parçada tuvalete düştü hemen üst kata çıktık dr.un asistanına benim kanamam var hemen beni alın dedim ve içeri girdim dr. baktı bebek kıpırdıyor bebekten kaynaklanan bi kanama değil plesentadan kaynaklanan bi kanama dedi heemen odamı hazırlaktı ve yatış verdi iğneydi serumdu takıldı gece kanamalarımı kontrol ettiler az az kanamalarım devam etti ertesi günü kahverengi lekelenmeye döndü öğlen tekrar 4 boyutlu ultrasonla baktı herşey yolunda dedi bebekte yok bişey dedi nasıl tatlıydı renkli ultrasonda ve netti birde çıkıntıyı gördük galiba dedi ama net olmadan söyleyemeyiz dedi arkadaşım ve hemşirede gayet net gördük dediler şimdi sadece tuvalet haricinde ayağa kalkmak yok dinleniyorum çünkü benim 2 hamileliğimde aynı bu haftalarda bu şekilde başladı ve 16.haftamda bebeğimi kaybettim inşallah bu beğime bişey olmaz allahım sen koru bebeğimi ve bebeklerinizi çok dikkat edin kızlar bu arada kanamam durdu cuma günü tekrar kontrola gideceğim inşallah bundan sonra hiçbi sorunla karşılaşmam​

öksürüğüm faranjit kaynaklı canım midemle ilgili reflü değil yani çok şükür ama çok şiddetli ne yapacam bilmiyorum

canımmm çok geçmiş olsunnn Allahım korusun bebeklerimizi dinlen canım yorma kendini inşAllah hersey çok güzel olacak

evet canım rabbim korudu kızımı göreceğimiz günler varmış
öyle kolyesini taktı geldi kuzum doğduğu polikiniğin de 100. bebeği oldu kızım ve dedesinin takmadığı maşallahı ebesiyle doktoru taktılar kızıma

esracım o hastaneyi hiç tavsiye etmem
küçük kızım meram da doğdu ve muaye odası başka sancı odası baska hele doğum özel hastane gibi kimse girmiyor odana
tek başına doğum yapıyorsun ebeler ve sen baska hasta yok seni korkutacak bişey yok
kızım 7 yaşına girecek ama hastanenin belli bir düzeni var ve hala aynı
beyhekime çok övüyorlar şimdi doğum yapan arkadaşlar
bu doğumum için de beyhekime gidecem doktorum da orda zaten
ama senin gittiğin konyanın en eski ama en pis hastanesidir canım

geçmiş olsun canım rabbim baska sıkıntı vermesin inşş
şimdi hastanedemisin evdemisin

canım benim çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.. dikkat et kendine, rabbim hepimizi esirgesin

öksürüğüm faranjit kaynaklı canım midemle ilgili reflü değil yani çok şükür ama çok şiddetli ne yapacam bilmiyorum

tatlım dediğim gibi bal ve toz zencefil, yastığın gece biraz yüksek olsun ve ılık su iç sürekli içine bal da koyabilirsin.

canım konyalı değilim hiç bilmiyorum burdaki hastaneleri... farabi veya konya hospital e gidiyoruz normalde... ama boş anımıza mı denk geldi bilmyorum, göreceğimiz varmış demek... zaten doğumu istanbul'da yapacağım. kontrolüm orda devam ediyor. taşınıcaz bi kaç aya kadar konyadan...

gene de aklında bulundur esracım bir gün lazım olur dediğim sey belkide
belkide ihtiyacın olmaz dediğin gibi

arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı son ana kadar normal olucaktı... Doktorda herkes bilir çok kaba terbiyesiz bir adam... Gelmiş arkadaşa demişki seni mi beklicem hep doğuracaksan doğur çok korkmuş arkadaşım ve kasılmış bebekte kasılmış... sonradan mecburen sezeryanla doğum yaptı o doktora hala gıcıgım...

sen devletin doktorusun devleti temsilen oradasın maaşaını sonuna kadar alıyorsun bari hakkını verrr

canımmm çok geçmişş olsun...okurkenn Allah esiirgesin sonu kötü bitecekk diyee kaygılanarak okudum neysekiii Rabbimm size bağışlamışşş kuzunuzu evdemisin? hastanedemi? dinlen iyice...hiçbişey senden ve kuzundan önemli değil...iş güçç şöyleee dursunn boşverr....
allah yardımcınn olsun arkadaşımm

canım geçmiş olsunnn, çok korkmuş olmalısın, bol bol dinlen doktoru dinle tatlım, tekrar geçmiş olsun, bizde dikkat etmeliyizz

canımm Rabbim korumuş bebeğinizi... Geçmiş olsun .

kızlar dün geceden beri sinirlerim bozuk :2:

ablamın eşinin doğum günü var ablam bizide davet etti bende eşime sormadan kabul ettim.. Eşimin ailesi doğum günü kutlamaz ne lafla nede kucuk hedıye yada pastayla benim ailem hep kutlar... Bu zamana kadar eşiminkinide dahil hep kutlamısızdır...

Dün eşime dedim ablam bizi davet ediyor bende tamam dedim diye bana abartıyorsunuzda birgun patlıcamda istemiyrum ben doğum gunu kutlamakta benımkının kutlanmasınıda canım cok sıkıldı şimdi konustum pastasını ben alıcam dedim ablamın hatırı var dedim aynı lafları tekrarladı sinir oluyorum ben onun ailesinin her lafına gögüs geriyorumm o neden böyle seyleri hoşgörü ile karsılamıyorr

benim için 1 saat gitse kutlaasa nolcak altı üstü alıcagımız hediye 20 tl çok mu yani anlamıyorum neden böyle davranıyorr

siz olsanız naparsınız eşim inatçııııı

Allah korumuş doktor yolunda olmuş, iyiki evde ve yanlız değildin
Umarım son sıkıntın olur bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız tatlım çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım rabbim baska sıkıntı vermesin inşş
şimdi hastanedemisin evdemisin
evdeyim canım hastahanede yapılacak başka birşey kalmadı haftada 1 iğnem olması gerekirken gece tekrar kanamam gelince 2 iğneyide vurdular bundan sonrası bana kalmış dinleneceğim şimdi dr.cumaya kadar kanaman kesilmesi gerek dedi çok şükür kesildi kanamam

çok sağolun canım ALLAH hiçkimseye yaşatmasın canım inşallah sağlıklı bi şekilde hepimiz bu dönemleri atlatalım zaten hiçbirşey yapmıyorum yardımcımı çağırdım bu hafta o bana ilgilenecek işgüçle 2.hamileliğimde dikkat etmemiştim kanama kanama bebeğimi kaybettim hem kendim üzüldüm hemde eşimi ve kızımı üzdüm şimdi yaşasaydı 7 yaşında olacaktı inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…