2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Valla ben elimden geldiğince yardım ediyorum. Birde annemle ortak Daire aldık onu ödüyoruz. Yani kısıtlı imkan olsada ediyorum

şimdi canım benim ailemin durumu iyi olsa onlarda kabul etmez bende yardımda bulunmam Allahım hepimizide aillelerimizi de maddi manevi aydnlıgına cıkarsın amin

ama durumu bilmesine karsı anlayıssız davranması sinirlerimi bozuyor. Ben yardım etmıyorum aileme diyor zaten neylerine yardım edicek cok merak edıyorummm

kabulllllllllllllll

7

canlarım bu nedir ben anlamadım beni de aydınlatırmısınız?
anneler günü için çekişil yapıyoruz canım dünyaya gelecek bebişler adına anne adaylarına hediye yollacağız
katılmak istermisin
3 gündür güncelliyoruz durmadan bugun son gün
malum önümüzdeki vakit kısıtlı

8 numara da benim olsun

hediyeleri birbirimize mi yollıycaz?

7 olsun canım benmkisi

ah canımm ne kadar düşüncesizler biz hamileyiz yaa bana eşim gecenlerde ne dıyor biliyormusun neymişte bayramda kayseriye giidicekmisimm 11 saat yoll ucakla gitsem bile ıstanbula gitmem 2,5 saat arabayla yolculuk demek onuda geçtim kayınvalidem beni oturturmu hiç gidemem dedim kıyameti kopardım sende gidemezsin bensiz dedim bakalım nolucak

ya kurban bayramı ıcınn işten cıkıp gttımde 3 gun boyunca sabah aksam hızmet ettim yaaa Allah göruyor amaaa ne diyeyim kiiii benim annem serkan kebap sever diye yemekler yaparlar

onun annesi önumden ekmekleri toplatır kokmus yemeklerı yedirir bana ben ve ailem hak etmiyoruzzz sende aynı sekılde canımcımmm

bende artık karsı atağa geçtim aynısını yapıcam onu ailesiyle arada bırakıcam bakalım nasıl duyguymusss

her 10 dakikada özel mesaj hakkım olduğu için kişi adlarınız geç gelebilir

kıyamam kuzum ya haklısın, annelerin bir lafı vardır ya erkeklere her şeyi göstermeyeceksin, maaşını falan tam bilmeyecek diye ama nerdeeeeeeeee malesef görüyorlar.ne diyebiliriz ki kuzum, haklısın ve yapacak bir şey yok

aynen biliyorlar maalesef annanem de erkek milletine herseyi göstermeyeceksin der ama bu devrin erkekleri uyanık

Allah affetsin bazen evimize aldıgımız erzaklardan cantama koyup gizliden göturuyorum napim beni o bu druma soktu anlayıslı olsa böyle olmıcak ben ona hep dıyorumm bugün ne yaparsak yarın onu bulucaz evlatlarımızdan

canım napcan ben anlıyorum senı ama erkeklerın bazıları cok sabıt fıkırlı benım esımde oyel ama bıra zben yaptım onu baran bılemedım aılemle ılgılı hersyeı payalstım sonra benım yüzüme vurdu ve her olayda vuruyor benı üzüyorsun dedıgımde de hiç anlamıyor yapcak bısey yok

bu arada bende aıleme yardım etmıyorum parasal anlamda malesef

haklısın canım boşver eve alırken fazla al onlardan götür sende bulmuşsun yolunu boşver..

12 benim olsun :)

10 numara yazmıştım pc açılıp kapandı sonra 12 dedim 12 olsun :)

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama eşinle sizinkiler bizimkiler tartışması yapmamaya çalış. bi de eşini tanıyosun. eşine de "ablamın doğumgünü var bi pastayla küçük bir hediye alıp gidelim mi aşkım" de. ama çok içten isteyerek... eminim seni kırmaz böyle söylersen... Belki emrivaki gibi algıladı seni onun için savunmaya geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…