Valla ben elimden geldiğince yardım ediyorum. Birde annemle ortak Daire aldık onu ödüyoruz. Yani kısıtlı imkan olsada ediyorum
[/color][/color][/color][/color][sıze=3]arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
Yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım[/sıze]
anneler günü için çekişil yapıyoruz canım dünyaya gelecek bebişler adına anne adaylarına hediye yollacağızcanlarım bu nedir ben anlamadımbeni de aydınlatırmısınız?
canım ben anlamıyrum hatırım yok mu benim ben onun için o kadar fedakarlıkta bulunuyorum ki bu onun yapacagı nokta kadar bişey bu kadar zor mu yani 1 saat ya
kızlar çalışanlar için soruyorum maaşınızla ailenize az da olsa yardımcı oluyormusunuz :26:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım
anneler günü için çekişil yapıyoruz canım dünyaya gelecek bebişler adına anne adaylarına hediye yollacağız
katılmak istermisin
3 gündür güncelliyoruz durmadan bugun son gün
malum önümüzdeki vakit kısıtlı
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım
ahhhh kader arkadaşımm benimm..seni çok ama çok iyi anlıyorum..benim eşimde çok inatçıdır...doğum günü konusundada düşünceleri aynı senin eşininki gibi...ben 2011 kasımda eşime süpriz doğum günü yaptım...çalışıyorum düşün cuma geldimmm vızır vızır arı gibi kaç çeşit pasta yaptım...cumartesi öylesine...üzeri kendi resmimiz olan kocaman pasta hazırladım evde...aileleride organize ettimm...herkesss güzel güzel hediyeler aldı geldii...kendi ailesiide kısmenn karşıı (kayınpederim-kaynım) ama annesiylee ablası çok sever böylee şeyleri...millet hayran kaldı masama...süprizlerime...o suratını astı...ne gerek varmışş millete rezil olmuş şu yaştaa
gelelimm benim yaptığım fedakarlıklara karşı onun bana tavrına...annesi arar akşama bize gelin der 'ben tamam derim'...yada eşimi arar gelin der o da 'annesininbirtanesine sorayım'der...beni arar...ben tamam derimm...nadiren demezsemdeeee yaaaa işte gidelim...annem bizim için yemek yapmış falan der...
amaaaaa ben annemlere gideceğimiz zaman resmen 2 gün öncedenn haber veriyorum...gidelimmii diye...hiç bi zaman 'olur gideriz' olmadı cevabıı....
'bakarız' 'bi iş çıkmazsa' 'toplantı olmazsa' 'nargile içmeye gitmezsekk 'falan filannnn
bende çareyi karşı atağı geçip onun annesinin davetlerini bazen red etmekte buldum...'yokkkkk' diyorummm en azından içim ferahlıyor...görsün bakalmmm nasıl oluyormuş....
biz en başta gözlerini yanlışş alıştırmışızz sanırımm kuzumm
canım bende çalışıyorum ama aileme herhangi bi katkım olmuyorkendimizee biriktiriyoruz...harcıyoruz...zaten ailem kabul etmez...
sorunmu oluyorr bu konuda sizin?:44:
evet canım kura da kim çıkarsa bahtına ona yollayacaksın başka arkadaşda sana yollayacakhediyeleri birbirimize mi yollıycaz?
hayatbanagüzell senden önce davrandı canım benim7 olsun canım benmkisi
bende 2-3 ay destek oldum babam bizi ikişer ikişer okuttu ve vergi borcu ödeyemedi şimdi dukkanda işlemiyor kira borcu kredi borcu adamcağız dar bogazdan gecıyor
ablam yeni evlendi eşiyle full maasları ev borcuna gidiyor abimde işten ayrıldı bosta garibim iş bakıyorben bu ay yardımcı olmak istiyorum ama eşim karısmıyor gibi ama zamanı gelince suratıma öyle bir carpıyor ki bırakıp gidesim geliyorr
bazen alısverişe cıkamadıkları zamanı biliyorumve gidip alısveriş yapıyorum onlara anneme harclık veriyorum
eşim " sen zaten hep aileni düşün bizi geleceğimzi dusunme diyor" sürekli para vermiyorum kii elimden geldiğince yardımda bulunucam...
ya valla beddua etmek istemiyorumm ailesinin altında 3 tane evi 2000tl emekli maasları tarlası vs var bide o kadar pintiler ki yemiyorlar beni anlamıyor kiii delircem hep laf carpıtıyor...
Sırf laf etmesin diye kayınvalidemlere giderken özdilek havlu takımları , kilo kilo zeytin göturuyorum kayınvalidemin cebıne para sıkıstıyorum anlamıyorummm ki ben napsammm
kıyamam kuzum yahaklısın, annelerin bir lafı vardır ya erkeklere her şeyi göstermeyeceksin, maaşını falan tam bilmeyecek diye ama nerdeeeeeeeee malesef görüyorlar.ne diyebiliriz ki kuzum, haklısın ve yapacak bir şey yok
canım ben anlamıyrum hatırım yok mu benim ben onun için o kadar fedakarlıkta bulunuyorum ki bu onun yapacagı nokta kadar bişey bu kadar zor mu yani 1 saat ya
kızlar çalışanlar için soruyorum maaşınızla ailenize az da olsa yardımcı oluyormusunuz :26:
aynen biliyorlar maalesef annanem de erkek milletine herseyi göstermeyeceksin der ama bu devrin erkekleri uyanık
Allah affetsin bazen evimize aldıgımız erzaklardan cantama koyup gizliden göturuyorum napim beni o bu druma soktu anlayıslı olsa böyle olmıcak ben ona hep dıyorumm bugün ne yaparsak yarın onu bulucaz evlatlarımızdan
12 benim olsun :)
10 numarada benim :)
hangisi olsun12 benim olsun :)
kızlar dün geceden beri sinirlerim bozuk :2:
ablamın eşinin doğum günü var ablam bizide davet etti bende eşime sormadan kabul ettim.. Eşimin ailesi doğum günü kutlamaz ne lafla nede kucuk hedıye yada pastaylabenim ailem hep kutlar... Bu zamana kadar eşiminkinide dahil hep kutlamısızdır...
Dün eşime dedim ablam bizi davet ediyor bende tamam dedim diye bana abartıyorsunuzda birgun patlıcamda istemiyrum ben doğum gunu kutlamakta benımkının kutlanmasınıda canım cok sıkıldı şimdi konustum pastasını ben alıcam dedim ablamın hatırı var dedim aynı lafları tekrarladı sinir oluyorum ben onun ailesinin her lafına gögüs geriyorumm o neden böyle seyleri hoşgörü ile karsılamıyorr
benim için 1 saat gitse kutlaasa nolcak altı üstü alıcagımız hediye 20 tl çok mu yani anlamıyorum neden böyle davranıyorr
siz olsanız naparsınız eşim inatçııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?