canım napcan ben anlıyorum senı ama erkeklerın bazıları cok sabıt fıkırlı benım esımde oyel ama bıra zben yaptım onu baran bılemedım aılemle ılgılı hersyeı payalstım sonra benım yüzüme vurdu ve her olayda vuruyor benı üzüyorsun dedıgımde de hiç anlamıyor yapcak bısey yok
bu arada bende aıleme yardım etmıyorum parasal anlamda malesef
hangisi olsun
annemler çok dürüstler herseyleri agızlarındadır damatları evlat olarak görup fikir danısırlar dertlerini söylerlr annemlere dıyorum üzmeden anlamıyorlar adam zamanı gelince çarpıyor işte suratıma...
Allahım yardımcımız olsun.. Babam bu ay dukkan borcunu ödeyemediği için kredi cekıcekk ve benım gonlum razı gelmıyor bir kısmını bu ay ki maasımla kapatabılırız şimdi eşimle bir sürü tantana yasıcam napıcam bennn
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama eşinle sizinkiler bizimkiler tartışması yapmamaya çalış. bi de eşini tanıyosun. eşine de "ablamın doğumgünü var bi pastayla küçük bir hediye alıp gidelim mi aşkım" de. ama çok içten isteyerek... eminim seni kırmaz böyle söylersen... Belki emrivaki gibi algıladı seni onun için savunmaya geçti.
ev kredisi ve öğrenim kredisi (çok yüklü hem master, hem lisans hem eşimin lisansı şeklinde) ödediğim için yapamıyorum canım ama içim gidiyorhala onlar bana destek oluyor
canım ben anlamıyrum hatırım yok mu benim ben onun için o kadar fedakarlıkta bulunuyorum ki bu onun yapacagı nokta kadar bişey bu kadar zor mu yani 1 saat ya
kızlar çalışanlar için soruyorum maaşınızla ailenize az da olsa yardımcı oluyormusunuz :26:
1 numara senin canımakşam olmıcak mıydı çekiliş :):)
1 i alan yoksa ben 1 istiyorumm
12 numara senin canım12 :):) olsun tatlımkararsız bir ikizlerim ben
yardımlarınız için cok saolun canlarım iyiki varsınız...
yok canım yaa ben biliyorum çok içli dıslı olmak istemiyor çok parada harcamak istemiyor ne diyeyim ki Allah dogru yola iletsin amin
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu
arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım
ahhh canım yaa kıyamammmah canımm ne kadar düşüncesizler biz hamileyiz yaabana eşim gecenlerde ne dıyor biliyormusun neymişte bayramda kayseriye giidicekmisimm 11 saat yoll ucakla gitsem bile ıstanbula gitmem 2,5 saat arabayla yolculuk demek onuda geçtim kayınvalidem beni oturturmu hiç gidemem dedim kıyameti kopardım sende gidemezsin bensiz dedim bakalım nolucak
ya kurban bayramı ıcınn işten cıkıp gttımde 3 gun boyunca sabah aksam hızmet ettim yaaa Allah göruyor amaaa ne diyeyim kiiii benim annem serkan kebap sever diye yemekler yaparlar
onun annesi önumden ekmekleri toplatır kokmus yemeklerı yedirir banaben ve ailem hak etmiyoruzzz sende aynı sekılde canımcımmm
bende artık karsı atağa geçtim aynısını yapıcam onu ailesiyle arada bırakıcam bakalım nasıl duyguymusss
kıyamam kuzum yahaklısın, annelerin bir lafı vardır ya erkeklere her şeyi göstermeyeceksin, maaşını falan tam bilmeyecek diye ama nerdeeeeeeeee malesef görüyorlar.ne diyebiliriz ki kuzum, haklısın ve yapacak bir şey yok
annemler çok dürüstler herseyleri agızlarındadır damatları evlat olarak görup fikir danısırlar dertlerini söylerlr annemlere dıyorum üzmeden anlamıyorlar adam zamanı gelince çarpıyor işte suratıma...
Allahım yardımcımız olsun.. Babam bu ay dukkan borcunu ödeyemediği için kredi cekıcekk ve benım gonlum razı gelmıyor bir kısmını bu ay ki maasımla kapatabılırız şimdi eşimle bir sürü tantana yasıcam napıcam bennn
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu
arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
8 söylendi canım baska bir rakam alalım sendenBenn 8 numara desemmşanslı rakamımdır da
8 söylendi canım baska bir rakam alalım senden
eşim bilmez canım benimm maaşımı...iyimi kötümü bilmiyorum ama moonsoon'a anlattığım olaylardan dolayıı saklı tutuyorumm kazandığımı da harcadığımıdaa
tatlım keşke böyle bir lüksümüz olsa ama evlenirken kredi çekip ev alalım diye ısrar eden bendim onun için saklı tutamıyorum, şükür eşimde laf etmez bir şey almak istersem alır, ama benim ailem çok destek oluyor bize bunu bildiği için sesi çıkmaz. parasal bir şey yapamıyorum doğum günleri vslerde istediğim hediyeyi alır pahalı falan demez saolsun:)
biz yemeğe gidiyoruzz teyzoşlarrr görüşürüzzzz
hayır tatlımcanım benim ya çok üzüldüm, valla çok zor bir durum nasıl yapacaksın bilemiyorumolmadı konuş eşinle durum böyle böyle bu ay onlara destek olalım, sonraki aylarda da sizinkilere destek oluruz de. bu şekilde yaklaşırsan belki durum değişir
nasıl kendimiz seçiyoruz tatlım ben bir şey anlamadım, burdaki listedeki kişileri mi numaralarıyla seçiyoruz:S
aldınmı canım mesajınıbulemsu kim çıktı çatlıcam özel msjmı atıcannn
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?