2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

annemler çok dürüstler herseyleri agızlarındadır damatları evlat olarak görup fikir danısırlar dertlerini söylerlr annemlere dıyorum üzmeden anlamıyorlar adam zamanı gelince çarpıyor işte suratıma...

Allahım yardımcımız olsun.. Babam bu ay dukkan borcunu ödeyemediği için kredi cekıcekk ve benım gonlum razı gelmıyor bir kısmını bu ay ki maasımla kapatabılırız şimdi eşimle bir sürü tantana yasıcam napıcam bennn

canım eşine güzel bir şekilde anlat bunu... sonuçta kendi ailesinin borcu olsa yardım etmek isticekti eşin de... ama tartışma olayına girme... fikrini alarak, konuşarak bir sonuca varın.

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu

arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak

çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım

yardımlarınız için cok saolun canlarım iyiki varsınız...

yok canım yaa ben biliyorum çok içli dıslı olmak istemiyor çok parada harcamak istemiyor ne diyeyim ki Allah dogru yola iletsin amin

ev kredisi ve öğrenim kredisi (çok yüklü hem master, hem lisans hem eşimin lisansı şeklinde) ödediğim için yapamıyorum canım ama içim gidiyor hala onlar bana destek oluyor

Aaah ahh canım bilirim ne kadar yüklü olduğunu, ben de hem lisans, hem de master için öğrenim kredisi borcum vardı (faizlerle 17000 lira ) geçen ay bitirdim çok şükür. Eşim halen diyor bir araba paramız gitti diye haklı, ama ne yapayım, borcum olduğunu bile bile evlendi benimle hi hi

Canım okudum da eşinin sana davranışları gerçekten üzücü, simdilerde biraz daha özverili olmalı bence. O zaman sen de duyma dediklerini, biraz iyilikle biraz zorla istediklerini yaptırmaya çalış, sonuçta çok büyük şeyler istemiyorsun Emin ol alışacaktır.Aileme yardım konusunda da Allah'tan ailemin durumu o kadar kötü değil de içim rahat, bir tek kardeşimin eğitim masraflarını görmeyi isterdim onu da sağolsun şimdilik abim karşılıyor. Şu bebişim doğup az ele gelsin, kardeşim de o zamana üniversiteye gitmiş olur, ben de kolayca yardım ederim diye düşünüyorum.

yardımlarınız için cok saolun canlarım iyiki varsınız...

yok canım yaa ben biliyorum çok içli dıslı olmak istemiyor çok parada harcamak istemiyor ne diyeyim ki Allah dogru yola iletsin amin

valla canım sen bilirsin... ipin ucunu kaçırma ama... bak tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler...

Benn 8 numara desemm şanslı rakamımdır da

ahhh canım yaa kıyamammm ayak diree valla sonuna kadar...15 yaşında yeni yetme bebe değilizkiii bize her bişeyi yaptıracaklar...bende artık 'hayır'demeyi öğrendimm yavaş yavaşş uyguluyorum seninkilerdeee tam varyemezmişş yanii...

bizimkilerdede mantık şuydu en baştaa 'ohhh ne güzel annesininbirtanesi'de çalışmaya başladı, girsin bütün yüklerin altına, ödemeleri yapsın..oğlumuz çokk yıpranmasın....özellikle kayınpederimdee ama ben hiççç duymadımmm bilee bu lafları....
babamdan böyle görmemeişimm ben...bizim ailedeee hanımmın parası kıymetlidir ve istersee ortaya koyarr..yoksa zaten kendinindir...ben bekarkenn o kadar çalıştımm babacığımm 'şunlarıda sen öde demedi' hatta kendi üstten sürekliii destek oldu bana

biz nişanlıyızz...ben bi yerin mülakatına girdim..ya kazancamm ya elencemm..çok kritik...kayınpederimmle arabadayızz diyorki bana ' senin şu işi olsundaa ona göree evinizi tutalım' bende nedenn baba dedim...eeee kirasını ona göreee ödersinizz dedi.. bende dedimkiii sankii kastettiği şeyi anlamamış gibi, 'benim kazanmam ne alakası var baba, oğlun kendine güvenmiyorsa evleniyorum diye ortaya düşmeseydii' (biz bide görücü usulu evlendik)
sustu kaldı...süreklii vurgularımm...ben istersem çalışırımm...istersem çalışmam diyee...erkek evi geçindirmek zorunda ama kadın öyle dedğil derimm ben yıllarca emek verdim lisans, y.lisans...emeğime kıyamam...hemde işimi seviyorumm...ama ben onların oğulları rahat etsin diyeee çalışmıyorum...elbetteki eşime yardımcı oluyorum ama açık açık kirayı sen öde, elektirği sen öde,bideee kredi çek ev al demeleriii zoruma gidiyor....öteki oğullarınaaa kaynağı aktarıyorlar çünküü

eşim bilmez canım benimm maaşımı...iyimi kötümü bilmiyorum ama moonsoon'a anlattığım olaylardan dolayıı saklı tutuyorumm kazandığımı da harcadığımıdaa

biz yemeğe gidiyoruzz teyzoşlarrr görüşürüzzzz

canım benim ya çok üzüldüm, valla çok zor bir durum nasıl yapacaksın bilemiyorum olmadı konuş eşinle durum böyle böyle bu ay onlara destek olalım, sonraki aylarda da sizinkilere destek oluruz de. bu şekilde yaklaşırsan belki durum değişir

nasıl kendimiz seçiyoruz tatlım ben bir şey anlamadım, burdaki listedeki kişileri mi numaralarıyla seçiyoruz:S

afiyet olsun canım:)

hayır tatlım ben bu listedeki isimleri küçük kağıtlara yazdım katladım ve numaralandırdım hangi numarada kim var bilmiyorum ben yani
senin söylediğin rakamın kağıdını okuyunca görüyorum kimin çıktığını kurada sana

katılmak isteyenler katılabilirler arkadaşlar geç kalmadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…