canım seni çok iyi anlıyorum ailen zordayken sen rahat edemezsin ben bu konuda çok şanslıyım eşim hiç bir zaman bana karışmadı ve kendiside elinden gelenin fazlasını yaptı benim babam asgari ücretle 4 çocuk okuttu birini doktor birini öğretmen birini muhasebeci yaptı herkezin düğününü yaptı hep kıt kanaat geçindiler kendi yemedi bi lokmayı eve getirdi ben babama hiç kıyamazdım elimden gelen herşeyi yaptım ama dr.olan 3 kuruşu esirgedi ve babam çalışa çalışa öldü canım şimdi annem tek kaldı babam öldüğünde anneme hemen maaş bağlanmadı 4 ay benim yanımda kaldı diğer kardeşlerim çekiliverdiler kenara ama eşim ağzını açıp hiçbirşey demedi bu güne kadar benim ablamlar kendi çocukları olduğu halde ellerine maaş verdikleri halde yardım etmiyorlar senin eşininde hemen yardım etmesini bekleme her insan bir olmuyor daha sizin ailenize yeni girdi hemen senin ailenle kendi ailesini bir tutmasını bekleme bunlar zamanla olacak şeyler canım üzdürerek bi şeyler yapmaya çalış canım mesela ben birinde eşime dedim canım bugün dışarıda yemek yiyeceğimize bişeyler alıp annemlerde pişirip yeseydik dedim oda tamam dedi ve babam yemek yerken ağlamıştı çok duygulanmıştı canım benimbende 2-3 ay destek oldum babam bizi ikişer ikişer okuttu ve vergi borcu ödeyemedi şimdi dukkanda işlemiyor kira borcu kredi borcu adamcağız dar bogazdan gecıyor
ablam yeni evlendi eşiyle full maasları ev borcuna gidiyor abimde işten ayrıldı bosta garibim iş bakıyorben bu ay yardımcı olmak istiyorum ama eşim karısmıyor gibi ama zamanı gelince suratıma öyle bir carpıyor ki bırakıp gidesim geliyorr
bazen alısverişe cıkamadıkları zamanı biliyorumve gidip alısveriş yapıyorum onlara anneme harclık veriyorum
eşim " sen zaten hep aileni düşün bizi geleceğimzi dusunme diyor" sürekli para vermiyorum kii elimden geldiğince yardımda bulunucam...
ya valla beddua etmek istemiyorumm ailesinin altında 3 tane evi 2000tl emekli maasları tarlası vs var bide o kadar pintiler ki yemiyorlar beni anlamıyor kiii delircem hep laf carpıtıyor...
Sırf laf etmesin diye kayınvalidemlere giderken özdilek havlu takımları , kilo kilo zeytin göturuyorum kayınvalidemin cebıne para sıkıstıyorum anlamıyorummm ki ben napsammm
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]arkadaşlar burda yazan tüm isimleri küçük kağıtlara yazdım ve katladım hangiisnde ne yazıyor bilmiyorum yani
şimdi herkesten 1 numara isteyeceğim ben bu listede olan arkadaşlardan en sona kalan numara benim olacak
yeni akşam 17 de kadar eklenen arkadaş olursa o bile kurada olacak
çekilişi hem hemen yapalım diyorum ( çünkü çook merak ediyorum :78: ) hemde 17 den önce çıkış yapan arkadaşlar var ben herkesin kendi kişini seçmesini istiyorum nasıl olur sizce
eğer kabul ederseniz 1 den 14 e kadar bir rakam söyleyin canlarım
adres bilgisini yollayan arkadaşlar isimleri unutmayalım
sizlere cevap veremiyorum ondan buraya yazdım 10 dakika zorunluluğum bitmeyince
evet canım özel konuşmaya sınır gelmişyanlız bu 10 dakika olayıda saçma olmuş.. Hazır açtın özel mesajlaşma olayını tam yap bari yahu diymi ?
canım seni çok iyi anlıyorum ailen zordayken sen rahat edemezsin ben bu konuda çok şanslıyım eşim hiç bir zaman bana karışmadı ve kendiside elinden gelenin fazlasını yaptı benim babam asgari ücretle 4 çocuk okuttu birini doktor birini öğretmen birini muhasebeci yaptı herkezin düğününü yaptı hep kıt kanaat geçindiler kendi yemedi bi lokmayı eve getirdi ben babama hiç kıyamazdım elimden gelen herşeyi yaptım ama dr.olan 3 kuruşu esirgedi ve babam çalışa çalışa öldü canım şimdi annem tek kaldı babam öldüğünde anneme hemen maaş bağlanmadı 4 ay benim yanımda kaldı diğer kardeşlerim çekiliverdiler kenara ama eşim ağzını açıp hiçbirşey demedi bu güne kadar benim ablamlar kendi çocukları olduğu halde ellerine maaş verdikleri halde yardım etmiyorlar senin eşininde hemen yardım etmesini bekleme her insan bir olmuyor daha sizin ailenize yeni girdi hemen senin ailenle kendi ailesini bir tutmasını bekleme bunlar zamanla olacak şeyler canım üzdürerek bi şeyler yapmaya çalış canım mesela ben birinde eşime dedim canım bugün dışarıda yemek yiyeceğimize bişeyler alıp annemlerde pişirip yeseydik dedim oda tamam dedi ve babam yemek yerken ağlamıştı çok duygulanmıştı canım benimherşey zamanla oturur canım sıkma canını 18 yıllık tecrübelerimle konuşuyorum.
adres bilgisinde isim ekleyen arkadaşım memleket vermemişsin
aldınmı canım mesajını
Selam kizlar doktordan geldik en kalinligi 1.1 kanda verdim 2-3 gune belli olurmus sonuclar.doktor normal gorunuyo dedi.herseyi olusmus guzel guzel gosterdi.yuzu bile belli ya
Burnu kalkik benim ki gibi
Ama kipir kipir bi turlu durmadi net bi foto cekemedi doktor.acmadi bide sıpa gostermedi cinsiyetini.
Bid bende son donemde carpinti var sizde de varmi,gece boyle sicrayarak uyaniyorum carpinti yuzunden.
Kardiyolojiye yonlendirdi sanirim holter takilmasi lazimmis.bununla ugrascaz bide:26:
boşalttım canım baya ama hala gitmiyor muBulemsu canım özel mesaj listen dolduğu için sana mesaj yollayamıyorumözel mesaj listeni boşaltman lazım canım
boşalttım canım baya ama hala gitmiyor mu
gördüm canımcanım gönderilmişleride temizle bu arada mesajımı gördün müburaya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?