2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
adres bilgisini yollayan arkadaşlar isimleri unutmayalım
sizlere cevap veremiyorum ondan buraya yazdım 10 dakika zorunluluğum bitmeyince

Selam kizlar doktordan geldik en kalinligi 1.1 kanda verdim 2-3 gune belli olurmus sonuclar.doktor normal gorunuyo dedi.herseyi olusmus guzel guzel gosterdi.yuzu bile belli ya
Burnu kalkik benim ki gibi
Ama kipir kipir bi turlu durmadi net bi foto cekemedi doktor.acmadi bide sıpa gostermedi cinsiyetini.
Bid bende son donemde carpinti var sizde de varmi,gece boyle sicrayarak uyaniyorum carpinti yuzunden.
Kardiyolojiye yonlendirdi sanirim holter takilmasi lazimmis.bununla ugrascaz bide:26:

canım seni çok iyi anlıyorum ailen zordayken sen rahat edemezsin ben bu konuda çok şanslıyım eşim hiç bir zaman bana karışmadı ve kendiside elinden gelenin fazlasını yaptı benim babam asgari ücretle 4 çocuk okuttu birini doktor birini öğretmen birini muhasebeci yaptı herkezin düğününü yaptı hep kıt kanaat geçindiler kendi yemedi bi lokmayı eve getirdi ben babama hiç kıyamazdım elimden gelen herşeyi yaptım ama dr.olan 3 kuruşu esirgedi ve babam çalışa çalışa öldü canım şimdi annem tek kaldı babam öldüğünde anneme hemen maaş bağlanmadı 4 ay benim yanımda kaldı diğer kardeşlerim çekiliverdiler kenara ama eşim ağzını açıp hiçbirşey demedi bu güne kadar benim ablamlar kendi çocukları olduğu halde ellerine maaş verdikleri halde yardım etmiyorlar senin eşininde hemen yardım etmesini bekleme her insan bir olmuyor daha sizin ailenize yeni girdi hemen senin ailenle kendi ailesini bir tutmasını bekleme bunlar zamanla olacak şeyler canım üzdürerek bi şeyler yapmaya çalış canım mesela ben birinde eşime dedim canım bugün dışarıda yemek yiyeceğimize bişeyler alıp annemlerde pişirip yeseydik dedim oda tamam dedi ve babam yemek yerken ağlamıştı çok duygulanmıştı canım benim herşey zamanla oturur canım sıkma canını 18 yıllık tecrübelerimle konuşuyorum.

bulemsu benim numaramda 14 olsun canım

adres bilgisini yollayan arkadaşlar isimleri unutmayalım
sizlere cevap veremiyorum ondan buraya yazdım 10 dakika zorunluluğum bitmeyince

yanlız bu 10 dakika olayıda saçma olmuş.. Hazır açtın özel mesajlaşma olayını tam yap bari yahu diymi ?

yanlız bu 10 dakika olayıda saçma olmuş.. Hazır açtın özel mesajlaşma olayını tam yap bari yahu diymi ?
evet canım özel konuşmaya sınır gelmiş
emaya canım gözün aydn bebeğini görmüşsün ne mutlu sana
kalp de olan sıkıntı normaldir bence bende arada simsiyah oluyorum cevrem bile fark ediyor ama anlık bişey oluyor hamilelikle alakalı sanırsam
kalp ekosu ile bakarlar sana o zamn net cevap verirler tahminim

ben sana çıkan ismi özelden attığımda isterim canım senden veya şimdi yolla fark etmez

inşAllah canımm düzelir ve hersey yoluna girer benim babacımdaa bizi okutucak diye hastalık sahibi oldularr ne emekler verildi eşim ailesinden hiç görmemişşşş daha birde annesi kon suur durur seni okuttuk diyeee daha ben ailemin agzından duymadım günah yazık ama

inş sonuçlar güzel çıkar. bende pazartesi gideceğim nasipse... bendede çarpıntı çok var.zaten bende ritim bozukluğuda var. hayırlısıyla bi bitirsek şu hamileliği inş....

5 kişi kaldı geriye kurasını secen arkadaşlara birazdan yani her 10 dk bir adreslerinide yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…