2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayyyy işten kaldıramadım başımı, çekilişe başlamışsınız.

bulemsu ben 2 numarayı çekiyorum. hayırlısı olsun. bilgilerimi özele atarıım.

selam kızlar..o kasık agrısı bende de var bende 12+4 üm.İdrar testınde iltihaplanma çıktı doktorda onunla alakalı olduğunu söyledı.
İlaç verdi doktorunuza söyleyın muhakkak..

Çok şükür idrar testim de kültürüm de temiz çıkmıştı ama hamile kalmadan önce 3-4 kez idrar yolları enfeksiyonu geçirmişliğim var yani..
Korktum aklıma gelmedi değil valla..

Ama 2 gündür daha iyi gibiyim kesik kesik arada olup geçiyo şimdi..

inş sonuçlar güzel çıkar. bende pazartesi gideceğim nasipse... bendede çarpıntı çok var.zaten bende ritim bozukluğuda var. hayırlısıyla bi bitirsek şu hamileliği inş....

kızlar aynen bende de çarpıntı var, nerelere doktora çıktım kalbimde bişi varm ı diye yok, piskolojik diyorlar, panik atak gibi bişimiş. eskiden çoktu azalmıştı, ama şimdi hamişliğimde bazen sık yapıyor hormanlar hızlı çalışıyor ondan diye düşünüyorum, ünlü bir profosör doktor bana öyle söylemişti. hormanlar hızlı çalıştığı zaman yaparmış. bizimde şuan hızlı olduğu için oluyordur sanırım. o yüzden normal doğumdan korkuyorum cnm ben o esnada çok çarpıntım olursa felan diye.. allah yardımcımız olsun

ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama şu kadar söyleyebilirim, baştan tavrını koyarsan , o şekil devam eder.ben evlenmeden öncede çalışırdım.evlendikten sonrada devam ettim. zaman geldi sıkıştık, aileme yardımcı olamadım, yeri geldi bollaştım sürekli harçlıklarını verdim.ihtiyaçları çok şükür yok.ama yinede emekli mmaşıyla ne kadar olur ki.çalışmasam belki yardımcı olamam, ama şu an çalışıyorum , ve elimden geleni yapıyorum aileme.ama baştan böyleydim. eşim hiç bişey söylemedi, söylese tavrım kesin ve sert olurdu, ve birdaha buna cesaret edemezdi.baştan koy tavrını canım.o senin maaşın.ve buna karışmasına izin verme.yoksa sen işten çıkınca evi tek geçindirmek zorunda kaldığında burnundan fitil fitil getirir...hem ailene yaptıklarını ona söylemek zorunda değilsin ki canım.her verdiğini söylersen o bile gözüne çok görünür. taviz verme.ailenin hep yanında ol.onların hakları çoktur üzerimizde.

canım onunda rızası almak isterim çünkü eğer o benden habersiz ailesine para verse zoruma gider bende paylasıyorum ki o da paylassın ve gizlimiz olmasın ve ortak karar verelim istiyorum..

ben yaklasık 2 yıllık evli olucam inşAllah. Hakkını yiyemem ben çalısmadıgım zamanda babamlara 2 milyar para vermişti ama zamanı gelince bu yaptıklarını suratıma öyle bir çarpıyor ki nefret edıyorum...

kurban bayramına gidicez işte eşimin ailesinin yanına bende kap arıyorum kurban etinin kalanlarını getıreceğimiz.. Geldi basıma " ne kabı bu neden göturuyorsun.. Ben annemlere bırakıcam etin tamamnı" dedi bende" askım onlar zaten dana kesıyorlar ihtiyacları yok ki"

eşim" versen ne olurda sen kendi ailene vermeyi bilirsin bizimkilere gelince vermezsin"
ben" ama senin ailen kessiyor benımkıler kesemicem bu bayram" dedim basladım aglamaya o sinirle kap almadım gittik kayseriye annesi resmn bizim etin yarısını buyuk oglunu ve yarısınıda bize böldu

ben " anne napıosun fakirlere ver buyuk cogunlugunu " dedim
kv" ayırdım ben onlara" ayırdıkları da iç yağlar ve kemiklerrrrrr

sonra eşimde sucuk istedi annesine buyuk ogluna koymus 10 kg bize koymus 1 kg eşimde sinirlediii iyi olduu dedim içimden beni uzdun laf soktun al senin ailen buuu diyeee

Bazılarınızın eşleri gerçekten de biraz inatçı galiba..Benim eşimde de biraz anacılık vardır ama üstüne gittim mi hemen beni destekler..

Bi de maaşallah diyeyim,çok şükür diyeyim eşim benim ailemi benden daha çok düşünür diyebilirim.Allah'ım bozmasın uzun ömür boyu böyle devam eder.Çünkü aşırı merhametli,vicdanlı.

Dün dedem yoğun bakımdaydı ben yanına gitmek istedim,"ben seni kapıda beklesem de görmesem dedeyi bana kızar mısın dayanamıyorum insanları o şekilde görmeye elimde değil"diy kadar üzgündü ki canım benim yaa..

İyi dedim sen bekle ben bi kapıdan görüp geleyim..

Çok mutluyum dedecim bugün ayağa kalkmış,dün gördüğümde kuş gibi nefes alıyordu solunum cihazı takmışlardı

Çok şükür hepsini çıkarmışlar kahvaltısını bile kendisi yapmış wc ye bile kendisi gitmiş.Dün alt katta halamlar,amcamlar,babamların kuzenleri vs.çok kalabalıktı herkes ağlak moddaydı.Bi mucize gibi bişey oldu sanki.

Allahım sana şükürler olsun..Allah babacığımdan da razı olsun gece gündüz büyük bir sabırla kaldı yanında.
Amcam halam biraz kaytarıcı tiplerdir çünkü..

geçmiş olsun canımm gözun aydınn çok şükür

kızlar pazartesileri hiç sefmiyorumm
offfffff başımda ağrıda var, allahtan çekiliş yaptıkkk biraz neşem yerine geldi,
haftasonu karar veremedimm yarın tatilde bakacağımmm hihiii
ayyy ne alsammmm

kızlarrr bu arada anket sonuçlarına baktım 15 kişi erkek demişşşşşşşş
bune yahuuu çokmuşşş
bunlardan kaçı doktor tahmini acep, biri benim zaten :)

Canım senin kaynananın size karşı bir garezi mi var? Hem sana kötü davranıyor, hem de kendi oğluna.ne bileyim eşinin seninle evlenmesini istemedi mi başta?Hani kendi akklında biri vardır oğluna beğendiği, eşin seni istemiştir filan? Yoksa bu kadarını neden yapar bir insan aklım hayalim almıyor...
Bu arada çocuk kayırmak da çok kötü. Eşim tarafında da hep garip kalan eşim, kayırılan, şımartılan abisi olmuş. Halen devam ediyorlar. Bak mesela abisi herkese istediği lafı söyler (hatta bir keresinde bana da söyleme gafletinde bulundu, ağzının payını aldı oturdu), saygısızlık yapar herkes alttan alır. Eşime bir şey söylediği zaman haksız da olsa, yine anne babası benim eşime kızar neden yapıyorsun böyle diye Ama halen benim saf kocam abisinin işlerini yapar (çalışmadığı günlerde abisinin restoranında garsonluk yapıyor), abisi bir şey dese koşar gider... Böyle işte canım bunlar değişmiyorlar ne kadar kazık yeseler de... Ya çekeceksin ya da gideceksin

Son düzenleme:

canımm ya bilemiyorum ki hiç öyle istememe durumuda olmadı hevesli de değildi nankör beğenmez hiçbirşeyi bizi zengin göruyorlar sanırım daha cocugumuz yokmus ikimizde calısıyormusuz ama abisinin eşi çalısmıyormus bebekleri varmıs borcları varmıs ( borclarıda 30 milyarlık araba aldılarda o) bahaneleri böyle ya ben o böyle yapınca bazen eşime uzuluyorum baznde seviniyorum ailesinin gercek yuzunu göruyor işte oh olsun..,

wallahiiii ailesinden görmedği hizmeti ikramı değeri benim ailemden göruyorr Allah yukarıdaa

kayınvalidemde kıskanıyor bana aileme yağcısınız diyorrr bende yağcı değiliz sadece insana değer veriyoruz diyorumm annemler bende yağcıymısızzz ruhsuzlarr

İçlerinden geçenleri işaretlemişler
Bende kız yapmamak için zor tutuyorum kendimi

enteresan şekilde herkesin erkek geçiyor gemekki, bu kadar erkek yoktur kesin bunlardan bazıları kızdır :)
senimde kızdır belki doktor bişi demedi mi sana kuzum ? bana %100 değil ama erkeğe benziyor dedi

canım sağol bencede. özel mesajlarımızda aynı anda gitti sanırım :)))))))

hayırlısı olsun bakalım. baya eğlenicez bu çekilişle. senide baya yoracağız. :)

hem özel mesajlar çakıştı hem de sana çıkan kişin adres bilgisi aynı anda geldi olur da bu kadar olur
karsı komsunun kızı ödev yapmaya gelmişti ondan uzak kaldım hanımlar dha burdayım yani
evet kurasını çekmeyen kalmasın bakımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…