2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Selam güze anneler, cuma günü doktor kon. vardı gitmeden önce çikolata yedim bebek zaten haraketliymiş çikolata yedim diye zıp zıp zıplıyordu
Cinsiyeti söylemedi, 2'li tarama testimiz var...benden bu kadar..

merhaba aradaslar,bende sizler gıbı kasımda anne olacklardndım ama allah uygun gormedi ve 2li testim çokk kötu çıktı.genetk test yaptrdık ve souç 21 mayısta çıkacak.umarım temz cıkar ama cok zor ihtıml.

sizdn bir ricam var...avrupa yakasnda, dr undan memnun olanlar mmuayene ucretlerıni ne kadar oldugunu yazabılırmi.bask drlrda gtmk istyrm.lutfen dua edin bebeğimi almasnlar benden

haklısın cnım sinirle bazen cıkıyor agızmdan Allahım affetsin

canım geçmiş olsun tek hastaneye güvenme bursada bir devlet hastanesinde ikili test cektikleri tüm hamilelelrin sonucları çok kötü çıkmış ve megerse yanlıs cekmişler sende baska hastanede tekrar cektir Rabbim evladını sana bağışlasın amin

hazal...

geçmiş olsun canım

nisa hastanesi var yenibosnada... mürvet hanım bu konuda en iyi sayılan doktorlardan biri. muayenesi 45 tl. mutlaka ve kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. genetik test yaptırmanızın sebebi ailenizde var mıydı bu durum. 2 li test iyi çıkmazsa 3 lü test yapılıyor diye biliyordum. ayrıca hemen umutsuzluğa kapılma tüm testleri olumsuz çıkıpta doğan çok fazla sağlıklı çocuk var. Allah çocuğunu sana bağışlasın. inşallah birşey çıkmaz.

Umarım temiz çıkar canım.. Allah yardımcın olsun. 2'li test herzaman doğru sonuç veriyor diye düşünme.. İyi düşün iyi olsun canım.. Geçmiş olsun

Canım bozma moralini.Umarım temiz bir sonuç alırsın..

Bende Bahçelievler Medicana Hastanesi Dr.Düzgün Korkmaz'a gidiyorum.Muayene ücreti 42 tl

Çok memnunum zaten yoğun tavsiyeler üzerine gidiyorum...

Son düzenleme:
ayy çok heyecanlandım esraa :)) cuma yazmayı unutmaa

senin hcg kaçtı ? benim 63 mü neydi 60 küsür, resmi bir dha paylaşırmısın ? pipiyi gösteren fotosu var mı :))

Benim hcg 23,8 di canım..resmi paylaştım bakabilirsin şekerim.Dr %80 erkek dedi 2-3 hafta sonra %100 diyebiliriz ancak dedi

Kızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:

tatlım başka bir yerde daha yaptır, benim kuzenimde de aynısı oldu, bebek için çok olmuszu şeyler söylediler falan sonra doktor doktor gezdi bir araba parası harcadı bişey çıkmadı, bir doktora daha görün yeniden test yaptır sonra düşünürsün; umarım her şey yolunda gider. Allahım yardımcın olsun..

tatlım bu çıkan arkadasların adreslerini mesaj atıcaksın değil mi

ben hala hediyede fiyat sınırlaaması konulması düşüncesindeyim 25 tl 30 tl ne bileyim herkesin gucunu kaldıraacak

hazal...

geçmiş olsun canım

nisa hastanesi var yenibosnada... mürvet hanım bu konuda en iyi sayılan doktorlardan biri. muayenesi 45 tl. mutlaka ve kesinlikle tavsiye ederim.

cok tsk.edıyorum duyarlılıgınız için.baska hstanelerede gttım.sonuç aynıydı ama dr muayene etmedden biz teshisi soylemştık onlarda onayladı.aiemizde hiç yok.bebegimin ensesinde kistık higroma ve cilt altı ödemi varmış.bna baglı olarak ense kalınğıda artıyor.bir dr 6.95 dger drda 5.5 ölçtü.keske ynls olsa keske ama degil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…