evliliği en çok yıpratan anne ve babaların karıştırılmasıdır
kapını örteceksin herkes dışarda kalacak
tamam ailen senin baş tacın ama aynı sey eşin içinde geçerli
eşine diyeceksin ki kendine yapılmasını istemediği bana yaptırma
senin annen benim annem yok biz biziz tek bir birey değiliz önemli olan biziz diyeceksin
sen bunu söylersen ve yaşarsan eşin de ona göre davranır senle beraber olur emin olabilirsin
ha su var sakın kendi ailenin sırrını eşine verme
yeri gelir başına kalkar bunu istemiyorsak herseyi açık açık yaşamıyacaksın o senin açık olduğunu zannedecek ama gizlilerin mutlaka olacak hayatın da
eşim bana sen yalan söylemezsin ama çok güzel gizlersin der
bazı seyleri gizli yaşamayı öğreneceksin hayatın da
eşin ailene verdiğin parayamı karışıyor habersiz verebilirsin
evin masraflarını ona çk gösterip artırıp verebilirsin
çalışadığım halde ben bile birikim yapabiliyorum
önemli olan sadece aklını kullanacaksın ve sen olarak yaşayacaksın aile yok evlilikte sen ve eşin var
canım teşekkür ederim yorumun için...
ama biz alısverişide birlikte yapıyoruz ben gizli yapmak istemiyorum ki istiyorum ki benim gibi anlayış göstersin bu kadar zor mu anlayamıyorum bazen...
sen eşinden daha uyanıksın galiba canım sen yapabiliyorsun sevindim senin adına
benim eşim kayserili malum namlanmıslaraklını kullanmakla alakası yok tamamiyle eşinin uyanıklığı ile ilgili bir durum
benim baabam da cok normal bakar ve annem para biriktirir rahatlıkla ama ben calısmadıgım zamanları da biliyorum eşim uyanıktır yani bu numaralar ona sökmez maalesef
niltt canım dedenin iyi olmasına çok sevindim. inşallah daha da iyi olurç
canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama aynı şeyi kızlarıda çeksin diye okuma öyle. ben normalde de okumam kimsenin üzerine birde hamile kalınca lafıma sözüme çok dikkat eder oldum. Allah yapılanların hesabını elbet soracak o yüzden biz imanımıza sığınalım. Allahım sen gör diyelim kimsenin kötülüğünü istemeyelim.
merhaba aradaslar,bende sizler gıbı kasımda anne olacklardndım ama allah uygun gormedi ve 2li testim çokk kötu çıktı.genetk test yaptrdık ve souç 21 mayısta çıkacak.umarım temz cıkar ama cok zor ihtıml.
sizdn bir ricam var...avrupa yakasnda, dr undan memnun olanlar mmuayene ucretlerıni ne kadar oldugunu yazabılırmi.bask drlrda gtmk istyrm.lutfen dua edin bebeğimi almasnlar benden
merhaba aradaslar,bende sizler gıbı kasımda anne olacklardndım ama allah uygun gormedi ve 2li testim çokk kötu çıktı.genetk test yaptrdık ve souç 21 mayısta çıkacak.umarım temz cıkar ama cok zor ihtıml.
sizdn bir ricam var...avrupa yakasnda, dr undan memnun olanlar mmuayene ucretlerıni ne kadar oldugunu yazabılırmi.bask drlrda gtmk istyrm.lutfen dua edin bebeğimi almasnlar benden
akıllı erkek yotur ama erkeğini yönetemeyen kadın vardırcanım teşekkür ederim yorumun için...
ama biz alısverişide birlikte yapıyoruz ben gizli yapmak istemiyorum ki istiyorum ki benim gibi anlayış göstersin bu kadar zor mu anlayamıyorum bazen...
sen eşinden daha uyanıksın galiba canım sen yapabiliyorsun sevindim senin adına
benim eşim kayserili malum namlanmıslaraklını kullanmakla alakası yok tamamiyle eşinin uyanıklığı ile ilgili bir durum
benim baabam da cok normal bakar ve annem para biriktirir rahatlıkla ama ben calısmadıgım zamanları da biliyorum eşim uyanıktır yani bu numaralar ona sökmez maalesef
benim eşim o kadar uyanık ki herkes de bilir zekasını ama dediğim gibi ben ben olarak da yaşıyorum
ben kaynanmla 3 sene aynı evde kaldım hafta da bir beni kovmasını gördüm dinledim ama eşime annesi için kötü kelam etmedim
gözü var gördü
ben onun gözüne göstermeye çalışsam görmezdi eminim
çünkü erkekler kendilerini özgür hissetiklerinde seni rahat bırakırlar ve seni üzmezler
akıllı kadın erkeğini özgür bırakandır ama daha akıllı kadın özgür kaldığına inandırandır
sakin olacaksın evlilikte yapacağın sey bu sen 2 sene devirmişsin ben 12 seneyi
alışverişi bende eşimle beraber yapıyorum ama kişisel ihtiyaçlarımda birikim yapıyorum
yani işin özü güven verebilmek özgüven sahibide olmak gerisi gelir zaten
akıllı erkek yotur ama erkeğini yönetemeyen kadın vardır
benim eşim o kadar uyanık ki herkes de bilir zekasını ama dediğim gibi ben ben olarak da yaşıyorum
ben kaynanmla 3 sene aynı evde kaldım hafta da bir beni kovmasını gördüm dinledim ama eşime annesi için kötü kelam etmedim
gözü var gördü
ben onun gözüne göstermeye çalışsam görmezdi eminim
çünkü erkekler kendilerini özgür hissetiklerinde seni rahat bırakırlar ve seni üzmezler
akıllı kadın erkeğini özgür bırakandır ama daha akıllı kadın özgür kaldığına inandırandır
sakin olacaksın evlilikte yapacağın sey bu sen 2 sene devirmişsin ben 12 seneyi
alışverişi bende eşimle beraber yapıyorum ama kişisel ihtiyaçlarımda birikim yapıyorum
yani işin özü güven verebilmek özgüven sahibide olmak gerisi gelir zaten
pardon da tatlım adam senin maaş alcagın tarihi miktarı biliyorsa adamdan neyi saklıcaksın yahuözgür bırakmakla ne alakası var anlamadım ben onu kısıtlamıyorum ki :44:
ben ona dürüst olarak zaten güvenini kazandım canım ben bu yolu tutuyorum tabi bende harclıgımı alıyorum 200-100 lira geri kalanını birikmdir borctur için veriyorum ben anlayamadım neyse canım saol yinede
bu arada canım hiçbir zaman olan olayları ben gidip eşime senın annen böyle baban böyle yaptı demedim hepsine şahit oldu.. Adam arkama çıkmıyorsa yapabileceğim birşey yok sen şanslısın ki eşin benimki gibi görüp geri çekilmiyor belliki seni savunuyor kıymetini bil ...
ayy çok heyecanlandım esraa :)) cuma yazmayı unutmaa
senin hcg kaçtı ? benim 63 mü neydi 60 küsür, resmi bir dha paylaşırmısın ? pipiyi gösteren fotosu var mı :))
Kızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:
NoyNoy Puanlı Çizgili Elbise - Ürün Kategorileri
Dumbo Fil Baskılı Kısa Slopet - Ürün Kategorileri
Bebekçem Papyonlu Kolsuz Body - Ürün Kategorileri
teyzoşlarrr yaaa şunlara bi bakınn çok güzeller bencee...ve bu site gayet uygun geldii bana
canım geçmiş olsun tek hastaneye güvenme bursada bir devlet hastanesinde ikili test cektikleri tüm hamilelelrin sonucları çok kötü çıkmış ve megerse yanlıs cekmişler sende baska hastanede tekrar cektir Rabbim evladını sana bağışlasın amin
hazal...
geçmiş olsun canım
nisa hastanesi var yenibosnada... mürvet hanım bu konuda en iyi sayılan doktorlardan biri. muayenesi 45 tl. mutlaka ve kesinlikle tavsiye ederim.
canım geçmiş olsun. genetik test yaptırmanızın sebebi ailenizde var mıydı bu durum. 2 li test iyi çıkmazsa 3 lü test yapılıyor diye biliyordum. ayrıca hemen umutsuzluğa kapılma tüm testleri olumsuz çıkıpta doğan çok fazla sağlıklı çocuk var. Allah çocuğunu sana bağışlasın. inşallah birşey çıkmaz.
zaten paranı sakla demedim ben sanapardon da tatlım adam senin maaş alcagın tarihi miktarı biliyorsa adamdan neyi saklıcaksın yahuözgür bırakmakla ne alakası var anlamadım ben onu kısıtlamıyorum ki :44:
ben ona dürüst olarak zaten güvenini kazandım canım ben bu yolu tutuyorum tabi bende harclıgımı alıyorum 200-100 lira geri kalanını birikmdir borctur için veriyorum ben anlayamadım neyse canım saol yinede
özgür bırakmakla alakası su
ben eşime neden niçin demem hiç ama bişey yapılacağın da aşkım söyle söyle yapsak derim yap demem oda bana sen karısma der her zaman
ama o iş yapılacağında ben onun inadına gitmediğim için belkide kendi fikrinden vazgecer benim fikrimi yapar hatta öyle kabullenir ki bunu ben düşündüm der herkese
inatlaşmıyacaksın yani
özgürlükten kastım bu
o kendi kendinin ve evin reisi ama ben onun reisiyim
bayram mevzusu demişsin seneye bayram gelmeden geçen sene böyle böyle olmuştu nasıl üzülmüştün bu sene böyle böyle yapsak nasıl olur gibi keskin cümleler kurmadan beynine işleyeceksin
o zaten senin dediğini gene yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?