2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım yaa ruhsuz değil de, başka şeyler söylenir bu durumlarda... Allahım sana kolaylık versin gerçekten kötü niyetli insanlarla uğraşıyorsun. Ama şunu bil ki kim olursa olsun, ne sana ne de ailene böyle şeyler demek haddi değil. Bence senin ailen de biraz suskun kalıyor, aman kızımın ağzının tadı kaçmasın, yuvası bozulmasın diye, onlar da ortalığı boş buluyorlar yapacaklarını yapıyorlar...
Neden böyle yaparlar anlamıyorum, bu dünyanın bir de öbür dünyası var hiç mi korkmuyorlar, senin o kadar ahını alıyorlar... Bir şekilde çıkar canım merak etme, senin eline de düşerler eminim...

Benim dr um %80 erkek dedi,ondan işaretledim.Yoksa hiç farketmez...Yeter ki sağlıklı,uzun ömürlü olsun minik kuşum..

Kızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:

babanın evlatlarıda babanın yanın da kaytarmadan kalırlar canım bu dünya önce ekme sonra da biçme dünyası
dedenin iyi olmasına sevindim inş daha da iyiye doğru gider

kızlarrr bu arada anket sonuçlarına baktım 15 kişi erkek demişşşşşşşş
bune yahuuu çokmuşşş
bunlardan kaçı doktor tahmini acep, biri benim zaten :)
canım kasım listesinde hamile çoook ama ses eden fazla kişi yok belkide onlar işaretlemişlerdir

benim içimden erkek geldi erkek sectimmm

ya bu 15 kişi bizden mi işaretlemiş yoksam genel bir ankette herkes işaretleyebiliyor mu

Hadi bakalım hayırlısı erkek mi çıkıcakkk

Benim dr um %80 erkek dedi,ondan işaretledim.Yoksa hiç farketmez...Yeter ki sağlıklı,uzun ömürlü olsun minik kuşum..

hadi yaa bana doktorum dedi. ultroson resmin varmı nil ? çok merak ettimmm keratayı benziyorlar mı diye bakıcam

Ben de geçen rüyamda gördüm yüzde yüz erkek dedi doktorum...

Gerçi ben burda kız işaretledim :)

Cuma belli olucak inşallah..

Kızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:

İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin canım.B-hcg rakamını unutma yaz..

babanın evlatlarıda babanın yanın da kaytarmadan kalırlar canım bu dünya önce ekme sonra da biçme dünyası
dedenin iyi olmasına sevindim inş daha da iyiye doğru gider

Çok sağol canım Allahım hepimize sağlık versin gerçekten zor işler bunlar,sabır gerektiren işler...Dediğin gibi ekme biçme dünyası...

hadi yaa bana doktorum dedi. ultroson resmin varmı nil ? çok merak ettimmm keratayı benziyorlar mı diye bakıcam

Evet bana da dr um dedi ben geçen hafta 26 nisan günü burda resim paylaşmıştım zaten,ama tekrar bakayım..benziyorlardır belki :))

aman canımmm Rabbim benii onlara onları bana ailemi bana benide aileme muhtaç etmesin amin... Birtanecik kızından bulsun bana yasattıklarının kat be katını yaşar inşAllah

aynen öyle nişanlılık döneminde annemler tepki koymustu eşim hemen duzeltti filan anneme söylemiyor ki bana söyluyor bir tarafı yemez söylemeye naparsa yapsın yeminle bu hareketlerinden dolayı ne yuzlerini görmek istiyorum nede seslerini duymak..

enteresan şekilde herkesin erkek geçiyor gemekki, bu kadar erkek yoktur kesin bunlardan bazıları kızdır :)
senimde kızdır belki doktor bişi demedi mi sana kuzum ? bana %100 değil ama erkeğe benziyor dedi

Doktora Gitmeyeli yıl kadar uzun zaman oldu (bana öyle geldi) 7 Mayıs bizim doktor tarihimiz bakalım şanslıysak o zaman bişeyler söylerler. Ama değilsek biraz daha beklicez

niltt canım dedenin iyi olmasına çok sevindim. inşallah daha da iyi olurç

ohhh ohh ne güzel. hediyeler çakışmaz umarım :))

inşallah canım iyi haberlerle gelirsin.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama aynı şeyi kızlarıda çeksin diye okuma öyle. ben normalde de okumam kimsenin üzerine birde hamile kalınca lafıma sözüme çok dikkat eder oldum. Allah yapılanların hesabını elbet soracak o yüzden biz imanımıza sığınalım. Allahım sen gör diyelim kimsenin kötülüğünü istemeyelim.

Ben de geçen rüyamda gördüm yüzde yüz erkek dedi doktorum...

Gerçi ben burda kız işaretledim :)

Cuma belli olucak inşallah..

ayy çok heyecanlandım esraa :)) cuma yazmayı unutmaa

senin hcg kaçtı ? benim 63 mü neydi 60 küsür, resmi bir dha paylaşırmısın ? pipiyi gösteren fotosu var mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…