canımm ya bilemiyorum ki hiç öyle istememe durumuda olmadı hevesli de değildi nankör beğenmez hiçbirşeyi bizi zengin göruyorlar sanırım daha cocugumuz yokmus ikimizde calısıyormusuz ama abisinin eşi çalısmıyormus bebekleri varmıs borcları varmıs ( borclarıda 30 milyarlık araba aldılarda o) bahaneleri böyle ya ben o böyle yapınca bazen eşime uzuluyorum baznde seviniyorum ailesinin gercek yuzunu göruyor işte oh olsun..,
wallahiiii ailesinden görmedği hizmeti ikramı değeri benim ailemden göruyorr Allah yukarıdaa
kayınvalidemde kıskanıyor bana aileme yağcısınız diyorrrbende yağcı değiliz sadece insana değer veriyoruz diyorumm annemler bende yağcıymısızzz ruhsuzlarr
babanın evlatlarıda babanın yanın da kaytarmadan kalırlar canım bu dünya önce ekme sonra da biçme dünyasıBazılarınızın eşleri gerçekten de biraz inatçı galiba..Benim eşimde de biraz anacılık vardır ama üstüne gittim mi hemen beni destekler..
Bi de maaşallah diyeyim,çok şükür diyeyim eşim benim ailemi benden daha çok düşünür diyebilirim.Allah'ım bozmasın uzun ömür boyu böyle devam eder.Çünkü aşırı merhametli,vicdanlı.
Dün dedem yoğun bakımdaydı ben yanına gitmek istedim,"ben seni kapıda beklesem de görmesem dedeyi bana kızar mısın dayanamıyorum insanları o şekilde görmeye elimde değil"diykadar üzgündü ki canım benim yaa..
İyi dedim sen bekle ben bi kapıdan görüp geleyim..
Çok mutluyum dedecim bugün ayağa kalkmış,dün gördüğümde kuş gibi nefes alıyordu solunum cihazı takmışlardı
Çok şükür hepsini çıkarmışlar kahvaltısını bile kendisi yapmış wc ye bile kendisi gitmiş.Dün alt katta halamlar,amcamlar,babamların kuzenleri vs.çok kalabalıktı herkes ağlak moddaydı.Bi mucize gibi bişey oldu sanki.
Allahım sana şükürler olsun..Allah babacığımdan da razı olsun gece gündüz büyük bir sabırla kaldı yanında.
Amcam halam biraz kaytarıcı tiplerdir çünkü..
canım kasım listesinde hamile çoook ama ses eden fazla kişi yok belkide onlar işaretlemişlerdirkızlarrr bu arada anket sonuçlarına baktım 15 kişi erkek demişşşşşşşş
bune yahuuu çokmuşşş
bunlardan kaçı doktor tahmini acep, biri benim zaten :)
benim içimden erkek geldi erkek sectimmm
ya bu 15 kişi bizden mi işaretlemiş yoksam genel bir ankette herkes işaretleyebiliyor mu
Benim dr um %80 erkek dedi,ondan işaretledim.Yoksa hiç farketmez...Yeter ki sağlıklı,uzun ömürlü olsun minik kuşum..
allah yardımcın olsun hersey gönlüne göre olsun temiz sonuçlarla gel inşşşşKızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:
Aaah ahh canım bilirim ne kadar yüklü olduğunu, ben de hem lisans, hem de master için öğrenim kredisi borcum vardı (faizlerle 17000 lira) geçen ay bitirdim çok şükür. Eşim halen diyor bir araba paramız gitti diye haklı, ama ne yapayım, borcum olduğunu bile bile evlendi benimle hi hi
aynen eşimde bana aynını diyor, bir araba parası ödedik diyeoff kendi çocuğuma aldırmayacağım öğrenimi.
offff offf yasabret canım sıkma canını
tek yaptığım bu canım zaten tartışmalarımız hep aile konusu yüzünden bazen diyorum eşim ve ailemle aynı ilçede yaşıyoruz acaba başka yere mi taşınsamuzaktan tatlı olur herhalde dicem ama kayınvalidemlerle baya uzagız ama bana hala acı geliyorlar
Kızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:
Kızlar bana dua edin bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi hastaneye, inşallah temiz çıkar :18:
babanın evlatlarıda babanın yanın da kaytarmadan kalırlar canım bu dünya önce ekme sonra da biçme dünyası
dedenin iyi olmasına sevindim inş daha da iyiye doğru gider
hadi yaa bana doktorum dedi. ultroson resmin varmı nil ? çok merak ettimmm keratayı benziyorlar mı diye bakıcam
Canım yaa ruhsuz değil de, başka şeyler söylenir bu durumlarda... Allahım sana kolaylık versin gerçekten kötü niyetli insanlarla uğraşıyorsun. Ama şunu bil ki kim olursa olsun, ne sana ne de ailene böyle şeyler demek haddi değil. Bence senin ailen de biraz suskun kalıyor, aman kızımın ağzının tadı kaçmasın, yuvası bozulmasın diye, onlar da ortalığı boş buluyorlar yapacaklarını yapıyorlar...
Neden böyle yaparlar anlamıyorum, bu dünyanın bir de öbür dünyası var hiç mi korkmuyorlar, senin o kadar ahını alıyorlar... Bir şekilde çıkar canım merak etme, senin eline de düşerler eminim...
evliliği en çok yıpratan anne ve babaların karıştırılmasıdırtek yaptığım bu canım zaten tartışmalarımız hep aile konusu yüzünden bazen diyorum eşim ve ailemle aynı ilçede yaşıyoruz acaba başka yere mi taşınsamuzaktan tatlı olur herhalde dicem ama kayınvalidemlerle baya uzagız ama bana hala acı geliyorlar
kapını örteceksin herkes dışarda kalacak
tamam ailen senin baş tacın ama aynı sey eşin içinde geçerli
eşine diyeceksin ki kendine yapılmasını istemediği bana yaptırma
senin annen benim annem yok biz biziz tek bir birey değiliz önemli olan biziz diyeceksin
sen bunu söylersen ve yaşarsan eşin de ona göre davranır senle beraber olur emin olabilirsin
ha su var sakın kendi ailenin sırrını eşine verme
yeri gelir başına kalkar bunu istemiyorsak herseyi açık açık yaşamıyacaksın o senin açık olduğunu zannedecek ama gizlilerin mutlaka olacak hayatın da
eşim bana sen yalan söylemezsin ama çok güzel gizlersin der
bazı seyleri gizli yaşamayı öğreneceksin hayatın da
eşin ailene verdiğin parayamı karışıyor habersiz verebilirsin
evin masraflarını ona çk gösterip artırıp verebilirsin
çalışadığım halde ben bile birikim yapabiliyorum
önemli olan sadece aklını kullanacaksın ve sen olarak yaşayacaksın aile yok evlilikte sen ve eşin var
enteresan şekilde herkesin erkek geçiyor gemekki, bu kadar erkek yoktur kesin bunlardan bazıları kızdır :)
senimde kızdır belkidoktor bişi demedi mi sana kuzum ? bana %100 değil ama erkeğe benziyor dedi
14 seçildi canım baska bişey secsen14 benim olsun :)
hem özel mesajlar çakıştı hem de sana çıkan kişin adres bilgisi aynı anda geldi olur da bu kadar olur
karsı komsunun kızı ödev yapmaya gelmişti ondan uzak kaldım hanımlar dha burdayım yani
evet kurasını çekmeyen kalmasın bakımmm
aman canımmm Rabbim benii onlara onları bana ailemi bana benide aileme muhtaç etmesin amin... Birtanecik kızından bulsun bana yasattıklarının kat be katını yaşar inşAllah
aynen öyle nişanlılık döneminde annemler tepki koymustu eşim hemen duzeltti filan anneme söylemiyor ki bana söyluyor bir tarafı yemez söylemeye naparsa yapsın yeminle bu hareketlerinden dolayı ne yuzlerini görmek istiyorum nede seslerini duymak..
Ben de geçen rüyamda gördüm yüzde yüz erkek dedi doktorum...
Gerçi ben burda kız işaretledim :)
Cuma belli olucak inşallah..
İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin canım.B-hcg rakamını unutma yaz..
Çok sağol canım Allahım hepimize sağlık versin gerçekten zor işler bunlar,sabır gerektiren işler...Dediğin gibi ekme biçme dünyası...
Evet bana da dr um dedi ben geçen hafta 26 nisan günü burda resim paylaşmıştım zaten,ama tekrar bakayım..benziyorlardır belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?