Benim hcg 23,8 di canım..resmi paylaştım bakabilirsin şekerim.Dr %80 erkek dedi 2-3 hafta sonra %100 diyebiliriz ancak dedi
zaten paranı sakla demedim ben sana
özgür bırakmakla alakası su
ben eşime neden niçin demem hiç ama bişey yapılacağın da aşkım söyle söyle yapsak derim yap demem oda bana sen karısma der her zaman
ama o iş yapılacağında ben onun inadına gitmediğim için belkide kendi fikrinden vazgecer benim fikrimi yapar hatta öyle kabullenir ki bunu ben düşündüm der herkese
inatlaşmıyacaksın yani
özgürlükten kastım bu
o kendi kendinin ve evin reisi ama ben onun reisiyim
bayram mevzusu demişsin seneye bayram gelmeden geçen sene böyle böyle olmuştu nasıl üzülmüştün bu sene böyle böyle yapsak nasıl olur gibi keskin cümleler kurmadan beynine işleyeceksin
o zaten senin dediğini gene yapar
şimdi anladım canımyok genelde bende yapalım ederim derim ama bazı konularda kendimi kaybediyorum şu bayram mevuzusunda haklı oldumu biliyor ama kimse yogurdum ekşi demiyor işte hayırlsıı bakalım Allah nasip ederse kurban bayramında onlarla olmak istemiyorum.. Ne kesilen kurbanı anladım nede hayrını nede bayramı
Kızlar herşeyimiz Allahın izniyle normal giderse zaten 1-2 ay sonra bebişlere çeyiz hazırlamaya başlarız.İstanbul'da yaşayan arkadaşlarım Eminönü Havuzlu Han'ı çok methediyorlar,geçen arkadaşım gitti bi sürü alışveriş yapmış,4-5 katlı yer bebekle ilgili A'dan Z'ye aklına ne geliyorsa gayet güzel fiyatlara almış herşeyini..
Aklınızda bulunsun...
ay maşallah hatırladım resmi, senin tam yandan, benimkinin pozu tam üstten :) pipi gibi bişi var sanki :))))))))) ama ben sonuncusunda üstten belli olmuyor diye koymamıştım,
pipisine bakacaktım görünmüyor burda canım.
cok tsk.edıyorum duyarlılıgınız için.baska hstanelerede gttım.sonuç aynıydı ama dr muayene etmedden biz teshisi soylemştık onlarda onayladı.aiemizde hiç yok.bebegimin ensesinde kistık higroma ve cilt altı ödemi varmış.bna baglı olarak ense kalınğıda artıyor.bir dr 6.95 dger drda 5.5 ölçtü.keske ynls olsa keske ama degil
Kızlar herşeyimiz Allahın izniyle normal giderse zaten 1-2 ay sonra bebişlere çeyiz hazırlamaya başlarız.İstanbul'da yaşayan arkadaşlarım,
bilginiz olsun daEminönü Havuzlu Han'ı çok methediyorlar,geçen arkadaşım gitti bi sürü alışveriş yapmış,4-5 katlı yer bebekle ilgili A'dan Z'ye aklına ne geliyorsa gayet güzel fiyatlara almış herşeyini..Kısmetse bende oraya gitmeyi düşünüyorum
Aklınızda bulunsun...
ay maşallah hatırladım resmi, senin tam yandan, benimkinin pozu tam üstten :) pipi gibi bişi var sanki :))))))))) ama ben sonuncusunda üstten belli olmuyor diye koymamıştım,
pipisine bakacaktım görünmüyor burda canım.
Bu usg fotosundan 2 gün sonra kendi dr umda usg ye girdim orda söyledi bana işte.
Uğraştı zorladı öksürttü beni zorla da olsa çevirdi inatçı bebişimi kendine doğru
O fotoyu koymadım bu devlet hastanesinin usg si..ve daha net :)))
cok tsk.edıyorum duyarlılıgınız için.baska hstanelerede gttım.sonuç aynıydı ama dr muayene etmedden biz teshisi soylemştık onlarda onayladı.aiemizde hiç yok.bebegimin ensesinde kistık higroma ve cilt altı ödemi varmış.bna baglı olarak ense kalınğıda artıyor.bir dr 6.95 dger drda 5.5 ölçtü.keske ynls olsa keske ama degil
merhaba aradaslar,bende sizler gıbı kasımda anne olacklardndım ama allah uygun gormedi ve 2li testim çokk kötu çıktı.genetk test yaptrdık ve souç 21 mayısta çıkacak.umarım temz cıkar ama cok zor ihtıml.
sizdn bir ricam var...avrupa yakasnda, dr undan memnun olanlar mmuayene ucretlerıni ne kadar oldugunu yazabılırmi.bask drlrda gtmk istyrm.lutfen dua edin bebeğimi almasnlar benden
akıllı erkek yotur ama erkeğini yönetemeyen kadın vardır
benim eşim o kadar uyanık ki herkes de bilir zekasını ama dediğim gibi ben ben olarak da yaşıyorum
ben kaynanmla 3 sene aynı evde kaldım hafta da bir beni kovmasını gördüm dinledim ama eşime annesi için kötü kelam etmedim
gözü var gördü
ben onun gözüne göstermeye çalışsam görmezdi eminim
çünkü erkekler kendilerini özgür hissetiklerinde seni rahat bırakırlar ve seni üzmezler
akıllı kadın erkeğini özgür bırakandır ama daha akıllı kadın özgür kaldığına inandırandır
sakin olacaksın evlilikte yapacağın sey bu sen 2 sene devirmişsin ben 12 seneyi
alışverişi bende eşimle beraber yapıyorum ama kişisel ihtiyaçlarımda birikim yapıyorum
yani işin özü güven verebilmek özgüven sahibide olmak gerisi gelir zaten
NoyNoy Puanlı Çizgili Elbise - Ürün Kategorileri
Dumbo Fil Baskılı Kısa Slopet - Ürün Kategorileri
Bebekçem Papyonlu Kolsuz Body - Ürün Kategorileri
teyzoşlarrr yaaa şunlara bi bakınn çok güzeller bencee...ve bu site gayet uygun geldii bana
istemiyorsan yavaş yavaş işleyeceksin eşinişimdi anladım canımyok genelde bende yapalım ederim derim ama bazı konularda kendimi kaybediyorum şu bayram mevuzusunda haklı oldumu biliyor ama kimse yogurdum ekşi demiyor işte hayırlsıı bakalım Allah nasip ederse kurban bayramında onlarla olmak istemiyorum.. Ne kesilen kurbanı anladım nede hayrını nede bayramı
çünkü eşimin anneannesinin dediği gibi ilk 5 yıl eşler arasın da güç irade kavgası olur ve 5 sene de o evlilik ancak oturur demişti
sadece sakin ol ve yavaş yavaş işle eşini
benim eşim çok akıllı uslu değildir hatta delidir
deli aşkım derim ona ben
sadece onu idare etmeyi biliyorum ipi çok sıkmıyorum oda benim tarafımdan yönetildiğini anlamıyor olay bu
annemin her işini ben ve eşim yaparız kayınbabam kızar hatta abilerin ne duruyor diye
birinde hiç cevap vermezdim ama baba sizin her istediğiniz yapıyorsa ben ona karışmıyorsam sizde benim annemin işini yapmasına karışamazsınız dedim
şimdi anladım canımyok genelde bende yapalım ederim derim ama bazı konularda kendimi kaybediyorum şu bayram mevuzusunda haklı oldumu biliyor ama kimse yogurdum ekşi demiyor işte hayırlsıı bakalım Allah nasip ederse kurban bayramında onlarla olmak istemiyorum.. Ne kesilen kurbanı anladım nede hayrını nede bayramı
ya tatlım sabahtan beri okuyorum yazışmalarını şu zamana kadar haklısın. Ama benim mantığımın almadığı bişey var, Bayramda nerdeyse 7 aylık hamile olucaz (ramazan) , Kuban bayramında ise doğurduk doğurucaz bir tarihte olucak.11 saatlik yola zaten doktorun izin vermezki ? uçağa'da binemezsin bence kocana bunu hatırlat, kayınvalidenin gösteriş için bu kadar gözünün döneceğini ve seni yollara vurduracağını sanmıyorum tatlım
Gecen 9 aylık olan arkadaşım gitti havuzluhan'a Bizim normal çeyiz mağazasında 10 -15 taksit arası Bebek uyku setleri, hem nakit hemde aynı marka, aynı fiyata tavsiye etmiyorum bence gitme bir esprisi yok dedi... Aklınızda olsun normal bebek mağazaları daha uygun. Mesela NAR BEBE var avcılarda tahliye nedeniyle müthiş indirimler yapmışlardı
her erkek için aynıdır canım sadece en can alıcı noktayı bulmak önemlidirişte tecrübe konuşuyor. canım iyi hoş söylüyorsun ama sökmüyor her erkeğe. bir adam sabit fikirliyse yada art niyetli ise değiştirmek mümkün değil. senin eşin belli iyi niyetliymiş şekillendirmek kolay olmuş. ama ne adamlar duyuyoruz ne iyi ne akıllı kadınlar baş edemiyor. Allah ıslah etsin.
.
ya tatlım sabahtan beri okuyorum yazışmalarını şu zamana kadar haklısın. Ama benim mantığımın almadığı bişey var, Bayramda nerdeyse 7 aylık hamile olucaz (ramazan) , Kuban bayramında ise doğurduk doğurucaz bir tarihte olucak.11 saatlik yola zaten doktorun izin vermezki ? uçağa'da binemezsin bence kocana bunu hatırlat, kayınvalidenin gösteriş için bu kadar gözünün döneceğini ve seni yollara vurduracağını sanmıyorum tatlım
biliyorum cnımm valla sürekli eşimin aklına giriyorlar abinler gelmedi siz gelin geçen sene ramazanda benım memlekete annanemlere gittik hacıya gideceklerdi kayınvalidem aldı eline telefonı" oglumu getirmedin bana hep kendi tarafına cekıyorsun diyee" bayramlasmadılar benle ne kayınvalidem kyanımpederim nede görumcem... Benim eltimin 2.5 aylık hamileydi o haliyle uçakla bayra ıcın zar zor goturduler kadını... hemde orada dolastırms durmus
ben gitmicem eşim gitmek isterse onada izin veremem doldurur gönderirumarım doktor tarafından da tasdiklenr uzun yola cıkamamm
canım 13--10-6-11 numaralar var elimde ayrıca adres bilginide yollavıver özeldenmerhaba kızlar bugün sırf meraktan dr.a gittim bende. bebiş 10+1 olmalıydı 10+4 çıktı... inşallah herşey yolundadır.
bir de kızlar çekiliş başlamış heralde BULEMSU ben 5 numara diyorum diyen olmadıysa geçmişi çok iyi okumadım. yada kafana göre seç:)
HAZAL: umarım dr.lar yanılıyordur. ve herşey düzelir canım. mümkünse profösöre git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?