2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar herşeyimiz Allahın izniyle normal giderse zaten 1-2 ay sonra bebişlere çeyiz hazırlamaya başlarız.İstanbul'da yaşayan arkadaşlarım,
bilginiz olsun daEminönü Havuzlu Han'ı çok methediyorlar,geçen arkadaşım gitti bi sürü alışveriş yapmış,4-5 katlı yer bebekle ilgili A'dan Z'ye aklına ne geliyorsa gayet güzel fiyatlara almış herşeyini..Kısmetse bende oraya gitmeyi düşünüyorum

Aklınızda bulunsun...

Son düzenleme:

cok tsk.edıyorum duyarlılıgınız için.baska hstanelerede gttım.sonuç aynıydı ama dr muayene etmedden biz teshisi soylemştık onlarda onayladı.aiemizde hiç yok.bebegimin ensesinde kistık higroma ve cilt altı ödemi varmış.bna baglı olarak ense kalınğıda artıyor.bir dr 6.95 dger drda 5.5 ölçtü.keske ynls olsa keske ama degil

istanbula gezmeye gidersek giderim mutlaka canım ne güzelmişş

geçmiş olsun cnaım çok üzüldümm

Gecen 9 aylık olan arkadaşım gitti havuzluhan'a Bizim normal çeyiz mağazasında 10 -15 taksit arası Bebek uyku setleri, hem nakit hemde aynı marka, aynı fiyata tavsiye etmiyorum bence gitme bir esprisi yok dedi... Aklınızda olsun normal bebek mağazaları daha uygun. Mesela NAR BEBE var avcılarda tahliye nedeniyle müthiş indirimler yapmışlardı

canım benim ya çok geçmiş olsun bebeğin kaç haftalık ve ne yapmayı düşünüyor doktor?

canim kendini stress etme anadolu yakasinda tavsiye edicem ben medistate hastanesinde sadiye eren bi arastir istersen zaten zeynep kamil bashekimiydi cok usta ve cok pozitif mutlaka ona git derim sen soledin icim acidi 2li teste ben cok karsiydim sen soledikten sonra dahada karsi oldum kesinlikle bu doktora git bak bakalim o ne diicek ve inaniyorumki pozitif konusucak karnini tutarak ya şafi oku bol bol birde yine karnini tutarak salavat getir. Rabbim olmayandan varedendir sen niyetini halis tut ve bu dedigim doktorA kesinliklle git hakkinda hayirlisi olsun canim

işte tecrübe konuşuyor. canım iyi hoş söylüyorsun ama sökmüyor her erkeğe. bir adam sabit fikirliyse yada art niyetli ise değiştirmek mümkün değil. senin eşin belli iyi niyetliymiş şekillendirmek kolay olmuş. ama ne adamlar duyuyoruz ne iyi ne akıllı kadınlar baş edemiyor. Allah ıslah etsin.

ayyy bayıldım bunlara, maalesef 26 mayısta gidicem doktora. o zaman kadar beklemedeyim. :))

canım valla içim acıdı. hayırlısı olur inşallah senin için bebeğin için. Allaha dua edelim başka ne yapabiliriz. sana da Allahtan sabır, dayanma kuvveti diliyorum.

Son düzenleme:

Bilmiyorum canım yaa benim arkadaşım da şiddetle tavsiye etti hatta kendisi de kokoşun tekidir yani öyle herşeyi beğenmez kolay kolay,ama çok beğenmiş

merhaba kızlar bugün sırf meraktan dr.a gittim bende. bebiş 10+1 olmalıydı 10+4 çıktı... inşallah herşey yolundadır.

bir de kızlar çekiliş başlamış heralde BULEMSU ben 5 numara diyorum diyen olmadıysa geçmişi çok iyi okumadım. yada kafana göre seç:)

HAZAL: umarım dr.lar yanılıyordur. ve herşey düzelir canım. mümkünse profösöre git.

her erkek için aynıdır canım sadece en can alıcı noktayı bulmak önemlidir
bir psikolog arkadaşım şöyle demişti
her erkek odundur onu yontup adam eden ise kadınıdır
işini bilen kadın bu odundan salon takımı bile yapabilir bazı kadınlar sandalye bazı kadınlar sehpa bazı kadınlar ise odun geldi odun gidecek diye uğraşma gereği bile görmezler demişti

bu sözü ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti ne demek istiyor bu diye
ama şimdi hak veriyorum ona
rabbim biz kadına öyle bir zeka öyle bir kıvraklık vermiş ki her işin altından kalkarız allahın izniyle

canım 13--10-6-11 numaralar var elimde ayrıca adres bilginide yollavıver özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…