2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

umarım zamanla bende dediğin gibi olurum ama çook zor eşim için hayırlısı

olursun canım sadece zamana ihtiyacın var
kaynanan içinse salatın_tüncina oku bol bol bu salevatı okuyanın muradına kavusur başından bela uzaklaşır kendi kuyusunda boğulur düşmanı

canım öncelikle geçmiş olsun, kaçıncı haftadasın ? 12 haftan doldu mu? ve değer olarak 6,95mi önce cıktı yoksa 5,5 mi? ilk üç aydan sonra ense ödemleri inebilir. Ayrıca ikili test değerlerin nasıl? amniyosentez yani göbekten sıvı alındı mı? böyle durumlarda amniyosentezle beraber kordonsentez yani bebeğin kordonundan kan alınması gerekiyor kesin tanı konulabilmesi için buradan bebeği kromozomlarına ulaşabilirler. İstanbulda değilim istanbulda oturan tecrübeli arkadalar doktor tavsiyesi verirler ama önerim testlerini bir araştırma hastanesine de göstermen, ayrıca bu amniyosentez işlemlerinde araştırma hastaneleri daha tecrübeli uygulama konusunda, ayrıca bazı tedavilerle eğer kromozom bozukluğu yoksa tedavi edilebiliyorlar, üzme kendini bol bol dua et herşey olacağına varır.

kızlar alakasız bir şey sorucam.ben buralarda yeniyim ve birşey merak ettim.kullanıcı adınızın altında kalpler var.bende 1 tane bazılarında 2 tane bazılarında da 3 tane bunlar ne anlama geliyor bilen bir aydınlatsın..

üyelik zamanını ve yazdıgın cevap sayına göre yani rütben artıyor sen yeni olduğun için bir kalbin var

Kızlar

En arkadaki 20'lik dişlerim çıkmaya başlamış
Bebekle birlikte gelişiyorum sanırım

12= haftamda dr gittim.ilk ölçum 6.95.çıktı.sonraki gtgm gunde özel hastanede 5.5 çıktı karnımdan sıvı alınarak kordosentez yapıldı.arastrma hastanesnde yptık gercekten gerileme ihtımali varmı.lutfen hemn cvp yazarsaz ck sevnrm.içime su serptnz.küçük bir umut arıyorm

bizim doktordada 4D ultrason varmış o daha net iyi canlı gibi inşAllah cumartesi görmeye gidicez merakla bekliyorumm sağlıklı hayırlı imanlı evlat olsunlar inşAllah aminnn

canım benım seni umutlandırarak sonrasında hayal kırıklıgına ugratmak istemem, 21 mayısta sonuç alıcam demişsin, amniyosentez sonucunu mu alıcaksın, kordonsentez daha ileri tetkik sanırım, bebeğin kordon kanı alınıyor. dediğim gibi kromozom bozukluğu varsa yapılacak bir tedavi yok, ama kromozoma baglı olmayan ödem türü birşeyse tedavi yapılabilir. Doktorlar sonlandırılmasını söylüyorsa muhtemelen kromozom bozukluğu vardır, yapılan işlemde kesin tanı konuluyor zaten, hakkında hayırlısı olsun inşallah, dua edelim sana unutma ki önce senin sağlığın psikolojin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…