her erkek için aynıdır canım sadece en can alıcı noktayı bulmak önemlidir
bir psikolog arkadaşım şöyle demişti
her erkek odundur onu yontup adam eden ise kadınıdır
işini bilen kadın bu odundan salon takımı bile yapabilir bazı kadınlar sandalye bazı kadınlar sehpa bazı kadınlar ise odun geldi odun gidecek diye uğraşma gereği bile görmezler demişti
bu sözü ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti ne demek istiyor bu diye
ama şimdi hak veriyorum ona
rabbim biz kadına öyle bir zeka öyle bir kıvraklık vermiş ki her işin altından kalkarız allahın izniyle
biliyorum cnımm valla sürekli eşimin aklına giriyorlar abinler gelmedi siz gelin geçen sene ramazanda benım memlekete annanemlere gittik hacıya gideceklerdi kayınvalidem aldı eline telefonı" oglumu getirmedin bana hep kendi tarafına cekıyorsun diyee" bayramlasmadılar benle ne kayınvalidem kyanımpederim nede görumcem... Benim eltimin 2.5 aylık hamileydi o haliyle uçakla bayra ıcın zar zor goturduler kadını... hemde orada dolastırms durmus
ben gitmicem eşim gitmek isterse onada izin veremem doldurur gönderirumarım doktor tarafından da tasdiklenr uzun yola cıkamamm
hayatım işin ilginç yanı yanlızda kalamazsın ki oldu ki yanlızsın sancılandın ne olacak o zaman ?benimki dicek ben o haldeyken seni bırakıp anama gidiyorum, Git daha da gelme derim (ama benim o sen deme) Zaman çok mantıklı düşününce hak verir daha çok dillendirip inada bindirme olayı canım
biliyorum cnımm valla sürekli eşimin aklına giriyorlar abinler gelmedi siz gelin geçen sene ramazanda benım memlekete annanemlere gittik hacıya gideceklerdi kayınvalidem aldı eline telefonı" oglumu getirmedin bana hep kendi tarafına cekıyorsun diyee" bayramlasmadılar benle ne kayınvalidem kyanımpederim nede görumcem... Benim eltimin 2.5 aylık hamileydi o haliyle uçakla bayra ıcın zar zor goturduler kadını... hemde orada dolastırms durmus
ben gitmicem eşim gitmek isterse onada izin veremem doldurur gönderirumarım doktor tarafından da tasdiklenr uzun yola cıkamamm
inşallah öyle olur canım, bu ne ya işkence gibi
inşallah öyle olur canım, bu ne ya işkence gibi
wallahi cnaım bayramınız mubarek olsun dedim de kaynanam bana bu lafları söyledi eşimde duydukayınpederim hiç cevap vermedi bayramın kutlu olsun dedimde yapsınlar zalimler dunya onlarada kalmicak Allah buyuk.. ne yani annanemler hacca gidecek diye once onlara gittiysek bu kadar kıskanılmaz kiii
cok tsk.edıyorum duyarlılıgınız için.baska hstanelerede gttım.sonuç aynıydı ama dr muayene etmedden biz teshisi soylemştık onlarda onayladı.aiemizde hiç yok.bebegimin ensesinde kistık higroma ve cilt altı ödemi varmış.bna baglı olarak ense kalınğıda artıyor.bir dr 6.95 dger drda 5.5 ölçtü.keske ynls olsa keske ama degil
14 haftalk.doktorlr buyuk ihtımalle sonlandırcaz dyorlar.tekrar tsk.edıyorm arkdaslr.
kızlar alakasız bir şey sorucam.ben buralarda yeniyim ve birşey merak ettim.kullanıcı adınızın altında kalpler var.bende 1 tane bazılarında 2 tane bazılarında da 3 tane bunlar ne anlama geliyor bilen bir aydınlatsın..
üyelik zamanını ve yazdıgın cevap sayına göre yani rütben artıyor sen yeni olduğun için bir kalbin var
hımm anladım kaç cevaptan sonra 2 kalp olunuyor acaba?
canım öncelikle geçmiş olsun, kaçıncı haftadasın ? 12 haftan doldu mu? ve değer olarak 6,95mi önce cıktı yoksa 5,5 mi? ilk üç aydan sonra ense ödemleri inebilir. Ayrıca ikili test değerlerin nasıl? amniyosentez yani göbekten sıvı alındı mı? böyle durumlarda amniyosentezle beraber kordonsentez yani bebeğin kordonundan kan alınması gerekiyor kesin tanı konulabilmesi için buradan bebeği kromozomlarına ulaşabilirler. İstanbulda değilim istanbulda oturan tecrübeli arkadalar doktor tavsiyesi verirler ama önerim testlerini bir araştırma hastanesine de göstermen, ayrıca bu amniyosentez işlemlerinde araştırma hastaneleri daha tecrübeli uygulama konusunda, ayrıca bazı tedavilerle eğer kromozom bozukluğu yoksa tedavi edilebiliyorlar, üzme kendini bol bol dua et herşey olacağına varır.
bilemicem canım sen neden takıldın ki bu konuya benim 1 senede 3 kalp oldu ki ben sürekli girerim ve yazısırım
Bu usg fotosundan 2 gün sonra kendi dr umda usg ye girdim orda söyledi bana işte.
Uğraştı zorladı öksürttü beni zorla da olsa çevirdi inatçı bebişimi kendine doğru
O fotoyu koymadım bu devlet hastanesinin usg si..ve daha net :)))
orda cinsiyetine felan herbişisine bakığı için sanırım iyi görüntü yok bnmde öyle
12= haftamda dr gittim.ilk ölçum 6.95.çıktı.sonraki gtgm gunde özel hastanede 5.5 çıktı karnımdan sıvı alınarak kordosentez yapıldı.arastrma hastanesnde yptık gercekten gerileme ihtımali varmı.lutfen hemn cvp yazarsaz ck sevnrm.içime su serptnz.küçük bir umut arıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?