2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tskrlr.amnio sentez yaplmadı kordosentez yapldı.onun sonucun gore dglndreceker.dr muhtemlen sonlancak dedi.hersey allahtan o vrdi,o alacak...arkadaslrn yazdıgı drlardan birine daha gdcem o zamn kesınlesır hersey..

kokoreeeçç şimdi de benim canım çekti.offf offf oğlumda sadece erik aş ermiştim kış ortası bulamamıştım yiyememiştim.bu bebişimdeyse bir tatlı istiyor canım sorma gitsin..tatlı her an bulunabilir birşey ve yememek için kendini zorlayan bir hamiş...

tskrlr.amnio sentez yaplmadı kordosentez yapldı.onun sonucun gore dglndreceker.dr muhtemlen sonlancak dedi.hersey allahtan o vrdi,o alacak...arkadaslrn yazdıgı drlardan birine daha gdcem o zamn kesınlesır hersey..

canım Allahım yardımcın olsun inşAllah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın ve tıp yanılırrr aminnn

bende tam tersi tatlı yiyemiyorummm hep ekşi erik felan :))

anladım canım, yapılan işlemle kesin tanı konulur zaten, dediğin gibi Allah verdi, nasip değilse Allah alacak, evlatlar dahil hiç birşey bizim malımız değil aslında, bize verilen emanetler, Allah hayırlısını versin, en kısa zamanla sağlıklı bebekler nasip etsin sana..

bu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim :118:
tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:

hakkınızda hayırlısı olsun sabır diliyorum size, çok üzücü rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla imtihan etmesin... ama dediğiniz gibi Allah veriyor Allah alacak demek ki hayırlısı böyle

hemen bakıyorummm. alışveriş hastası arkadaşım benimmm... dikkat ediyorum bi sen bi de ben siteleri yazıyoruz sürekli çıldırdık mı nee

kesinlikle canım. hem çok çeşit hem de pazarlık payı var.

ben fotomu koysammmm 7 aylık zannedersiniz en iyisi koymimmmm sizin yanınızda kilolarımdan utandımmm

ayyy saçmalama moonsunnn... hadi koy çok merak ettim.

gerçi burcuxxx u gördükten sonra ben kendimi çok tuhaf hissettim ya neyse... kız zorla göbeğini şişirmiş yaa.. bizimkiler maşallah almış başını gitmiş

Kızlar

En arkadaki 20'lik dişlerim çıkmaya başlamış
Bebekle birlikte gelişiyorum sanırım

Allahımmmmm bizim kızlarrr tam anlamıyla çılgınnnnnn
Bakalım senin cinsiyetin ne olucak canım

biz deeee biz deee efendimm...

bi liste hazırlasak ve birbirimiz hakkında bilgi sahibi olsak ne güzel olur birbirimizin isimlerini kaçıncı bebiş olduğunu yaşadığımız şehri çalışanların ne iş yaptığı ne güzel olur... hamilelik listesi vardı ama oda bırakıldı tekrar mı hazırlasak :)

akşam koyarım inşAllah canım şimdi evde değilim makinem yanımda değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…