14 haftalk.doktorlr buyuk ihtımalle sonlandırcaz dyorlar.tekrar tsk.edıyorm arkdaslr.
kızlar hamilelikte "kokoreç" yemek sağlıksız mı olur bilemedim sizlere sorayım dedim :44:
kızlar hamilelikte "kokoreç" yemek sağlıksız mı olur bilemedim sizlere sorayım dedim :44:
doktorlar önermiyor ama ben ilkinde 1-2 kere yemiştim.
ben fotomu koysammmm 7 aylık zannedersiniz en iyisi koymimmmmsizin yanınızda kilolarımdan utandımmm
canım benım seni umutlandırarak sonrasında hayal kırıklıgına ugratmak istemem, 21 mayısta sonuç alıcam demişsin, amniyosentez sonucunu mu alıcaksın, kordonsentez daha ileri tetkik sanırım, bebeğin kordon kanı alınıyor. dediğim gibi kromozom bozukluğu varsa yapılacak bir tedavi yok, ama kromozoma baglı olmayan ödem türü birşeyse tedavi yapılabilir. Doktorlar sonlandırılmasını söylüyorsa muhtemelen kromozom bozukluğu vardır, yapılan işlemde kesin tanı konuluyor zaten, hakkında hayırlısı olsun inşallah, dua edelim sana unutma ki önce senin sağlığın psikolojin
yaaa annesiii sen koy fotonu teyzoşlarııı merakta bırakmaa nolursunn kızzz
tskrlr.amnio sentez yaplmadı kordosentez yapldı.onun sonucun gore dglndreceker.dr muhtemlen sonlancak dedi.hersey allahtan o vrdi,o alacak...arkadaslrn yazdıgı drlardan birine daha gdcem o zamn kesınlesır hersey..
kokoreeeçç şimdi de benim canım çekti.offf offf oğlumda sadece erik aş ermiştim kış ortası bulamamıştım yiyememiştim.bu bebişimdeyse bir tatlı istiyor canım sorma gitsin..tatlı her an bulunabilir birşey ve yememek için kendini zorlayan bir hamiş...
tskrlr.amnio sentez yaplmadı kordosentez yapldı.onun sonucun gore dglndreceker.dr muhtemlen sonlancak dedi.hersey allahtan o vrdi,o alacak...arkadaslrn yazdıgı drlardan birine daha gdcem o zamn kesınlesır hersey..
bu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim:118:
tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:
NoyNoy Puanlı Çizgili Elbise - Ürün Kategorileri
Dumbo Fil Baskılı Kısa Slopet - Ürün Kategorileri
Bebekçem Papyonlu Kolsuz Body - Ürün Kategorileri
teyzoşlarrr yaaa şunlara bi bakınn çok güzeller bencee...ve bu site gayet uygun geldii bana
Kızlar herşeyimiz Allahın izniyle normal giderse zaten 1-2 ay sonra bebişlere çeyiz hazırlamaya başlarız.İstanbul'da yaşayan arkadaşlarım,
bilginiz olsun daEminönü Havuzlu Han'ı çok methediyorlar,geçen arkadaşım gitti bi sürü alışveriş yapmış,4-5 katlı yer bebekle ilgili A'dan Z'ye aklına ne geliyorsa gayet güzel fiyatlara almış herşeyini..Kısmetse bende oraya gitmeyi düşünüyorum
Aklınızda bulunsun...
ben fotomu koysammmm 7 aylık zannedersiniz en iyisi koymimmmmsizin yanınızda kilolarımdan utandımmm
Kızlar
En arkadaki 20'lik dişlerim çıkmaya başlamış
Bebekle birlikte gelişiyorum sanırım
bizde diyemiyoruz biz öğrenemedik
hemen bakıyorummm. alışveriş hastası arkadaşım benimmm... dikkat ediyorum bi sen bi de ben siteleri yazıyoruz sürekliçıldırdık mı nee
kesinlikle canım. hem çok çeşit hem de pazarlık payı var.
ayyy saçmalama moonsunnn... hadi koy çok merak ettim.
gerçi burcuxxx u gördükten sonra ben kendimi çok tuhaf hissettim ya neyse... kız zorla göbeğini şişirmiş yaa.. bizimkiler maşallah almış başını gitmiş
Allahımmmmm bizim kızlarrr tam anlamıyla çılgınnnnnn
Bakalım senin cinsiyetin ne olucak canım
biz deeee biz deee efendimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?