akşam koyarım inşAllah canım şimdi evde değilim makinem yanımda değill
Kızlar Kurban bayramı 25-26-27-28 Kasım... doğumumdan bir hafta önce... zannederim ki ben de kayınvalidemlere gidemicem
ay çok üzüldüm canımmm anlatamammboşver gitme canım ya uzat ayaklarını uyu dinlen ohhh keyfini çıkar
sormaaaaa ne yaparım şimdi bennnn..... köyde demezler mi kayınvalidemlere gelinin gelmemiş diyeeee
benimki üzülürdü hizmetçisi gelmemiş diye psikolojısını rahatlatamayacagı içinn
bulemsu canım bize çıkan kişilerin adreslerini göndereceksin değil mi birde ne alsak ki tatlı hamiş tişörtlerinden mi alsak ev eşyası mı alsak ne alsak bilemedim ki bennn
ya söylemeyelim kızlar ne alcağımızı sürpriz olsun:)
canım listeye ben güncelliyorum hepbi liste hazırlasak ve birbirimiz hakkında bilgi sahibi olsak ne güzel olur birbirimizin isimlerini kaçıncı bebiş olduğunu yaşadığımız şehri çalışanların ne iş yaptığı ne güzel olur... hamilelik listesi vardı ama oda bırakıldı tekrar mı hazırlasak :)
canım sana çıkan kişi ile irtibat sağlayınca ulaştıracam adresini elinebulemsu canım bize çıkan kişilerin adreslerini göndereceksin değil mi birde ne alsak ki tatlı hamiş tişörtlerinden mi alsak ev eşyası mı alsak ne alsak bilemedim ki bennn
öğrenirsiniz inşşbizde diyemiyoruz biz öğrenemedik
canım listeye ben güncelliyorum hepama başka bir başlık altın da toplanabilir dediğin gibi
canım sana çıkan kişi ile irtibat sağlayınca ulaştıracam adresini eline
ne almak istersen al canım serbestsin
öğrenirsiniz inşş
bence birde kişilerin bedenlerinide paylaşalım
bulemsu canım bize çıkan kişilerin adreslerini göndereceksin değil mi birde ne alsak ki tatlı hamiş tişörtlerinden mi alsak ev eşyası mı alsak ne alsak bilemedim ki bennn
Çok iyi fikir ama burda da ölçü problem olur. Neyse her şehirde mağazası olan bir marka seçersek problem olmaz sanırım ama bana fikir verdin teşekkür ederim
bu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim:118:
tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:
Kızlar Kurban bayramı 25-26-27-28 Kasım... doğumumdan bir hafta önce... zannederim ki ben de kayınvalidemlere gidemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?