2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar Kurban bayramı 25-26-27-28 Kasım... doğumumdan bir hafta önce... zannederim ki ben de kayınvalidemlere gidemicem

Kızlar kocişim dün dediki "esra kek yemek istiyorum, tarifini söyle ben yaparım" neyse... unuttuk tabi biz...

şimdi bi kek atıyım fırına

öpüyorum hepiniziii

canım listeye ben güncelliyorum hep ama başka bir başlık altın da toplanabilir dediğin gibi

bulemsu canım bize çıkan kişilerin adreslerini göndereceksin değil mi birde ne alsak ki tatlı hamiş tişörtlerinden mi alsak ev eşyası mı alsak ne alsak bilemedim ki bennn
canım sana çıkan kişi ile irtibat sağlayınca ulaştıracam adresini eline
ne almak istersen al canım serbestsin

bizde diyemiyoruz biz öğrenemedik
öğrenirsiniz inşş

tatlım bence bedenleride paylasalım isteyen kıyafet tarzı birşeyler alsın

bulemsu canım bize çıkan kişilerin adreslerini göndereceksin değil mi birde ne alsak ki tatlı hamiş tişörtlerinden mi alsak ev eşyası mı alsak ne alsak bilemedim ki bennn

Çok iyi fikir ama burda da ölçü problem olur. Neyse her şehirde mağazası olan bir marka seçersek problem olmaz sanırım ama bana fikir verdin teşekkür ederim

Çok iyi fikir ama burda da ölçü problem olur. Neyse her şehirde mağazası olan bir marka seçersek problem olmaz sanırım ama bana fikir verdin teşekkür ederim

değiştirme kartlarını da içine koyarız sorun olmaz herhalde benim aklıma gelen en güzel hediye bu hamileliğe özel

haftaya salı veya çarşamba ya kargoları teslim edersek şayet pazar gününden önce anne adayının eline geçer paketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…