2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haftaya salı veya çarşamba ya kargoları teslim edersek şayet pazar gününden önce anne adayının eline geçer paketi

kargo ödemelerini hediyeye gönderen yapıcak değil mi canım birde erken versek birşey olmaz herhalde değil mi ben bu hafta sonu alıp gondermek istiyorum

bu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim :118:
Tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:
efeniimm bizdee seninkinii öğrenelimmmm
ay çok üzüldüm canımmm anlatamamm Boşver gitme canım ya uzat ayaklarını uyu dinlen ohhh keyfini çıkar

Hee yaniii demii..bu bayramda onlar senin yanına gelsinnn...

anammm sen süpersinn....çılgın organizatörrrümüzzz

hediyeleri gönderince içlerine nicklerimizide yazalım kim kimden gelmiş bilsin :)
bencede yoksa bilemeyiz :)
tatlım bence bedenleride paylasalım isteyen kıyafet tarzı birşeyler alsın

isteyen kıyafet isteyen başka bişi, bence bebeklerede alınabilir ne dersiniz ??????

kargo ödemelerini hediyeye gönderen yapıcak değil mi canım birde erken versek birşey olmaz herhalde değil mi ben bu hafta sonu alıp gondermek istiyorum

yani tabi gönderen yapar. Hem hediye gönderip hem paramı ödetelim :) :)

bencede göndeeren yapmalı :)

efeniimm bizdee seninkinii öğrenelimmmm

Hee yaniii demii..bu bayramda onlar senin yanına gelsinnn...

anammm sen süpersinn....çılgın organizatörrrümüzzz
süperim :82:süpersin:82:süperiz:82: çünkü biz hamileyiz
evet çılgın olduğum gerçek canım benim
adımda dahil olmak üzere kendimi tanıttım şekerim sendende kendini tanıtmanı beklerim

bencede yoksa bilemeyiz :)

isteyen kıyafet isteyen başka bişi, bence bebeklerede alınabilir ne dersiniz ??????

bencede göndeeren yapmalı :)
bebeklere daha sonra ayrı bir hediyeleşme olsun diye düşündük canım ama gene de sen bilirsin
cinsiyetler belli olsun gene böyle bir çekilişle bebişlerin ilk hediyeleri bizden

okuyorum okuyorum doyamıyorum size. hepiniz çok tatlısınız. bugün yoğundum çok katılamadım. ((

bu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim :118:
tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:

canım evet yorulmanın bedeli bu olsun artık. ne güzel birbirimiz hakkında daha çok şey öğreneceğiz :)))

merhaba kızlar bugün dr daydık ikili test için 1.4 mm mşk ense kalınlığı çok şükür dr çok sağlıklı dedi bebişi günüyle aynı çıktı ultrasonda boyu 6 cm miş ....benden haberler bu kadar bu arada çekiliş ne oldu???

kız taş attım da kolum mu yoruldu herkes zaten kendi kurasını kendi çekti :118:
evet canım ama yeni başlığımızda kendini tanıtmak istersen bekleriz

hoşgeldin canım çook sevindim geçmiş olsunn darısı basımıza hayırlısıylaa aminn yesinler onun boyunu

canım herkes kendi kurasını çekti 6-13-11 kalan rakamlar

bende bebeğe hediye almak istedim ama anneye alınacak dediler teyzeleri olarak ilk hedıyeyi biz alsak süper olurdu

aaaa anneye dendi mi ben kaçırmışım sanırım, yaa farketmez ama bende hep bebeğe alıcaz sanıyordum :26: bencede süper olurdu.

bebeklere daha sonra ayrı bir hediyeleşme olsun diye düşündük canım ama gene de sen bilirsin
cinsiyetler belli olsun gene böyle bir çekilişle bebişlerin ilk hediyeleri bizden

anladım canım hmm

"2012 kasım annesiyiz tanışıyoruz" köşesine çekilişe katılan arkadaşlar özellikle yazzarlarsa çok sevinicem ona göre bizde birşeyler düşünürüz yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…