haftaya salı veya çarşamba ya kargoları teslim edersek şayet pazar gününden önce anne adayının eline geçer paketi
haftaya salı veya çarşamba ya kargoları teslim edersek şayet pazar gününden önce anne adayının eline geçer paketi
kargo ödemelerini hediyeye gönderen yapıcak değil mi canım birde erken versek birşey olmaz herhalde değil mi ben bu hafta sonu alıp gondermek istiyorum
efeniimm bizdee seninkinii öğrenelimmmmbu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim:118:
Tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:
ay çok üzüldüm canımmm anlatamammBoşver gitme canım ya uzat ayaklarını uyu dinlen ohhh keyfini çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...kasim-annesiyiz-tanisiyoruz.html#post24363465
buyrun bakalım sevecekmisiniz tanışma kösemi
yani tabi gönderen yapar. Hem hediye gönderip hem paramı ödetelim :) :)
bencede yoksa bilemeyiz :)hediyeleri gönderince içlerine nicklerimizide yazalım kim kimden gelmiş bilsin :)
tatlım bence bedenleride paylasalım isteyen kıyafet tarzı birşeyler alsın
kargo ödemelerini hediyeye gönderen yapıcak değil mi canım birde erken versek birşey olmaz herhalde değil mi ben bu hafta sonu alıp gondermek istiyorum
yani tabi gönderen yapar. Hem hediye gönderip hem paramı ödetelim :) :)
süperim :82:süpersin:82:süperiz:82: çünkü biz hamileyizefeniimm bizdee seninkinii öğrenelimmmm
Hee yaniii demii..bu bayramda onlar senin yanına gelsinnn...
anammm sen süpersinn....çılgın organizatörrrümüzzz
bencede yoksa bilemeyiz :)
isteyen kıyafet isteyen başka bişi, bence bebeklerede alınabilir ne dersiniz ??????
bencede göndeeren yapmalı :)
bebeklere daha sonra ayrı bir hediyeleşme olsun diye düşündük canım ama gene de sen bilirsinbencede yoksa bilemeyiz :)
isteyen kıyafet isteyen başka bişi, bence bebeklerede alınabilir ne dersiniz ??????
bencede göndeeren yapmalı :)
bu çekilişin bana bir faydası oldu herkeslerin isimlerini öğrendim:118:
tanıştığımıza memnun oldum efenimmm:112:
kız taş attım da kolum mu yoruldu herkes zaten kendi kurasını kendi çekti :118:okuyorum okuyorum doyamıyorum size. hepiniz çok tatlısınız. bugün yoğundum çok katılamadım.((
canım evet yorulmanın bedeli bu olsun artık. ne güzel birbirimiz hakkında daha çok şey öğreneceğiz :)))
merhaba kızlar bugün dr daydık ikili test için 1.4 mm mşk ense kalınlığı çok şükür dr çok sağlıklı dedi bebişi günüyle aynı çıktı ultrasonda boyu 6 cm miş ....benden haberler bu kadar bu arada çekiliş ne oldu???
merhaba kızlar bugün dr daydık ikili test için 1.4 mm mşk ense kalınlığı çok şükür dr çok sağlıklı dedi bebişi günüyle aynı çıktı ultrasonda boyu 6 cm miş ....benden haberler bu kadar bu arada çekiliş ne oldu???
bende bebeğe hediye almak istedim ama anneye alınacak dediler teyzeleri olarak ilk hedıyeyi biz alsak süper olurdu
bebeklere daha sonra ayrı bir hediyeleşme olsun diye düşündük canım ama gene de sen bilirsin
cinsiyetler belli olsun gene böyle bir çekilişle bebişlerin ilk hediyeleri bizden
tanışma kösesinede bilgilermi yazıyorum şimdi hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?