SÜPERSİNİZ..
Zira şimdiye kadar gördüğüm bütün resimlerde beller ince hafif bir göbek var. Benim neden belim kalınlaştı ve kalçam tekne gibi oldu ?
Doğumdan sonra umarım eskisi gibi olabilirim. Yoksa deliririm bu halimle kalırsam
SÜPERSİNİZ..
Zira şimdiye kadar gördüğüm bütün resimlerde beller ince hafif bir göbek var. Benim neden belim kalınlaştı ve kalçam tekne gibi oldu ?
Doğumdan sonra umarım eskisi gibi olabilirim. Yoksa deliririm bu halimle kalırsam
valla canım sana kötü haber düzelsede eskısı gbıı olmuyo vucut seklı degısıyor bende oglumun dogumudan sonra bı baktım kılom aynı olsada belkıyafetler sıkıyor belden cok kalınlasmıs belım mecburen kılomun daha altına ındım dıyet yaparak ama 70 ken gıyebıdlgıım kıyafetlerı ancak 65 te gıyebıldım sımdı gene kalınlastı belım bu dogumdan sonra ne hale gelırım bılmem:18:
SÜPERSİNİZ..
SÜPERSİNİZ..
58.5 ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum ama belim yok düzüm yani bildiğin düz.kıvrım mıvrım hakgetire.. Atıcam foto'da çekemedimki bir türlü fırsat bulup
merhaba kızlar bugün dr daydık ikili test için 1.4 mm mşk ense kalınlığı çok şükür dr çok sağlıklı dedi bebişi günüyle aynı çıktı ultrasonda boyu 6 cm miş ....benden haberler bu kadar bu arada çekiliş ne oldu???