hepiniz allaha emanet olun canlarım yarın hepiniz tatilsiniz anladığım kadarıyla
Canımm geldim çok şükür bir şey yok dedi doktor. Ama b-hcg yerine t-hcg diye bir şeye bakmışlar. Onun da sonucu 225.6Alakasız bir şey sanırsam
bende çıkıyorummm.. Herkee iyi akşamlar.. Herkez yarın tatil bir ben değilim sanırım
yazık sizeBana tatil değillll
yazık size
milona tahlillerin temiz çıkmış galiba haydi gözün aydın canım
Sağol tatlımm darısı diğerlerinin başına inşallah
Bu arada günaydınlarr,
Bana pek aydın başlamadı gerçi, hem herkese tatil olduğu halde çalışıyorum, hem de iş yerim nişantaşında ve 1 mayıs dolayısıyla şişli- taksim arası yollar kapatılmış. Nişantaşı da tam ortada olduğu için bir sürü yürümek zorunda kaldım, normalde aramam ama bebişten bu yana çok yürüyünce kasığımda sancı oluyor ve yine başladıBir de üstüne sağolsun göstericiler kaldırımlara hep istifra etmişler kendimi zor tuttum aklıma geldikçe kötü oluyorum Allahımmm İşte böyle,,bir de akşama aynı yolu geri gideceğim, bugün bitermi kii
GÜNAYDINLAARRR,
al benden de o kadar. İşe gelmeyecektim telefon edip çağırdı adam ya bu kadar olur
Offf ama biz hamileyiz yaaa, en azından böyle günlerde tolerans gösterselerrr
yazık size ya resmi tatili bilmeyen o kadar çok iş veren var ki benim eşim de çalışıyor sürekli resmi tatillerde
ama ne yapalım ekmek parası rabbim daha iyi işverenlerle karşılastırsın inşşş
bebek şekerlerine gelince evet güzeller :81:
bende düşünüyorum bebek şekeri ama konyada malzeme sıkıntım var zamanım gelsin siz istanbulda bulunan arkadaşlardan rica edecem bana eminönünden yani bebek şekeri malzemesinin madeninden bişeyler alıp yollamaları için:78:
ama daha çok yolumuz var bu isteğim için
sağolasın canım benim
bebeğe yap kız öylesi daha güzel olurhatta mağnetli olsun
düğünde neden vazgeçtin :44:
resimdeki biberon çok hoşuma gitmişti bir zamanlar ama şimdi bakıyorum da bir özelliği yok gibi geliyor bana
günaydın herkese nasılsınız kızlar canım neler çekiyor bi bilseniz sabah sabah memleketten uzakta ailenden uzakta olmak çok zor duygusallığa bağladım yine annemin doğum günü bugün yanında olsaydık diye konuştuk eşimle üzülü verdim((
sizler napıyosunuz birşeyler almaya başladınız mı kendinize ve kuzucuklara
Merhaba herkese, 12+3 günlük bebeişim ve bugün 2'li test için gittik doktorumuza ve kontrol sırasında büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi. Öğrenen var mı veya doktoru böyle tahminde bulunan, henüz erken olduğunu düşünüyorum ama bende gördüm. Çok garip bir his...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?