2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canımm geldim çok şükür bir şey yok dedi doktor. Ama b-hcg yerine t-hcg diye bir şeye bakmışlar. Onun da sonucu 225.6 Alakasız bir şey sanırsam

Hadi gözün aydın tatlım..Oh ne güzel böyle haberler almak..
T-hcg yi bende anlayamadım canım,dr una bi sorsaydın keşke...

kocamannn bir günaydın herkese
ama bugun sessiz bir gün olacak gibi tatil sessizliği

yazık size
milona tahlillerin temiz çıkmış galiba haydi gözün aydın canım

Sağol tatlımm darısı diğerlerinin başına inşallah

Bu arada günaydınlarr,
Bana pek aydın başlamadı gerçi, hem herkese tatil olduğu halde çalışıyorum, hem de iş yerim nişantaşında ve 1 mayıs dolayısıyla şişli- taksim arası yollar kapatılmış. Nişantaşı da tam ortada olduğu için bir sürü yürümek zorunda kaldım, normalde aramam ama bebişten bu yana çok yürüyünce kasığımda sancı oluyor ve yine başladı Bir de üstüne sağolsun göstericiler kaldırımlara hep istifra etmişler kendimi zor tuttum aklıma geldikçe kötü oluyorum Allahımmm İşte böyle,,bir de akşama aynı yolu geri gideceğim, bugün bitermi kii

GÜNAYDINLAARRR,

al benden de o kadar. İşe gelmeyecektim telefon edip çağırdı adam ya bu kadar olur

Offf ama biz hamileyiz yaaa, en azından böyle günlerde tolerans gösterselerrr

Yok ya ne tolerans'ı böyle günlerde bu firmada çalıştığıma nefret ediyorum..Sonuçta kültür meselesi bu ve bu insanlarda bu kültür yok ! Şu yandaki ikondaki gibi geldim işe resmen

Kızlarr bu arada çok güzel bebek şekerleri var, gördükçe içim gidiyor. Bir zamanlar doğum yapacak hocam vardı, onunla beraber üstü kaplı çikolatalar ve biblo alıp silikonla yapıştırmıştık, kendi bebeğim için de aynısını yapmayı düşünüyorum. Sepetini de anneme yaptırırım artık

Sitede bulduğum örneklere bakınnn

Eklentiler

• $FE145.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $-684867728.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $aShe_dolu_sepet1.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $beyhancayirbseker2xn8.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $c01.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $e138ln3.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $f28786ad02dedeeeb5e1c3dql9.webp
    10 KB · Görüntüleme: 29
yazık size ya resmi tatili bilmeyen o kadar çok iş veren var ki benim eşim de çalışıyor sürekli resmi tatillerde
ama ne yapalım ekmek parası rabbim daha iyi işverenlerle karşılastırsın inşşş
bebek şekerlerine gelince evet güzeller :81:
bende düşünüyorum bebek şekeri ama konyada malzeme sıkıntım var zamanım gelsin siz istanbulda bulunan arkadaşlardan rica edecem bana eminönünden yani bebek şekeri malzemesinin madeninden bişeyler alıp yollamaları için:78:
ama daha çok yolumuz var bu isteğim için

Sıkıntı yok tatlım, Bende bakıcam zaten sanada hallederim o arada.. Düğün zamanı nerede hangi handa yapıyor bulmuştum. Düğünde yaptırmadım vazgeçtim bebeğe kısmet inşallah

sağolasın canım benim
bebeğe yap kız öylesi daha güzel olur hatta mağnetli olsun
düğünde neden vazgeçtin :44:
resimdeki biberon çok hoşuma gitmişti bir zamanlar ama şimdi bakıyorum da bir özelliği yok gibi geliyor bana

Eklentiler

• $cimg0312.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Merhaba Sevgili anne adayları,

yaa bu şekerleri görünce dayanamadım bi merhaba deyim dedim. şu örme hırkayı çok beğendim. Bnm bir arkadaşım da minik patiklerden yapmıştı, koyabilirsem resmini koyarım. Bu arada bugun çalışanlar için çok üzüldüm kolaylıklar...

günaydın herkese nasılsınız kızlar canım neler çekiyor bi bilseniz sabah sabah memleketten uzakta ailenden uzakta olmak çok zor duygusallığa bağladım yine annemin doğum günü bugün yanında olsaydık diye konuştuk eşimle üzülü verdim ((
sizler napıyosunuz birşeyler almaya başladınız mı kendinize ve kuzucuklara

ooo Daha neleri var tatlım bu çok eski kaldı.. Ben sana çeker atarım beğenirsin ordan

selam güzel anneler... bugün çok güzel bir rüya gördüm... doktora gidiyorum. doktor ultrosonla karnıma bakıyorr... veeeee ooo tebrikler oglunuz olacak diyor... Maşaallah çokta sağlıklı bir erkek bebegi diyor. sevincimden ne yapacagımı bilmiyorum... .Allah ım sağlık versinde.. kz erkek fark etmez...

canım çok normal duygusal olman, hamilelikten hepsi Ben de annemlerden uzaktayım ve öyle özledim ki onları Burada yakınım olarak bir teyzem vardı o da balıkesire taşınıyor. Öğrendiğimde yapayalnız kaldım burda diye çok ağlamıştım ama yapacak bir şey yok, Allahım daha büyük ayrılık göstermesin.

Bebişe ben daha hiçbir şey almamıştım ama teyzem dayanamamış bebeğimin ilk cicilerini almış, bir atlet-don takımı ( bebişin donu olsun donansın derlermiş; şanslı olsun gibi yani ) bir de beyaz zıbın ve çorap. Görünce içim bir acayip oldu, minicikleerrr Kendimi şimdilik tutuyorum daha sonra alıcam cicilerini tospaamın,cinsiyeti kesinleşsin,, gerçi büyük olasılıkla kız olabilir dedi doktorumuz ama iki hafta sonra kesinleşir dedi, beklemedeyimmm

Merhaba herkese, 12+3 günlük bebeişim ve bugün 2'li test için gittik doktorumuza ve kontrol sırasında büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi. Öğrenen var mı veya doktoru böyle tahminde bulunan, henüz erken olduğunu düşünüyorum ama bende gördüm. Çok garip bir his...

Evet tatlım ben ve daha bir çok arkadaşımıza doktorlarımız tahminde bulundu. Kemik gelişiminden, ense kalınlığından anlıyorlar sanırım tabi çıkıntıya da bakıyorlar Bir de ikili testte B-hcg sonucun 50 nin altıysa erkek üstüyse kız da diyorlar ama kesin değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…