2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayyy ne gusell kislar herkes cinsiyetleri ogrenmis bile bikac kisi variz sanirim .... bende ogrenmek istiyorum ama burda hemen soylemiyorlar yaaaa ((((((

kocaman adamı ayağımıza getirtmişiz ya rabbim

kızlar ya benım sol koltugum altıyla gogsumun arasını bastırınca acıyor sişlik falan yok gıbı sankı ama sag gore fark var sankı bu aksam fark ettm korktum bırden acba hamılelıkle ılgılı bsymıdır yoksa baska bsymıdır sızler arasında varmı boyle olan bu arada goğsumde agrı acı yok sadec braz buyudu okadar

öncelikle çok geçmiş olsun. canın birşey çekip özendiğinde öyle olur diye duymuştum. yada kıl dönmesi,beze vb birşeyde olabilir.
telaş yapma dr.una telefon açıp sor bakalım.:44:

öncelikle çok geçmiş olsun. canın birşey çekip özendiğinde öyle olur diye duymuştum. yada kıl dönmesi,beze vb birşeyde olabilir.
telaş yapma dr.una telefon açıp sor bakalım.:44:

bu hafta gıdıcem zaten bakalım kontrol edıcem hergun gecıcekmı gecmıycekmı belkı dyrm hormonlarımız degstıgı ıcın olabılırmı bakalım sorayım ynede doktora gıdınce ya doktorumda erkek ne zor oluyr boyle seyler sormak

benim de dr.um erkek ama onun cinsiyeti beni hiç etkilemez. beni ilgilendiren mesleği ölüğüdür. aklıma gelen her soruyu en özelimi bile sormakta tereddüt etmem.
sizde rahat olun. şimdiye kadar yüzlerce bayan gördü ve görmeye devam edecek çok da mühim kişiler değliz onlar için sadece bir vucuttan ibaretiz.

teyzemden duymuştum,hamileyken canı birşey çekmiş o hiç fakında bile olmamış. göğüsünün yanları şişmiş çok acımış. sonra bulaşık süngeri sürmüşler düzelmiş:) eski zman inancı ama belki de tutuyordur işte bilemeyiz:)

günaydın arkadaşlar,,, tam anlamasamda, okuyabildiğim kadarıyla bir hediyeleşme organizasyonu yapılmış. Acaba ben geç mi kaldım ( bende katılmak isterdim.. Bu paylaşımlarımızın anısı olurdu ? kim ilgileniyor acaba ?? yok mu bi oluru ((

iyiyizz teyzesi siz nasılsınız biz hala ve halaa öksürüyoruz geçmedi gitti ama ne yapalım geçecek diye bekliyoruz babannemiz dedemiz bizdeler hala bakalım cumartesi doktora beraber gidicez sanırım tanışacaklar babanne ile bu sefer sizi dinleyecem ve tatlı bişiler yiyecem peki ne kadar önceden yemeliyim ki benim meleğimde hareketli olsun..
bu arada ne güzel cinsiyetleri pat die sölemişler sanmıyorum benim doktorum sölemez neyse bakacaz artık hediyeyi düşünüyorum ama bulamıyorum ne yapacam kararsızım ne zormuş ya :)

ayyy ne gusell kislar herkes cinsiyetleri ogrenmis bile bikac kisi variz sanirim .... bende ogrenmek istiyorum ama burda hemen soylemiyorlar yaaaa ((((((

merak etme canım bende öğrenmedimdaha doktorum özellikle emin olmadan söylemiyo..

canım aynı sıkıntı bendede var ama ne bi ağrı nede bi beze var sadece bastırınca acıyo doktoruna sorunca banada yazarsan sevinirim..

evet öyle bişey olmuş galiba ama benmde haberimyoktu açıkçası fazla girmediğim için..
sonradan farkettimama çok geç diye söz vermedim..
bizde birbirimizemi göndersek acaba?

cicişler annişler bebişler günaydınnnn

nasılsınız bakalımmm topiği sabahtan açayım dedim

iyiyiz sen nasılsın..

herkese günadın güzel anneler umarım keyifler yerindedir..

ay bizde cumartesi doktora giidicezzz sağlklı olduklarını görellim yeter çok merak ediyorum miniğimi :18:

sürekli rüyamda bebeğimi emzirdiğimi görüyorumm esmer saçlı bir bebek bebeğimi götürmek istedi yengemler vermedim saçlarını başlarını yoldum

Allah hayırlara çıkarsın aminnnn

tatlı birşeyler bir saat öncesinden yesek olur herhalde değil mi beyaz çikolata mı yesem

gitmeden 1 1 saat önce falan ye canım ama ben yarım çukulata yedimbudefada doktor amcamız haraketli olduğu için çok zorlandı bakmakta ve ikili testi yapmakta..

evet canım uzun süredir söz ediyorduk ben anneler günü çekilişi diye son 3 gün güncelleme yaptım sürekli ama denk gelmediniz sanırım

evet öyle bişey olmuş galiba ama benmde haberimyoktu açıkçası fazla girmediğim için..
sonradan farkettimama çok geç diye söz vermedim..
bizde birbirimizemi göndersek acaba?

.
sizin ki biraz süpriz olmaz ama isterseniz sizde dediğin gibi hediyeleşebilirsiniz canım hatırası kalır en azından

herkese kocamannn bir günaydınnn nasılsınız bakalım

bizde bebişlere olanı kaçırmayalımbide ala biliriz dediğim gibi..

bebişlere olan da katılım daha çok olur inşşş
bizde resimleriz ..... teyzesinden kuzumun ilk hediyesi diye
onu da ramazan bayramı sonrası olsun diyorum ben o çekilişi malum bebişlerden erken gelenler olabilir
ama gene konusuruz o zaman

günaydın kızlar...birazdan dr a gideceğim bi kaç gündür mantardan şüphe ediyordum sanki başlayacak gibiydi derken bu sabah uyandıgımda zorlukla tuvaletimi yapabildim kasıntı pek yok ama aferdersiniz ama orası acayip kabarmış bide idrarımı yaparken tahriş oluyor yanıyor sanırım ya mantar yada idrar yolu enfeksiyonu birazdan dr için çıkcagım dönüşte yazarım size...

geçmiş olsun canım hele hamileyken sıkıntısı kötü olur inş ileri derecede bişey çıkmaz
haberini bekliyoruz

günaydınnn güzel hanımlarrr

ya ben otururken kuyruk sokumu kısmı acayip acıyo... ve kalkarken de... var mı böyle bir şikayeti olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…