Merhaba
Facebook hesabı olmayan zaten 2-3 kişi. İsterseniz bu başlığı kapatalım, sizler Facebook'tan devam edin olur mu ? Facebook hesabı olmayan arkadaşlarınızda çok üzülmez bu durumda. Bizede şu reklama bir dur diyede mesaj atmazlar, bizde boş yere size uyarı verip sizlerle iyi iken kötü duruma düşmeyiz.
kızlar ya benım sol koltugum altıyla gogsumun arasını bastırınca acıyor sişlik falan yok gıbı sankı ama sag gore fark var sankı bu aksam fark ettm korktum bırden acba hamılelıkle ılgılı bsymıdır yoksa baska bsymıdır sızler arasında varmı boyle olan bu arada goğsumde agrı acı yok sadec braz buyudu okadar
öncelikle çok geçmiş olsun. canın birşey çekip özendiğinde öyle olur diye duymuştum. yada kıl dönmesi,beze vb birşeyde olabilir.
telaş yapma dr.una telefon açıp sor bakalım.:44:
ayyy ne gusell kislar herkes cinsiyetleri ogrenmis bile bikac kisi variz sanirim .... bende ogrenmek istiyorum ama burda hemen soylemiyorlar yaaaa((((((
kızlar ya benım sol koltugum altıyla gogsumun arasını bastırınca acıyor sişlik falan yok gıbı sankı ama sag gore fark var sankı bu aksam fark ettm korktum bırden acba hamılelıkle ılgılı bsymıdır yoksa baska bsymıdır sızler arasında varmı boyle olan bu arada goğsumde agrı acı yok sadec braz buyudu okadar
günaydın arkadaşlar,,, tam anlamasamda, okuyabildiğim kadarıyla bir hediyeleşme organizasyonu yapılmış. Acaba ben geç mi kaldım( bende katılmak isterdim.. Bu paylaşımlarımızın anısı olurdu ? kim ilgileniyor acaba ?? yok mu bi oluru ((
cicişler annişler bebişler günaydınnnn
nasılsınız bakalımmm topiği sabahtan açayım dedim
iyiyizz teyzesi siz nasılsınız biz hala ve halaa öksürüyoruz geçmedi gitti ama ne yapalım geçecek diye bekliyoruz babannemiz dedemiz bizdeler hala bakalım cumartesi doktora beraber gidicez sanırım tanışacaklar babanne ile bu sefer sizi dinleyecem ve tatlı bişiler yiyecem peki ne kadar önceden yemeliyim ki benim meleğimde hareketli olsun..
bu arada ne güzel cinsiyetleri pat die sölemişler sanmıyorum benim doktorum sölemez neyse bakacaz artık hediyeyi düşünüyorum ama bulamıyorum ne yapacam kararsızım ne zormuş ya :)
iyiyizz teyzesi siz nasılsınız biz hala ve halaa öksürüyoruz geçmedi gitti ama ne yapalım geçecek diye bekliyoruz babannemiz dedemiz bizdeler hala bakalım cumartesi doktora beraber gidicez sanırım tanışacaklar babanne ile bu sefer sizi dinleyecem ve tatlı bişiler yiyecem peki ne kadar önceden yemeliyim ki benim meleğimde hareketli olsun..
bu arada ne güzel cinsiyetleri pat die sölemişler sanmıyorum benim doktorum sölemez neyse bakacaz artık hediyeyi düşünüyorum ama bulamıyorum ne yapacam kararsızım ne zormuş ya :)
evet canım uzun süredir söz ediyorduk ben anneler günü çekilişi diye son 3 gün güncelleme yaptım sürekli ama denk gelmediniz sanırımgünaydın arkadaşlar,,, tam anlamasamda, okuyabildiğim kadarıyla bir hediyeleşme organizasyonu yapılmış. Acaba ben geç mi kaldım( bende katılmak isterdim.. Bu paylaşımlarımızın anısı olurdu ? kim ilgileniyor acaba ?? yok mu bi oluru ((
sizin ki biraz süpriz olmaz ama isterseniz sizde dediğin gibi hediyeleşebilirsiniz canım hatırası kalır en azındanevet öyle bişey olmuş galiba ama benmde haberimyoktu açıkçası fazla girmediğim için..
sonradan farkettimama çok geç diye söz vermedim..
bizde birbirimizemi göndersek acaba?
.
herkese kocamannn bir günaydınnn nasılsınız bakalım
evet canım uzun süredir söz ediyorduk ben anneler günü çekilişi diye son 3 gün güncelleme yaptım sürekli ama denk gelmediniz sanırım
sizin ki biraz süpriz olmaz ama isterseniz sizde dediğin gibi hediyeleşebilirsiniz canım hatırası kalır en azından
geçmiş olsun canım hele hamileyken sıkıntısı kötü olur inş ileri derecede bişey çıkmazgünaydın kızlar...birazdan dr a gideceğim bi kaç gündür mantardan şüphe ediyordum sanki başlayacak gibiydi derken bu sabah uyandıgımda zorlukla tuvaletimi yapabildim kasıntı pek yok ama aferdersiniz ama orası acayip kabarmış bide idrarımı yaparken tahriş oluyor yanıyor sanırım ya mantar yada idrar yolu enfeksiyonu birazdan dr için çıkcagım dönüşte yazarım size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?