tatlım teşekkür ederim bebekten sonra bu fırsatı bi daha yakalayamam diye istiyorum en çok da..... malum 2 sene bırakamam ki kuzucuğumu sonra da Allah izin verirse 2. ye niyetlenmek istiyorum. 3 aylığız sadece diye cesaretliyim işte azıcık.
biliyorum tatlım zorlukları çok gözümü korkutuyor hele hele oturduğum yerde sabitlemek kabus gibi, normalde de bi süreden sonra yatma hissi oluyor bende karnım sıkışıyormuş gibi geliyor, iş yerinde de tüm gün oturuyorum gerçi ama işte öğle arası yürüyüşleri sandalyeye ayak uzatmalar rahatlatıyor biraz.... napiym çok da istiyorum Allahım pişman etmesin inşallahyastığımı aldım eşimin üstüne kaykılıcam ayaklarımı da çıkarıp koltuğun üstüne çıkarıcam
ne renk gördün canımm
dünn eşime dedim inşAllah çocugumuz bana çekmez ben çok yaramazdım erkek gibiydim futbol macı yapardım kızları erkekleri döverdimhergun şikayete gelirlerdi annem bıkmıştı benden garibimm umarım bana çekmez ufaklık
bebeğin en çok besin aldığı meyve muzdur canım... meyvelerden en çok muz bebeğe yararmış. tabi bide kilo aldırmasaaaaa
biliyorum canım söylediğin markayı bende dermokozmetik kullandığım için tecrübeliyim. ben 2 ay önce ayşenur yazıcının mailinide yayınlamıştım okuduysan eğer. o da özellikle 30 faktör olanları söyledi, daha yükseği çok iyi değil bilginiz olsun:) sebamedi de o önerdi gayette güzel.
yeşil ve mor gördüm
Kadınlar kulübü saolsunnay canım bende hiç beceremem bakalım bir prens mi taşıyoruz yoksa bir prensess mi ona göre karar veririrzzzz
canım inşAllah birşey olmaz benim ankarada sınavım vardı 5-6 saat yol sürüyor ben yinede riske atmadım sınava bu sene girmicem
yeşil ve mor gördüm
ben yapabilirim canım dışarıya iş yapıyorumcanım internetten parayla örgü yapan birini bulursan bana da haber ver... ne sınavı bu???
ben yapabilirim canım dışarıya iş yapıyorumben bilgine
canım internetten parayla örgü yapan birini bulursan bana da haber ver... ne sınavı bu???
yeşil erkek mor kız dicem ben
ikiz mi yoksa
ayın 14 de devlet hastanesinde olan doktoruma gideceğim ama ayrıntlı ultrason için de özele gitsemmi acaba diyorum bunun için de şimdiden randevuyu almam lazım galiba12 gün sonraya randevumu almış bulunuyorum.....
Merhabaaa
Bizim kızımız olacakmış, doktor şimdilik %90 dedi ama ben bu fikre şimdiden çok alıştım =) sevgilrrrr
Biz olabilir mişiz teyzesiiiiKesin değilmiş ama yüksek bir ihtimalmiş,, doktorumuz öyle söyledi
kızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. dualarınız için çok teşekkürler. doktora gittik herşey yolunda hatta pipisini bile gördük. erkek olacak bizimki. nasıl hareketliydi bıcır bıcır.yukarı biletırmanıyor. kanamam durdu.kılcal damal çatlamasından bileolabilirmiş, ağrı ve artış olmadığı müddetçe korkma dedi. burnumuz kanıyor aniden ama sonra geçiyor bu burnumuzda sorun olduğu anlamına gelmiyor dedi.çok mutluyum. allahım dün gece nehaldeydik şimdi nasıl mutluyuz. kız istiyordum ama inanın erkek olduğuna çok sevindim yeter ki sağlıklık olsun bebeğim. ben herşeyine razıyım. 4d görüntü verdiler. bakıp duruyorum. dünyanın en harika şeyi bu olmalı.
aaa ciddi misin???
cinsiyeti belli olsun pıtırcığın, iletişime geçelim bi :) Konya'da bile buluşabilirizz
canım internetten parayla örgü yapan birini bulursan bana da haber ver... ne sınavı bu???
yeşil erkek mor kız dicem ben
ikiz mi yoksa
ayın 14 de devlet hastanesinde olan doktoruma gideceğim ama ayrıntlı ultrason için de özele gitsemmi acaba diyorum bunun için de şimdiden randevuyu almam lazım galiba
ayın 14 de devlet hastanesinde olan doktoruma gideceğim ama ayrıntlı ultrason için de özele gitsemmi acaba diyorum bunun için de şimdiden randevuyu almam lazım galiba
Ben tealşlı bi tip olduğumdan erken aldım randevuyu...
devlet hastanesine gitmedim ben hiç.
doktorum çok popüler galiba çok yoğun pat operasyon çıkıyor doğuma gidiyor, biz de bekliyoruz tabi...
ben çoğu zaman koridorda volta atıyoru doğumhane kapısında bekleyen baba adayları gibi :)))))
hamişler sizinde bulantınız çok olduğun da hatta çıkardığınızda gözleriniz şişiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?