2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım inşAllah birşey olmaz benim ankarada sınavım vardı 5-6 saat yol sürüyor ben yinede riske atmadım sınava bu sene girmicem

bebeğin en çok besin aldığı meyve muzdur canım... meyvelerden en çok muz bebeğe yararmış. tabi bide kilo aldırmasaaaaa

Evet canım ben de duymuştum, hamileliğinde muz yiyenin bebeği hem diğerlerine göre daha çabuk gelişirmiş hem de sağlıklı olurmuş. Ben de yiyorum ama daha hiç kilo almadım, aksine başlangıç kilomdan vermiş durumdayım.

Canım benim çok hassas bir cildim var çok beyaz tenliyim ayrıca da güneş alerjim olduğu için 50+ kullanıyordum, geçen sene tatile giderken 30 faktörlüğünü alayım hem biraz da bronzlaşırım demiştim, demez olaydım..Alerjilerim tüm vücudumu kapladı ve şişti her yerim, acıdan kaşıntıdan delirmek üzereydim Şimdilik 30 faktör kullanabiliyorum ama ya güneş tam etkisini gösterdiğinde, ve tatile gittiğimde ne yapıcam ben

Canım benim çok hassas bir cildim var çok beyaz tenliyim ayrıca da güneş alerjim olduğu için 50+ kullanıyordum, geçen sene tatile giderken 30 faktörlüğünü alayım hem biraz da bronzlaşırım demiştim, demez olaydım..Alerjilerim tüm vücudumu kapladı ve şişti her yerim, acıdan kaşıntıdan delirmek üzereydim Şimdilik 30 faktör kullanabiliyorum ama ya güneş tam etkisini gösterdiğinde, ve tatile gittiğimde ne yapıcam ben [/QUOTE]

canım benim o zaman 50lilik kullan bir sakıncası yok ben şimdi her gün kullanım için diyorum, düşük faktörü :)

Kadınlar kulübü saolsunn ay canım bende hiç beceremem bakalım bir prens mi taşıyoruz yoksa bir prensess mi ona göre karar veririrzzzz

canım inşAllah birşey olmaz benim ankarada sınavım vardı 5-6 saat yol sürüyor ben yinede riske atmadım sınava bu sene girmicem

canım internetten parayla örgü yapan birini bulursan bana da haber ver... ne sınavı bu???

yeşil ve mor gördüm

yeşil erkek mor kız dicem ben
ikiz mi yoksa

canım internetten parayla örgü yapan birini bulursan bana da haber ver... ne sınavı bu???

yeşil erkek mor kız dicem ben
ikiz mi yoksa

:)) yavrum hayırlı ve şanslı olacak diye ilk yorumumu yaptım ben, yeşil hayır ifade eder, mor da şansı inşallah hepimizin evlatları hayırlı ve şanslı olur

Merhabaaa
Bizim kızımız olacakmış, doktor şimdilik %90 dedi ama ben bu fikre şimdiden çok alıştım =) sevgilrrrr

ayy ne güzel haber bir kız bebek duydukk sonunda :)

Biz olabilir mişiz teyzesiiii Kesin değilmiş ama yüksek bir ihtimalmiş,, doktorumuz öyle söyledi

aaa hadi bakalım hayırlısı b,r kız daha :)

canım geçmiş olsun ne güzel bak, benimkinede yüksek ihtimal erkek dedi doktorumuz, sağlıkla gelsinler gözün aydın

aaa ciddi misin???

cinsiyeti belli olsun pıtırcığın, iletişime geçelim bi :) Konya'da bile buluşabilirizz

örgüyü çok seviyorum ben esracım stres atıyorum örgü ördüğümde
görüşelim canım ben seni zaten çay içmeye davet etmişdim

hamişler sizinde bulantınız çok olduğun da hatta çıkardığınızda gözleriniz şişiyormu

ayın 14 de devlet hastanesinde olan doktoruma gideceğim ama ayrıntlı ultrason için de özele gitsemmi acaba diyorum bunun için de şimdiden randevuyu almam lazım galiba

Ben tealşlı bi tip olduğumdan erken aldım randevuyu...
devlet hastanesine gitmedim ben hiç.
doktorum çok popüler galiba çok yoğun pat operasyon çıkıyor doğuma gidiyor, biz de bekliyoruz tabi...
ben çoğu zaman koridorda volta atıyoru doğumhane kapısında bekleyen baba adayları gibi :)))))

ayın 14 de devlet hastanesinde olan doktoruma gideceğim ama ayrıntlı ultrason için de özele gitsemmi acaba diyorum bunun için de şimdiden randevuyu almam lazım galiba

canım ben devlete gittim ne fotograf verdiler ne bişey bebeği görene kadar canımız çıktı çok eski aletleri o yüzden özele git 4D ultrasyonda daha net ve canlı çıkıyor keratalar

cnaım sen nerde yasıyorsun yurt dıısnda mı

Bebeğime şarkı söylüyordum az önce....
27 haftalıktan itibaren duymaya başlıyormuş ama ben beni hissettiğine inandığım için şarkı söylüyorum.......
Annesi gibi sesi güzel olur yavrumun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…