2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:)) yavrum hayırlı ve şanslı olacak diye ilk yorumumu yaptım ben, yeşil hayır ifade eder, mor da şansı inşallah hepimizin evlatları hayırlı ve şanslı olur
yaaa burası süpermiş ben bebişe zararı olur diye bilgisayar kullanıoyrum eşm sağolsun dokundurmuyor bile arada kaçak giriyorum :) bende kasım annnesi olucam 3 kasım Allah zin verirse ben 2.trimestere girdim çok şükür bulantılar kusmalar bitti yorgunluk bitti acayip iştahlıyım 7/24 bişeyler yiyorum sadece yumurta ve süt ile aram pek yok ama zorda olsa azar azar tüketiyorum çoğu arkadaşın cinsiyeti bellli maşallah bizim 14.hafta randevumuzda hem kız hem erkek olabilir tam net göstermiyoro dedi :) babamız pek umutluydu ama erkek şansı hala var bakalım hayırlısı ben artık rahatladım derken pzt. günü çok hafif kanamam oldu biraz ev işi yapmıştım çok şükür birşey çıkmadı bebişim gayet sağlıklı ama doktor önlem olarak progestan verdi 10 gün de rapor yazdı yatıyorum bol bol şimdi size tavsiyem 3 ayı geçtik diye emin olmayın yavrulramız çok nazlı sıkıntıya gelmiyor doktorum hafif kremsi kahverengi lekelenmelerin bile hafif kanama olabileceğini dışarıya çıkana kadar rengini kaybettiğini söyledi aman dikkatli olun canlarım akıntınıza ağrılarınıza hafife almayın Alllah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

canım ben devlete gittim ne fotograf verdiler ne bişey bebeği görene kadar canımız çıktı çok eski aletleri o yüzden özele git 4D ultrasyonda daha net ve canlı çıkıyor keratalar
canım ben doktorumdan memnunum ayrıca ultrason resmini hep veriyor bana
diğer arkadaşların ultrason resmiyle kıyaslayınca en net resim de benim gibi herhalde makineden kaynaklanıyor netlik

diğer arkadaşların ultrason resmiyle kıyaslayınca en net resim de benim gibi herhalde makineden kaynaklanıyor netlik

iyiymiş cnaımm geneli eski oluyor devlet teknolojiye pek önem vermiyor maalesef

aramıza hoşgeldin canım sağlıklı bir şekilde alırsın inş bebeğini kucağına inşş
listeye ismini ekledim

örgüyü çok seviyorum ben esracım stres atıyorum örgü ördüğümde
görüşelim canım ben seni zaten çay içmeye davet etmişdim

inşallah canımm inşallahh

iş Güvenliği uzmanlık sınavı canım riske atmak istemedim bebeğim daha önemli sınavdan

iyi yapmışsın canım. 5-6 saatllik yol molada verirlerdi gerçi. ama belli ki senin içine sinmemiş vardır bi hayır.

aaa bizimki de çok net teyzesiii bakkk

konyada sadece esranın gittiği hastane kötü ama onların bile cihazları yeni canım

ayy o hastaneyi görmek bile istemiyorum bi daha. eşime söyledim senin söylediklerini... internette forumlarda çok memnun kalınmış öyle yazıyordu diyo

Ya benim de kaşıntım var akıntım normal gidiyo şükür mantarımsı değil ama çok hafif kaşıntım var normalde sirkeli suyla yıkıyorum,duşta seba med intim jeliyle yıkıyorum geçiyo,sonra tekrar kaşınıyo,daha önce kullandığım bi krem vermişti dr ama dr a sormadan kullanmak istemiyorum..

Off mantara çevirmez inşallah yaaaa....en son geçen sene yazın yaşamıştım,malum ilaç ta kullanamayacağız napcaz...?!!!

canım ben devlete gittim ne fotograf verdiler ne bişey bebeği görene kadar canımız çıktı çok eski aletleri o yüzden özele git 4D ultrasyonda daha net ve canlı çıkıyor keratalar

Valla ben özel hastaneye gidiyorum normalde ama geçen devlet hastanesinin usg si bebişimi daha net gösterdi,daha gelişmiş bi usg aracıydı.
İst.daki devlet hastanelerinin usg araçları çok gelişmiş ve çok kaliteli,gitmek isteyen arkadaşlara öneririm...

hamişler sizinde bulantınız çok olduğun da hatta çıkardığınızda gözleriniz şişiyormu

evet canım benimde gözlerim çok kötü oluyor, hele en son çıkardığımda ertesi güne kadar gözlerimin ağrısı geçmedi. bitsin artık bu bulantılar.

hoşgeldin ve geçmiş olsun. Allah bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. pc nin çok yakın durmadıkça zararı yok. evde olsam bu kadar girmem aynı konuda zaten işte mecbur haşır neşir oluyorum. ben işteyken çok hızlı hareket ediyorum bazen karnım ağırıyorsonra endişeleniyorum bişi olacak diye. aslında dikkat etmem lazım ama kendimi kaybediyorum.

benim gözümün etrafı ağrıyor burnumda biraz aktı, hasta oluyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…