- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
cnaım sen nerde yasıyorsun yurt dıısnda mı
yaaa burası süpermiş ben bebişe zararı olur diye bilgisayar kullanıoyrum eşm sağolsun dokundurmuyor bile arada kaçak giriyorum :) bende kasım annnesi olucam 3 kasım Allah zin verirse ben 2.trimestere girdim çok şükür bulantılar kusmalar bitti yorgunluk bitti acayip iştahlıyım 7/24 bişeyler yiyorum sadece yumurta ve süt ile aram pek yok ama zorda olsa azar azar tüketiyorum çoğu arkadaşın cinsiyeti bellli maşallah bizim 14.hafta randevumuzda hem kız hem erkek olabilir tam net göstermiyoro dedi :) babamız pek umutluydu ama erkek şansı hala var bakalım hayırlısı ben artık rahatladım derken pzt. günü çok hafif kanamam oldu biraz ev işi yapmıştım çok şükür birşey çıkmadı bebişim gayet sağlıklı ama doktor önlem olarak progestan verdi 10 gün de rapor yazdı yatıyorum bol bol şimdi size tavsiyem 3 ayı geçtik diye emin olmayın yavrulramız çok nazlı sıkıntıya gelmiyor doktorum hafif kremsi kahverengi lekelenmelerin bile hafif kanama olabileceğini dışarıya çıkana kadar rengini kaybettiğini söyledi aman dikkatli olun canlarım akıntınıza ağrılarınıza hafife almayın Alllah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.:)) yavrum hayırlı ve şanslı olacak diye ilk yorumumu yaptım ben, yeşil hayır ifade eder, mor da şansıinşallah hepimizin evlatları hayırlı ve şanslı olur
canım ben doktorumdan memnunum ayrıca ultrason resmini hep veriyor banacanım ben devlete gittim ne fotograf verdiler ne bişey bebeği görene kadar canımız çıktı çok eski aletlerio yüzden özele git 4D ultrasyonda daha net ve canlı çıkıyor keratalar
canım ben doktorumdan memnunum ayrıca ultrason resmini hep veriyor bana
diğer arkadaşların ultrason resmiyle kıyaslayınca en net resim de benim gibi herhalde makineden kaynaklanıyor netlik
aramıza hoşgeldin canımyaaa burası süpermiş ben bebişe zararı olur diye bilgisayar kullanıoyrum eşm sağolsun dokundurmuyor bile arada kaçak giriyorum :) bende kasım annnesi olucam 3 kasım Allah zin verirse ben 2.trimestere girdim çok şükür bulantılar kusmalar bitti yorgunluk bitti acayip iştahlıyım 7/24 bişeyler yiyorum sadece yumurta ve süt ile aram pek yok ama zorda olsa azar azar tüketiyorum çoğu arkadaşın cinsiyeti bellli maşallah bizim 14.hafta randevumuzda hem kız hem erkek olabilir tam net göstermiyoro dedi :) babamız pek umutluydu ama erkek şansı hala var bakalım hayırlısı ben artık rahatladım derken pzt. günü çok hafif kanamam oldu biraz ev işi yapmıştım çok şükür birşey çıkmadı bebişim gayet sağlıklı ama doktor önlem olarak progestan verdi 10 gün de rapor yazdı yatıyorum bol bol şimdi size tavsiyem 3 ayı geçtik diye emin olmayın yavrulramız çok nazlı sıkıntıya gelmiyor doktorum hafif kremsi kahverengi lekelenmelerin bile hafif kanama olabileceğini dışarıya çıkana kadar rengini kaybettiğini söyledi aman dikkatli olun canlarım akıntınıza ağrılarınıza hafife almayın Alllah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
konyada sadece esranın gittiği hastane kötü ama onların bile cihazları yeni canımiyiymiş cnaımm geneli eski oluyor devlet teknolojiye pek önem vermiyor maalesef
örgüyü çok seviyorum ben esracım stres atıyorum örgü ördüğümde
görüşelim canım ben seni zaten çay içmeye davet etmişdim
iş Güvenliği uzmanlık sınavı canım riske atmak istemedim bebeğim daha önemli sınavdan
canım ben doktorumdan memnunum ayrıca ultrason resmini hep veriyor bana
diğer arkadaşların ultrason resmiyle kıyaslayınca en net resim de benim gibi herhalde makineden kaynaklanıyor netlik
konyada sadece esranın gittiği hastane kötü ama onların bile cihazları yeni canım
HAyır ben adanalıyım....
evet sizin resminiz de net bizim ki gibi
günaydın kızlar...birazdan dr a gideceğim bi kaç gündür mantardan şüphe ediyordum sanki başlayacak gibiydi derken bu sabah uyandıgımda zorlukla tuvaletimi yapabildim kasıntı pek yok ama aferdersiniz ama orası acayip kabarmış bide idrarımı yaparken tahriş oluyor yanıyor sanırım ya mantar yada idrar yolu enfeksiyonu birazdan dr için çıkcagım dönüşte yazarım size...
evet sizin resminiz de net bizim ki gibihele kesen çok şık duruyor senin
biz yemeğe kaçar ciicişler sizlerede bizlerede afiyetler olsunnnn
Ayy yerim ben bu miniğiii,maaşallah..
memnun kalan sahıslar kim ki çok merak ettim şimdi
maşallah çok net. sanki bebek pusetinde çekilmiş negatif resimler gibi durmuş :)
Allahım daha canlı resimleride görmeyi nasip etsin hepimizee
canım ben devlete gittim ne fotograf verdiler ne bişey bebeği görene kadar canımız çıktı çok eski aletlerio yüzden özele git 4D ultrasyonda daha net ve canlı çıkıyor keratalar
hamişler sizinde bulantınız çok olduğun da hatta çıkardığınızda gözleriniz şişiyormu
yaaa burası süpermiş ben bebişe zararı olur diye bilgisayar kullanıoyrum eşm sağolsun dokundurmuyor bile arada kaçak giriyorum :) bende kasım annnesi olucam 3 kasım Allah zin verirse ben 2.trimestere girdim çok şükür bulantılar kusmalar bitti yorgunluk bitti acayip iştahlıyım 7/24 bişeyler yiyorum sadece yumurta ve süt ile aram pek yok ama zorda olsa azar azar tüketiyorum çoğu arkadaşın cinsiyeti bellli maşallah bizim 14.hafta randevumuzda hem kız hem erkek olabilir tam net göstermiyoro dedi :) babamız pek umutluydu ama erkek şansı hala var bakalım hayırlısı ben artık rahatladım derken pzt. günü çok hafif kanamam oldu biraz ev işi yapmıştım çok şükür birşey çıkmadı bebişim gayet sağlıklı ama doktor önlem olarak progestan verdi 10 gün de rapor yazdı yatıyorum bol bol şimdi size tavsiyem 3 ayı geçtik diye emin olmayın yavrulramız çok nazlı sıkıntıya gelmiyor doktorum hafif kremsi kahverengi lekelenmelerin bile hafif kanama olabileceğini dışarıya çıkana kadar rengini kaybettiğini söyledi aman dikkatli olun canlarım akıntınıza ağrılarınıza hafife almayın Alllah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?