2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
valla önceden hastaneler çok kötüydü. ama şimdi artık değişti çoğu yer. ben kızımı semiha şakirde doğum yaptım. tamam zor ve kötü bir doğumdu. ama dr ları harikaydı... şimdi haklarını yiyemem. anestezi veren dahil hepsi tatlı dilliydi, güler yüzlüydü.o an çok morale ihtiyaç olduğu için bunlar çok önemli. sadece hemşireleri çok kötüydü.... bi tanesi o kadar gıcık bi kızdı ki sanırım 25 yaşlarındaydı. benim kalbimde sorun var. artık tükenmiştim 20 saat sancı verdiler, az buz değil. artık ölüyorum kalbim tekliyor kötü oluyorum dediğimde sinir bi ifadeyle gelip sırıtıp sancımı arttırıyordu.işkence yaniiii.... birazda ezik demekki... sadist... bide pis bi ifadeyle dalga geçiodu. dr senlemi ilgilenecek. tabi can derdine düşünce insan ona bile bişey diyemiyor.ama tek hatırladığım o kıza çok beddua ettim. sancı çekerken allah senide doğum masasında çaresiz bıraksın die.... hemde çok ettim. pişmanmıyım. aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
10 gün geçti bebeğin işitme kontrolüne çağırdılar. gittim. tam bebek kucağımda kadın test yapıcak odaya o hemşire girdi. eğer test aşamasında olmasaydım yemin ederim gidip saçını başını yolacaktım.. neyse test bitti dışarı çıktım bebeğimi hemen anneme vardim ama kız çoktaannn gitmiş. bulamadım. o hırsla vallahi dövecektimmmmmmmm.bu devlet hastanesinde gördüğüm en kötü durumdu, birde doğum için çatala çıkan bi kadın vardı. dr da kadındı. dr ıkın dio falan derken dr bi bağırdı kadına. SALAKMISIN SEN , BEBEĞİN BOYNUNU KIRIYORDUN APTAL SENİ DİYE. BİDE ONA ŞAHİT OLDUM.HERHALDE DOĞUM YAPAN KADIN TAM DOĞUM SIRASI TERS Bİ HAREKET YAPMIŞTI.DR ÇOK UĞRAŞTI AMA.GERÇEKTEN DR LARINDA İŞİ ÇOK ZOR. DR , KADINDAN DAHA ÇOK KORKMUŞTU DOĞUM SONRASI....
BANA DENK GELEN DR LAR İYİYDİ DOĞUMDA....AMA O HEMŞİRE YOKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Evet canım ben de normalde özele gidiyorum ve ultrason çıktıları pek net değil, geçen hafta ikili test için devlet hastanesine gittim öyle net ki...

Kızlar bir şey sorcam aklıma takılıyor, takmamaya çalışıyorum; bebeklerin şimdi baş vücut oranları bir oluyor değil mi? Yani vücutlarına göre başlarının büyük durması normal değil mi?? Doktor da sağolsun bebişimi gördüğünde "bak annesi şu koca kafalıya" dedi Artık pimpiriklendim mi ne olduysa, usg çıktısına bakıyorum bakıyorum gerçekten de çok büyük geliyor bana başı Bir sorun yoktur değil mi

insanlar çok acayip canım günah ya insan moral verir o andaa eline ne geçti ah aldı yazıkkk Allahım doğumlarımızı kolay ve hayırlı geçirsinnn aminn sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur inşAllah

eşime diyorumki doğum zormuş doğuranlar birdaha doğurmam diyormuş diyorumm oda bna doğurmam diyorlar ama sonradan unutuyorlar ve doğurmaya devam ediyorlar sende unutursun diyor delümmmm

canım bu dönemlerde baş ve gövde uzunlugu aynı oluyor sonra bebeğin gövdesi uzamaya başlıcak telaşlanma annesi

hem bişi olsa doktor söylerdii

evet ama 4 . ayı bitiriyoruz bizim bulantılar bizi terk edecek gibi değiller
aman dikkat et kendine dün bende boğaz ağrısı ve burun akıntısı çektim ama bugun bişey yok geniz akıntım var ama
hamilelik beni tepe taklak etti

canım hastanedeki doktor ve hemşire sans işi biraz
ben küçük kızda hastaneye yattım aman allahım diktatör 2 ebe kadınlara bağırıyorlar
solunuza dönün ayağa kalkmayın bağırmayın diye
doğum anında anne ne kadar hareket ederse bebek o kadar kolay oluyor oysa yattığın yerden ağrı çeksen ne kadar çekebilirsin ki
ha bazı konuda haklılar bazı kişiler çok bağırıyorlar
bağırmak yerine nefesini düzgün kullansalar hem kendilerine hem bebeklerine çok faydalı olacaklar oysa
bağırıp güç tüketince yeterli ıkınmayı yapamıyorlar çocukda haznede sıkısıyor

bebeğin başının büyük olması normal canım takma kafana yani

ayy canımmm tabiki de normal başlarının büyük olması... farkındaysan bacaklarını bebeği ölçerken hesaba bile katmıyorlar baştan popoya kadar bakıyolar. hepsi koca kafalı şuanda bebişlerin

ayy canımmm tabiki de normal başlarının büyük olması... farkındaysan bacaklarını bebeği ölçerken hesaba bile katmıyorlar baştan popoya kadar bakıyolar. hepsi koca kafalı şuanda bebişlerin

esracım sen yarın saat kaçta gidiyorsun doktora bizim cumartesi 11.30 da

lavinya gelmiş dün doktora gitmiştin
şimdi nasılsın canımm

kötü canım dün muayene etti doktor ya hormaonlardan kaynaklı ülserin azmıştır ya da safra kesesinde taş varsa hamilelik onu tetiklemiştir dedi, kan aldılar dün. yarın hem kan sonuçları hem safra kesesine ultrason yapacaklar; midem için de ilaç verecek kendi doktorum onaylarsa kullanacam yoksa çekecem galiba eltim doktor ya benim o bir hap önermişti makalelerden falan okuyup zararı yok diyerek onu bile kullandırmadı doktorum; ama eltim diyor ki bu kadar acı çekip bebeğe yaptığın stres bundan daha kötü diyor hakkaten kıvranıyorum uyuyamıyorum yediklerimden tat almıyorum akşam çektiğim acıdan eşim ben yüzde yüz eminim artık 2. çocuğu istemiyorum dedi. bir süre başladı bundan da vazgeçelim dayanamıyorum senin acı çekmene dedi. bu duruma bile geldi düşünün sizler napardınız yerimde olsanız? ilaç verirse kullanayım mı?

bir de dün kan alırken acemiye denk geldim, damarı bulamadı kolumun içinde iğneyle geziniyor çığlık attım çıkardı yarım saat dokunarak damarımı aradı, ben iyice gerildim nasıl ağlıyorum. çocuklar iğneden korkar da ağlar ya öyle oldum, eşim geldi aşkım daha doğurmuyorsun doğuma çok var vs diyerek bana acımı unutturmaya çalışıyor ben de ona bağırıyorum sen doğur bebeği diye tüm gece ağlayarak geçirdim sinirlerim bozuldu, hormonlar tavan yaptı berbattı durumum off off

ama mide ağrısını allah kimseye vermesin çektiğim acıyı bir ben bir allah biliyor

kızlar nasılsınız bakım maşalla okuduma göre bi oğunuz cinsiyeti öğrenmiş rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimizinkileri ben ayın 22 sinden sonra gidicem d um garantici biraz erken dönemde ynılma olabileceğinden erken dönemde sölemiyo en son gittiğimde 12.hafta içindeydim bu ay heme 3 lu test hem cinsiyet heyecanı olacak kızlar ultroson konusuna gelince 6 yıl öncede kızımda aynı dr a gidiyodum şimdide tabi ozman dan bu zamana ultroson cihazı değişti gercektn arada inanılmaz bi fark var şimdi renkli ultrosdon değil ama yinede çok net bulemsu nereye ekliyoduk resimleri eklemek istıyorum bende 3 unumu yoksa tek en sonumu ekliyim

doğumdan çok hamilelik daha zor geldi bana, enerjim yok gibi ki ben canı tez bi insandım, çok yol yürüyen, hareket eden,az yesem de kan şekerim düşmeyen biriydim, şimdi tam tersi bir kişilik oldum çıktım, 2 saatte bir acıkmalar, 2 adım yürüyüp mızıldayan biriyim, doğursam da kurtulsam diyorum daha dur son ay denir bu sözler diyorlar

doğuma için ise olabildiğince gözümü korkutuyorum, ishal ağrısının 452965923652 kat beteri, kabız olduğun zamanların daha zoru diyorum, nedense doğum bana hep doğal gelmiştir, Allah muhtaç etmesin ne kadar duymasam da kesilmekten korkuyorum ben, çünkü resmen ameliyat, Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşalah

bi yerde okumuştum, doğumdan hemen sonra melekler tokat atarmış anneye, herşeyi unutsun diye, doğru olacak ki doğuran bir daha doğurabiliyor

canım bu dönemlerde baş ve gövde uzunlugu aynı oluyor sonra bebeğin gövdesi uzamaya başlıcak telaşlanma annesi

hem bişi olsa doktor söylerdii

Değil mi olsa söylerdi, ama bebekle ilgili şeyleri doktorun ağzından kerpetenle aldım sanki. Bir tek kız olabilir dedi o kadar. Ense kalınlığını filan söylemedi bile ben sordum iyi mi diye, kaç mm olduğunu da sekreterine sordum. Bu arada ense kalınlığı 0.7 mm.

bebeğin başının büyük olması normal canım takma kafana yani

Sağolun kızlar içimi rahatlattınız, iyi ki varsınız

tatlım benim bendede o enrji azlığı uyku hali çok yoğundu ama dr um bana bunla ilgili bi ilaç verdi bi hafat içerisinde kendime geldi şu an maşalla diyelim çoooook e nerjiğm dr una bahsettinmi cnm bu konudan ay doğuma gelince sanırım ben biraz tırsık cıktım kızımda istekli sezeryen olsum ama sukur 3 saat sonra ayaktaydım ama yapabilen guvenen normal yapsın adı ustunde normal doğum

kızlarrrrrrr sahinus yok ne zamandır ????????????????? çok merak ettimm nerde ki ?????
çekilişe katılmış mıydı ? bilen gören var mı ?????????????

esracım sen yarın saat kaçta gidiyorsun doktora bizim cumartesi 11.30 da

sabah 10da canım

canımm öncelikle geçmiş olsun. o kadar kötüsün demek... ilaç verirse tabiki de kullanıcaksın canım... doktor bebeğe zararı olan ilacı verir mi hiç??? sıkma kendini... keşke başka bir hemşireye aldırsaydın kanı. mahvoldunuz ikinizde canım yaa. inşallah sonuçların temiz çıkar.

canım geçmiş olsun. çok üzüldüm durumun için. eşin bebekten vazgeçelim dediğine göre gerçekten çok kötü olmuşsun. doktor ilaç verirse kullan canım. böyle nasıl geçireceksin günlerini, bebeğe faydadan çok zararın var. belki birkaç kere içince geçecek acıların. inşallah iyileşirsin hemen.

gözün aydın, ne güzel bebeğini görmüşsün. benim 1 ay var neredeyse görmeme. sabırla bekliyorum artık eskisi kadar endişelenmiyorum. 2012 kasım anneleri bebeklerin ultrason görüntüleri başlığına ekliyoruz resimleri. ne güzel bebek görcez, heyecanlandım valla :)

ttalım anneliik bak şimdiden etkisini göstermeye başlamış dr un yaptığı şaka etkilemiş tatlım senin öle bi sorun olsa belirtirdi tatlım sana zaten cok normal bu zmanlarda böle olması benim bebişimede dr koca göbekli dedi hatta bizede göster 5 cm lik şeyin kocaman göbeği vardı bize gösterdi sonradanda kızımın göbeğini gıdıklamaya başladı dr um sanırım kzım kıskanmasın die

canım kıyamam sana sakin tut kendini bazen bende baya ağlıyorum mide bulantısı mide ağrısı çok fena geçmişler olsun inşAllah hemencecik iyileşirsin canımm iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…