doğumdan çok hamilelik daha zor geldi bana, enerjim yok gibi ki ben canı tez bi insandım, çok yol yürüyen, hareket eden,az yesem de kan şekerim düşmeyen biriydim, şimdi tam tersi bir kişilik oldum çıktım, 2 saatte bir acıkmalar, 2 adım yürüyüp mızıldayan biriyim, doğursam da kurtulsam diyorum daha dur son ay denir bu sözler diyorlar
doğuma için ise olabildiğince gözümü korkutuyorum, ishal ağrısının 452965923652 kat beteri, kabız olduğun zamanların daha zoru diyorum, nedense doğum bana hep doğal gelmiştir, Allah muhtaç etmesin ne kadar duymasam da kesilmekten korkuyorum ben, çünkü resmen ameliyat, Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşalah
bi yerde okumuştum, doğumdan hemen sonra melekler tokat atarmış anneye, herşeyi unutsun diye, doğru olacak ki doğuran bir daha doğurabiliyor
canım geçmiş olsun. çok üzüldüm durumun için. eşin bebekten vazgeçelim dediğine göre gerçekten çok kötü olmuşsun. doktor ilaç verirse kullan canım. böyle nasıl geçireceksin günlerini, bebeğe faydadan çok zararın var. belki birkaç kere içince geçecek acıların. inşallah iyileşirsin hemen.
gözün aydın, ne güzel bebeğini görmüşsün. benim 1 ay var neredeyse görmeme. sabırla bekliyorum artık eskisi kadar endişelenmiyorum. 2012 kasım anneleri bebeklerin ultrason görüntüleri başlığına ekliyoruz resimleri. ne güzel bebek görcez, heyecanlandım valla :)
sabah 10da canım
canımm öncelikle geçmiş olsun. o kadar kötüsün demek... ilaç verirse tabiki de kullanıcaksın canım... doktor bebeğe zararı olan ilacı verir mi hiç??? sıkma kendini... keşke başka bir hemşireye aldırsaydın kanı. mahvoldunuz ikinizde canım yaa. inşallah sonuçların temiz çıkar.
canım geçmiş olsun. çok üzüldüm durumun için. eşin bebekten vazgeçelim dediğine göre gerçekten çok kötü olmuşsun. doktor ilaç verirse kullan canım. böyle nasıl geçireceksin günlerini, bebeğe faydadan çok zararın var. belki birkaç kere içince geçecek acıların. inşallah iyileşirsin hemen.
saolun kızlar valla kıvranıyorum, tadım tuzum kalmadı yesem bir dert yemesem bir dert midemi çıkarıp bir yere koyasım geldibebek 15. haftaya giriyor eşim vazgeçelim dedi ya, ki çok korkar böyle şeylerden hep dua eder Allah yaşatmasın diye dün bunu bile dedi Allah hiç kimseye yaşatmasın
hım ay beninde 20 gun var tatlım ya görmeme ay elimde olsa her hafta giderim ay öle haraketliydık ya inanılmaz bişewy 5 cm lik ley nasıl olurda bu özelliklere ele kola bacağa sahip 12 haffta içindeydim ilk 3 a içinde herşeyi tamamlanırmış ve kalan 6 ayda sadece buyurmuş
hım ay beninde 20 gun var tatlım ya görmeme ay elimde olsa her hafta giderim ay öle haraketliydık ya inanılmaz bişewy 5 cm lik ley nasıl olurda bu özelliklere ele kola bacağa sahip 12 haffta içindeydim ilk 3 a içinde herşeyi tamamlanırmış ve kalan 6 ayda sadece buyurmuş
sabah 10da canım
canım sen neden çizelge yapmıyorsun bebişin kaç haftalık göremiyoruz
canım kıyamam sana sakin tut kendini bazen bende baya ağlıyorum mide bulantısı mide ağrısı çok fena geçmişler olsun inşAllah hemencecik iyileşirsin canımm iyi düşün
saolun kızlar valla kıvranıyorum, tadım tuzum kalmadı yesem bir dert yemesem bir dert midemi çıkarıp bir yere koyasım geldibebek 15. haftaya giriyor eşim vazgeçelim dedi ya, ki çok korkar böyle şeylerden hep dua eder Allah yaşatmasın diye dün bunu bile dedi Allah hiç kimseye yaşatmasın
Bende 2 hafta sonra göreceğim minikimi,Allah izin verirse bayağı bi büyümüş olacağız..
-Bu arada "sahinus"nickli arkadaşımızdan haber var mı?
Özel msj ı da dolu merak ettim açıkçası:26:
benimkide cumartesi 11.30 da azcık daha uyuyayım diye 11.30 a aldımmm
inşallah canım ya bana dua edin lütfen
geçmiş olsun canım baya kötüsün anlattığın kadarıylakötü canım dün muayene etti doktor ya hormaonlardan kaynaklı ülserin azmıştır ya da safra kesesinde taş varsa hamilelik onu tetiklemiştir dedi, kan aldılar dün. yarın hem kan sonuçları hem safra kesesine ultrason yapacaklar; midem için de ilaç verecek kendi doktorum onaylarsa kullanacam yoksa çekecem galibaeltim doktor ya benim o bir hap önermişti makalelerden falan okuyup zararı yok diyerek onu bile kullandırmadı doktorum; ama eltim diyor ki bu kadar acı çekip bebeğe yaptığın stres bundan daha kötü diyor hakkaten kıvranıyorum uyuyamıyorum yediklerimden tat almıyorum akşam çektiğim acıdan eşim ben yüzde yüz eminim artık 2. çocuğu istemiyorum dedi. bir süre başladı bundan da vazgeçelim dayanamıyorum senin acı çekmene dedi. bu duruma bile geldi düşünün sizler napardınız yerimde olsanız? ilaç verirse kullanayım mı?
bir de dün kan alırken acemiye denk geldim, damarı bulamadı kolumun içinde iğneyle geziniyor çığlık attım çıkardı yarım saat dokunarak damarımı aradı, ben iyice gerildim nasıl ağlıyorum. çocuklar iğneden korkar da ağlar ya öyle oldum, eşim geldi aşkım daha doğurmuyorsun doğuma çok var vs diyerek bana acımı unutturmaya çalışıyor ben de ona bağırıyorum sen doğur bebeği diyetüm gece ağlayarak geçirdim sinirlerim bozuldu, hormonlar tavan yaptı berbattı durumum off off
ama mide ağrısını allah kimseye vermesinçektiğim acıyı bir ben bir allah biliyor
tatlım benim bendede o enrji azlığı uyku hali çok yoğundu ama dr um bana bunla ilgili bi ilaç verdi bi hafat içerisinde kendime geldi şu an maşalla diyelim çoooook e nerjiğm dr una bahsettinmi cnm bu konudan ay doğuma gelince sanırım ben biraz tırsık cıktım kızımda istekli sezeryen olsum ama sukur 3 saat sonra ayaktaydım ama yapabilen guvenen normal yapsın adı ustunde normal doğum
derler ya hani doğum anında bi daha bebek istemiyorum dermiş anne.. doğup kucağına verdiklerinde ise yine istiyorum dermiş
kasım anneleri çok çabuk ağırlaştı yaaa, yürüyüşüm nasıl da değişti hemen... adım atmaya halim yok benim de...
Bende 2 hafta sonra göreceğim minikimi,Allah izin verirse bayağı bi büyümüş olacağız..
-Bu arada "sahinus"nickli arkadaşımızdan haber var mı?
Özel msj ı da dolu merak ettim açıkçası:26:
tatlım benin bundan önce dahil olduğum bi topik var oraya da sık sık gidiyorum hani orada her yazışımda bebişin bilgilerinin faalan çıkması beni biraz rahatsız ediyo sanırım biraz duygusal davranıyorum ondan dolayı ama 13+2 olduk cnm
aslında daha önceki haftalarda çok çok fenaydım, bulantılar, başımı kaldıramıyordum, tansiyonum 8-4 dü. normalde de düşüktür gerçi benim 9-5 10-6 en yüksek. leyla gibi dolaşıyordum, tuvalete gitmeye halim yoktu, şu sıralar iyiyim evde dolaşıyorum, ama yine dışarı çıktığımda hemen yoruluyorum böyle çökesim geliyor, hgb ilk 10,5 çıkmıştı, ferrum kullanıyorum günde bi kere, bakalım yarın doktora gidicem, liste yapıcam soracağım soruları unutuyo yoksa :)
ben aslında ağırlaşmadım, kilo almadım daha ama hantallaştım, ağır canlı oldum çıktım, bi de sıcak geliyor ki ben sıcağıda çekerdim, sürekli öfff pöfff bezdirdim milleti valla, daha yaz tam gelmedi, ne olacak benim halim bilmem
cnm aynı zmand gidicez asnırım ay cok var daha yaaa senin cinsiyet bellimiysdi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?