2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

annemle geçen konusuyorduk annemm bazı insanların iç karınları geniş olur belli etmez bebek büyüdüğünü dedi.. İç karnın geniş olabilir canım elbet büyür ufaklık istersen benden alsınlar sana enjekte etsinler ne dersin ben 20 kilomu dağıtabilirimmmm bedavaaaa gel gel geeelllllll

allah seniii.... deseydin ya sizi görünce şişiriyorum diye
sen göbekli olmadığın için hamileilk sonrasında da karın şikayetin olmaz canım. benim gebelikten önce de az biraz karnım vardı... sanırım karını ertitmek zorlaşıcak sonrasında...

BENDE pazartesi gideceğimmmm. ay stres oldummm yani 12+3 kennnn..... ben çok strese giriyorm böyle testler ultrasonlar falan.hayırlı haberlerlew geliriz inş...

Evet yaa valla merak etmiyo değilim :)

%80 erkek demişti,bakalım bi daha ki gelişinde tam netleşir demişti.senin belli mi canım?b-hcg'de 23,8 çıkmıştı bakalım ne olacak...

tatlım yuzde 80 gercekten buyuk bi oran ama ben yuzde 99 demeden dr inanmıcam cunku yuzde 80 in bende hatırası kötu değer düşük olunca erkek oluyomuş dimi

annecim çok yoruldum çok acıktım ondan sebeb yavrum dinlenmeye çekildi deseydin
malum sabah uyandığımız da göbek möbek olmuyor gün için de çıkıyor göbekler
kuzey güneye de bakamamışsındır geç geldim eve demiştin önceki mesajında

bulemsu merhaba canım acaba cinsiyetler belli olunca tabloda belirtilse nasıl olur
canım kesin net cevaplar olsun öyle düzenleme yapacağım
yani bir 15 gün sonra düzeltmelere başlarız inşş

cnm benim benimde en buyk sorun oydu dışarda gezince 10 dkkada bile yoruluyodum bence listeye bu soruyuda all hahha canım benimde kan 10.6 ben kızımdan tecrubeli olarak direk kan surubu istedim ferplex hem daha etkili oluyo şurup

yaaa benim sağlık ocağı doktorum da çok ilgili, dedim ki bi kutu ferrumum bitti 10,5 dan 12 ye çıkarmışmıdır, dedim nerdeeeeeeee ferrum çıkarcak dedi, hatta günde iki kere yazayım dedim yazdı ama içmedi, afedersiniz dışkım taş gibi oldu oldu yapamadım da, bi de Allah korusun basur falan olurum diye yine günde bire indirdim, şu sıralar evde hareket ediyorum ama kabızlığım çok yok çok şükür

tatlım yuzde 80 gercekten buyuk bi oran ama ben yuzde 99 demeden dr inanmıcam cunku yuzde 80 in bende hatırası kötu değer düşük olunca erkek oluyomuş dimi

Ya evet bende oğluşum diye seviyorum karnımı,rüyamda da görmüştüm ama diyorum arada "nil kendine gel daha %20'lik bi kısım var
ne olur ne olmaz..Yeter ki sağlıklı olsunlar hiç ama hiç farketmez...evet 50 den düşük olunca öyle diyorlar,herkes yazsın bakalım doğruluk oranını tespit ederiz

aynen benim de iç karnım geniş herhalde, bir de zayıf olmama rağmen göbek bölgem lömbür lömbürdür benim, hiç sıkı değildir ordaki etim, her zaman üzülürdüm ama şimdi sevinicem sanırım, çünkü anneminde göbeği de yumuşak ama 3 doğuma ve hiç bir şey sürmemesine rağmen hiç çatlağı yoktur, kız karnı gibi derler hep, inşalah ben de öyle olurum

benimkilerin çatlağı çok hayırlısı napalım

Son düzenleme:

evet sanırım iç karnım geniş canım. yağların konusunda çok cömertsin canım ama yok ben almayım. o kadar kendime dikkat ettim. sporumu yaptım, nefsime hakim oldum. benim hakkım zayıf olmak :)))

işin doğrusu çocukluğumdan beri spor yaparım, kendime dikkat ederim. hep karnım düzdü. o yüzden çabuk çıkmıyor olabilir. spor yapıca göbek hemen sıkılaşıyor, merak etme el birliğiyle eritiriz onu :))

tatlım bak sana kendimden önek veiyım ben kızmdada aynı sorunu yaşadım 4 aylıkken 10.5 çıkmıştı 4.ay bi başladım doğuma kadar 5 ay toplamda 150 adet içtim artı olarak 10 adet si bi ölçturdum değeri doğuma bikaç gunkala resmen 10.2 cıktı ben şokkkkk ama bebişin alıyomuş kendi ihtıuyacını ondan dolayo bebk kendi ihtıyacını alıyomuş azma onu kullanmassan degerin dahada düşytomuş

ne olur yani 5kilocuk kardeşinden alsann hıı noluuuuurrrrr:78::78::78::76::76::76::111::111::111::111:

evet bak göbeği yumuşak olanın çatlağı olmaz derler :) o bakımdan şanslıyız

geçen bi komsumuz diyo ki "esra en güzel en rahat zamanların rahat rahat çıkar karnını..." normalde hep içine çekerek geziyoruz çünkü

bencede tatım garanti olsun dimi ay tatlım ben senin hikayeni okuduktan sonra sanırım bebişimin orgenını gözumle görene kadar inanamayacağım

evettt

benim annem step-aerobik hocası babam ağırlık hocası... kuzenlerim hep sporcu. hatta dayım vücut yarışmalarında çok kez derece yaptı, kız kardeşim taekvando şampiyonu o kadar sporcu bi aile içinde ben uyuşuk doğmuşum. spor yapmak o kadar zor geliyor ki.... bi yüzmeyi seviyorum o da suya girmemek için bin tane bahane buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…