ay canım düşünmeyin böyle şeyler... sen doktorun vereceği ilacı güzelce kullan. inşallah geçicek ağrıların Allahın izniyle... Bak bebek hissedermiş annesiyle babasının onu isteyip istemediğini, neler düşündüklerini... Dualarım seninle canım. Ama inat etme sende. doktor bebeğe zararı olsa verir mi hiç ilaç...? Al güzelce ilaçlarını.
alacam bu sefer artık dayanamıyorum
Rabbim şifanı versin inşallah....
Aklını ferah tutmaya gayret et...
Mide ağrısı nedir iyi bilirim, gecelerce ağladığımı, biri kessin alsın şu mideyi dediğimi...
Ancak stersli durumun varsa uzak dur mideyi en çok tetikleyen şey sters üzüntü....
biliyorum canım ben lise ve üniversite dönemi çok çektim ama 3-4 yıldır yoktu. hamilelikle nüks etti
geçmiş olsun canım baya kötüsün anlattığın kadarıyla
eşim benim hamilelikler kötü geçince istemez çocuk falan ama ben 3. doğuruyorum bazen bana bakıyor kendin kaşındın diyor
eşler bu konuda daha hassas oluyorlar aslında
ilacını kullanabilirsin canım veya bitkisel bir ilaç kullanabilirsin
rennie duo diye bir mide hapı var ben küçük kızıma hamileyken o haptan kullanıyordum
doktoruna bir sor istersen o ilacı
yarın bakalım ne diyecek doktor, ultrason ve kan tahlillerine göre teşhisi koyup ilacı verecek. inşallah safra kesesi taşı falan olmaz
inşallah geçer bu sıkıntıların canım. doktorun yazdığı ilacı kullan canım. seninki basit bir bulantı değil ki. Allah tez zamanda şifanı versin.
dün akşam kayınvalidemle alışveriş yapmak için dışarda buluştuk. normalde evlerine gidince tabi herkesin aklı bebekte olduğu için göbeğimi şişirir iyice belinginleştirirdim. dışarda olunca aklıma bile gelmedi. gayet normal halimle duruyordum yanıma geldi. aaa göbeğin hiç yok bugün kızım dedi. bende hemen karnıma baktım, anlamadım bile ne olduğunu. hamile olduğun hiç belli olmuyor dedi. o zaman anladım işte. bazen böyle belirginleşmiyor dedim. annecim aslında benim karnım daha çıkmadı. sizdeyken şişiyorum göbeğimi diyemedim tabiki :)))
inşallah geçer bu sıkıntıların canım. doktorun yazdığı ilacı kullan canım. seninki basit bir bulantı değil ki. Allah tez zamanda şifanı versin.
dün akşam kayınvalidemle alışveriş yapmak için dışarda buluştuk. normalde evlerine gidince tabi herkesin aklı bebekte olduğu için göbeğimi şişirir iyice belinginleştirirdim. dışarda olunca aklıma bile gelmedi. gayet normal halimle duruyordum yanıma geldi. aaa göbeğin hiç yok bugün kızım dedi. bende hemen karnıma baktım, anlamadım bile ne olduğunu. hamile olduğun hiç belli olmuyor dedi. o zaman anladım işte. bazen böyle belirginleşmiyor dedim. annecim aslında benim karnım daha çıkmadı. sizdeyken şişiyorum göbeğimi diyemedim tabiki :)))
Evet yaa valla merak etmiyo değilim :)
%80 erkek demişti,bakalım bi daha ki gelişinde tam netleşir demişti.senin belli mi canım?b-hcg'de 23,8 çıkmıştı bakalım ne olacak...
saol canım
cnm benim çok gecmiş olsun dualarım seninle
saol canım benim
bebişimin usg göruntulerini koydum kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html
maşallah annesi :)
annecim çok yoruldum çok acıktım ondan sebeb yavrum dinlenmeye çekildi deseydininşallah geçer bu sıkıntıların canım. doktorun yazdığı ilacı kullan canım. seninki basit bir bulantı değil ki. Allah tez zamanda şifanı versin.
canım kesin net cevaplar olsun öyle düzenleme yapacağımbulemsu merhaba canım acaba cinsiyetler belli olunca tabloda belirtilse nasıl olur
cnm benim benimde en buyk sorun oydu dışarda gezince 10 dkkada bile yoruluyodum bence listeye bu soruyuda all hahha canım benimde kan 10.6 ben kızımdan tecrubeli olarak direk kan surubu istedim ferplex hem daha etkili oluyo şurup
tatlım yuzde 80 gercekten buyuk bi oran ama ben yuzde 99 demeden dr inanmıcam cunku yuzde 80 in bende hatırası kötu değer düşük olunca erkek oluyomuş dimi
annemle geçen konusuyorduk annemm bazı insanların iç karınları geniş olur belli etmez bebek büyüdüğünü dedi.. İç karnın geniş olabilir canım elbet büyür ufaklık istersen benden alsınlar sana enjekte etsinler ne dersin ben 20 kilomu dağıtabilirimmmmbedavaaaa gel gel geeelllllll
benimkilerin çatlağı çok hayırlısı napalımaynen benim de iç karnım geniş herhalde, bir de zayıf olmama rağmen göbek bölgem lömbür lömbürdür benim, hiç sıkı değildir ordaki etim, her zaman üzülürdüm ama şimdi sevinicem sanırım, çünkü anneminde göbeği de yumuşak ama 3 doğuma ve hiç bir şey sürmemesine rağmen hiç çatlağı yoktur, kız karnı gibi derler hep, inşalah ben de öyle olurum
bebek önemli ama sağlığın da önemli canım mide ağrısı için doktorun uygun bir ilaç verir elbeltteay canım düşünmeyin böyle şeyler... sen doktorun vereceği ilacı güzelce kullan. inşallah geçicek ağrıların Allahın izniyle... Bak bebek hissedermiş annesiyle babasının onu isteyip istemediğini, neler düşündüklerini... Dualarım seninle canım. Ama inat etme sende. doktor bebeğe zararı olsa verir mi hiç ilaç...? Al güzelce ilaçlarını.
alacam bu sefer artık dayanamıyorum
biliyorum canım ben lise ve üniversite dönemi çok çektim ama 3-4 yıldır yoktu. hamilelikle nüks etti
yarın bakalım ne diyecek doktor, ultrason ve kan tahlillerine göre teşhisi koyup ilacı verecek. inşallah safra kesesi taşı falan olmaz
rabbim daha ağır hastalığı olup hamileliklerinden dolayı ilacını kullanamıyanlara yardım etsin
annemle geçen konusuyorduk annemm bazı insanların iç karınları geniş olur belli etmez bebek büyüdüğünü dedi.. İç karnın geniş olabilir canım elbet büyür ufaklık istersen benden alsınlar sana enjekte etsinler ne dersin ben 20 kilomu dağıtabilirimmmmbedavaaaa gel gel geeelllllll
allah seniii.... deseydin ya sizi görünce şişiriyorum diye
sen göbekli olmadığın için hamileilk sonrasında da karın şikayetin olmaz canım. benim gebelikten önce de az biraz karnım vardı... sanırım karını ertitmek zorlaşıcak sonrasında...
yaaa benim sağlık ocağı doktorum da çok ilgili, dedim ki bi kutu ferrumum bitti 10,5 dan 12 ye çıkarmışmıdır, dedim nerdeeeeeeee ferrum çıkarcak dedi, hatta günde iki kere yazayım dedim yazdı ama içmedi, afedersiniz dışkım taş gibi oldu oldu yapamadım da, bi de Allah korusun basur falan olurum diye yine günde bire indirdim, şu sıralar evde hareket ediyorum ama kabızlığım çok yok çok şükür
evet sanırım iç karnım geniş canım. yağların konusunda çok cömertsin canım ama yok ben almayım. o kadar kendime dikkat ettim. sporumu yaptım, nefsime hakim oldum. benim hakkım zayıf olmak :)))
işin doğrusu çocukluğumdan beri spor yaparım, kendime dikkat ederim. hep karnım düzdü. o yüzden çabuk çıkmıyor olabilir. spor yapıca göbek hemen sıkılaşıyor, merak etme el birliğiyle eritiriz onu :))
aynen benim de iç karnım geniş herhalde, bir de zayıf olmama rağmen göbek bölgem lömbür lömbürdür benim, hiç sıkı değildir ordaki etim, her zaman üzülürdüm ama şimdi sevinicem sanırım, çünkü anneminde göbeği de yumuşak ama 3 doğuma ve hiç bir şey sürmemesine rağmen hiç çatlağı yoktur, kız karnı gibi derler hep, inşalah ben de öyle olurum
annecim çok yoruldum çok acıktım ondan sebeb yavrum dinlenmeye çekildi deseydin
malum sabah uyandığımız da göbek möbek olmuyor gün için de çıkıyor göbekler
kuzey güneye de bakamamışsındır geç geldim eve demiştin önceki mesajında
canım kesin net cevaplar olsun öyle düzenleme yapacağım
yani bir 15 gün sonra düzeltmelere başlarız inşş
evet sanırım iç karnım geniş canım. yağların konusunda çok cömertsin canım ama yok ben almayım. o kadar kendime dikkat ettim. sporumu yaptım, nefsime hakim oldum. benim hakkım zayıf olmak :)))
işin doğrusu çocukluğumdan beri spor yaparım, kendime dikkat ederim. hep karnım düzdü. o yüzden çabuk çıkmıyor olabilir. spor yapıca göbek hemen sıkılaşıyor, merak etme el birliğiyle eritiriz onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?