evet bak göbeği yumuşak olanın çatlağı olmaz derler :) o bakımdan şanslıyız
geçen bi komsumuz diyo ki "esra en güzel en rahat zamanların rahat rahat çıkar karnını..." normalde hep içine çekerek geziyoruz çünkü
benimkilerin çatlağı çok hayırlısı napalım
amaaann Allah kıymet bildirsin canım napalımhangimiz mankeniz ki?
tatlım bak sana kendimden önek veiyım ben kızmdada aynı sorunu yaşadım 4 aylıkken 10.5 çıkmıştı 4.ay bi başladım doğuma kadar 5 ay toplamda 150 adet içtim artı olarak 10 adet si bi ölçturdum değeri doğuma bikaç gunkala resmen 10.2 cıktı ben şokkkkk ama bebişin alıyomuş kendi ihtıuyacını ondan dolayo bebk kendi ihtıyacını alıyomuş azma onu kullanmassan degerin dahada düşytomuş
bebek önemli ama sağlığın da önemli canım mide ağrısı için doktorun uygun bir ilaç verir elbeltte
rabbim daha ağır hastalığı olup hamileliklerinden dolayı ilacını kullanamıyanlara yardım etsin
amin canım, valla çok haklısın allah yardım etsin, şifa versin
demek kullanmasak 8 lere düşecek gidecek, bunu öğrenmem iyi oldu, demekki kan haplarına doğurana kadar devam, elevitte de aynı şekilde doğurana kadar kullanılcakmış aile hekimim öyle dedi, hayır biz böyle kullanıyoruz yine de halsiziz, eskiler napmış bilmem
ben midemden dolayı onları da kullanamıyorum
kızlar ya ben dun bi arkadaşımda kg mi ölçtum 15 gun önce dr da 59 cıkmıştım dun 61.5 cıktım yani 2 haftada 2.5 kg öncesindede 2 kg almıştım toplamda 4.5 kg oldu kızımdada 30 kg alıştım ama 6 ayda 31 olarakk gitti catlak falanda olmadı kı hiçbişey kullanmadım sanırım cildin elastıkıyetine bağlıymış
bak işte o göbek olayı muhteşem normalde kasılırken şimdi salıyorum 5 aylık gibin dolasıyorummmm
bak işte o göbek olayı muhteşem normalde kasılırken şimdi salıyorum 5 aylık gibin dolasıyorummmm
ben geçen gün eşime diyorum ki " aşkım vücudum çatlıcak napıcam ben" eşim" aşkım bilmedğim bir mesleğin daha mı var yoksa mankenlik mi yapıyorsun?çatlasın boşver " delüüümm
ne olur yani 5kilocuk kardeşinden alsann hıı noluuuuurrrrr:78::78::78::76::76::76::111::111::111::111:
evettt
benim annem step-aerobik hocası babam ağırlık hocası... kuzenlerim hep sporcu. hatta dayım vücut yarışmalarında çok kez derece yaptı, kız kardeşim taekvando şampiyonuo kadar sporcu bi aile içinde ben uyuşuk doğmuşum. spor yapmak o kadar zor geliyor ki.... bi yüzmeyi seviyorum o da suya girmemek için bin tane bahane buluyorum
ben geçen gün eşime diyorum ki " aşkım vücudum çatlıcak napıcam ben" eşim" aşkım bilmedğim bir mesleğin daha mı var yoksa mankenlik mi yapıyorsun?çatlasın boşver " delüüümm
evet canım o zaman ki ultrason makineside eskiydi galiba diyorum kendimebencede tatım garanti olsun dimi ay tatlım ben senin hikayeni okuduktan sonra sanırım bebişimin orgenını gözumle görene kadar inanamayacağım
:))))))) ayy ısrara gelemem. iyi ver 5 kilo ama bir daha almam bak.
ay maşallah aileye bak. heralde ben sizin ailede olsam kesin sporcu olurdum. çok istemiştim çünkü ailem desteklemedi. işte insanın içinde olmayınca bu kadar teşvik olsada olmuyor maalesef. ama doğumdan sonra yaparsın artık :)
ayyy evet valla, çatlaklar umurumda değil. yüzümüz lekelenmesinde o çok kötü.
30 kilooo ve sen hiççç çatlamadın mııııne ballısın ben 5 kilo aldım da göbeğimin yanları çatır çatır çatladı
Ya evet bende oğluşum diye seviyorum karnımı,rüyamda da görmüştüm ama diyorum arada "nil kendine gel daha %20'lik bi kısım var
ne olur ne olmaz..Yeter ki sağlıklı olsunlar hiç ama hiç farketmez...evet 50 den düşük olunca öyle diyorlar,herkes yazsın bakalım doğruluk oranını tespit ederiz
evet canım o zaman ki ultrason makineside eskiydi galiba diyorum kendime
bakalım bu bebiş kendini ne zamn ve nasıl gösterecek kendini :44:
ciddimisin tatlım ozman önlem zamanı dicem ama catlayacak deriyi tutmak pek mumkun olmuyo sanırım ciltle alaka lı bişey mesela sezeryan dikişim bile bldiğin sac teli gibi açık beyaz hatta dr ilk açtı seni sezeryan yapmadıkmı demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?