2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bak işte o göbek olayı muhteşem normalde kasılırken şimdi salıyorum 5 aylık gibin dolasıyorummmm

demek kullanmasak 8 lere düşecek gidecek, bunu öğrenmem iyi oldu, demekki kan haplarına doğurana kadar devam, elevitte de aynı şekilde doğurana kadar kullanılcakmış aile hekimim öyle dedi, hayır biz böyle kullanıyoruz yine de halsiziz, eskiler napmış bilmem

kızlar ya ben dun bi arkadaşımda kg mi ölçtum 15 gun önce dr da 59 cıkmıştım dun 61.5 cıktım yani 2 haftada 2.5 kg öncesindede 2 kg almıştım toplamda 4.5 kg oldu kızımdada 30 kg alıştım ama 6 ayda 31 olarakk gitti catlak falanda olmadı kı hiçbişey kullanmadım sanırım cildin elastıkıyetine bağlıymış

30 kilooo ve sen hiççç çatlamadın mıııı ne ballısın ben 5 kilo aldım da göbeğimin yanları çatır çatır çatladı

bak işte o göbek olayı muhteşem normalde kasılırken şimdi salıyorum 5 aylık gibin dolasıyorummmm

ayy sormaaa, kardeşim göbeğin var neden dar ya da göbeği açık tişörtlerle gezersin ama dimi olmazzz içime çeker yine de giyerim ben onlarıı kocamın yanında bol mu giycem yaa...

bi de bazen onun yanında bol giyince "bitanem alışkın değilim böyle evde gezmene" diyo hokkabaz

ay evet tatlım ya bende aynı şekildeyim benim tahta gibi olan göbek olabildiğince cıktıı ay diolar ne kadr buyumuş cabuk buyumuş ay ben bide mest normalde deseler yıkılırdım

ben geçen gün eşime diyorum ki " aşkım vücudum çatlıcak napıcam ben" eşim" aşkım bilmedğim bir mesleğin daha mı var yoksa mankenlik mi yapıyorsun? çatlasın boşver " delüüümm

ay yok benimki dikkat eder yaa... :2: alıştırdım güzel olmama, en ufak bişey dikkatini çeker hemen :13:

ne olur yani 5kilocuk kardeşinden alsann hıı noluuuuurrrrr:78::78::78::76::76::76::111::111::111::111:

:))))))) ayy ısrara gelemem. iyi ver 5 kilo ama bir daha almam bak.

ay maşallah aileye bak. heralde ben sizin ailede olsam kesin sporcu olurdum. çok istemiştim çünkü ailem desteklemedi. işte insanın içinde olmayınca bu kadar teşvik olsada olmuyor maalesef. ama doğumdan sonra yaparsın artık :)

ben geçen gün eşime diyorum ki " aşkım vücudum çatlıcak napıcam ben" eşim" aşkım bilmedğim bir mesleğin daha mı var yoksa mankenlik mi yapıyorsun? çatlasın boşver " delüüümm

ayyy evet valla, çatlaklar umurumda değil. yüzümüz lekelenmesinde o çok kötü.

bencede tatım garanti olsun dimi ay tatlım ben senin hikayeni okuduktan sonra sanırım bebişimin orgenını gözumle görene kadar inanamayacağım
evet canım o zaman ki ultrason makineside eskiydi galiba diyorum kendime
bakalım bu bebiş kendini ne zamn ve nasıl gösterecek kendini :44:

iyi o zaman hooopp veriyorum yakalaaaa:89::118::118::118:

ay inşAllah çatlağımızda lekelenmemizde olmaz canımm :13:

30 kilooo ve sen hiççç çatlamadın mıııı ne ballısın ben 5 kilo aldım da göbeğimin yanları çatır çatır çatladı

ciddimisin tatlım ozman önlem zamanı dicem ama catlayacak deriyi tutmak pek mumkun olmuyo sanırım ciltle alaka lı bişey mesela sezeryan dikişim bile bldiğin sac teli gibi açık beyaz hatta dr ilk açtı seni sezeryan yapmadıkmı demişti

rüyanda kendini hamile mi gördün yoksa bebişin doğmuş muydu kaç yaşındaydı?

başkaları da sizin için rüyalar görüyor mu hanımlarrrrr

karın bölgesin de çatlak olmazsa bile bacak ve kasık bölgenizde oluyor çatlaklar malesef
ben 120 kg oldum ama karın bölgemde çatlak olmadı hiç ama kasık ve bacak kısmının birleştiği yerlerde oldu malesef

evet canım o zaman ki ultrason makineside eskiydi galiba diyorum kendime
bakalım bu bebiş kendini ne zamn ve nasıl gösterecek kendini :44:

aynen tatlım ben acele etmiyorum tatlım 5 te 6 da öğreneyim ama yamuk olmasın kız yada erkek farketmez ama sonradan bi değişim benim ruh halımı bozabilir

ne kadaannn güzel:82: maşşallaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…