dün işyerindeki usta diyor ki moonsun cinsiyet belli herhalde değil mi o kadar şişmişim yaniiii
karın bölgesin de çatlak olmazsa bile bacak ve kasık bölgenizde oluyor çatlaklar malesef
ben 120 kg oldum ama karın bölgemde çatlak olmadı hiç ama kasık ve bacak kısmının birleştiği yerlerde oldu malesef
tatlım bana bi markette hamilelere özel hediye paktei verdiler oh ben mest kadın gebe oldumu anladı die hhahah
ay maşallah aileye bak. heralde ben sizin ailede olsam kesin sporcu olurdum. çok istemiştim çünkü ailem desteklemedi. işte insanın içinde olmayınca bu kadar teşvik olsada olmuyor maalesef. ama doğumdan sonra yaparsın artık :)
karın bölgesin de çatlak olmazsa bile bacak ve kasık bölgenizde oluyor çatlaklar malesef
ben 120 kg oldum ama karın bölgemde çatlak olmadı hiç ama kasık ve bacak kısmının birleştiği yerlerde oldu malesef
evet bak göbeği yumuşak olanın çatlağı olmaz derler :) o bakımdan şanslıyız
geçen bi komsumuz diyo ki "esra en güzel en rahat zamanların rahat rahat çıkar karnını..." normalde hep içine çekerek geziyoruz çünkü
amin canım, valla çok haklısın allah yardım etsin, şifa versin
ben midemden dolayı onları da kullanamıyorum
canım bebek alacağını alıyor ona endişelenme de işte sen halsiz kalırsın
canımm ben bacaklaırmı bile yağlıyorum sanki kıllanmam arttı hayırlısı napalım
verebilirsin canım primanın hediye paketmi bahsettiğin paketkızlar sitede market ismi ve marka ismi vermek yasakmı ona göre bana guzel hediyeler verildi o marketin ismni paylaşmak istrim 30 hazırana kafddar devammış
canım ben 50 kilodan hamile kalıp 120 olmayı başardım küçük kızımda karnım da bile çatlak olması normaldi ama sansım varmış olmadı karın bölgemde çatlaktatlım belki yapı ve hamile kalınan kg ye bağlıdır ben hiç bi bölegemde yaşamadım ama 51 ile gebe kaldım 81 le bitirdim
ben büyük kızımda öyle bir olay yaşadım ama daha yeni hamileyken yani düşük tehlikem olduğu zaman kaynanam bana kötü davranırken yani dua etmiştim allahım cinsiyeti hiç belli olmasın kız derlerse bu kadın benle isim kavgası yapacak diye
şimdi diyorum ki bu duam tuttu galiba
çünkü kızım doğunca onlar şok oldular kimse isim düşünmemişti eşim hemen büşra olsun demiş benim bile haberim yok
kaynanm kaynasıyla küs onun adı konacak kızıma diye tamam oğlum büşra istedi büşra olsun dedi benim adım koyulmazken annenin adı neden koyulsun dedi kayınbabamada
küçük kızda hem kayınbaba ve eşimin babanesi hazırlandı isim için hem de kaynanam eşim gene tınlamadı onlarıesra oldu küçük kızım da
verebilirsin canım primanın hediye paketmi bahsettiğin paket
canım ben 50 kilodan hamile kalıp 120 olmayı başardım küçük kızımda karnım da bile çatlak olması normaldi ama sansım varmış olmadı karın bölgemde çatlak
verebilirsin canım primanın hediye paketmi bahsettiğin paket
canım ben 50 kilodan hamile kalıp 120 olmayı başardım küçük kızımda karnım da bile çatlak olması normaldi ama sansım varmış olmadı karın bölgemde çatlak
kızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.
kızlar size rüyamı anlatacağım ama ben bu rüyayı tam üç sene önce gördüm
eşimin dayısının eşi hamile o zaman 2009 doğum yaptı kasım ayın da ve yengem yeni hamileyken gördüm ben rüyayı
yengemin bir kızı olmuş ve çocuk 3 yaşına gelmiş seviyorum oynuyorum ben de hamileyim ama son günler falanmış
bana neyin olacak diyorlar oğlum olacak inş diyorum
şimdi yengemin cidden bir kızı oldu ve ben hamileyim ve çocuk 3 yaşına geldiğinde ben doğum yapacağım şimdilik rüyam olduğu gibi gerçek oldu bir de cinsiyet tutarsa haberci bir rüya görmüşüm diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?