2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm ben bacaklaırmı bile yağlıyorum sanki kıllanmam arttı hayırlısı napalım

kızlar sitede market ismi ve marka ismi vermek yasakmı ona göre bana guzel hediyeler verildi o marketin ismni paylaşmak istrim 30 hazırana kafddar devammış

evet benim ailem çok teşvik etti. küçükken boyum baya uzundu yaşıtlarıma göre. hep istediler basketle falan uğraşayım, jimnastikle uğraşayım diye ama malesef başarılı olamadılar ben tembelim, yürümek o kadar zor gelir ki bana... sadece alışveriş yaparken saatlerce yürüyebilirim

evde koşu bandı var, sor bi "esra yürüyo musun hergün" diye... haftada bir anca 1 km falan

ama yok karar verdim başlıcam.... kocam da gelsin hemen yürüyüşe ve yüzmeye başlıyorum

tatlım belki yapı ve hamile kalınan kg ye bağlıdır ben hiç bi bölegemde yaşamadım ama 51 ile gebe kaldım 81 le bitirdim

ben büyük kızımda öyle bir olay yaşadım ama daha yeni hamileyken yani düşük tehlikem olduğu zaman kaynanam bana kötü davranırken yani dua etmiştim allahım cinsiyeti hiç belli olmasın kız derlerse bu kadın benle isim kavgası yapacak diye
şimdi diyorum ki bu duam tuttu galiba
çünkü kızım doğunca onlar şok oldular kimse isim düşünmemişti eşim hemen büşra olsun demiş benim bile haberim yok
kaynanm kaynasıyla küs onun adı konacak kızıma diye tamam oğlum büşra istedi büşra olsun dedi benim adım koyulmazken annenin adı neden koyulsun dedi kayınbabamada
küçük kızda hem kayınbaba ve eşimin babanesi hazırlandı isim için hem de kaynanam eşim gene tınlamadı onları esra oldu küçük kızım da

benim etim sıkı değil, göbeğim yoktur, yani bi ara 56-57 kiloyken vardı, ama 51 e düşünce gitti göbek ama yine yumuşak şimdi tabi yine çıkıcak, offff neyse göbek değil o bebek

kızlar sitede market ismi ve marka ismi vermek yasakmı ona göre bana guzel hediyeler verildi o marketin ismni paylaşmak istrim 30 hazırana kafddar devammış
verebilirsin canım primanın hediye paketmi bahsettiğin paket

tatlım belki yapı ve hamile kalınan kg ye bağlıdır ben hiç bi bölegemde yaşamadım ama 51 ile gebe kaldım 81 le bitirdim
canım ben 50 kilodan hamile kalıp 120 olmayı başardım küçük kızımda karnım da bile çatlak olması normaldi ama sansım varmış olmadı karın bölgemde çatlak

benim eşim babasına çok saygılı ve hürmette kusur etmez... isterse ismini koymak ister sanıyorum.

ikisinin de ismini çok güzel seçmişsiniz.:13:

aslında hergün yağlanmak lazımm kabak lifi ile lifleyip kızartıp deriyi sonra yağlıcaksın her gun duşda almalı tabi gözeneklerin açılması için

ben 2 günde bir duşa girerim artık hergun girmeliyim sanırım aktardann en buyuk boylarından kakao yağı, fındık yağı, portakal yağı, badem yağı ve kayısı yağı alıcam kırmızı ile işaretli olanları ebru şallı vermiş güyaa catlatmıyor hamilelikte birinde 11 birinde 8 kilo almıs herhalde çatlamazzz

70 kg mi aldın sennnnnnnnnnnnnnnn

kızlar size rüyamı anlatacağım ama ben bu rüyayı tam üç sene önce gördüm
eşimin dayısının eşi hamile o zaman 2009 doğum yaptı kasım ayın da ve yengem yeni hamileyken gördüm ben rüyayı
yengemin bir kızı olmuş ve çocuk 3 yaşına gelmiş seviyorum oynuyorum ben de hamileyim ama son günler falanmış
bana neyin olacak diyorlar oğlum olacak inş diyorum
şimdi yengemin cidden bir kızı oldu ve ben hamileyim ve çocuk 3 yaşına geldiğinde ben doğum yapacağım şimdilik rüyam olduğu gibi gerçek oldu bir de cinsiyet tutarsa haberci bir rüya görmüşüm diyecem

70 kilo nasıl aldın canım yaa ne ile beslendin :44:

Okurken içim cız etti..Umarım herşey yolundadır.Ben de 2 kez düşük yaşadım.Şu an 12 haftalık hamileyim.Kaybetmekten çok korkuyorum.Dualarım seninle..

kızlar carefourda hamilelere primanın hediye paketi veriyolar içerisinde 25 30 tl değerinde tupper in mama kabı 600 ml lık vadofone 12 tllik konuşma suresi bi atakı markasından indirim hamilelikle ilgili cd leke cıkarııcı ve bakaçtane bez bulunuyo bilgilerinize

inşAllah canımm oğluşun olur hayırlısıylaa sağlıklı hayırlı olsunlar inşAllah aminnn

kızlar benim bebeğim baya büyüdü sanırım, 3 gündür karnımın sol tarafında yatıyor kuzucuk, karnımın solu şiş, sağ tarafı inik yamuk duruyorum eşim diyor ki karnın yamuk aşkım ordan kıpırdamıyor sıpam ya, solda yatıyor. akşamları ortalıyor bazen o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…