2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim eşim babasına çok saygılı ve hürmette kusur etmez... isterse ismini koymak ister sanıyorum.

ikisinin de ismini çok güzel seçmişsiniz.:13:
canım hürmet değil eşim eski isim istemiyor ilerde ismi ile övünecek olan çocuk diyor
evet büşra isminde hiç yoktum eşim ben daha doğum masasındayken düşünmüş ama esra ismini rüyamda gördüm kızın olacak esra olsun adı dediler bana eşimde güzelmiş tamam esra olsun dedi
teşekkür ederim beğendiğin için

70 kg mi aldın sennnnnnnnnnnnnnnn
evet canım ben başarabildim :78:

canım ücretsiz mi veriyorlar onuda bizede kargoyla gelicek ama birtane daha verirler mi ki carefoura gidicez hafta sonuuu

tatlım haraketlerini hissediyomusun

anladım canım. ne güzel rüyanda görmüşsün... benim ismim :13:

sizinkiler sorunlu baya... eşin dinlemeyerek en iyisini yapmış. en azından onların değil eşinin isteği oldu.

bu arada 70 kilo nasıl aldın canım?

70 kilo nasıl aldın canım yaa ne ile beslendin :44:
karpuz ekmekle eşim şimdi bana karpuz almıyor o yüzden

evet canım bebim sıpam da dün akşam sağ tarafdaydı şişkinliği ama bazen sol tarafımıda şişiriyor karar veremedi sanırsam nerede duracağına

tatlım haraketlerini hissediyomusun

tatlım hissediliyor kanat çırpar ya da balık kayar gibi oluyor. ama rahmin büyüdüğü dönemlerde hissedilmiyor 1 hafta 10 gün kadar sonra tekrar başlıyor:)

küçük sıpa yerim onu ben dur artık bir yerde

ha kızlar hani oğlum olursa talham olacak ya benim ama zeki diye bir ekide olacaktı ya
eşime geçen dedim ki hüseyin talha olsun senin adın olsun kesin çözüm baban isim beklemesin dedim
eşiminde hoşuna gitti doğrusu gülüşündeki imadan anlarım ben
zaten daha öncede söyledim ya babasının adını istemiyor

ayyyyyyyy hayatmda ilk defa duydum 70 kg ay cok şasırdım ya duşunemiyorum kendimi 70 kg aldımı

benimkilerin çatlağı çok hayırlısı napalım

çatlaklar bünyeyle alakalı. b

ben,im kadar su içen başkası varmıydı acaba.
bi yağlanıyordum, pehlivanlar gibiiii.... güreş tutmuyordum o ayrııı
öyle çokkkkkkkkkkkkkk kiloda almadım.
meyvede çok yedim. sipsivri ve aşağıda bir karnım vardı. 7 aya kadar hiç çatlamadım. ay çok seviniordum. birgün ablam alttan aynayla baktın mı dedi.bende aynayı alıp baktım ki ne göriiiimmmmmmmmm ..... alttan hep çatlak tabi göbek büyüdükçe alt kısmı göremiyoruz ya. şok olmuştum. şimdi hep çatlak.karnım dikti ve aşağıdaydı çatlak orta ve alt bölgelerde çok kaldı. bu gebeliktede bebiş üstte, ve yanlara açılıyorum biraz. yanlarım doldu. bu demektirki çatlamayan üst ve yanlarda bu gebeliğimde çatlayacak. çatlak patlak dolaşıcammm...doğumdan sonra bikini giymedim fizik bozulmadı ama o çatlaklar kötü görünüyordu gözüme, şimdi bu doğumdan sonra mayokini giydim , bu doğumda mayoya geçerim. 3. de olursa haşemoyla kapatırım sezonu bu gidişleee....
şaka bi yana çatlamayan çatlamıyor, ablam hiç bişi kullanmadı, suda içmedi 2-3 çatlak anca var.
not:beyaz tenliler daha çok çatlıyor.....

tatlım bende 3 defa hissettim önceden bi hamilelik gecirdiğim için ayırtedebildim haraketlerini devamını bekliyoruzzz

aynen tatlım tamamen yapısal dr da öle dio bide ben coooook beyazım

benim ablam çok kiloluydu 160 boy - 87 kilo ama çok görünüyordu.... doğumdan sonra dahada kilo aldı... zaten hep kiloluydu....
sonra nasıl karar verdiyse diet + yürüyüş yaptı ama 2 saat yürüyordu hizlı hızlı. derken 2-3 ayda 57 ye düştü. inanılmaz gençleşti.fiziği süper oldu... valla onu hep takdir ederim.1 senedir aynı kiloda. insan azmedince kilo veriyorda 70 kiloyu düşünemiyorum canım ya... hakikaten tebrikler.... zor oladı mı vermesiiii

kızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı

ay canım bende karpuz ekmek peyniri hayal ediyordum sürekli dikkat edeyim o zaman yaaa

tatlım bende 3 defa hissettim önceden bi hamilelik gecirdiğim için ayırtedebildim haraketlerini devamını bekliyoruzzz

sende mi benim gibi kanat çırpması ya da balık kayması gibi hissediyorsun canım?

kızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı

hadi ya bunun bir çaresi yok mu ki((?

hahahahah MARUL YAPRAĞI MIIIIIII:.. AY ÇOK YAŞA BENDE DİYORUMKİ BU GÖĞÜSLERİM NEYE BENZİO DİEEEE BENDE 2 SENE EMZİRDİM BAYAĞ Bİ DEFORMASYON OLDU....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…