canım hürmet değil eşim eski isim istemiyor ilerde ismi ile övünecek olan çocuk diyorbenim eşim babasına çok saygılı ve hürmette kusur etmez... isterse ismini koymak ister sanıyorum.
ikisinin de ismini çok güzel seçmişsiniz.:13:
evet canım ben başarabildim :78:70 kg mi aldın sennnnnnnnnnnnnnnn
kızlar carefourda hamilelere primanın hediye paketi veriyolar içerisinde 25 30 tl değerinde tupper in mama kabı 600 ml lık vadofone 12 tllik konuşma suresi bi atakı markasından indirim hamilelikle ilgili cd leke cıkarııcı ve bakaçtane bez bulunuyo bilgilerinize
kızlar benim bebeğim baya büyüdü sanırım, 3 gündür karnımın sol tarafında yatıyor kuzucuk, karnımın solu şiş, sağ tarafı inik yamuk duruyorumeşim diyor ki karnın yamuk aşkım ordan kıpırdamıyor sıpam ya, solda yatıyor. akşamları ortalıyor bazen o kadar
canım hürmet değil eşim eski isim istemiyor ilerde ismi ile övünecek olan çocuk diyor
evet büşra isminde hiç yoktum eşim ben daha doğum masasındayken düşünmüş ama esra ismini rüyamda gördüm kızın olacak esra olsun adı dediler bana eşimde güzelmiş tamam esra olsun dedi
teşekkür ederim beğendiğin için
evet canım ben başarabildim :78:
karpuz ekmekle70 kilo nasıl aldın canım yaane ile beslendin :44:
evet canım bebim sıpam da dün akşam sağ tarafdaydı şişkinliği ama bazen sol tarafımıda şişiriyor karar veremedi sanırsam nerede duracağınakızlar benim bebeğim baya büyüdü sanırım, 3 gündür karnımın sol tarafında yatıyor kuzucuk, karnımın solu şiş, sağ tarafı inik yamuk duruyorumeşim diyor ki karnın yamuk aşkım ordan kıpırdamıyor sıpam ya, solda yatıyor. akşamları ortalıyor bazen o kadar
canım ücretsiz mi veriyorlar onuda bizede kargoyla gelicek ama birtane daha verirler mi ki carefoura gidicez hafta sonuuu
tatlım haraketlerini hissediyomusun
karpuz ekmekleeşim şimdi bana karpuz almıyor o yüzden
evet canım bebim sıpam da dün akşam sağ tarafdaydı şişkinliği ama bazen sol tarafımıda şişiriyor karar veremedi sanırsam nerede duracağına
canım hürmet değil eşim eski isim istemiyor ilerde ismi ile övünecek olan çocuk diyor
evet büşra isminde hiç yoktum eşim ben daha doğum masasındayken düşünmüş ama esra ismini rüyamda gördüm kızın olacak esra olsun adı dediler bana eşimde güzelmiş tamam esra olsun dedi
teşekkür ederim beğendiğin için
evet canım ben başarabildim :78:
benimkilerin çatlağı çok hayırlısı napalım
tatlım hissediliyor kanat çırpar ya da balık kayar gibi oluyor. ama rahmin büyüdüğü dönemlerde hissedilmiyor 1 hafta 10 gün kadar sonra tekrar başlıyor:)
küçük sıpa yerim onu ben dur artık bir yerde
çatlaklar bünyeyle alakalı. b
ben,im kadar su içen başkası varmıydı acaba.
bi yağlanıyordum, pehlivanlar gibiiii.... güreş tutmuyordum o ayrııı
öyle çokkkkkkkkkkkkkk kiloda almadım.
meyvede çok yedim. sipsivri ve aşağıda bir karnım vardı. 7 aya kadar hiç çatlamadım. ay çok seviniordum. birgün ablam alttan aynayla baktın mı dedi.bende aynayı alıp baktım ki ne göriiiimmmmmmmmm .....alttan hep çatlak tabi göbek büyüdükçe alt kısmı göremiyoruz ya. şok olmuştum. şimdi hep çatlak.karnım dikti ve aşağıdaydı çatlak orta ve alt bölgelerde çok kaldı. bu gebeliktede bebiş üstte, ve yanlara açılıyorum biraz. yanlarım doldu. bu demektirki çatlamayan üst ve yanlarda bu gebeliğimde çatlayacak. çatlak patlak dolaşıcammm...doğumdan sonra bikini giymedim fizik bozulmadı ama o çatlaklar kötü görünüyordu gözüme, şimdi bu doğumdan sonra mayokini giydim , bu doğumda mayoya geçerim. 3. de olursa haşemoyla kapatırım sezonu bu gidişleee....
şaka bi yana çatlamayan çatlamıyor, ablam hiç bişi kullanmadı, suda içmedi 2-3 çatlak anca var.
not:beyaz tenliler daha çok çatlıyor.....
meyvede çok yedim. sipsivri ve aşağıda bir karnım vardı. 7 aya kadar hiç çatlamadım. ay çok seviniordum. birgün ablam alttan aynayla baktın mı dedi.bende aynayı alıp baktım ki ne göriiiimmmmmmmmm .....alttan hep çatlak tabi göbek büyüdükçe alt kısmı göremiyoruz ya. şok olmuştum. şimdi hep çatlak.karnım dikti ve aşağıdaydı çatlak orta ve alt bölgelerde çok kaldı. bu gebeliktede bebiş üstte, ve yanlara açılıyorum biraz. yanlarım doldu. bu demektirki çatlamayan üst ve yanlarda bu gebeliğimde çatlayacak. çatlak patlak dolaşıcammm...doğumdan sonra bikini giymedim fizik bozulmadı ama o çatlaklar kötü görünüyordu gözüme, şimdi bu doğumdan sonra mayokini giydim , bu doğumda mayoya geçerim. 3. de olursa haşemoyla kapatırım sezonu bu gidişleee....
şaka bi yana çatlamayan çatlamıyor, ablam hiç bişi kullanmadı, suda içmedi 2-3 çatlak anca var.
evet tatlım cunku herhengi bbi kayıt yapmadılar
karpuz ekmekleeşim şimdi bana karpuz almıyor o yüzden
evet canım bebim sıpam da dün akşam sağ tarafdaydı şişkinliği ama bazen sol tarafımıda şişiriyor karar veremedi sanırsam nerede duracağına
tatlım bende 3 defa hissettim önceden bi hamilelik gecirdiğim için ayırtedebildim haraketlerini devamını bekliyoruzzz
kızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?