2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nasıl karpuz ekmekle yaaa... ben yaz gelse de bol bol karpuz peynir ekmek yesem siyorummm ... korkuttun beni canım... tiroid bezlerinle ilgili bir sorun olmuş olmasın. 70 kilo yani ne bileyimm. mümkün değil gibi

ayyy poly ben de inanırım bünyeyle alakalı olduğuna. benim cildim yağlı kolay kolay çatlamam... selülitte olmaz mesela... kardeşim o kadar kuru ki, kilo alıp verdikçe hep çatlakları oluştu daha evlenmeden.

ömürsün en sonunda haşema heee ben bikinisiz rahat edemiyorum yaaa. mayo sıkıyo beni

kızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı

ayy en korktuğum şeylerden biri de göğüs sarkması :26: bol bol kol hareketleri yapmak lazım...

Bende karpuz çok yeriz diyordum ama içinde şeker oranı yüksek olduğu için çokta abartma demişti dr.ben naaptım... Ohoooooooooooooooooo götürdüm valla karpuzcuklarııııı.

sende mi benim gibi kanat çırpması ya da balık kayması gibi hissediyorsun canım?

hadi ya bunun bir çaresi yok mu ki((?

cnm nasıl diyim sanki böle bi döme gibi itikleme gibi bı dolgunluk gibi sanki 3 ere oldu hepte sağds oldu ay annesi yer onu tatlım care zaman göguslere sut bezeleri çok buyuyo sonra tamamen boşalıyo tabi içi boş bi yapı kalıyo o zmanla kendini topluyo ben biş mudahalede bulunmadım ama 1 seneyi buldu kendini toplaması

valla tatlım gercekten cok itici oluyo sadece et parçassı

hahahahah MARUL YAPRAĞI MIIIIIII:.. AY ÇOK YAŞA BENDE DİYORUMKİ BU GÖĞÜSLERİM NEYE BENZİO DİEEEE BENDE 2 SENE EMZİRDİM BAYAĞ Bİ DEFORMASYON OLDU....

hahahhah ama teshis doğru dimi marul yaprağı ay en guzel hamileyken oluyo dimi ozman GÖBEK MARULLLL

AH BE CANIM ESRACIM BENDE BİKİNİSİZ EDEMEZDİM.mayo sıkardı beni.... çatlak olunca mayo sıkmıyor beni artık.... hatta sıkı sıkı çatlakları gizlediği için bayağ iyi aramız.... haşema yı daha denemedim. 3. bebişte yazarım duygularımı artıkın

Benim ne yazık ki olmayan şikayetim yok gibi ... 12 haftadayım.bulantı ,mide agrısı ,reflü, baş agrısı,baş dönmesi...bunlara ek olarakta bir kaç gün önce bayıldım bir anda elim ayagım tutmadı, ateş bastı ,oldugum yerde yıgıldım.ter içinde kaldım.sanırım tansiyonum düştü :2:

kızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı
benimde emzirme sonun da öyle olmuştu ama sonradan topladı kendini göğüslerim genç kızkende yoktu hiç kardeşim soruyor abla silikonmu taktırdın ne yaptın diye
valla bişey yapmadım ablam ama zamanla büyüyor bunlar gene dedim

hayır canım bir sorun yoktu ama çok kilo aldım o kızda belkide ekmekten dolayı aldım bilmiyorum çünkü doğımdan 6 ay sonra 40 beden eteklerimi giyebiliyordum gene
ama eş ikiiz diye bişey varmış benim bebek eşleride maşallah bebek kadar oluyorlar
kızım 4 kilo doğdu eşide vardı bir o kadar
doğumda olan doktor önce çok mu zayıftın dedi bana evet dedim gene zayıflarsın sen dedi haklı çıktı kadın

aman canım dikkat et gebelikte tansiyon yükselmesi kadar düşmeside çok önemli.... tansiyonun düştüğü an tuzlu bi salatalık ye.iyi geliyor. yerinden kalkmamaya dikkat et. geçmiş olsun...

valla tatlım gercekten cok itici oluyo sadece et parçassı

ayyy yapma yaaa ufff... ennm bizi emzirmemiş hiç sağlık sorunu nedeniyle...maşallah o kadar güzel ki göğüsleri...

ben en iyisi hazır hamileyken bikinimi giyeyim yazın sonrasında giyemeyebilirim :2:

haha demek emzirme sonrası sabit sorun sarkma neyseki toparlanıyolar sonra
ben bide arkadaşımın bebesinede 6 ay surt verdim pompa yardımıyla belki odamı etki yaptı bilmşyorum

eş ikiz ne oluyor canım? bilmiyorum ben bu eş olayını...

birde karnınız büyüdükçe kaşımayın . çokdaha çabuk çatlıorrrrr... gerilirken çok kaşıntı oluyor karnınızda.... ellemeyin sakın.

ayyy yapma yaaa ufff... Ennm bizi emzirmemiş hiç sağlık sorunu nedeniyle...maşallah o kadar güzel ki göğüsleri...

Ben en iyisi hazır hamileyken bikinimi giyeyim yazın Sonrasında giyemeyebilirim :2:

ya bak cnm emzirmeyince olmuo demek ya cok kesim var sarkma olmasın die emzirmeyen

kıyamam mide ağrısı ve reflü benim işkencem allah yardımsımız olsun canım

hahaha varmı arttıran vaalla özleriz bugunleri marul yaprağına dönunce

tövbe tövbe bende şempanzelerin memişine benzetiyorum hep ve bir gün benimde öyle olacağım fikri beni delirtiyor(36:

eş ikiz ne oluyor canım? bilmiyorum ben bu eş olayını...
bebeğin rahimde beslenmesini sağlayan parça diyebiliriz galiba bebeğin plazentası yani ama halk dilinde eş denir
eş ikizi bebek normalde büyür eşi küçük olurmuş ama benim bebek eşlerinin hep maşallahı var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…