karpuz ekmekleeşim şimdi bana karpuz almıyor o yüzden
evet canım bebim sıpam da dün akşam sağ tarafdaydı şişkinliği ama bazen sol tarafımıda şişiriyor karar veremedi sanırsam nerede duracağına
çatlaklar bünyeyle alakalı. b
ben,im kadar su içen başkası varmıydı acaba.
bi yağlanıyordum, pehlivanlar gibiiii.... güreş tutmuyordum o ayrııı
öyle çokkkkkkkkkkkkkk kiloda almadım.
meyvede çok yedim. sipsivri ve aşağıda bir karnım vardı. 7 aya kadar hiç çatlamadım. ay çok seviniordum. birgün ablam alttan aynayla baktın mı dedi.bende aynayı alıp baktım ki ne göriiiimmmmmmmmm .....alttan hep çatlak tabi göbek büyüdükçe alt kısmı göremiyoruz ya. şok olmuştum. şimdi hep çatlak.karnım dikti ve aşağıdaydı çatlak orta ve alt bölgelerde çok kaldı. bu gebeliktede bebiş üstte, ve yanlara açılıyorum biraz. yanlarım doldu. bu demektirki çatlamayan üst ve yanlarda bu gebeliğimde çatlayacak. çatlak patlak dolaşıcammm...doğumdan sonra bikini giymedim fizik bozulmadı ama o çatlaklar kötü görünüyordu gözüme, şimdi bu doğumdan sonra mayokini giydim , bu doğumda mayoya geçerim. 3. de olursa haşemoyla kapatırım sezonu bu gidişleee....
şaka bi yana çatlamayan çatlamıyor, ablam hiç bişi kullanmadı, suda içmedi 2-3 çatlak anca var.
not:beyaz tenliler daha çok çatlıyor.....
kızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı
sende mi benim gibi kanat çırpması ya da balık kayması gibi hissediyorsun canım?
hadi ya bunun bir çaresi yok mu ki((?
nasıl karpuz ekmekle yaaa... ben yaz gelse de bol bol karpuz peynir ekmek yesem siyorummm ... korkuttun beni canım... tiroid bezlerinle ilgili bir sorun olmuş olmasın. 70 kilo yani ne bileyimm. mümkün değil gibi
ayyy poly ben de inanırım bünyeyle alakalı olduğuna. benim cildim yağlı kolay kolay çatlamam... selülitte olmaz mesela... kardeşim o kadar kuru ki, kilo alıp verdikçe hep çatlakları oluştu daha evlenmeden.
ömürsün en sonunda haşema heeeben bikinisiz rahat edemiyorum yaaa. mayo sıkıyo beni
ayy en korktuğum şeylerden biri de göğüs sarkması :26: bol bol kol hareketleri yapmak lazım...
hahahahah MARUL YAPRAĞI MIIIIIII:.. AY ÇOK YAŞA BENDE DİYORUMKİ BU GÖĞÜSLERİM NEYE BENZİO DİEEEEBENDE 2 SENE EMZİRDİM BAYAĞ Bİ DEFORMASYON OLDU....
nasıl karpuz ekmekle yaaa... ben yaz gelse de bol bol karpuz peynir ekmek yesem siyorummm ... korkuttun beni canım... tiroid bezlerinle ilgili bir sorun olmuş olmasın. 70 kilo yani ne bileyimm. mümkün değil gibi
ayyy poly ben de inanırım bünyeyle alakalı olduğuna. benim cildim yağlı kolay kolay çatlamam... selülitte olmaz mesela... kardeşim o kadar kuru ki, kilo alıp verdikçe hep çatlakları oluştu daha evlenmeden.
ömürsün en sonunda haşema heeeben bikinisiz rahat edemiyorum yaaa. mayo sıkıyo beni
ayy en korktuğum şeylerden biri de göğüs sarkması :26: bol bol kol hareketleri yapmak lazım...
Benim ne yazık ki olmayan şikayetim yok gibi ... 12 haftadayım.bulantı ,mide agrısı ,reflü, baş agrısı,baş dönmesi...bunlara ek olarakta bir kaç gün önce bayıldımGunaydin guzel anne adaylari.
Soyle bi göz gezdirdim de hamilelikle ilgilin sikayetler devam ediyo sanirim.
Ya ben o kadar rahat gecirdim ki hamile oldugumu bile anlamadim yani.
Ama dun geceden beri mide yanmasi var cok fena,daha da kötüsü baş dönmesi ben hayatımda yaşamadım böyle bisi.yürurken duvarlara carpiyorum yatarken dunya donuyo sanki otururken bile bas donmesinden duz oturamiyorum kayiyorum oldugum yerde.
Sizde de var mi oyle bisi.
Endiselenmem gereken mi bi durum mu ne dersiniz?:26:
hahahhah ama teshis doğru dimi marul yaprağı ay en guzel hamileyken oluyo dimi ozman GÖBEK MARULLLL
benimde emzirme sonun da öyle olmuştu ama sonradan topladı kendini göğüslerim genç kızkende yoktu hiç kardeşim soruyor abla silikonmu taktırdın ne yaptın diyekızalr bende cok şukur catlak olmadı ama ezirme bitimind o göguslerim felakat sarktı resmen bildiğiniz bi MARUL YAPRAĞI haline geldiler et parcası olmuşlardı
hayır canım bir sorun yoktu ama çok kilo aldım o kızda belkide ekmekten dolayı aldım bilmiyorum çünkü doğımdan 6 ay sonra 40 beden eteklerimi giyebiliyordum genenasıl karpuz ekmekle yaaa... ben yaz gelse de bol bol karpuz peynir ekmek yesem siyorummm ... korkuttun beni canım... tiroid bezlerinle ilgili bir sorun olmuş olmasın. 70 kilo yani ne bileyimm. mümkün değil gibi
Benim ne yazık ki olmayan şikayetim yok gibi ... 12 haftadayım.bulantı ,mide agrısı ,reflü, baş agrısı,baş dönmesi...bunlara ek olarakta bir kaç gün önce bayıldımbir anda elim ayagım tutmadı, ateş bastı ,oldugum yerde yıgıldım.ter içinde kaldım.sanırım tansiyonum düştü :2:
ay vallaahi ömürsün yarenim. Ne göbeğiiii benimki bildiğin beyaz lahana kadar oldular :
valla tatlım gercekten cok itici oluyo sadece et parçassı
AH BE CANIM ESRACIM BENDE BİKİNİSİZ EDEMEZDİM.mayo sıkardı beni.... çatlak olunca mayo sıkmıyor beni artık.... hatta sıkı sıkı çatlakları gizlediği için bayağ iyi aramız.... haşema yı daha denemedim. 3. bebişte yazarım duygularımı artıkın
benimde emzirme sonun da öyle olmuştu ama sonradan topladı kendini göğüslerim genç kızkende yoktu hiç kardeşim soruyor abla silikonmu taktırdın ne yaptın diye
valla bişey yapmadım ablam ama zamanla büyüyor bunlar gene dedim
Hayır canım bir sorun yoktu ama çok kilo aldım o kızda belkide ekmekten dolayı aldım bilmiyorum çünkü doğımdan 6 ay sonra 40 beden eteklerimi giyebiliyordum gene
ama eş ikiiz diye bişey varmış benim bebek eşleride maşallah bebek kadar oluyorlar
kızım 4 kilo doğdu eşide vardı bir o kadar
doğumda olan doktor önce çok mu zayıftın dedi bana evet dedim gene zayıflarsın sen dedi haklı çıktı kadın
benimde emzirme sonun da öyle olmuştu ama sonradan topladı kendini göğüslerim genç kızkende yoktu hiç kardeşim soruyor abla silikonmu taktırdın ne yaptın diye
valla bişey yapmadım ablam ama zamanla büyüyor bunlar gene dedim
hayır canım bir sorun yoktu ama çok kilo aldım o kızda belkide ekmekten dolayı aldım bilmiyorum çünkü doğımdan 6 ay sonra 40 beden eteklerimi giyebiliyordum gene
ama eş ikiiz diye bişey varmış benim bebek eşleride maşallah bebek kadar oluyorlar
kızım 4 kilo doğdu eşide vardı bir o kadar
doğumda olan doktor önce çok mu zayıftın dedi bana evet dedim gene zayıflarsın sen dedi haklı çıktı kadın
ayyy yapma yaaa ufff... Ennm bizi emzirmemiş hiç sağlık sorunu nedeniyle...maşallah o kadar güzel ki göğüsleri...
Ben en iyisi hazır hamileyken bikinimi giyeyim yazın Sonrasında giyemeyebilirim :2:
kıyamam mide ağrısı ve reflü benim işkencem allah yardımsımız olsun canımBenim ne yazık ki olmayan şikayetim yok gibi ... 12 haftadayım.bulantı ,mide agrısı ,reflü, baş agrısı,baş dönmesi...bunlara ek olarakta bir kaç gün önce bayıldımbir anda elim ayagım tutmadı, ateş bastı ,oldugum yerde yıgıldım.ter içinde kaldım.sanırım tansiyonum düştü :2:
hahaha varmı arttıran vaalla özleriz bugunleri marul yaprağına dönunce
birde karnınız büyüdükçe kaşımayın . çokdaha çabuk çatlıorrrrr... Gerilirken çok kaşıntı oluyor karnınızda.... Ellemeyin sakın.
bebeğin rahimde beslenmesini sağlayan parça diyebiliriz galiba bebeğin plazentası yani ama halk dilinde eş denireş ikiz ne oluyor canım? bilmiyorum ben bu eş olayını...
kıyamam mide ağrısı ve reflü benim işkencem allah yardımsımız olsun canım
tövbe tövbe bende şempanzelerin memişine benzetiyorum hep ve bir gün benimde öyle olacağım fikri beni delirtiyor( 36:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?