eeee onlar ellemeyin cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebeğin rahimde beslenmesini sağlayan parça diyebiliriz galiba bebeğin plazentası yani ama halk dilinde eş denir
eş ikizi bebek normalde büyür eşi küçük olurmuş ama benim bebek eşlerinin hep maşallahı var canım
canım acı olayı tam süt inmeden önce olur kuru kuru çocuk çekiştiriyor memeyicanımmm bebek emerken acıyor mu bazıları dayanamıyormus acısınaa böyle birsey var mı
canımmm bebek emerken acıyor mu bazıları dayanamıyormus acısınaa böyle birsey var mı
eş de bebek kadar büyüyünce eş ikizi deniyor canım herkesde yaşanmıyor yanihmm anladım canım. plasentena. eş ikiz adı verildiğini bilmiyordum.
canım acı olayı tam süt inmeden önce olur kuru kuru çocuk çekiştiriyor memeyi
2 yaşına kadar emen çocuklar var dişleri bile çıkıyor ama gögüs acısı o zaman yaşanmıyor
bebeğini kucağına aldığın da hiç gocunmadan korkmadan sevginle sararsan nasıl emecek bu diye düşünmezsen sütün daha çabuk gelir
hani çok sevince sütüm aktı derler ya
birde kızlar mayıs annelerinde okudum dün
çocuğa doğar doğmaz bir kaşık nar suyu verilince çocukda gaz sıkıntısı yaşanmıyormuş hiç
deneyen ve memnun kalan anneler çokmuş
canım acı olayı tam süt inmeden önce olur kuru kuru çocuk çekiştiriyor memeyi
2 yaşına kadar emen çocuklar var dişleri bile çıkıyor ama gögüs acısı o zaman yaşanmıyor
bebeğini kucağına aldığın da hiç gocunmadan korkmadan sevginle sararsan nasıl emecek bu diye düşünmezsen sütün daha çabuk gelir
hani çok sevince sütüm aktı derler ya
birde kızlar mayıs annelerinde okudum dün
çocuğa doğar doğmaz bir kaşık nar suyu verilince çocukda gaz sıkıntısı yaşanmıyormuş hiç
deneyen ve memnun kalan anneler çokmuş
aman canım dikkat et gebelikte tansiyon yükselmesi kadar düşmeside çok önemli.... tansiyonun düştüğü an tuzlu bi salatalık ye.iyi geliyor. yerinden kalkmamaya dikkat et. geçmiş olsun...
aslında şu pratik bilgileride ayrı bir topiğe mi yazsak kaybolup gidecek burda unutacağız. ayrı bi yere toplarsak bakarız bulması kolay olur
kıyamam mide ağrısı ve reflü benim işkencem allah yardımsımız olsun canım
Amin canımbenim de yıllardir problemlidir midem.hamilelik tetikledi.rennie çigneme tablet alıyorum 2 gündür..cumartesi ikili testimiz var doktora sorucam bakalım o ne vericek senin kullandıgın birşey var mı?
ben kızlarımı yaptım onu canımaa bak ben de ne öğrendim...
Bebeğin güzel huylu güzel sözlü olması için, doğduktan hemen sonra damağına hurma sürücekmişsin...
Peygamber efendimiz bunu torunları hasan ve hüseyin doğduğunda yapmış.Bir de torununun sarı tülbente sarılı olduğunu görünce hemen çıkarmış atmış bir kenara. Bizde sarılık olmasın diye koyarlar ya hani. Batıl inançlar bunlar.
kıyamam mide ağrısı ve reflü benim işkencem allah yardımsımız olsun canım
Amin canımbenim de yıllardir problemlidir midem.hamilelik tetikledi.rennie çigneme tablet alıyorum 2 gündür..cumartesi ikili testimiz var doktora sorucam bakalım o ne vericek senin kullandıgın birşey var mı?
önce gavicon kullandım iyi geldi, sonra o da etki etmez oldu. eltim doktor ranitab kullanabilirsin dedi kendi doktorum istemedi bıraktım. artık dayanılmaz hale geldi dün doktora gittim tahlil falan yaptı, yarın da ultrason yapacak bakalım safra kesesinden şüphelendi. yarın belli olacak ne verecekleri. ilaç kullanmamak için direndim ama yaşadığım acı ve stres anımdan bezdirdi, kullanacak gibiyim
merhaba canım hoşgeldinmerhaba millet
evet canım bilgilerini verebilirsinbulemsu merhaba sana özel msj atmak istedim ama atamadım yeni üye olduğum için bişeyler diyordu gönderemedim
burdan bilgilerimi versemde listeye eklesen beni olurmu
daha erken canım gök görmedik derler sonra bize :78: yolumuz uzun bunun için de bir başlık açarız zamanı gelice herkes bilgisini paylaşıraslında şu pratik bilgileride ayrı bir topiğe mi yazsak kaybolup gidecek burda unutacağız. ayrı bi yere toplarsak bakarız bulması kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?