2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok tatlıııı yüzünü mü kapamış ufaklıkk utanmışş sankiii

canım bu 4D ultrason mu :26:

evet hiç göstermedi yüzünü :) kayınvalidemde kız ozaman bu kadar utangaçsa diyo ama bilemedim :) evet 4D ultrason doktor her gidişimizde bi foto çekiyor 4D ile sağolsun

canım bende yaklaşık 11.hafta bitiminden beri sadece elevit kullanıyorum...zaten elevitin içinde folik asit olduğu için sadece o yeter dedi doktorumuz..günde 1 tane kahvaltıyla birliktee tok karna alıyorum ben. folik asiti hamile kalmadan 3 ay.hamile kaldıktan sonra 2 ay içmiş oldum

bende yatarken alıyorum doktorum özellikle eleviti süt ve süt ürünleriyle almamamı söyledi.gece yatarken alınmasının sebebi ise iştah açmasın kilo yapmasın diyeymiş.

günaydın annelerı ve danaları umarım ıyısınızdır oglum dış çıkardı çok mız mız fazla takıp edemıyorum

evet hiç göstermedi yüzünü :) kayınvalidemde kız ozaman bu kadar utangaçsa diyo ama bilemedim :) evet 4D ultrason doktor her gidişimizde bi foto çekiyor 4D ile sağolsun

ay yesinler onuuu canımm yaaa Allah esirgesin bebişlerimiziii aminnnnn kız olsun erkek olsun yeterki hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar olsunlarrr amiiinnn

geçmiş olsun canım annemde sen gibiymiş hamileyken ben tahmin edebiliyorum ne çektiğiniz. çok geçmiş olsun, ama az kalmış 12. haftada genelde rahatlıyorlar:)

Kızlar midem çook bulanıyooorrr:120::120::120:

oysa sabah 1 talaş böreği, 1 açma, 1 salatalık, 2 dilim peynir yemiştimmm

hamur işleri bulantı yapar, mayasız şeyler yemeye çalış canım:)

kızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani

hayırlııııı olsunnn canımmmmm çooook sevindiiimmm darıısı başımızaaaa ögrenmenin hayırlıısııııı Allahtannnnn ne güzel paşaa geliyoorrr

hayırlııııı olsunnn canımmmmm çooook sevindiiimmm darıısı başımızaaaa ögrenmenin hayırlıısııııı Allahtannnnn ne güzel paşaa geliyoorrr

ay seninn oğluşunuu yesinleeeeerrrr normal kendi doktoruna ne zaman giidceksinnn

21 mayısta gideceğim canım :) bu arada bebek 2,5 hafta önce 5,54dü 12 cm olmuş tabi bu baş popo arası mı tüm boy mu anlayamadım. radyolog ultrasonunda çekimler daha farklı:) komacan olmuş kuzum

Allahımm ne güzel bir şekilde öğrenmişsin tatlımmm, hadi hayırlı olsunnn. Paşamıza da koccaman bir merhaba diyelimm
Tabi sen bebişi görüp bir de cinsiyetini öğrenince tüm ağrıları sancıları unuttun değil miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…