ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....
çok tatlııııyüzünü mü kapamış ufaklıkk utanmışş sankiii
canım bu 4D ultrason mu :26:
günaydın kızlar,
11+4 de gittiğimde doktorum folik asite dema edebilirsin istersen dedi ama sana elevit vericem demişti, bende sadece eleviti alıyorum ,kanım iyi olduğu için kan hapına gerek duymadı , folik asiti bıraktım sizler ne kullanıyorsunuz?
bende yatarken alıyorum doktorum özellikle eleviti süt ve süt ürünleriyle almamamı söyledi.gece yatarken alınmasının sebebi ise iştah açmasın kilo yapmasın diyeymiş.canım bende yaklaşık 11.hafta bitiminden beri sadece elevit kullanıyorum...zaten elevitin içinde folik asit olduğu için sadece o yeter dedi doktorumuz..günde 1 tane kahvaltıyla birliktee tok karna alıyorum ben. folik asiti hamile kalmadan 3 ay.hamile kaldıktan sonra 2 ay içmiş oldum
evet hiç göstermedi yüzünü :) kayınvalidemde kız ozaman bu kadar utangaçsa diyo ama bilemedim :) evet 4D ultrason doktor her gidişimizde bi foto çekiyor 4D ile sağolsun
Bende bu topiği en başından beri takip ediyorum.. Ama benim gibi olana rastlamadığım için, yazmıyordum bile.. İlk haftalarda 1-2 kere yazmıştım, ama baktımki kimse benim gibi değil, zaten cevap ta veren olmnadı doğru dürüst, bende uzaktan takip edip kendimle kıyaslıyordum arkadaşların yazdıklarını..
Bak, sende benim gibiymişsin.. Bende mahfoldum 6. haftadan beri.. Gec gündüz hiç geçmeyen bir bulantı.. Öğürmeler.. Halsizlik.. Nerdeyse 6 hafta oldu, hala yatıyorum.. Ayağa kalktığımda çok kötü oluyorum.. Hiçbirşey yiyemiyorum.. Herşeyi geçtim sudan bile tiksiniyorum, su da içemiyorum.. Doktorda bana kızıp duruyor.. Su içemediğim için idrarımda zararlı bir madde çok fazla çoğalmış.. Su içmezsen bunu atamazsın dedi doktor.. Susuz kalmam yüzünden hastanede de yattım ben..
Ayrıntılarda aynı mıyız bilmem ama, yataktan kalkamama konusunda aynıyız.. İnşaAllah artık rahatlarsın yavaş yavaş.. Ama yanlış anlamazsan şöyle demek istiyorum... "Oh be.. Normalmişim bende... "
Kızlar midem çook bulanıyooorrr:120::120::120:
oysa sabah 1 talaş böreği, 1 açma, 1 salatalık, 2 dilim peynir yemiştimmm
kızlaer herkese günaydın ben busabah uyandımve herzamanki gibi sütümü içiyodumki ağzıma
resmen sütün dibine çökmüş 1 tortu geldi ve tabi olduğu gibi çıkardım ofyaaaa:
çok kötüydü sizce bunedendir yoksa süt bozukmuydu tarihte bisıkıntı yoktu ama çok tedirgibn oldum umarım meleyim bundan etkilenmez değilmi?
süt bozuk canım, uzun ömürlüyse hele içine katkı maddesi konduğundan dibine çökelmiştir ama tadından bişey anlamazsın.
hamur işleri bulantı yapar, mayasız şeyler yemeye çalış canım:)
hoş geldin şekerriiimmmmmm nasılsınız bugünnn bakalımm
kızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani
şoktayım şekerparemoğluşum fikrine alışmaya çalışıyorum
şoktayım şekerparemoğluşum fikrine alışmaya çalışıyorum
hayırlııııı olsunnn canımmmmm çooook sevindiiimmm darıısı başımızaaaa ögrenmenin hayırlıısııııı Allahtannnnn ne güzel paşaa geliyoorrr
ay seninn oğluşunuu yesinleeeeerrrrnormal kendi doktoruna ne zaman giidceksinnn
kızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani
:) beklenmedik anda süpriz olmuş rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin oğluşunu ne mutlu sana
21 mayısta gideceğim canım :) bu arada bebek 2,5 hafta önce 5,54dü 12 cm olmuş tabi bu baş popo arası mı tüm boy mu anlayamadım. radyolog ultrasonunda çekimler daha farklı:) komacan olmuş kuzum
evet canım çok sürpriz oldu minişşimdi ben ikinci bebeği de düşünmek zorundayım kız olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?