ay kızlarrr siz cinsiyetleri yavaş yavaş söyluyorsunuz ben burda çok heyecanlanıyorummmm
21 mayısta gideceğim canım :) bu arada bebek 2,5 hafta önce 5,54dü 12 cm olmuş tabi bu baş popo arası mı tüm boy mu anlayamadım. radyolog ultrasonunda çekimler daha farklı:) komacan olmuş kuzum
kız olsaydı düşünmeyecekmiydin delüümmm
şoktayım şekerparemoğluşum fikrine alışmaya çalışıyorum
kızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani
Eki Görüntüle 406755 Eki Görüntüle 406756 Eki Görüntüle 406757 Eki Görüntüle 406758
Lavinyam bunlar senin ve paşan içinnnn
şu resimdeki ufaklık geliyor desene
bendeeee bendeeee çok heyecanlanıyorummm hemdeeee çokkkk
lavinyammmmm gözün aydın canım....eklemişmiydin bebeğinin fotosunu? şimdi yeni foto verdiyse doktorr eklesene...
kız belirtilerini yaz bizeee hadi
beta-hcg değeri olayı tuttumu sende?:44:
Kuzumm bu haftalar o kadar hızlı büyüyorlar ki normal 12 cm olması. baş popo arasıdır çünkü bacaklar kıvrık duruyor hesaba katılamıyor. 16 haftalıkken 16 cm'e ulaşıyorlar diye okumuştum bir yerden. Maşallah oğluşuna tatlımmbüyüsün kocaman olsun da annesi kucağına sağlıkla alsın inaşallahh
Pişşşşt moonsunno resimdeki bebekk kızzz çocuğuuu, çaktırmaaa
canım çok sevindim. hayırlısı olsun. ne güzel hiç yoktan cinsiyeti belli olmuş. sen neden kız bekliyordun? doktor mu demişti kız olabilir diye?
Ayy canımmm kısmete bak. Mideye niyet bebeğe kısmet
Oğluşun hayırlı olsun tatlım
Allahımm ne güzel bir şekilde öğrenmişsin tatlımmm, hadi hayırlı olsunnn. Paşamıza da koccaman bir merhaba diyelimm
Tabi sen bebişi görüp bir de cinsiyetini öğrenince tüm ağrıları sancıları unuttun değil miii
lavinya çok sevindim canım hayırlı olsun ay çok heyecanlandım yarın bizede gösterirmi acaba ayy ama biz çok küçüğüz size göreee
Pişşşşt moonsunno resimdeki bebekk kızzz çocuğuuu, çaktırmaaa
lavinya seni tebirk ediyorumbenimde bir tane oğlum var erkek anneside olmak çok güzel bir duygu.....
Biz geldikkk kızlarrrrrrr
Benim bebeğim çok terbiyeli göstermedi onun için
O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki....Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi
Herhalde babama göstercem ben diyo
Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..
işte böyle arkadaşlargöstermedi cinsiyetini.... inatçı benim bebeğimmm
O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki....Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi
Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..
Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum
hoşgeldin esraammmmmmyerim ben onuuuuu foto ekledin miiii
eminim yarın bizimkide göstermez :)
miniş yerim onu, bizimki de şaşırttı bizi teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?