2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay kızlarrr siz cinsiyetleri yavaş yavaş söyluyorsunuz ben burda çok heyecanlanıyorummmm

bendeeee bendeeee çok heyecanlanıyorummm hemdeeee çokkkk

lavinyammmmm gözün aydın canım....eklemişmiydin bebeğinin fotosunu? şimdi yeni foto verdiyse doktorr eklesene...

kız belirtilerini yaz bizeee hadi

beta-hcg değeri olayı tuttumu sende?:44:

21 mayısta gideceğim canım :) bu arada bebek 2,5 hafta önce 5,54dü 12 cm olmuş tabi bu baş popo arası mı tüm boy mu anlayamadım. radyolog ultrasonunda çekimler daha farklı:) komacan olmuş kuzum

Kuzumm bu haftalar o kadar hızlı büyüyorlar ki normal 12 cm olması. baş popo arasıdır çünkü bacaklar kıvrık duruyor hesaba katılamıyor. 16 haftalıkken 16 cm'e ulaşıyorlar diye okumuştum bir yerden. Maşallah oğluşuna tatlımm büyüsün kocaman olsun da annesi kucağına sağlıkla alsın inaşallahh

kız olsaydı düşünmeyecekmiydin delüümmm

yok tatlım ya Allah içimi biliyor ya düşünmüyordum tek yeter diyordum. sabah eşim hastaneye bırakıyor onun toplantısı var gelemedi doktora istersen bir sor belki cinsiyetini de söylerler dedi, ben de sen yoksun erkek derlerse ikinciyi doğurmam gerekecek ya bu şoku atlatamam söyletmeyelim dedim baya bir güldü deli aşkım diyor:)

Ayy canımmm kısmete bak. Mideye niyet bebeğe kısmet
Oğluşun hayırlı olsun tatlım

tatlım benim mide ağrısından başka bişeyim olmadı. ekşi çok yedim limon özellikle bayıla bayıla iştahım felaket açıktı yeri yüzü yedim resmen şimdi midem rahatsız ettiğinden biraz duruldum ama ilaç kullanıcam düzelir sanırım. B- HCG değerini söyleyemiyorum çünkü sonuçlarım doktorda ben muayenehanesine gidiyorum prof doktorum tahlillere gazi üniversitesinde yapıyor çıkınca o alıyor biz yorulmayalım diye. 21 mayısta gittiğimde verecek o zaman söyleyebilirim tatlım :) bir de benim bebişim çok hareketli, şu erkekse seyirme vs olayları var ya onlar doğru bence :)

ohhhh o zaman maşallah annesin bitanesine

lavinya çok sevindim canım hayırlı olsun ay çok heyecanlandım yarın bizede gösterirmi acaba ayy ama biz çok küçüğüz size göreee

canım çok sevindim. hayırlısı olsun. ne güzel hiç yoktan cinsiyeti belli olmuş. sen neden kız bekliyordun? doktor mu demişti kız olabilir diye?

yokk benim kendi doktorum çok ketum garantici diğer aya dedi ben içimden hep kız geçiriyordum, kız bebek çok istiyordum ondan canım :)

Ayy canımmm kısmete bak. Mideye niyet bebeğe kısmet
Oğluşun hayırlı olsun tatlım

saol canım benim :)

şoku atlatmaktan ağrıya sıra gelmedi canım ilaç kullanacam bu acı bebeğe daha çok zarar veriyor. eltim doktor ya ben ona güveniyorum, iyi de bir doktor allahtan, onunla da konuştum ilaçları ayarladık:) yıllardır numunede verdik biz bu hapı hiç bir zararı olmadı dedi:) 3 ayı da atlattığımız için problem yok. midemden dolayı demir haplarımı kullanamamıştım kızlar, demir depolarımı sömürmüş bebek iğnelik duruma gelmişim. ama eltim iğne vermeyelim çok acıtan bir iğne hem de alerji yapabilir dedi. kan tüplerimden verdi yine, gynoferonu da kullan dedi. aile de doktor olması süper bir şey :) bebişimde çok şanslı amcası çocuk doktoru

lavinya çok sevindim canım hayırlı olsun ay çok heyecanlandım yarın bizede gösterirmi acaba ayy ama biz çok küçüğüz size göreee

gösterir kuzum bence:)

Pişşşşt moonsunn o resimdeki bebekk kızzz çocuğuuu, çaktırmaaa

saol teyzesi bilenler örsün o zaman oğluşuma ya da bana öğretin

lavinya seni tebirk ediyorum benimde bir tane oğlum var erkek anneside olmak çok güzel bir duygu.....

tabi canım Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat versin :)

Biz geldikkk kızlarrrrrrr

Benim bebeğim çok terbiyeli göstermedi onun için

O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki.... Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi

Herhalde babama göstercem ben diyo

Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..

işte böyle arkadaşlar göstermedi cinsiyetini.... inatçı benim bebeğimmm

hoşgeldin esraammmmmm yerim ben onuuuuu foto ekledin miiii

eminim yarın bizimkide göstermez :)

miniş yerim onu, bizimki de şaşırttı bizi teyzesi

Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum

hoşgeldin esraammmmmm yerim ben onuuuuu foto ekledin miiii

yok canım makinam yanımda değil eklicem inş.... çok tatlıı yaaa bayıldımmm... o kadar büyümüş kii...7,5cm tam

eminim yarın bizimkide göstermez :)

valla bilmiyorum canım yaaa. doktor zaten 16 haftalık olmadan kesin bişi söylenmez dedi... ama küçük bi ihtimal belki kız olabilir dedi bir de...
tatlı yeme teorisi de tutmadı... kim demişti bakıyım onu... bebek gayet rahat oturuyor hiç hareket yok

miniş yerim onu, bizimki de şaşırttı bizi teyzesi

ayyy canım oğlun oluyomuşşş.... çok sevindimmm... hayırlısı olsun inşallah... mide ağrıların nasıl, tahlillerin çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…