2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Benim de göz çevremde çıkmıştı doktorum ağızdan lama ama merhem kullan dedi, olumsuz bir etkisi olur mu dedim, kullanmzsan uçuk büyürse virüs etkisi daha artar o bebeğe daha çok zarar kullan ki geçsin dedi, ben de kullandım 2 güne geçti. doktorunuza sorun bence...

oh maşallah hayırla kucağına aldığın günleri de gör inşallah...

Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum

Hayırılı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al....

Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum

ayy öylemii bende çok hevesliydim tatlı yiyecektim ve hareketli görecektim kuzumuuu oynaşmadımı ehli keyf arkadaş yani esracım :)

ohh gözün aydın canım :) bende çok sevindim hem senin adına hem kız oluyor diye

ayyy canım oğlun oluyomuşşş.... çok sevindimmm... hayırlısı olsun inşallah... mide ağrıların nasıl, tahlillerin çıktı mı?

saol canım benim :) gastrit ileri düzeyde ilaç kullanacağım canım. safra kesesi falan temiz çıktı şükür..

Hayırılı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al....

saol canım darısı hepimize inşallah:)

ayy öylemii bende çok hevesliydim tatlı yiyecektim ve hareketli görecektim kuzumuuu oynaşmadımı ehli keyf arkadaş yani esracım :)

ayy yok canım yaaa kuru üzüm, çikolata falan yedim gittim tık yok bizimkinde... görsen sanki tv izliyor gibi kurulmuş kesenin içine yaaa ben bugün alışverişe başlıcaktımmm bir ay ertelicem malesefff... sonraki randevu 1 haziranda :26:

saol canım benim :) gastrit ileri düzeyde ilaç kullanacağım canım. safra kesesi falan temiz çıktı şükür..:

ilacını aman aksatma canım... bebeğe zararı olsa verir mi hiç... sen acı çektikçe eminim o da aynı şeyi hissediyordur. dikkat et kendine...

Ya kızlar anlatamam ne kadar tatlı olduğunu renkli gösterdi dr bu sefer iki elini gözlerine kapamış ama kukusu ortadaydı sanırım yanlış yeri kapamış dünya tatlım çok güzeldi doyamadım

evet yaa renkli de çok daha nettir eminim... bizim hastanede renkli varmış ama sadece 5. ayda bir kez giriliyormuş zararı daha fazla olduğu için... onda da hastalık falan var mı diye tüm organları inceleniyormuş...

Bende senin adına çok sevindim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah cnm

evet canım çok sürpriz oldu miniş şimdi ben ikinci bebeği de düşünmek zorundayım kız olsun diye

evladın ayrımı olmaz tabı ama erkek annesı olmak cok guzel oglum var kız olsada çok sevınırım 2oglum olsun çok istiyorum kucagına al pipisine kadar öpeceksin:))

slm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...

Sordum doktora cildiyeye danış dedi. Şimdi doktor konusunda kafamda soru işareti oluştu hadi bakalım.. Eczane daha çok bilgi veriyor yaa

Yalnız doktorum çok kilo almışsın ne yaptın sen dedi üzüldüm valla çok diyet yapacaksın dedi.Kızlar yediklerimize dikkat edelim

Gözünaydııınnn..
Bizde kız istiyoruz inşallah p.tesi kendini gösterirse ne olduğu çıkacak ortaya..
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Tekrar gözünaydın

çok sevindim canım hayırlı olsun :) benim de yarın ikili test var anlaşılır mı acaba ?? miden nasıl oldu safra kesesinde problem yok degilmi??

slm canım. msjını aldım ama ben henüz özel msj yazamıyorum. o yüzden bir an çnce 100 msja ulaşmalıyım. ben izmir bornovadayım. yaşım 34, kilo hariç bi çok açıdan yakın sayılırız. ben şimdiden 76 kiloyum :))

bugun burdayımmm canımmm inşallahhh sen nasılsınnn nilcim? kuzun nasıll?

Tamam canımm

İyiyim napiim şekerim dedemi dr lar bırakmıyormuş biraz ona canım sıkıldı.
Beyindeki kılcal damarların birinde kanama başlamış bilmiyorum ne olacak.
Allah'ım yardımcısı olsun inşallah..

Bebişim de naapsın teyzesi,biraz gerginlik yapıyo kasıklarımda,büyüyor mu ne minik..:))

slm arkadaşlar hediyeleşme için özel msj yazmam gerekiyor ancak henüz 82 deymişim ve 100 olmam gerekiyormuş, bu yüzden arka arkaya bu msjı yazacağım. kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…