Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum
Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum
Günaydın Kızlarr,
Dün işyerimde internet problemim vardı giremedim, akşam okuyabildim yazdıklarınızı...
Bu arada benim bir sorum var size, Ağzımın kenarında uçuk çıktı. Ama nasıl bir uçuk anlatamam size, ağzımı açamıyorum. İlaçta kullanmıyorum bebeğe zararı olur diye. Doktorumu da aradım doğumdaymışBöyle bişey başına gelen varmı ? yada bildiğiniz bir yöntem. Ağzımı açamıyorum yaaa
kızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani
yok canım makinam yanımda değil eklicem inş.... çok tatlıı yaaa bayıldımmm... o kadar büyümüş kii...7,5cm tam
valla bilmiyorum canım yaaa. doktor zaten 16 haftalık olmadan kesin bişi söylenmez dedi... ama küçük bi ihtimal belki kız olabilir dedi bir de...
tatlı yeme teorisi de tutmadı... kim demişti bakıyım onu...bebek gayet rahat oturuyor hiç hareket yok
ayyy canım oğlun oluyomuşşş.... çok sevindimmm... hayırlısı olsun inşallah... mide ağrıların nasıl, tahlillerin çıktı mı?
ayyy canım oğlun oluyomuşşş.... çok sevindimmm... hayırlısı olsun inşallah... mide ağrıların nasıl, tahlillerin çıktı mı?
Hayırılı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al....
ayyy süpeeerrr maşallahhhh
hayırlı olsun canım benim Maşallah kuzuna
ayy hadi hayırlısııı...
kızlar çoğalıyorrrrr
ayy öylemii bende çok hevesliydim tatlı yiyecektim ve hareketli görecektim kuzumuuuoynaşmadımı ehli keyf arkadaş yani esracım :)
saol canım benim :) gastrit ileri düzeyde ilaç kullanacağım canım. safra kesesi falan temiz çıktı şükür..:
Ya kızlar anlatamam ne kadar tatlı olduğunu renkli gösterdi dr bu sefer iki elini gözlerine kapamış ama kukusu ortadaydı sanırım yanlış yeri kapamış dünya tatlımçok güzeldi doyamadım
kızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani
evet canım çok sürpriz oldu minişşimdi ben ikinci bebeği de düşünmek zorundayım kız olsun diye
Benim de göz çevremde çıkmıştı doktorum ağızdan lama ama merhem kullan dedi, olumsuz bir etkisi olur mu dedim, kullanmzsan uçuk büyürse virüs etkisi daha artar o bebeğe daha çok zarar kullan ki geçsin dedi, ben de kullandım 2 güne geçti. doktorunuza sorun bence...
oh maşallah hayırla kucağına aldığın günleri de gör inşallah...
Hayırılı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al....
slm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...
Gözünaydııınnn..
Bizde kız istiyoruz inşallah p.tesi kendini gösterirse ne olduğu çıkacak ortaya..
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Tekrar gözünaydın
ben muz yiyordum fakat yaklaşık 1 buçuk aydır muz yeyince miydem acayip bulanıyor oyüzden yiyemiyorum şuanda..
hergün yarım litre süt içiyorum..
yoğurtta yiyorum cceviz badem kayısı bunlarıda yiyorum fakat yumurta yiyemiyorum malesef ve aynı şekilde tavuk etide yiyemiyorum..
bugun burdayımmm canımmm inşallahhhsen nasılsınnn nilcim? kuzun nasıll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?