hmmmm o zaman yapar beni de ikili test, bu arada ben TORCH tahlilleri de olmadım, hani toksoplazma, rubella diğer mikrobik hastalıkların tahlili, sanırım zamanı geçti gibi ilk 3 ayda yapılıyordu sormayı unuttum, evcil hayvan beslediğimi de söylemiştim doktoruma, unutmazdı ama, bugun bi sorayım olmazsa
Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzeeelllbu sene erkek senesi olacak diyorlardı gerçekten öyle olacak herhalde.
Doktorum bana kızın olabilir demişti, gönlümdeki de kız olması ama bakalım heycanla bekliyorum kesinleşmesini, gerçekten kız mı yoksa çoğunluğa uyup (babasının gönlündeki gibi) erkek mi olacak?
oy oyy oyyy oğlanlara bak hele. çitfer çifter geliyorlar. maşallah kızlar. çok sevindim. kardeşimi büyüttüğüm için oğlan bebişin ne olduğunu iyi biliyorum. çok güzel bir duygu. halının üstünde hep araba sürerdi :)) canım benim. Allah kucağınızada almayı nasip etsin.
hmmmm o zaman yapar beni de ikili test, bu arada ben TORCH tahlilleri de olmadım, hani toksoplazma, rubella diğer mikrobik hastalıkların tahlili, sanırım zamanı geçti gibi ilk 3 ayda yapılıyordu sormayı unuttum, evcil hayvan beslediğimi de söylemiştim doktoruma, unutmazdı ama, bugun bi sorayım olmazsa
Yalnız doktorum çok kilo almışsın ne yaptın sen dediüzüldüm valla çok diyet yapacaksın dedi.Kızlar yediklerimize dikkat edelim
Teoriye göre <50 erkek / >50 kız
yani seninki erkek grubuna giriyor canım. Birde kendini ultrasonda gösterirse tamamdır bu iş
kaçıncı hafta cinsiyet öğreniliyor ????
kaç kilo aldın ki canımm
ya 3 kilo almışım 3 ayda ama bana ne yaptın sen böyle giderse normal doğum olmaz dedi.İlk 3 ayda bulantıdan dolayı verirler sen almıişsın dedi.Dakikalarca nasıl beslenmem gerektiğini anlattı.Çıkarken bile beslenmeye dikkat dedi.
Kuzummm inşallahhh, her zaman bekleriz, ne güzel arkadaş olur bebişlerimiz, hatta ben de Ankara'ya annemlere geldiğimde senin oğluşunu sevmeye gelirimkızımız çok az annesi senin ki kız olsunben de seninkini sevmeye gelirim artık :)
bakıyorumda gerçekten oğlan dolmuş burası:) oh hoş gelmişler minik erkekler.aslında ben hep kız istemiştim şöyle süslü püslü bi kızm olsunda kırmızı ojeler süreyim minik minik parmaklarına isiyodum ama oğlan annesi olmakta çok güzelmiş öğrenir öğrenmez değişti duygularım okadar mutluyumki şimdi allahım güzel günlerini göstersin.
Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzeeelllbu sene erkek senesi olacak diyorlardı gerçekten öyle olacak herhalde.
Doktorum bana kızın olabilir demişti, gönlümdeki de kız olması ama bakalım heycanla bekliyorum kesinleşmesini, gerçekten kız mı yoksa çoğunluğa uyup (babasının gönlündeki gibi) erkek mi olacak?
mamamızı yedik geldik tontişşleeerrr
sıkıldım işten iyice tüm sevdiğim insanlar bir bir işteki malum insanlardan bıkıp gidiyorlar
ya 3 kilo almışım 3 ayda ama bana ne yaptın sen böyle giderse normal doğum olmaz dedi.İlk 3 ayda bulantıdan dolayı verirler sen almıişsın dedi.Dakikalarca nasıl beslenmem gerektiğini anlattı.Çıkarken bile beslenmeye dikkat dedi.
2 hafta sonra öğrenirsin canım benim 13 haftam bugün öğrendim:)kaçıncı hafta cinsiyet öğreniliyor ????
canım snle doğum tarihimiz aynıbizim daha 5-6 haftamız var kesinlik kazanmasına
ya sen ne zaman gidiceksin canım? 13+4 benim bugün se belli değil cinsiyeti yaaa. inatçı akreppppp sırf bana gıcıklık yapıyo bebeğim:30
ne kötü canım... bizim de sevmediğimiz insanlar temizleniyor daireden
3 kilo çok mu dedi canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?