2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mamamızı yedik geldik tontişşleeerrr

sıkıldım işten iyice tüm sevdiğim insanlar bir bir işteki malum insanlardan bıkıp gidiyorlar

hmmmm o zaman yapar beni de ikili test, bu arada ben TORCH tahlilleri de olmadım, hani toksoplazma, rubella diğer mikrobik hastalıkların tahlili, sanırım zamanı geçti gibi ilk 3 ayda yapılıyordu sormayı unuttum, evcil hayvan beslediğimi de söylemiştim doktoruma, unutmazdı ama, bugun bi sorayım olmazsa

evil hayvan ne besliyorsunn mesela doktorum bana evde kedi beslemeyin tüylerine dikkat edin demişti zaten hayvan beslemiyorum kokusu temizliği midem kaldırmaz benim

kızımız çok az annesi senin ki kız olsun ben de seninkini sevmeye gelirim artık :)

Tatlımmm peki senin gönlünden geçen hangisii??? Kız mı erkek mi??? Ben de senin gibi erkek kardeşimi büyüttüm, biraz da bu yüzden kız olmasını istiyorummm

bak ya bu unutulur mu kızdım doktoruna ya, kuzum sen yine de hemen yaptır bir üniversite hastanesine :)

bakıyorumda gerçekten oğlan dolmuş burası:) oh hoş gelmişler minik erkekler.aslında ben hep kız istemiştim şöyle süslü püslü bi kızm olsunda kırmızı ojeler süreyim minik minik parmaklarına isiyodum ama oğlan annesi olmakta çok güzelmiş öğrenir öğrenmez değişti duygularım okadar mutluyumki şimdi allahım güzel günlerini göstersin.

Teoriye göre <50 erkek / >50 kız
yani seninki erkek grubuna giriyor canım. Birde kendini ultrasonda gösterirse tamamdır bu iş

Evet o teoriye gore sanirim oyle.... Benim Dr ulturasonu biraz eski.. ayin 26 Sida gittim cinsiyet olayina girmedi belki gorduysede soylememistir... Istanbul avrupa yakasinda iyi ultrasonu olan hastane dr oneren varmi

Son düzenleme:

benimde kuşlarım var iki tane zararlımıdır acaba ben hiç sormadım böyle bişi:44:

kaç kilo aldın ki canımm

ya 3 kilo almışım 3 ayda ama bana ne yaptın sen böyle giderse normal doğum olmaz dedi.İlk 3 ayda bulantıdan dolayı verirler sen almıişsın dedi.Dakikalarca nasıl beslenmem gerektiğini anlattı.Çıkarken bile beslenmeye dikkat dedi.

benim doktorumda 5 ayda hiç kilo almamalısınn dedii ben uçtum gittim yarın doktora giidcem bakalım kesinnn ağır çıkıcam tartıda olabildiğince hafif giyineyim ben

Ayy kızlar dr um kilo alımına acaip karşı
8-9 kg yla halledeceğiz bu işi diyor..

Aman hamileyim habire yiyeyim diyen kadınlara dayanamıyorum diyor..
Çok şükür bende hiç kilo almadım hala 55.9-56.1 arasında gidip geliyorum.Hiç değişmedi şükür..

Bir de merak ettiğim bir konu var arkadaşlar;

Bazı arkadaşlarımız ikili,üçlü bütün testlere karşılar ve yaptırmayanlar var..
neden ve neye güvenerek yaptırmadıklarını öğrenebilir miyim?
Merak ediyorum..

Dini boyut düşünülüyorsa hiç girmeyeyim bile konuya...

Yaaa ama bana da yapılmadı bu testlerr ( Hem doktoruma da sordum yapılacak test var mı diyee,, yok şimdilik kan düzeyi yeter demişti Ayrıca benim de muhabbet kuşum var evde bir zararı olur mu ki

kızımız çok az annesi senin ki kız olsun ben de seninkini sevmeye gelirim artık :)
Kuzummm inşallahhh, her zaman bekleriz, ne güzel arkadaş olur bebişlerimiz, hatta ben de Ankara'ya annemlere geldiğimde senin oğluşunu sevmeye gelirim

Evvet benn de istiyorum benn deeee, kızım olsun cici bici kıyafetler, ayakkabılar alayım, saçlarını yapayım şekil şekil, tokalar takayım,, ojeler süreyim parmacıklarına

ya sen ne zaman gidiceksin canım? 13+4 benim bugün se belli değil cinsiyeti yaaa. inatçı akreppppp sırf bana gıcıklık yapıyo bebeğim

mamamızı yedik geldik tontişşleeerrr
sıkıldım işten iyice tüm sevdiğim insanlar bir bir işteki malum insanlardan bıkıp gidiyorlar

ne kötü canım... bizim de sevmediğimiz insanlar temizleniyor daireden

3 kilo çok mu dedi canım???

senin adına çok seviniyorum canım ne güzel bizde tam tersi onlar sonsuza dek burada kalacaklar bizler bıkıp giidiyoruz işteee

dayanabilirsem 4 ay daha dayanıcam ama bakalım hayırlısı 7.aydan sonra çıkarım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…