2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yürümek mi hasret kaldım valla....
Yürüdüm geçen gün eve geldim 10 dk sonra kahverengi bir akıntı gelmiş...
Korktum açıkcası 4. ayı bitirinceye kadar öyle yürümem artık....

Sağol tatlım,zaten tabi ki ikili test net bir bilgi değil ama yine de ufaktan birşeyler belli oluyor işte,üçlü ve dörtlü de var malum.

Beni dr um da ikili testi güzel bulmuştu ve eğer istersem 4'lü de yaptırabileceğimi söyledi,tercihi bana bıraktı..

Evet benim dr umun amacı da o sen alma bebek alsın diyor sürekli..
Bu arada sağlık ocağının istediği tetanoz aşısı için de dr um yaptırma bence dedi..

Kafam karıştı biraz açıkçası...:26:

evil hayvan ne besliyorsunn mesela doktorum bana evde kedi beslemeyin tüylerine dikkat edin demişti zaten hayvan beslemiyorum kokusu temizliği midem kaldırmaz benim

kedi besliyorum canım, aile hekimim ve hemşiresi hemen uzaklaştır evden dedi gıcık oldum tabi, sanki eski eşya atıyom sokağa, neyse kadın doktorum önermiyoruz dedi, zaten risk grubunda olmadığını söyledim, ev kedisi, aşılı, dışarıyla bağlantısı yok, ayrıca ben de kokulara çok duyarlıyımdır, kediler kokmaz, temiz hayvanlardır.

bak ya bu unutulur mu kızdım doktoruna ya, kuzum sen yine de hemen yaptır bir üniversite hastanesine :)

bugun sorucam kesin, bir de anlamadığım toksoplazma negatif çıksa bile bir önlem yok ki, sordum ben aşısı var mı diye, negatif çıkarsa yok dedi, iyi de örneğin şimdi negatif çıktı, 3 ay sonra pozitif olmayacağı ne malum anlamadım gitti

benimde kuşlarım var iki tane zararlımıdır acaba ben hiç sormadım böyle bişi:44:

bilmem ki, olmaz herhalde, bakımı düzgün yapılıyorsa, bazı antiparazit fısfıslar var ama kuşlara da, pek bilemicem

ayyy kader arkadaşım benim :) ben de öyle ya mini mini parmaklarına oje süreyim cilveli cilveli bir kız olsun istiyordum ama nasip hayırlı evlatlar olsunlar inşallah:)

kaçıncı hafta cinsiyet öğreniliyor ????

canım doktorun görürse ve ultrasonu iyiyse ikili teste gidince söyler. yoksa beklemen gerekir. benim 11+4 de (ultrasona göre 12+2 idi) doktorum söylemedi, bugün tesadüf öğrendim :)

evet yeni nesil doktorlar kiloya çok karşılar, hiç sevmiyorlar. benim 1,5 kilo görünüyordu ki bir sabah aç karna biri akşam tok karna tartımdı 1,5 görünüyordu 3 ayda ona bile mırın kırın etti napacaz bilemiyorum

benim doktorumda 5 ayda hiç kilo almamalısınn dedii ben uçtum gittim yarın doktora giidcem bakalım kesinnn ağır çıkıcam tartıda olabildiğince hafif giyineyim ben

dikkat et kuzum hamur işlerini çıkar hayatından onlar çok kilo aldırırı, ekmek ye o kadar etkilemez ama sabah kahvaltılarında yenilen poaça börek mahvediyor denenmiştir

cinsiyetlerde belli oluyor maşallah kuzucuklara bulemsu listeye ekler artık ne güzel :)) bu arada bulemsu nerelerde bugün

kedinin tüyü sorun canımmm ne kadar temiz olursa olsun sonuçta bir hayvan ve sen hamilesin bence geçici süreliğine başkasına emanet et

Off o gaz şikayeti bende de var hatta sabah kalktığımda sanki karnıma büyük bir taş koymuşlar gibi oluyor, elimle dokunduğumda sertliğini hissedebiliyorum, hareket bile edemiyorum, işin kötüsü bebişin olduğu yeri de sıkıştırıyor biraz kalkıp, yürüyünce geçiyor ama çok kötü bir durum canım. İnşallah bebişlerimizin gazı olmaz biz hadi neysek de....

Kızlarrr bu arada Bulemsu nerde bugünn??? Bir de Şahinus, yok ne zamandır?

Yürümek mi hasret kaldım valla....
Yürüdüm geçen gün eve geldim 10 dk sonra kahverengi bir akıntı gelmiş...
Korktum açıkcası 4. ayı bitirinceye kadar öyle yürümem artık....

Gerçekten o kadar iyi geliyor ki.Riskliyse dr önermez haklısın canım.
En iyisi bildiğin gibi yapman zaten..Dikkat et o zaman kendine...

bugün biraz kabızlığım geçti gibi günlerdir çok kötüydüm öyle bir baskı yapıyorkii deliye döndüm resmen

Ayyyynneeennnnn!!!

Karnıma dokunuyorum taş resmen,gece hiç wc ye kalkmayan ben artık zırt pırt wc ye kalkıyorum,gaz yüzünden yataktan zor kalkıyorum.Kasıklarımı sıkıştırıyor sadece.

Eşim bile fark etmiş karnımı seviyor,ne kadar sertleşmiş diyor,off gaz işte dedim..

Evet sahinus arkadaşımızı bende merak ediyorum..:26:

Zaten az kaldi ogrenmeme ayin 24 te randevum... Benim 5 yasinda bir oglum var ona dedimki kardesinin adi ne olsun bana dediki esma olsun... Cok sasirdim o isimde kimsede yok cevremizde ... Dedimki nerden duydum by ismi annecim dedi Ben gece uyudumya ruyamda dede vardi Ben yanlizdim hic utanmadim korkmadim ondan.. o bana dediki kardesinin adi esma olsun.... Benim icime erkek doguyor.. oglumun ruyasida sanki kiz olcakmis gibi cocugun icime dogdu...

Son düzenleme:

ne güzel bir rüya canımmm esmamız mı geliyor yoksaa

Gerçekten o kadar iyi geliyor ki.Riskliyse dr önermez haklısın canım.
En iyisi bildiğin gibi yapman zaten..Dikkat et o zaman kendine...

Dikkat etmem lazım artık, karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için doktor progestanı kesmişti, bırak demişti, zaten akıntım ve ağrım vardı oyüzden tedirgin oluyorum...
Yoksa her yere yürüyerek giden biri için çok zor gerçekten...
Bir de İnsülin direnci için ilaç kullanıyordum o ilaç yediklerimin direk şeker olarak kana karışmasını engelliyor yavaş yavaş karışmasını sağlıyordu, onu da bıraktırdır doktor....
O yüzden kilo almaya başladım sinir oluyorum, sürekli acıkıyorum bir de hareketsizlik...
75 kiloyum zaten en fazla 6 kilo almam lazım ama şimdiden 1 kilo aldım...
Böhüüü......

Kızlarrr 10 dakika bir işim vardı masadan kalktım maşallah hemen 3 sayfa ilerlemişsinizzz... düşük çenelilerrr siziii

eşim araştırmış 3'lü testte %5 oranında ölüm riski varmış (Allah korusun) geçen haberlerde de annem izlemiş bir kadın ölmüş bu test yapılırken. gözüm korktu açıkçası... ben yaptırmayacağım ama çok ehil insanlarla çalışılmalı kesinlikle...lavinya bir kolundan kan aldırmıştı kızın canını okumuşlardı... bi de karnımdan düşünemiyorumm böyle bir insanın su aldığını

tetenozun bir zararı var mı ki canım??

cinsiyetlerde belli oluyor maşallah kuzucuklara bulemsu listeye ekler artık ne güzel :)) bu arada bulemsu nerelerde bugün

evet bulemsu görünmüyor:44: benimki göstermedi teyzesiii yaaaa çok terbiyeli çokkk

bugün biraz kabızlığım geçti gibi günlerdir çok kötüydüm öyle bir baskı yapıyorkii deliye döndüm resmen

ayy ne kötüdür o kabızlık. muz çok yeme canım.

6 kilo ile bitirmen imkansız canım kilolu hamileler 9-10-11 kg zayıflar ise 14-15-17 kg ile bitiriyorlar geneldee

ben sanki zayıfım ya şimdiden baya aldım bende diyet mi yapsam ama olmuyor kiiii elim ayağım titriyor aç kalınca napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…