2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
vay canına ! site bunu engelliyor. bu diğerinin kopyasıdır arka arkaya aynı msj yazılamaz diyor. ne yapsam ??

Merhaba kızlar bu sabah ikili taramamız vardı doktordaydık bebişim sağlıklıymış çok şükür herşeyini gördük elleri ayakları bide pipisinide gördük yani oğlumuz geliyormuş.çok güzeldi maşallah kocamann olmuş bide doktor öksürürmüsünüz dedi öksürünce pamuk gibi hop havaya kalkıyor sonra hafif hafif yerine yatıyor yerim onu ben.çok mutluyum çok kız istiyordum ama şuan okadar mutluyumki oğlan annesi olmak duygusuda çok güzelmiş.allah kuzularımızı bizlere bağışlasın inşallah.

bu arada ikili tarama sonucu haftaya belli olucakmış sizinde öylemiydi.

Hayırlı olsun cnm benim ikili test sonucumda haftaya belli olacakmış endişelenme

ben de bugun doktora gidicem, sata göre 11+5im ama en sonki ugsye göre 11+3üm, ikili test yapar mı acaba bugun, herkes ne güzel cinsiyetini öğrenmeye başladı, benim ketum ve garantici doktorum 1-2 ay sonra anca söyler cinsiyetini

Hayırlı olsun cnm benim ikili test sonucumda haftaya belli olacakmış endişelenme

teşekkür ederim canım amin hayırlısı olsun inşallah:) ama ama ben bu haftayı zor getirmiştim bekleye bekleye şimdi bir hafta dahamı bekliycez inşallah hep birlikte hayırlı sonuçşlar alırız mutlu mutlu bekleriz kzuzucuklarımızı

Seni anlıyorum cnm bende sabırsızlanıyorum ama allah annelik sabrı verir inşallah.Benim doktorum ense kalınlığına baktı çok iyi dedi.bende burun kemiği görünüyor mu dedim o da var dedi.Bu sonuçlar zaten ikili test için ipucu veriyo cnm

Kızlar lütfen ikili testteki b-hcg değerlerinizi de yazmayı unutmayın.

Biliyorsunuz ne kadar doğru ne kadar yanlış onu tespit ediyoruz ben tekrar yazayım:"23,8"

11 +5 12 haftalık sayılıyorya belkide yapar ikili taramayı.erkekse eğer öğrenebilirsiz bu hafta belli olmuştur artık.

vay canına ! site bunu engelliyor. bu diğerinin kopyasıdır arka arkaya aynı msj yazılamaz diyor. ne yapsam ??

fıkra anlat bize :)

ayy ne güzel yaa benim bebeğim göstermedi yaa... acaba diyorum kız mı da göstermedi? erkek olsa belli olurdu 13+4üm sonuçtA :2:

öylemi yani en zor kısmı atlattık bu durumda ultrasondan bakınca:)

Slm.. benim ikili testtimdeki buff 37.7 erkekmi oluyor mus oyle olunca... Benim icime erkek doguyor... Benim disimdakilere kiz.. aslinda bende kiz istiyorum ama sanki erkek olacak....

Hayırlı olsun canım
Genelde 2'li test sonuçları 1 hafta sonra veriliyor. Kötü bir durum yok yani meraklanma

Kızlar lütfen ikili testteki b-hcg değerlerinizi de yazmayı unutmayın.

Biliyorsunuz ne kadar doğru ne kadar yanlış onu tespit ediyoruz ben tekrar yazayım:"23,8"

ikili testim doktorda diğer kontrolde verecek bunu da bulemsu arkadaşımız tablo yapsın, cinsiyeti B-hcg değeri şeklinde bence daha kolay olur:)

ayyy biraz çalışalım dedik ne havadisler olmuşşş, cinsiyet öğrenen öğrenene :)))

göstermeyince kız derler :)))

Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum

ayy çok güzel, topiğimizde nadir duyduğumuz bir cinsiyet. kız bebek çok tatlı oluyor. canım çok sevindim. sağ salim gelir inşallah.

oy oyy oyyy oğlanlara bak hele. çitfer çifter geliyorlar. maşallah kızlar. çok sevindim. kardeşimi büyüttüğüm için oğlan bebişin ne olduğunu iyi biliyorum. çok güzel bir duygu. halının üstünde hep araba sürerdi :)) canım benim. Allah kucağınızada almayı nasip etsin.

canım 10 gündür bekliyorum testim çıkacak diye. maalesef çıkmadı daha. doktor demişti 10 gün sürer. bir sıkıntı yok yani merak etme.

Slm.. benim ikili testtimdeki buff 37.7 erkekmi oluyor mus oyle olunca... Benim icime erkek doguyor... Benim disimdakilere kiz.. aslinda bende kiz istiyorum ama sanki erkek olacak....

Valla 50'nin üstü kız,altı erkek diye bir olay var bakalım,tutarsa eğer seninki de erkek canım..

Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzeeelll bu sene erkek senesi olacak diyorlardı gerçekten öyle olacak herhalde.
Doktorum bana kızın olabilir demişti, gönlümdeki de kız olması ama bakalım heycanla bekliyorum kesinleşmesini, gerçekten kız mı yoksa çoğunluğa uyup (babasının gönlündeki gibi) erkek mi olacak?

Teoriye göre <50 erkek / >50 kız
yani seninki erkek grubuna giriyor canım. Birde kendini ultrasonda gösterirse tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…