Gözün aydın çok sevindim..Darısı başıma :))
Merhaba kızlar bu sabah ikili taramamız vardı doktordaydık bebişim sağlıklıymış çok şükür herşeyini gördük elleri ayakları bide pipisinide gördük yani oğlumuz geliyormuş.çok güzeldi maşallah kocamann olmuş bide doktor öksürürmüsünüz dedi öksürünce pamuk gibi hop havaya kalkıyor sonra hafif hafif yerine yatıyor yerim onu ben.çok mutluyum çok kız istiyordum ama şuan okadar mutluyumki oğlan annesi olmak duygusuda çok güzelmiş.allah kuzularımızı bizlere bağışlasın inşallah.
bu arada ikili tarama sonucu haftaya belli olucakmış sizinde öylemiydi.
Hayırlı olsun cnm benim ikili test sonucumda haftaya belli olacakmış endişelenme
teşekkür ederim canım amin hayırlısı olsun inşallah:) ama ama ben bu haftayı zor getirmiştim bekleye bekleye şimdi bir hafta dahamı bekliycezinşallah hep birlikte hayırlı sonuçşlar alırız mutlu mutlu bekleriz kzuzucuklarımızı
11 +5 12 haftalık sayılıyorya belkide yapar ikili taramayı.erkekse eğer öğrenebilirsiz bu hafta belli olmuştur artık.ben de bugun doktora gidicem, sata göre 11+5im ama en sonki ugsye göre 11+3üm, ikili test yapar mı acaba bugun, herkes ne güzel cinsiyetini öğrenmeye başladı, benim ketum ve garantici doktorum 1-2 ay sonra anca söyler cinsiyetini
vay canına ! site bunu engelliyor. bu diğerinin kopyasıdır arka arkaya aynı msj yazılamaz diyor. ne yapsam ??
Merhaba kızlar bu sabah ikili taramamız vardı doktordaydık bebişim sağlıklıymış çok şükür herşeyini gördük elleri ayakları bide pipisinide gördük yani oğlumuz geliyormuş.çok güzeldi maşallah kocamann olmuş bide doktor öksürürmüsünüz dedi öksürünce pamuk gibi hop havaya kalkıyor sonra hafif hafif yerine yatıyor yerim onu ben.çok mutluyum çok kız istiyordum ama şuan okadar mutluyumki oğlan annesi olmak duygusuda çok güzelmiş.allah kuzularımızı bizlere bağışlasın inşallah.
ilacını aman aksatma canım... bebeğe zararı olsa verir mi hiç... sen acı çektikçe eminim o da aynı şeyi hissediyordur. dikkat et kendine...
içicem canım o acı ve çektiğim ızdırap daha zararlı bence bebeğime yemek bile yiyemiyorum o acıdan
Bende senin adına çok sevindim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah cnm
saol canım benim, hepimizin ki inşallah :)
evladın ayrımı olmaz tabı ama erkek annesı olmak cok guzel oglum var kız olsada çok sevınırım 2oglum olsun çok istiyorum kucagına al pipisine kadar öpeceksin:))
tabi ki alıştım bile:) sağlıklı olsun da bunlar işin geyiği, gırgırı kuzum :)
oğlan doldu burası yaslm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...maşallah valla
saol canım :) yok şükür safra kesesi normal midem için de ilaç alıyorum biraz daha iyiyim:)çok sevindim canım hayırlı olsun :) benim de yarın ikili test var anlaşılır mı acaba ?? miden nasıl oldu safra kesesinde problem yok degilmi??
alışır o da ben gibi şaşırmış 1-2 saate alışırinşallah cnm darısı isteyen herkesin başına ben çok istiyordum ama eşim şoka girdi duyunca ama zamanla alışacak
oyyyyyy bu da erkekhepimizin erkek ya kız bulamayacaz oğullarımıza
ben de bugun doktora gidicem, sata göre 11+5im ama en sonki ugsye göre 11+3üm, ikili test yapar mı acaba bugun, herkes ne güzel cinsiyetini öğrenmeye başladı, benim ketum ve garantici doktorum 1-2 ay sonra anca söyler cinsiyetini
yapar canım 11+4 de ben yaptırdım 11-14 hafta arası oluyor doktorun ayarlayıp çağırmıştır zaten seni
Seni anlıyorum cnm bende sabırsızlanıyorum ama allah annelik sabrı verir inşallah.Benim doktorum ense kalınlığına baktı çok iyi dedi.bende burun kemiği görünüyor mu dedim o da var dedi.Bu sonuçlar zaten ikili test için ipucu veriyo cnm
Kızlar lütfen ikili testteki b-hcg değerlerinizi de yazmayı unutmayın.
Biliyorsunuz ne kadar doğru ne kadar yanlış onu tespit ediyoruz ben tekrar yazayım:"23,8"
Biz geldikkk kızlarrrrrrr
Benim bebeğim çok terbiyeli göstermedi onun için
O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki....Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi
Herhalde babama göstercem ben diyo
Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..
işte böyle arkadaşlargöstermedi cinsiyetini.... inatçı benim bebeğimmm
Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum
slm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...
Slm.. benim ikili testtimdeki buff 37.7 erkekmi oluyor mus oyle olunca... Benim icime erkek doguyor... Benim disimdakilere kiz.. aslinda bende kiz istiyorum ama sanki erkek olacak....
Slm.. benim ikili testtimdeki buff 37.7 erkekmi oluyor mus oyle olunca... Benim icime erkek doguyor... Benim disimdakilere kiz.. aslinda bende kiz istiyorum ama sanki erkek olacak....
Valla 50'nin üstü kız,altı erkek diye bir olay var bakalım,tutarsa eğer seninki de erkek canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?