2 hafta sonra öğrenirsin canım benim 13 haftam bugün öğrendim:)
oyyy maşallahhhtatlım benim mide ağrısından başka bişeyim olmadı. ekşi çok yedim limon özellikle bayıla bayılaiştahım felaket açıktı yeri yüzü yedim resmen şimdi midem rahatsız ettiğinden biraz duruldum ama ilaç kullanıcam düzelir sanırım. B- HCG değerini söyleyemiyorum çünkü sonuçlarım doktorda ben muayenehanesine gidiyorum prof doktorum tahlillere gazi üniversitesinde yapıyor çıkınca o alıyor biz yorulmayalım diye. 21 mayısta gittiğimde verecek o zaman söyleyebilirim tatlım :) bir de benim bebişim çok hareketli, şu erkekse seyirme vs olayları var ya onlar doğru bence :)
ohhhh o zaman maşallah annesin bitanesine
yokk benim kendi doktorum çok ketum garantici diğer aya dediben içimden hep kız geçiriyordum, kız bebek çok istiyordum ondan canım :)
şoku atlatmaktan ağrıya sıra gelmedi canımilaç kullanacam bu acı bebeğe daha çok zarar veriyor. eltim doktor ya ben ona güveniyorum, iyi de bir doktor allahtan, onunla da konuştum ilaçları ayarladık:) yıllardır numunede verdik biz bu hapı hiç bir zararı olmadı dedi:) 3 ayı da atlattığımız için problem yok. midemden dolayı demir haplarımı kullanamamıştım kızlar, demir depolarımı sömürmüş bebek iğnelik duruma gelmişim. ama eltim iğne vermeyelim çok acıtan bir iğne hem de alerji yapabilir dedi. kan tüplerimden verdi yine, gynoferonu da kullan dedi. aile de doktor olması süper bir şey :) bebişimde çok şanslı amcası çocuk doktoru
gösterir kuzum bence:)
Ayy kızlar dr um kilo alımına acaip karşı
8-9 kg yla halledeceğiz bu işi diyor..
Aman hamileyim habire yiyeyim diyen kadınlara dayanamıyorum diyor..
Çok şükür bende hiç kilo almadım hala 55.9-56.1 arasında gidip geliyorum.Hiç değişmedi şükür..
Bir de merak ettiğim bir konu var arkadaşlar;
Bazı arkadaşlarımız ikili,üçlü bütün testlere karşılar ve yaptırmayanlar var..
neden ve neye güvenerek yaptırmadıklarını öğrenebilir miyim?
Merak ediyorum..
Dini boyut düşünülüyorsa hiç girmeyeyim bile konuya...
herkes bana oğlun olacak diyo peki sen ne hissediyorsun aşerme falan oluyormu???
benim doktorumda 5 ayda hiç kilo almamalısınn dedii ben uçtum gittim yarın doktora giidcem bakalım kesinnn ağır çıkıcam tartıda olabildiğince hafif giyineyim ben
banada oğlan diyorlar canım ama bilemiyorum kii kızlarda çok tatlı Allahtan hayırlısı şu 5 haftada geçseöğrensekde rahatlaasak
ben 3 kez rüyamda erkek esmer bebeğim oldugunu gördüm ama tam tersideçıkabilirr
ikili testim doktorda diğer kontrolde verecek bunu da bulemsu arkadaşımız tablo yapsın, cinsiyeti B-hcg değeri şeklinde bence daha kolay olur:)
Bende özellikle hafif giyinmiştim cnm Yarın iyi haberler alırsın umarım
Ayy kızlar dr um kilo alımına acaip karşı
8-9 kg yla halledeceğiz bu işi diyor..
Aman hamileyim habire yiyeyim diyen kadınlara dayanamıyorum diyor..
Çok şükür bende hiç kilo almadım hala 55.9-56.1 arasında gidip geliyorum.Hiç değişmedi şükür..
Bir de merak ettiğim bir konu var arkadaşlar;
Bazı arkadaşlarımız ikili,üçlü bütün testlere karşılar ve yaptırmayanlar var..
neden ve neye güvenerek yaptırmadıklarını öğrenebilir miyim?
Merak ediyorum..
Dini boyut düşünülüyorsa hiç girmeyeyim bile konuya...
Bakalim hayirlisi neyse o olsun ins bir oglusum vardi olur ikitane...
Merhaba kızlar bu sabah ikili taramamız vardı doktordaydık bebişim sağlıklıymış çok şükür herşeyini gördük elleri ayakları bide pipisinide gördük yani oğlumuz geliyormuş.çok güzeldi maşallah kocamann olmuş bide doktor öksürürmüsünüz dedi öksürünce pamuk gibi hop havaya kalkıyor sonra hafif hafif yerine yatıyor yerim onu ben.çok mutluyum çok kız istiyordum ama şuan okadar mutluyumki oğlan annesi olmak duygusuda çok güzelmiş.allah kuzularımızı bizlere bağışlasın inşallah.
bu arada ikili tarama sonucu haftaya belli olucakmış sizinde öylemiydi.
slm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...
ay evet yaa %100 oluncaya kadar ben inanmak istemiyorumm çünkü hayal kurmaya başlıyorsunn
senin adına çok seviniyorum canım ne güzel bizde tam tersi onlar sonsuza dek burada kalacaklarbizler bıkıp giidiyoruz işteee
dayanabilirsem 4 ay daha dayanıcam ama bakalım hayırlısı 7.aydan sonra çıkarım gibi geliyor
ya sen ne zaman gidiceksin canım? 13+4 benim bugün se belli değil cinsiyeti yaaa. inatçı akreppppp sırf bana gıcıklık yapıyo bebeğim
Ay ne güzel tatlm ya hiç almamışsın maşallah diyeyim.Bende kendime kızdım çok ya artık bundan sonrasına dikkat edicez ne yapalım.
Tatlım ben bu pazartesi gittiğimde iki hafta sonra tekrar gel demişti, yani 15 haftalıkken filan gitmem gerekiyor. Cinsiyet konusunda tahminde bulunduğunda da 12+1 dim. Gerçi bana gel diyen doktor devlet hastanesinin doktoruydu; ikili test için gitmiştim oraya. Bir dahakine tamamen ilk gittiğim özel hastanemi bile değiştirip Medikal Parka gidicem, acaba diyorum 16. haftada mı gitsem, o zamana kesinleşiyormuş yaa
o sonsuza kadar kalacak olanları devlet temziliyor sağolsunbabalarının köyü zannediyorlardı burayı... teker teker dökülüyolar şimdi...
o kadar mı kötü tatlım yaa... dayanıcaz artık yapacak bişey yok. sen hiçbişeye sıkma canını yeter...takmmaaa
o bence ona bakmıyor bilmiyorum doktor erkek gibi görünüyor, büyük ihtimal dedi bana 2 li tarama testinde 64 çıktı :)
katılıyorum cnm sana bana doktorum 13+1 iken büyük ihtimal erkek demişti. şimdi 1 ay sonra gel dedi. bu fikre okadar alıştım ki, oğluşum diye sevemeye, şimdi kız derse bilemiyorum
Tatlım ben bu pazartesi gittiğimde iki hafta sonra tekrar gel demişti, yani 15 haftalıkken filan gitmem gerekiyor. Cinsiyet konusunda tahminde bulunduğunda da 12+1 dim. Gerçi bana gel diyen doktor devlet hastanesinin doktoruydu; ikili test için gitmiştim oraya. Bir dahakine tamamen ilk gittiğim özel hastanemi bile değiştirip Medikal Parka gidicem, acaba diyorum 16. haftada mı gitsem, o zamana kesinleşiyormuş yaa
o sonsuza kadar kalacak olanları devlet temziliyor sağolsunbabalarının köyü zannediyorlardı burayı... teker teker dökülüyolar şimdi...
o kadar mı kötü tatlım yaa... dayanıcaz artık yapacak bişey yok. sen hiçbişeye sıkma canını yeter...takmmaaa
o bence ona bakmıyor bilmiyorum doktor erkek gibi görünüyor, büyük ihtimal dedi bana 2 li tarama testinde 64 çıktı :)
katılıyorum cnm sana bana doktorum 13+1 iken büyük ihtimal erkek demişti. şimdi 1 ay sonra gel dedi. bu fikre okadar alıştım ki, oğluşum diye sevemeye, şimdi kız derse bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?