2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oyyy maşallahhh rabbim sağlıklaa sıhhatlee kucağına almayı nasip etsin kuzunuu

maşallhhh şanslısınızz gerçekten ailede doktor olması harika bişey bencedeee

Ay ne güzel tatlm ya hiç almamışsın maşallah diyeyim.Bende kendime kızdım çok ya artık bundan sonrasına dikkat edicez ne yapalım.

herkes bana oğlun olacak diyo peki sen ne hissediyorsun aşerme falan oluyormu???

banada oğlan diyorlar canım ama bilemiyorum kii kızlarda çok tatlı Allahtan hayırlısı şu 5 haftada geçse öğrensekde rahatlaasak

ben 3 kez rüyamda erkek esmer bebeğim oldugunu gördüm ama tam terside çıkabilirr

benim doktorumda 5 ayda hiç kilo almamalısınn dedii ben uçtum gittim yarın doktora giidcem bakalım kesinnn ağır çıkıcam tartıda olabildiğince hafif giyineyim ben

Bende özellikle hafif giyinmiştim cnm Yarın iyi haberler alırsın umarım

Kızlar ben TORCH testi yaptırdım mı bilmiyorum 7. haftada kapsamlı bir kan testi yaptırdım ama isimlerini sormadım 2-3 tüp kan ve idrar testi vermiştim...
Gidince sorayım bari....

bencede kızlar çook tatlı oluyor mini mini kıyafetler falan ayyy yerim ben onları.... sağlıklı olsunda ne olursa olsun ilk bebeğim olduğu için :))

canım önceki mesajımı sana direkt kopyalıyorummmm :
"canım doktora sordum herşeyi. Bana kısaca; Bu testin kesin bir sonucu olmadığını,olumsuzken olumlu da çıkabildiğini, eğer herhangi bir problem varsa anne karnında müdahalenin mümkün olmadığını söyledi... Bir sorun varsa aldırmayacağıma göre bu testi yaptırmak istemedim. eşim de destek oldu sağolsun. Bir çok arkadaşım yaptırmadı bu testi... Yaptıran bir arkadaşım da 6 ay kendini yedi bitirdi bebek sorunlu diye...çocuk sapasağlam doğdu... "
tam olarak bizim nedenimiz buydu tatlım.ve bir de boşu boşuna endişelenerek 6 ay geçirmek te vardı işin ucunda...

ve bir de dini boyutu konusunda ise: kimsenin düşüncesi kimseyi ilgilendirmez bana göre... neler duyuyoruz burda.kimsenin fikri değişiyor mu? hayır değişmiyor... dini boyutunu düşünen kişiler ona göre bir doktora gitmeli... zaten ateistte olsa çok müslüman da olsa sadece soruyolar yaptırmak istiyor musun diye? kimse haram ya da helal diyemez ki doktorlar bu konuda zaten ehil olamazlar...

doktorun süpermiş ama, bir kaç diyetisyenden duymuştum, anneye kilo aldırmayarak bebeğe kilo aldırabiliyoruz demişlerdi... umarım seni bu şekilde yönlendirebiliyordur canım...

Bakalim hayirlisi neyse o olsun ins bir oglusum vardi olur ikitane...

o bence ona bakmıyor bilmiyorum doktor erkek gibi görünüyor, büyük ihtimal dedi bana 2 li tarama tstinde 64 çıktı :)

canım hayırlı olsun oğluşun, orda onu gördüün ya oğlan yada kız anne olduğunu anlıyorsun ben şuan çok alıştım bu fikre :)

canım hayırlı olsun ne güzel bir kız bir erkek en güzel allah herkese nasip etsin.

ay evet yaa %100 oluncaya kadar ben inanmak istemiyorumm çünkü hayal kurmaya başlıyorsunn

katılıyorum cnm sana bana doktorum 13+1 iken büyük ihtimal erkek demişti. şimdi 1 ay sonra gel dedi. bu fikre okadar alıştım ki, oğluşum diye sevemeye, şimdi kız derse bilemiyorum

o sonsuza kadar kalacak olanları devlet temziliyor sağolsun babalarının köyü zannediyorlardı burayı... teker teker dökülüyolar şimdi...
o kadar mı kötü tatlım yaa... dayanıcaz artık yapacak bişey yok. sen hiçbişeye sıkma canını yeter...takmmaaa

ya sen ne zaman gidiceksin canım? 13+4 benim bugün se belli değil cinsiyeti yaaa. inatçı akreppppp sırf bana gıcıklık yapıyo bebeğim

Tatlım ben bu pazartesi gittiğimde iki hafta sonra tekrar gel demişti, yani 15 haftalıkken filan gitmem gerekiyor. Cinsiyet konusunda tahminde bulunduğunda da 12+1 dim. Gerçi bana gel diyen doktor devlet hastanesinin doktoruydu; ikili test için gitmiştim oraya. Bir dahakine tamamen ilk gittiğim özel hastanemi bile değiştirip Medikal Parka gidicem, acaba diyorum 16. haftada mı gitsem, o zamana kesinleşiyormuş yaa

Ay ne güzel tatlm ya hiç almamışsın maşallah diyeyim.Bende kendime kızdım çok ya artık bundan sonrasına dikkat edicez ne yapalım.

Evet alırsam kötü olur benim için.

Canım her gün düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 saat kadar yürüyorum,fırsatın varsa eğer mutlaka yapmaya çalış tavsiye ederim.İşe yarıyor..Beni de gaz mahfediyor geceleri özellikle..

hmm bana da doktor kesin olarak 16 haftallıkken söyleyebiliriz demişti canım... sen istanbulda mısın? medicalpark incirlideki mi?? bana çok yakın orası eğer orasıysa

özel sektör böyle maalesef bazıların borusu ötüyor neyse pek sallamamaya çalısıyorum ama işe gelmek zulüme dönüştü istememek çok kötü gelmek istemiyorum resmen

evet canım ya işte o yüzden beklemek en iyisi sonradan boşluğa düşmememk için

hmm bana da doktor kesin olarak 16 haftallıkken söyleyebiliriz demişti canım... sen istanbulda mısın? medicalpark incirlideki mi?? bana çok yakın orası eğer orasıysa

özel sektör böyle maalesef bazıların borusu ötüyor neyse pek sallamamaya çalısıyorum ama işe gelmek zulüme dönüştü istememek çok kötü gelmek istemiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…