aynen canım, bende öyle düşünüyorum, hiç duymadım tatlım araştırma yapmam lazım, birde şunu sordum en çok satılan bebek arabanız hangisi diye kadn beni az önce aradı şuymuş canım Baby 2 Go Proton 88091 | | Bebefix.com çok hafifmiş, raylıymış teker, büyük ve yüksekniş.
benimki bu gün limangodan aldı bile :) gs li bir tulum Eki Görüntüle 407098 içimde aslan var yazıyoralemler yaa, banada geçen geçen gn cezerye yedirdi iyimi pipiye gitsin diyor
kızlar ben 2 kez yarım bardak kola içtimmm
yani toplamda 1 bardakcık benim gibi kaçamak yapan var mıı
kız allah iyiliğini versin bebeğin hissediyorsun içinde balık kayıyor yani bebğin sana diyor ki;ay hala devam ediyor hareketlenme sancı ağrı yok ama devam edıyor içimden sanki bişi kayıyooo döönuyooo
kız allah iyiliğini versin bebeğin hissediyorsun içinde balık kayıyor yani bebğin sana diyor ki;
annecim biraz sakin ol ben burdayım diyor
kız allah iyiliğini versin bebeğin hissediyorsun içinde balık kayıyor yani bebğin sana diyor ki;
annecim biraz sakin ol ben burdayım diyor
Bebişimle 2 saat kadar yürüdük,daha sonra da kuaföre gidip ağda vs.yaptırdım,nasıl rahatladım anlatamam..
ay canımm inşAllah öyledir hızlı hızlı çarpıyor kalbi galibaaa ay yordum onuuumarım bişi olmazz belim agrımaya başladı dua edin yinede tamam mı
Bebişimle 2 saat kadar yürüdük,daha sonra da kuaföre gidip ağda vs.yaptırdım,nasıl rahatladım anlatamam..
Biz geldikkk kızlarrrrrrr
Benim bebeğim çok terbiyeli göstermedi onun için
O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki....Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi
Herhalde babama göstercem ben diyo
Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..
işte böyle arkadaşlargöstermedi cinsiyetini.... inatçı benim bebeğimmm
,Ya kızlar anlatamam ne kadar tatlı olduğunu renkli gösterdi dr bu sefer iki elini gözlerine kapamış ama kukusu ortadaydı sanırım yanlış yeri kapamış dünya tatlımçok güzeldi doyamadım
slm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...
mrblar.. şuana kadar hamile kalmaktan aldığım kiloları vermezsem diye korkuyordum.. o kadar çok erteledim ki,sonrasında 1 sene olmayınca hemen tüp bebek yaptırdım( biraz acele olsa da)..
çok bulantım olmadı,sadece yemek yedikten sonra olduğundan çok yemek yiyemiyorum.. 59 dan 56 kiloya düştüm,doktorum endişe etme 3 ayda kilo alman gerekmiyor dedi.. boyum da uzun olduğundan çevremdekiler iyice erimişsin sen nasıl hamilesin diye yorum yapıyorlar, ben de bir gariplik mi var acaba? niye böyle oldum diye endişe ediyordum.. inşallah hamileliğim boyunca da kiloyu sadece bebek alır diyorum:))
siz 2li testi yaptırdınız mı peki? ben yaptırdım ve risk çıktı.. 2 doktora gidiyorum,ilki amniyosentez yaptıracaksın 16. haftada dedi,o kadar endişe ettim canımı sıktım.. 2. doktorum ise bunu konuşmak için erken bir de 3 lü ve 4 lü test sonuçlarına bakalım ona göre karar veririz dedi.. 2 haftadır ne yapmam gerektiğini düşünüp endişe ediyordum..
sonrasında çevremde birçok arkadaşımın sonucunun riskli çıkıp birçoğunun da amniyosentez yaptırdığını öğrendim.. hepsinin ortak fikri yaptırmamam konusunda.. çünkü sonuçlar genelde temiz çıkıyormuş.. ayrıca bu testi ancak test sonucu olumsuz olduğunda gebeliği sonlandırmayı kabul edeceksem yaptırmam daha mantıklıymış..
amniyosentezden sonra bebeğiniz yüksek ihtimal down sendromuna sahip denildiği halde bebeğini sapasağlam doğuranlar var.. yani yüzde yüz ihtimali hiçbir zaman kullanamayacaklarından sağlıklı bir bebeği de öldürme ihtimali söz konusu...
eşimle konuştum.. bu bebeğe bu kadar zor sahip olmuşken ona kıyamam dedim.. içimin rahat etmesi için de yaptırmayacağım çünkü amniyosentez sonrası az da olsa düşük veya erken doğum riski oluşuyormuş..
tek isteğim inşallah oğlumun sağlığı yerindedir,Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.. benim için de dua edin..
oh temiz olmak gibisi var mı hele ağdanın rahatlığıBebişimle 2 saat kadar yürüdük,daha sonra da kuaföre gidip ağda vs.yaptırdım,nasıl rahatladım anlatamam..
korkma kız sen şimdiyekadar bebeğini dinlememişsin galiba şimdi pimpiriklendin onu duydun sadece veya o sana sakin olman için ben burdayım dediay canımm inşAllah öyledir hızlı hızlı çarpıyor kalbi galibaaa ay yordum onuuumarım bişi olmazz belim agrımaya başladı dua edin yinede tamam mı
evet canım insan nasıl rahatlıyorevet aynen balık kayar gibi oluyor kuzum bebişin o bişey olmaz annesi panik yapma:)
ohh mis valla bende cumartesi hallettim o işleri nasıl rahatlıyor insan :)
bişey olmaz kuzum rahat ol
merhaba güzel annelerrrr
yiNe bir sürü yazmışsınız biraz okuyabildim bugün ikili test sonucunu aldım fb HCG- 56,2 yazıyor neye bakıyorduk kızlar değerlerde
bide bizim sıpaaa bacakları kenetlemiş bir türlü açmadı göstermedi yine
benimkide bacaklarını sıkı sıkı kapatmış açmıyor sıpaaa dr teyzesi nasıl uğraştı oysa
,
gözün aydın canım
gözün aydın
ohh mis valla bende cumartesi hallettim o işleri nasıl rahatlıyor insan :)
ayyy canım iyi yapmıssınbende gidicem haftaya bakalım sen özel bölgeyede gidiyormusun yüz üstü yatırıyor 10 dakika mecburen ben artık yatmak istemiyorumm
oh temiz olmak gibisi var mı hele ağdanın rahatlığı
ben kendim yapıyorum ağdamı geçen sene makinesini aldım evde olması rahatlık özel bölgeyede agda yapıyorum ben ama son aylarda ne yapacağım bilemiyorumaynen yaa,yattım saldım kendimi teslim ettim kıza valla
Yok canım yaa özel bölgeye acaip korkuyorum,maalesef ağda yaptıramıyorum korkudan acıdan..
Tabi yaa,temizlik gibisi yok hele de vücut temizliği..
ayyy canım iyi yapmıssınbende gidicem haftaya bakalım sen özel bölgeyede gidiyormusun yüz üstü yatırıyor 10 dakika mecburen ben artık yatmak istemiyorumm
merhaba güzel annelerrrr
yiNe bir sürü yazmışsınız biraz okuyabildim bugün ikili test sonucunu aldım fb HCG- 56,2 yazıyor neye bakıyorduk kızlar değerlerde
bide bizim sıpaaa bacakları kenetlemiş bir türlü açmadı göstermedi yine
oyy oyy nazlı bu erkekler arsız, kızlar nazlı oluyo sanırım :) seninki kız galiba :)
ben kendim yapıyorum ağdamı geçen sene makinesini aldım evde olması rahatlık özel bölgeyede agda yapıyorum ben ama son aylarda ne yapacağım bilemiyorum
geçen bir başlık gördüm son günleri olan bir hamile arkadaş açmış
kuaförde 10 dk bitti işim diyor ama ben kuaföre gidemem :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?