2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay ben bu tulumuuu yeriimmmm ben GS eşim Fenevbahçeliiiiii ona gösterirsem kesin FBli alııırrrr bence en iyisi biz ikisinide alalım ortayya koyalım bebek emekler hangisini seçerse o takımlı olsun biz babişiyle anlaşamıyoruzzzz

ay hala devam ediyor hareketlenme sancı ağrı yok ama devam edıyor içimden sanki bişi kayıyooo döönuyooo
kız allah iyiliğini versin bebeğin hissediyorsun içinde balık kayıyor yani bebğin sana diyor ki;
annecim biraz sakin ol ben burdayım diyor

Bebişimle 2 saat kadar yürüdük,daha sonra da kuaföre gidip ağda vs.yaptırdım,nasıl rahatladım anlatamam..

kız allah iyiliğini versin bebeğin hissediyorsun içinde balık kayıyor yani bebğin sana diyor ki;

ay canımm inşAllah öyledir hızlı hızlı çarpıyor kalbi galibaaa ay yordum onuu umarım bişi olmazz belim agrımaya başladı dua edin yinede tamam mı

evet aynen balık kayar gibi oluyor kuzum bebişin o bişey olmaz annesi panik yapma:)

Bebişimle 2 saat kadar yürüdük,daha sonra da kuaföre gidip ağda vs.yaptırdım,nasıl rahatladım anlatamam..

ohh mis valla bende cumartesi hallettim o işleri nasıl rahatlıyor insan :)

ay canımm inşAllah öyledir hızlı hızlı çarpıyor kalbi galibaaa ay yordum onuu umarım bişi olmazz belim agrımaya başladı dua edin yinede tamam mı

bişey olmaz kuzum rahat ol

ayyy canım iyi yapmıssın bende gidicem haftaya bakalım sen özel bölgeyede gidiyormusun yüz üstü yatırıyor 10 dakika mecburen ben artık yatmak istemiyorumm

merhaba güzel annelerrrr

yiNe bir sürü yazmışsınız biraz okuyabildim bugün ikili test sonucunu aldım fb HCG- 56,2 yazıyor neye bakıyorduk kızlar değerlerde
bide bizim sıpaaa bacakları kenetlemiş bir türlü açmadı göstermedi yine

benimkide bacaklarını sıkı sıkı kapatmış açmıyor sıpaaa dr teyzesi nasıl uğraştı oysa

Ya kızlar anlatamam ne kadar tatlı olduğunu renkli gösterdi dr bu sefer iki elini gözlerine kapamış ama kukusu ortadaydı sanırım yanlış yeri kapamış dünya tatlım çok güzeldi doyamadım
,

gözün aydın canım

gözün aydın

Oyy canımm, o duaları bende sürekli istiyorum kızlardan. Benimde 3. tüp bebek denememd.ve bu 3. de ikiz gebelik oldu... Zaten diken üstündeyiz. Bide risk var vs dedilermi heralde kafayı yeriz artık.. Allahım sen güç sabır cesaret ver. İnşallah hiçbirşey olmadan sapasağlam sahip olacağız hepimiz bebeklerimize. Dualarımız seninle canm.. Doktorları da dikkate al , hatta birden fazla doktor aynı fikirde olursa bence o zaman doktorların söylediğini yapmak daha doğru olur. Fakat farklı fikirdelerse bence riske atmamak daha doğru olur. Allah hepimizi bir an önce sağ salim bebeklerimizle buluştursun inşallah. Amin..

oh temiz olmak gibisi var mı hele ağdanın rahatlığı

korkma kız sen şimdiyekadar bebeğini dinlememişsin galiba şimdi pimpiriklendin onu duydun sadece veya o sana sakin olman için ben burdayım dedi

evet aynen balık kayar gibi oluyor kuzum bebişin o bişey olmaz annesi panik yapma:)

bişey olmaz kuzum rahat ol
evet canım insan nasıl rahatlıyor

sercun özel mesaj atamıyorum demişsin sen gülden arkadaşa telefondan versen adres bilgilerini bu sayede hediyen zamanında eline geçmiş olur canım

Son düzenleme:

Değere göre senin ki kız tatlım
Bu testide bir çoğunuz atlattı hadi sanada geçmiş olsunn

aynen yaa,yattım saldım kendimi teslim ettim kıza valla

ayyy canım iyi yapmıssın bende gidicem haftaya bakalım sen özel bölgeyede gidiyormusun yüz üstü yatırıyor 10 dakika mecburen ben artık yatmak istemiyorumm

Yok canım yaa özel bölgeye acaip korkuyorum,maalesef ağda yaptıramıyorum korkudan acıdan..
oh temiz olmak gibisi var mı hele ağdanın rahatlığı

Tabi yaa,temizlik gibisi yok hele de vücut temizliği..

chiglet sağlığı yerinde olsunda annesi varsın bir sonra ki ayda gör cinsiyetini

aynen yaa,yattım saldım kendimi teslim ettim kıza valla

Yok canım yaa özel bölgeye acaip korkuyorum,maalesef ağda yaptıramıyorum korkudan acıdan..

Tabi yaa,temizlik gibisi yok hele de vücut temizliği..
ben kendim yapıyorum ağdamı geçen sene makinesini aldım evde olması rahatlık özel bölgeyede agda yapıyorum ben ama son aylarda ne yapacağım bilemiyorum
geçen bir başlık gördüm son günleri olan bir hamile arkadaş açmış
kuaförde 10 dk bitti işim diyor ama ben kuaföre gidemem :78:

kız burcuxxx şu rüyanda gördüğün erkeğin adı neydi acaba varmıdır öyle bişey biz burda baya rahat konusuyoruz tırstım şimdi

hamilesin ya yüzüstü yatırmıyorlar yan döndürüp alıyor canım.

benim küçük kız şakkadanak gösterdi canım ne zamn ultrasona girsem germiş yatıyor bulurdum sıpayı
şimdi utangaç ama :78:

Ayy ne güzel yaa,o kadar isterim ki kendime yapmayı benim tüylerimin dağılışı o kadar dengesiz ki aşağılarda yok,üstlerde biraz var seyrek ama arkalarda arkaları da tek başıma alamıyorum.Üstleri almama gerek kalmasa bende kendim alırım.Üst bacak zorluyo beni..

Evet son aylarda napıcaz onu düşünüyorum bende..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…