lavinyacım cinsiyet belli olmuş galiba ben kaçırdım ne oluyo bebiş kızmı erkekmi?
oğluşum oluyor tatlım
7,5 cm canımmmm
evet çok güzel bir abla benim kızımçok geçmiş olsun canım ama kızın ablalık yapmış bence:
kaç yaşındaydı kızın peki?
birde şu pıt pıt olayı ne ben hiç bişey anlamıyorum banada anlatırmısınız rica etsem..
hayırlısıyla güzel sonuç olacak canım..
benim kadar dikdatör olamazsın canım merak etme :78:benim bebiş stresli doğmasa sonradan stresli olacak kesin. ee çünkü benim gibi anası, eşim gibi babası olacak. :)))
ben 1 lt ancak içiyorum süper olur aslındaaa ben uyus doktoruma dedim amaaa bana liste verin dedim ona göre yiyelimm diye vermedi sonuç kötü işteee
iyi olur canımmsaolasınnn
oooo maşşallah ona nekadar çok büyümüş öyle oooo..
Kasım ayı anne adayınız geldi kızlar.....
lavinyacım cinsiyet belli olmuş galiba ben kaçırdım ne oluyo bebiş kızmı erkekmi?
oğluşum oluyor tatlım
Canım umarım kalbinden geçende erkektir. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Benim randevum da yarın cinsiyeti öğrenirmiyiz dersin yesemmi bir çikolata?:)
Canım umarım kalbinden geçende erkektir. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Benim randevum da yarın cinsiyeti öğrenirmiyiz dersin yesemmi bir çikolata?:)
tatlım öğrenirsin ben 11+4 de gittim doktoruma 1 ay sonra dedi söylemedi bana. bugün safra kesesi ve mideme bakarken radyolog doktor tesadüf gördü aa gebesin sen dedi evet dedim. adı ne dedi bende cinsiyeti bilmiyoz ki daha dedim hemen ultrasonu oraya çekti erkek dedipipiyide gösterdi.12 cm olmuş paşa seninkinide söylerler. ben sabah sadece su içmiştim bişey yemedim ona rağmen taklalar atıyordu eşek
oğluşum oluyor tatlım
ayyy çok sevindim canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bişey söyliyeyimmi kızlar bence busene erkek senesi
biz biz bi arkadaş grubunda 4 arkadaş hamileyiz 3ününde erkek olacak bi benimki belli değil ama bence artık benimkide erkek herkes öyle diyo hehe:
evet çok güzel bir abla benim kızım
ablasıyla kıyaslayınca yaşına göre daha olgun
canım pıt pıt anlayamazsan bile seyrimesinide hissetmiyormusun rahminin olduğu yerde göz seyrimesi gibi bir hareketlilik gözünlede görebilirsin aslında ama bazı bebişlerde anneler geç hissediyor bu olayları
oda karın derisinin inceliği ve kalınlığıyla alakalıymış galiba
benim kadar dikdatör olamazsın canım merak etme :78:
şaka bir yana neden öyle diyorsun da sevgi ile büyüyecek senin içimden oğluşun demek geldi birden
allah söyletti hayırlara çıksın inş
sen onu şimdiden özlemle bekliyorsun annesi birde doğsa neler yaparsın kimbilir
ayyy ben hiç anlamıyorumya çok dikkatsizim galiba...
tatlım öğrenirsin ben 11+4 de gittim doktoruma 1 ay sonra dedi söylemedi bana. bugün safra kesesi ve mideme bakarken radyolog doktor tesadüf gördü aa gebesin sen dedi evet dedim. adı ne dedi bende cinsiyeti bilmiyoz ki daha dedim hemen ultrasonu oraya çekti erkek dedipipiyide gösterdi.12 cm olmuş paşa seninkinide söylerler. ben sabah sadece su içmiştim bişey yemedim ona rağmen taklalar atıyordu eşek
eşek deme kız yeğenimeee
bu sıpalar çok yaramaz olacaklr bence benimkide ölçümğü zor yaptırdı doktor amcasına yapmadığı şebeklik kalmadı hehe:
kızlar bu siteye bir bakın :Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
çok çeşitler var
Allah kabul etsinnnoğluşşunuuuuu yesinlerrr seninnn
canım muz kabızlık ta yapıyor. günde bir tane küçük ya da yarım muz ideal olanı... hatta kabızlığının nedeni muz olabilir. bana hiç dokunmuyor ama canım da istemiyor. yemiyorum o yüzden... tuz da suyu vücudunda tutar,ödem şişkinlik yapar...
2,5-3 litre su içiyomusun peki???
sana özel kontrol konusu açıcam forumakontrol edicem seni hergünn
halbuki ben bugün akşam chicco'ya gidicektimmmm, zıbınlar eldivenler alıcaktımmmm
benim bebiş stresli doğmasa sonradan stresli olacak kesin. ee çünkü benim gibi anası, eşim gibi babası olacak. :)))
canım sen kahvaltıyıda kaçırdın gibime geldi. :))) tuz çok tüketme, hiç faydası yok hele hamileyken. bol su iç. aslında dikkat edersen kilo bile verirsin. bak bizim burdan birinin yakını hamile. kız 75 kg ile başlamış hamileliğe şimdi 5. ayı bitmiş 71 kilo olmuş. yediklerine dikkat ediyormuş hergünde yürüyormuş.
canım dondurmaya karar verdin demek. allah kabul etsin. şu test sonuçları çıksın bende dağıtayım artık. bide bir çıksa sonuçlar
oğluşum oluyor tatlım
bende senin oğluşunu yerimmmmmmm
tatlım çok güzel şeyler varmış, bayıldım, fiyatlarıda uygun geldi bana, Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas | | Bebefix.com
şunu çok beğendim, çok amaçlı hem oto koltuğu, hem ana kucağı hemde 3 teker bunları çok seviyorum yakından da görsem iyi olurdu sen biliyormusun hiç ? iyimidir sence ????
olsun al yine yaaa, ayda acık dha bekle :)
canım geçen gittiğim de ben aç karnına gitmiştim su bile içmemiştim midem bulanıyor diye ama ne taklalar atmıştı sıpam özledim şimditatlım öğrenirsin ben 11+4 de gittim doktoruma 1 ay sonra dedi söylemedi bana. bugün safra kesesi ve mideme bakarken radyolog doktor tesadüf gördü aa gebesin sen dedi evet dedim. adı ne dedi bende cinsiyeti bilmiyoz ki daha dedim hemen ultrasonu oraya çekti erkek dedipipiyide gösterdi.12 cm olmuş paşa seninkinide söylerler. ben sabah sadece su içmiştim bişey yemedim ona rağmen taklalar atıyordu eşek
benim eşim de sıpa diyor bazen
başkası sıpa eşşek dese kızarız da sıpa bizim sıpa olunca sorun olmuyor esrabenim eşim de sıpa diyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?