2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet çok güzel bir abla benim kızım
ablasıyla kıyaslayınca yaşına göre daha olgun
canım pıt pıt anlayamazsan bile seyrimesinide hissetmiyormusun rahminin olduğu yerde göz seyrimesi gibi bir hareketlilik gözünlede görebilirsin aslında ama bazı bebişlerde anneler geç hissediyor bu olayları
oda karın derisinin inceliği ve kalınlığıyla alakalıymış galiba

benim bebiş stresli doğmasa sonradan stresli olacak kesin. ee çünkü benim gibi anası, eşim gibi babası olacak. :)))
benim kadar dikdatör olamazsın canım merak etme :78:
şaka bir yana neden öyle diyorsun da sevgi ile büyüyecek senin içimden oğluşun demek geldi birden
allah söyletti hayırlara çıksın inş
sen onu şimdiden özlemle bekliyorsun annesi birde doğsa neler yaparsın kimbilir

ben 1 lt ancak içiyorum süper olur aslındaaa ben uyus doktoruma dedim amaaa bana liste verin dedim ona göre yiyelimm diye vermedi sonuç kötü işteee

iyi olur canımm saolasınnn

hmm anladım canım... en azından su içmene dikkat et artık... saate 1 bardak içsen 2 litreyi hayli hayli geçersin

oooo maşşallah ona nekadar çok büyümüş öyle oooo..

evettt... annesi gibi uzun boylu olucak

tatlım çok güzel şeyler varmış, bayıldım, fiyatlarıda uygun geldi bana, Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas | | Bebefix.com
şunu çok beğendim, çok amaçlı hem oto koltuğu, hem ana kucağı hemde 3 teker bunları çok seviyorum yakından da görsem iyi olurdu sen biliyormusun hiç ? iyimidir sence ????

Allah kabul etsinnn oğluşşunuuuuu yesinlerrr seninnn

sağol canım inş. kabul etsinn, ye teyzesiiii

olsun al yine yaaa, ayda acık dha bekle :)

sağol cnm evet magnum 6 lı peketlerden aldım 38 kişiye dağıttıkk :)

bence de çok kullanışlı ama oto koltuğu olarak pek kullanılmaz gibi... ana kucağı olarak ideal...

ben de 3 tekerlilere bakıyorum canım... bi akrabam pierre cardin almıştı baya para vermişti... çok kullandı ama o kadar ağırdı ki bebeksiz bile taşımak zor...

önemli olan hafif ve kullanışlı olması... bi de bebeğin içinde rahat etmesi...

canım geçen gittiğim de ben aç karnına gitmiştim su bile içmemiştim midem bulanıyor diye ama ne taklalar atmıştı sıpam özledim şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…