2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
öptüm kızlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende kaçıyorumm iyi akşamlar iyi tatiller
akşama kına gecesi varrrrrrr daha ona yetişeceğimmmm öpüyoruz sizi çoooooooook teyzoşlar

Valla biz eşimle ikimizde hasta Beşiktaş'lıyız.Dün sordum hastane çıkışı takımı lisanslı ürünü 85 tl dedi,pahalı ama alıcaz yaa Allah izin verirse onu giydiririz..

Neyse şekerler bende kaçtım,kocişle sinemaya kaçalım dedik bugün 6 tane yeni film girmiş vizyona..

canlarım merhaba nasılsınızzz ben bugün 7 de kalktım heyecandan yatamadım kiiiii saat 11.30 da randevum var keşke erken alsaydımm

neyse 1 saat yol sürüyor zaten bakalım inşAllah bebeğimiz sağlıklııdır ve hersey yolundadır dualarınızı eksik etmeyinn

sizleri ve bebekleri öpüyoruzzzz

günaydın canım benim de içim içime sıgmıyor..6 buçukta uyandım heyecan,stres..bizimde bugun ikili test için 11 de randevumuz var.inşallah herşey yolunda olur, hepimiz bebeklerimizi saglıkla alırız kucaklarımıza...

maşallah canım çok sevindim. kız olma ihtimaline ayrı bir sevindim doğrusu. şirin tatlı bıcır bıcır oyy ooyy. hayırlısı olsun canım.

günaydın canım. inşallah güzel haberlerle gelirsin. öyle olacağınada eminim. herşeyde hayır vardır boşver saatin iyi. inşallah kıpır kıpır görürsün bebeğini. doktorda güzel şeyler söyler.

kocamannn bir günaydın hafta sonunun sessiz kasım anneleri
bugun bize yoğun olacak kızımın öğlen dersane sınavı var evden bir çıkacaz akşama ancak döneceğiz
sınav sonu felekten gün çalacağız kızlarıma söz verdim
dünün yorgunluğunu atamadan bugunun yorgunlugu beni baya bitirecek ama kızlarımın sevinci yeter
yarında hıdırelez için pikniğe gideriz inşşş
katmerli yorgunluk olur bana

haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşşş

merak etme canım herşey yolunda gidecek

Son düzenleme:
[video=youtube;yF3y3fNF63M]http://www.youtube.com/watch?v=yF3y3fNF63M[/video]
bulemsu dan kasım annelerine gelsin

[video=youtube;yF3y3fNF63M]http://www.youtube.com/watch?v=yF3y3fNF63M[/video]
bulemsu dan kasım annelerine gelsin

Ehe ehe
Günaydınlarr..

Biz bugün öglene kadar çalışıyoruzzzz
siz nasılsınız anneler, Bu arada teşekkürler bulemsu'cum :)

Son düzenleme:
rica ederim canım nede olsa hamileliğin dertlerini hep paylaşıyoruz burda
siz mi rahatsınız ben mi bilemiyorum
çalışan sizsiniz hiç boş kalamayan benim :44:

günaydınlar nasılsınız bakalım moonsun bebeğini bugün gör özlemin biraz geçsin canım şimdi ne kadar büyümüş gelecek sana canım bende dün bebeğimi gördüm nasıl kocaman olmuş ne tatlıydı eli kolu hiç durmuyordu boks yapıyordu resmen dr.um yumrukları sallıyor seninki dedi ve cinsiyetini de söyledi oğlum oluyor allah sağlıcakla almak nasip etsin inşallah bir hafta daha evde dinlenme verdi bana iğnemi oldum inşallah bundan sonra kanamam gelmez canım sende güzel sonuçlarla gel canım bekliyoruz:34ikili test sonuçlarımla temiz çıktı çok şükür :
günaydın slcn82 inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin bekliyoruz sonuçlarınızı

ooo nasıl sevindim darısı başıma inşşşş
2 prensesin üzerine bir prens geliyor demek ki

günaydınlar herkese bende 8de kalktım ama oğlum sayesinde ancak vakit bulabildim oturmaya 2 gündür geleedim rahatsızdım biraz hem migren hem epilepsi olunca ilaçları bazen ağır geliyor bide deprem stresi eklenince yorgunluğunu yeni attım üstümden inanın bir dr hafta içi gidicez ense kalınlığı için fakat benim dr.um 2li test istemiyormuş gerek görmezse aslında ben baktırmak isterim ama hiç kimseden istememiş arkadaşlara sordum stili farklı :)) kahvaltı hazırlıcam kızlar herkese mutlu hafta sonları moonsun88 ve slcn82 güzel haberlerle dönersiniz inşallah bulemsu kızın için başarılar dilerim umarım güzel geçer sınavı görüşürüz

aman canım dikkat et rahatsızlığın mecbur ilaç gerektiriyor stres yapma kendine
2 li testi ben yaptırmadım canım

teşekkür ederim birazdan sınava çıkacağız bakalım
hiç çalışmadı sonuç ne olacak bakalım:44:

bugün öğlene kadar mesaimiz varrrr

moonsun hadi canım iyi haberlerini bekliyorum....

ayy canım inşallah iyi geçer sınavı... Rabbim yardımcısı olsun

bana müsade hamişler kendize ve bebişlerinize iyi bakın
kızımdan önce abimin kızı girecek sınava onu bekleyeceğim dışarda kızlarla sallana sallana ancak varırız carsıya

Gözünaydın tatlımm...

Oğluşun hayırlı olsun diyelim şimdiden... Bizde p.tesi'yi iple çekiyoruz.. Hele babamız çok heyecanlı umarım cinsiyeti belli olmuştur bizim bebişimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…