pazartesi günü ulaşır canım özel kargoyalamı yolladın
Çekiliş için bulemsu ile irtibata geçebilirsin tatlım. Ya da gündüz yaz topiğe
canlarım merhaba nasılsınızzzben bugün 7 de kalktım heyecandan yatamadım kiiiii saat 11.30 da randevum var keşke erken alsaydımm
neyse 1 saat yol sürüyor zaten bakalım inşAllah bebeğimiz sağlıklııdır ve hersey yolundadır dualarınızı eksik etmeyinn
sizleri ve bebekleri öpüyoruzzzz
teyzoşlar merhaba uzun bi aradan sonra biz geldiiiiik.
bugün doktor ziyaretimizi yaptık ve bide ne göreyim bebeğim kocaman olmuuş hopluyo zıplıyo, elini kafasına götürüyoannem benim.. onu öyle görünce biz diye bahseder oldum bi anda
ikili testimizide yaptırdık haftaya alıcaz onuda.
ense kalınlığımızda 1.2 cıktı cok iyi dedi doktor. burun kemiğini filanda ölçtü hokka gibi maşaallahay çok sevindirik oldum. tam tamına 6.5 cm fıstığım. bi de kıza benziyo dedi doktor teyzemiz ama kesin değilmiş daha.
canlarım merhaba nasılsınızzzben bugün 7 de kalktım heyecandan yatamadım kiiiii saat 11.30 da randevum var keşke erken alsaydımm
neyse 1 saat yol sürüyor zaten bakalım inşAllah bebeğimiz sağlıklııdır ve hersey yolundadır dualarınızı eksik etmeyinn
haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşşşcanlarım merhaba nasılsınızzzben bugün 7 de kalktım heyecandan yatamadım kiiiii saat 11.30 da randevum var keşke erken alsaydımm
merak etme canım herşey yolunda gidecekgünaydın canım benim de içim içime sıgmıyor..6 buçukta uyandım heyecan,stres..bizimde bugun ikili test için 11 de randevumuz var.inşallah herşey yolunda olur, hepimiz bebeklerimizi saglıkla alırız kucaklarımıza...
[video=youtube;yF3y3fNF63M]http://www.youtube.com/watch?v=yF3y3fNF63M[/video]
bulemsu dan kasım annelerine gelsin
günaydınlar nasılsınız bakalımcanlarım merhaba nasılsınızzzben bugün 7 de kalktım heyecandan yatamadım kiiiii saat 11.30 da randevum var keşke erken alsaydımm
günaydın slcn82 inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin bekliyoruz sonuçlarınızıgünaydın canım benim de içim içime sıgmıyor..6 buçukta uyandım heyecan,stres..bizimde bugun ikili test için 11 de randevumuz var.inşallah herşey yolunda olur, hepimiz bebeklerimizi saglıkla alırız kucaklarımıza...
günaydınlar nasılsınız bakalımmoonsun bebeğini bugün gör özlemin biraz geçsin canım şimdi ne kadar büyümüş gelecek sana canım bende dün bebeğimi gördüm nasıl kocaman olmuş ne tatlıydı eli kolu hiç durmuyordu boks yapıyordu resmen dr.um yumrukları sallıyor seninki dedi ve cinsiyetini de söyledi oğlum oluyor allah sağlıcakla almak nasip etsin inşallah bir hafta daha evde dinlenme verdi bana iğnemi oldum inşallah bundan sonra kanamam gelmez canım sende güzel sonuçlarla gel canım bekliyoruz :34ikili test sonuçlarımla temiz çıktı çok şükür :
günaydın slcn82 inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin bekliyoruz sonuçlarınızı
aman canım dikkat et rahatsızlığın mecbur ilaç gerektiriyor stres yapma kendine
2 li testi ben yaptırmadım canım
teşekkür ederim birazdan sınava çıkacağız bakalım
hiç çalışmadı sonuç ne olacak bakalım:44:
teşekkür ederiz canım inş iyi sonuç alır sıpam hiç heyecan yok ama sıpada ben ondan heyecanlıyımayy canım inşallah iyi geçer sınavı... Rabbim yardımcısı olsun
günaydınlar nasılsınız bakalımmoonsun bebeğini bugün gör özlemin biraz geçsin canım şimdi ne kadar büyümüş gelecek sana canım bende dün bebeğimi gördüm nasıl kocaman olmuş ne tatlıydı eli kolu hiç durmuyordu boks yapıyordu resmen dr.um yumrukları sallıyor seninki dedi ve cinsiyetini de söyledi oğlum oluyor allah sağlıcakla almak nasip etsin inşallah bir hafta daha evde dinlenme verdi bana iğnemi oldum inşallah bundan sonra kanamam gelmez canım sende güzel sonuçlarla gel canım bekliyoruz :34ikili test sonuçlarımla temiz çıktı çok şükür :
günaydın slcn82 inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin bekliyoruz sonuçlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?