2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben en çok bulemsu nun cinsiyetini merak ediyorum arkadaşlar. 2 kızı varya, umarım başta sağlıklı olmak üzere birde oğlu olur.... inşşşş içimden böyle geçiyor.ama kızda olsa erkekte olsa allaha çok şükür...

benim küçük kız şakkadanak gösterdi canım ne zamn ultrasona girsem germiş yatıyor bulurdum sıpayı
şimdi utangaç ama :78:

kuzucuk:)

evet bende merak ediyorum onunkini bakalım hayırlısı :)

kızlar ben kaçar iyi tatiller hepinize görüşürüz

Ben bir kuaför salonuna gidiyorum. Orda bitkisel ağda yapıyorlar.. Ek ürün kullanmadım hiç bitkiselle tüylenme azaltı bende 10 dak. bile sürmüyor artık hemen pıt pıt bitiyor. Birde canı normal ağda gibi yakmıyor. Onuda bir sor canım istersen kuaförüne, ben çok memnunum açıkçası

valla canım benim içimdende öyle geçiyor ama rabbim sağlıklı versin aklı başında versin eksik dua etmek istemiyorum
benden çok eşim istiyor inş gönlümüzün muradı olur
rabbim evladın tatlısı ve tuzlusunu herkese versin inşş

Allah gönlüne göre versin canım

Benim de sürekli gittiğim yer o zaman bende bi sorayım,belki vardır bitkisel ağda.Sağol canım.

Çok şükür benim de seyreldi 10 dk.da tamamım artık.
10 sene öncesi amazon ormanlarında seyahate çıkıyordu kuaför resmen

teyzoşlar merhaba uzun bi aradan sonra biz geldiiiiik.

bugün doktor ziyaretimizi yaptık ve bide ne göreyim bebeğim kocaman olmuuş hopluyo zıplıyo, elini kafasına götürüyo annem benim.. onu öyle görünce biz diye bahseder oldum bi anda
ikili testimizide yaptırdık haftaya alıcaz onuda.
ense kalınlığımızda 1.2 cıktı cok iyi dedi doktor. burun kemiğini filanda ölçtü hokka gibi maşaallah ay çok sevindirik oldum. tam tamına 6.5 cm fıstığım. bi de kıza benziyo dedi doktor teyzemiz ama kesin değilmiş daha.

amin tatlım..Sen güzel dua ediyorsun arada bizim içinde dua et.. Ben bu kadar beceremiyorum sanırım.. Sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün, saygılı, hayırlı bir bebek - çocuk olsun diyorum o kadar

hayırlı olsun tatlım.. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin

sağlıklı bir bebek haberi daha rabbim sağlıklıca kucağına gelmesine tam bir biz olmanı sağlasın canım inşşş

amin tatlım..Sen güzel dua ediyorsun arada bizim içinde dua et.. Ben bu kadar beceremiyorum sanırım.. Sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün, saygılı, hayırlı bir bebek - çocuk olsun diyorum o kadar
yok canım dilimin döndüğü kadar ediyorum işte
tek kendim için değil sizler için de ediyorum canım
ve her zamn ekliyorum benim gönlümden geçeninde sizin gönlünüzden geçenininde rabbim kabul etsin eksik duamızı tam eylesin inşş

ben başlığın bekçisi olaraktan nöbeti devralıyorum ve hepinizi allaha emanet ediyorum canlarım iyi tatiller

hayatbanagüzel

kadının dediği o arabaya hiç yorum yapılmamış...iyi araştırmak lazım

biz çıkıyoruz kızlarrrr öpüyoruz siziiiiiii

iyi akşamlarrr canımmm öptükkkk bizde

anam kaygaya bakkk çocuk biz fb bir gs

hayatbana guzellll tuluma bakıyorumda limangoda nerden aldınız hangi marka ve neredee

http://www.limango.com.tr/shop/index.php

gs storda var bak yazlıkta var canımm orjinall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…