Değere göre senin ki kız tatlım
Bu testide bir çoğunuz atlattı hadi sanada geçmiş olsunn
chiglet sağlığı yerinde olsunda annesi varsın bir sonra ki ayda gör cinsiyetini
hamilesin ya yüzüstü yatırmıyorlar yan döndürüp alıyor canım.
merhaba güzel annelerrrr
yiNe bir sürü yazmışsınız biraz okuyabildim bugün ikili test sonucunu aldım fb HCG- 56,2 yazıyor neye bakıyorduk kızlar değerlerde
bide bizim sıpaaa bacakları kenetlemiş bir türlü açmadı göstermedi yine
oyy oyy nazlı bu erkekler arsız, kızlar nazlı oluyo sanırım :) seninki kız galiba :)
canım kızımda ilk 6 ay göstermedi çıldırttı bizi buda ona çekmiş galiba sanırım buda kız değerlere görede öyle ama sağlıklı olsun önemli olan ama eşim çok erkek istiyor onun üzülmesine kıyamam ama hayırlısı olsun
benim küçük kız şakkadanak gösterdi canım ne zamn ultrasona girsem germiş yatıyor bulurdum sıpayı
şimdi utangaç ama :78:
ben en çok bulemsu nun cinsiyetini merak ediyorum arkadaşlar. 2 kızı varya, umarım başta sağlıklı olmak üzere birde oğlu olur.... inşşşş içimden böyle geçiyor.ama kızda olsa erkekte olsa allaha çok şükür...
Ayy ne güzel yaa,o kadar isterim ki kendime yapmayı benim tüylerimin dağılışı o kadar dengesiz ki aşağılarda yok,üstlerde biraz var seyrek ama arkalarda arkaları da tek başıma alamıyorum.Üstleri almama gerek kalmasa bende kendim alırım.Üst bacak zorluyo beni..
Evet son aylarda napıcaz onu düşünüyorum bende..:44:
hamilesin ya yüzüstü yatırmıyorlar yan döndürüp alıyor canım.
canım kızımda ilk 6 ay göstermedi çıldırttı bizi buda ona çekmiş galiba sanırım buda kız değerlere görede öyle ama sağlıklı olsun önemli olan ama eşim çok erkek istiyor onun üzülmesine kıyamam ama hayırlısı olsun
insanın bi kızı olunca bi erkkek, bir oğlu olunca kızı olsun ister... erkeklerde genelde erkek ister.aman önce sağlıklı olsunda, tabi sonrada allah gönlünün istediğini versin inş .... o teste güvenme canım 65 çıkıp oğlu olanda var...
valla canım benim içimdende öyle geçiyor ama rabbim sağlıklı versin aklı başında versin eksik dua etmek istemiyorumben en çok bulemsu nun cinsiyetini merak ediyorum arkadaşlar. 2 kızı varya, umarım başta sağlıklı olmak üzere birde oğlu olur.... inşşşş içimden böyle geçiyor.ama kızda olsa erkekte olsa allaha çok şükür...
valla canım benim içimdende öyle geçiyor ama rabbim sağlıklı versin aklı başında versin eksik dua etmek istemiyorum
benden çok eşim istiyor inş gönlümüzün muradı olur
rabbim evladın tatlısı ve tuzlusunu herkese versin inşş
Ben bir kuaför salonuna gidiyorum. Orda bitkisel ağda yapıyorlar.. Ek ürün kullanmadım hiç bitkiselle tüylenme azaltı bende 10 dak. bile sürmüyor artık hemen pıt pıt bitiyor. Birde canı normal ağda gibi yakmıyor. Onuda bir sor canım istersen kuaförüne, ben çok memnunum açıkçası
valla canım benim içimdende öyle geçiyor ama rabbim sağlıklı versin aklı başında versin eksik dua etmek istemiyorum
benden çok eşim istiyor inş gönlümüzün muradı olur
rabbim evladın tatlısı ve tuzlusunu herkese versin inşş
teyzoşlar merhaba uzun bi aradan sonra biz geldiiiiik.
bugün doktor ziyaretimizi yaptık ve bide ne göreyim bebeğim kocaman olmuuş hopluyo zıplıyo, elini kafasına götürüyoannem benim.. onu öyle görünce biz diye bahseder oldum bi anda
ikili testimizide yaptırdık haftaya alıcaz onuda.
ense kalınlığımızda 1.2 cıktı cok iyi dedi doktor. burun kemiğini filanda ölçtü hokka gibi maşaallahay çok sevindirik oldum. tam tamına 6.5 cm fıstığım. bi de kıza benziyo dedi doktor teyzemiz ama kesin değilmiş daha.
pazartesi günü ulaşır canım özel kargoyalamı yolladınbenim hediyem yerine ulaşmadı sanırım hala
pazartesi günü ulaşır canım özel kargoyalamı yolladın
sağlıklı bir bebek haberi dahateyzoşlar merhaba uzun bi aradan sonra biz geldiiiiik.
bugün doktor ziyaretimizi yaptık ve bide ne göreyim bebeğim kocaman olmuuş hopluyo zıplıyo, elini kafasına götürüyoannem benim.. onu öyle görünce biz diye bahseder oldum bi anda
ikili testimizide yaptırdık haftaya alıcaz onuda.
ense kalınlığımızda 1.2 cıktı cok iyi dedi doktor. burun kemiğini filanda ölçtü hokka gibi maşaallahay çok sevindirik oldum. tam tamına 6.5 cm fıstığım. bi de kıza benziyo dedi doktor teyzemiz ama kesin değilmiş daha.
yok canım dilimin döndüğü kadar ediyorum işteamin tatlım..Sen güzel dua ediyorsun arada bizim içinde dua et.. Ben bu kadar beceremiyorum sanırım.. Sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün, saygılı, hayırlı bir bebek - çocuk olsun diyorum o kadar
hayatbanagüzel
kadının dediği o arabaya hiç yorum yapılmamış...iyi araştırmak lazım
biz çıkıyoruz kızlarrrr öpüyoruz siziiiiiii
ay ben bu tulumuuu yeriimmmm ben GS eşim Fenevbahçeliiiiiiona gösterirsem kesin FBli alııırrrr bence en iyisi biz ikisinide alalım ortayya koyalım bebek emekler hangisini seçerse o takımlı olsun biz babişiyle anlaşamıyoruzzzz
hayatbana guzellll tuluma bakıyorumda limangoda nerden aldınız hangi marka ve neredee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?