2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hayırlı sabahlar arkadaslar bende dün doktoru gittim doktorumun ultrason aleti renkli olandan iyi yani bide doktorum cok tecrübeli Tub bebek bölüm baskanı ama benimki gebeliklerim normal yolla oldu ilkindede ona gitmiştim bir oğlum var allahıma şükürler olsun onda iki ve üçlü testi yaptırmıştım bunda yaptırmıyorum çünkü hem hatalı sonuc çıkabiliyor gemde kötü bişey olsa aldırma kararını soruyo doktorlar böyle biseyi yapamam helede artık anneyken daha farklı dünüyor insan siz ne düşünüyorsunuz bide ultrason meseleside seyden sebep resimde arkasını donmuştu bebegim ekranını göremedim doktoruma cinsiyetini sordum dedi haftaya belli olur çünkü 12+5 günlük hamileyim ama kiza benziyor dedi cok heyecanlandim ama kesin değil diye sevinemedim sizce değişirmi???

Özledin dimi ? Bende çok özledim... Hadi inşallah güzel sonuçlarla gel tatlım

Kızlarr

Bi küçük tavsiyem var:

Eğer balık yemiyorsanız ya da yeterince yemiyorsanız bunu doktorunuza mutlaka söyleyin... ben hamilelik başından beri balıktan nefret ettim ve doktora balık yiyemediğimi ve balık vitaminlerinden eksik kaldığım için huzursuz olduğumu döyledim... bana benexol b12 verdi.

Bir de ağdayla ilgili konuşmuşsunuz... ben genital bölgeye lazer yaptırmıştım tek tük çıkıyordu... geçen dayanamadım jilete vurdum... ayy o nee nasıl çıktı tekrar anlatamam size eldiven kullanmayı düşünüyorum bi müddet, gebeliğin son aylarında da ağdaya gidicem sanırım :44:

tatlım öyle sürprizler oluyor ki cinsiyet konusunda, doktorun %90 demeden pek bel bağlama derim ben.. Şimdiden oyun yapıyorlar annelerine

tatlım hayırlı olsun öncelikle...

ben de ikili test yaptırmadım. yaptırmayı da düşünmüyorum... tabi eşim de bu konuda bana destek. eğer isteseydi sanırım yaptırırdım. 13+4te benim bebeğim de cinsiyetini göstermedi... doktorum 16. haftada kesinleşir,merak etme dedi. değişme olasılığı tabiki de var. çok yeni senin çünkü...

Esracım, sen delisin
Lazer'e dayandın o kadar, sonra gidip jiletmi vurdun ? Benim fikrim eldivenle vakit geçirme hiç. Eldiven azalma yapmıyor.. Kuaförüne sor bitkisel ağda varsa ondan yaptır. Bitkiselle benim bayağı azaldı (lazer yaptırmadığım halde) sende de azalma olur tekrar.

rabbim gönlünün muradını versin canım
ben bir tane tüp bebek uzmanına gitmiştim basta daha adet günüm gelmemişti ama bulantım ve diğer hamilelik sıkıntılarım başlamıştı
adam ultrasonda baktı bir kese var ama idrar kesesi galiba bebek falan yok dedi
bir hafta sonra kan testinde 5 haftalık hamile olduğum öğrendim
adam doğal yoladan hamile kalınca anlayamadı galiba benim bebeğimi birde kan testi falan yaptırmadı
o yüzden ben devlet hastanesindeki doktorumdan çok memnunum şimdi
devlet hastanesine gitmedim özele gittim daha iyi anlarlar diye ama idrar kesesi ve bebek kesesini ayırt edemedi
adamda konyada tek gösteriliyor hastaları nasıl memnunlar
millet bir tuhaf yada ben tuhafım

Benim oğlumda cok tüglenmistim sonra arkadasda oldu aynı onunda oğlu oldu acabami :)

evet ben deliyim sanırım hamilielkle beraber baktım daha fazla çıktı tüyler... ağdaya gitmeye zaman bulamadım bi kereliğine vurayım jilete dedim ve şok oldum.... bu kadar çabuk çıkabileceğini tahmin etmemiştim :2: bitkisel var mı bilmiyorum canım. arayıp sorayım bi iki kuaföre...benim kuaförümde olsa söylerdi sanırım...

Benim oğlumda cok tüglenmistim sonra arkadasda oldu aynı onunda oğlu oldu acabami :)

erkek olmasıyla alakası yok... lazer yaptıran bi arkadaşımın kızı oldu ve onda da acayip tüylenme olmuştu tekrar..

Valla canım benimde 6 bucuk haftalikken kese gözüktü iki tane doktora gittim ama dedgin haftalarda gözükmez zaten diye biliyorum ben doktorumdan memnunum cok bilgili doğumumuda o gerçekleştirdi sezeryanda sıfır ağrı derlerya oyledi gercekten

Hamilelikte tüylenme çok fazla oluyormuş. Benim annem de tüy problemi yoktur fazla onda da çok olmuş. Kiminle konuşsam arttı diyor. Yani senin anlayacağın bu tüylenme olayı kız - erkek ayırt etmeden taarruza geçiyor anacım

Hmm hormonlar değişiyor diye demekki tez zamanda öğrenirsin ins yavrunun cinsiyetini :)

ayyy bugün yine çok çalıştım. bu hafta zaten benim için çok yorucu oldu. neyse yarın dinlenirim artık. iş çıkışı eşim ve ailesi anneler günü için bana, kayınvalideme hediye almaya gideceğiz. yorulacağım ama olsun. eğlenceli olacak.:))

bulemsu kızına başarılar dilerim. sende bu haftasonu yorulacaksın ama güzel yorgunluklar bunlar :))

almina-GÖKSU tebrik ederim canım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu :)) ne mutlu sana.

herkese iyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…