2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim küçük eltimin bebeği yok 2 senelik evli ve tedavi görüyor aşılamada yaptırdı ama tutmadı
beraber adet oluyorduk sakladım hamile kaldığımı bundan 10 gün kadar bana sordu gene abla adet oldun mu diye evet dedim
sonra nasıl olsa öğrenecek bu sefer benden sakladı diyecek dedim ve üzülme ama durum böyle böyle dedim sıkıla sıkıla
büyük eltimde yeni doğum yaptı
geçen küçük birisini anlatıyor
arkadasının eltisi hamile kalmak istiyormuş onun bebeği yokken bu onun canını acıtıyormuş gene aynı arkadasının görümcesi hamile kalmış istenmeyen gebelikmiş üzülmüş neden oldu demiş
arkadasıda eltime nasıl canımı acıtıyorlar demiş eltimde benim yaşadıklarımı yaşıyor diye bana söyledi
ama nasıl üzüldüm bu kelimeye ben onun canını neden acıtmak isteyimde allah askına sadece alınganlık yapan o:31:

canımm aynı bizim kayınvalide :23: ya sevsin ama herkes otururken kaynım eltim herkes bana dediki sizin cocougunuz olursa sevmem bunun gibi dedi bu laf denir mi tabi kaynım eltim kabardı ... tavana vuruyordu çok kırgnımm inşAllah bebeğim olursaaa severse eğer sevme sen bunları söylemiştin dicemmm :47:

canım bende çooook resmiyim yılda iki kez biraraya geliriz oda klasik konusmalar telefonla filan hiççç konusmayız eltimle eşim 2 ayda bir abisiyle konusur o kadar kayınvalidemlerde ayda bir konsuurum onlarlada 6 ayda bir aradayız ama 6 ay da bir değil sanki her ay onlarlaymısım gibi yetiyor yaptıkları :47:

merak etme canım severler sevmeye gelınce ama hıc denılecek bır laf deıl kayınvaldende bı hosmus benımkıde 4 yıldır senınkı dogarsa bakarım sen calısıosun dıodu bu sene ıs gercege bınınce bı yıl ucretsız ızın al sonrada krese ver dıo 1 yasında nereye verırımay kıyamamkı gerekırse ısımı bırakırım onlar sevmezse sevmesın bızım sevgımız yeter tatlımmm

hurrem bıraz gerıde kalır yanında canım mıllet kafayı yemıs bu devırde hala bu zıhnıyet ya bıde genc ınsanların bunu dusunmesı cok ılgınc saglıklı olsunda baska bıse ıstemem

aynen canımmm bana eltim diyoorki " siz çocuk düşünüyormusunuz " ben " hayır biraz daha beklicezz" eltim " ay ben bekleyemem hemen ikinciyi doğurucaammmm" sanki Allah vermese nerden yapıp doğuracaksaaa nereye kabarıyorsaa Allah akıl fikir versin aminnnn:49:

günaydın güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir.bizimde oğlıumuz olacakmış.

günaydın hadi bakalım hayırlı evlat olsun..

herkese günaydın kızlarr bende çok yoğun 1 hafta sonu geçirdim arkadaşalarımız geldi uzaktan ama çok güzeldi gerçekten ..
bu arada şu kız erkek ayrım yapanları hiç anlamıyorum gerçekten bu nasıl 1 zihniyet yaaaa:
hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun en önemlisi o..

benim küçük eltimin bebeği yok 2 senelik evli ve tedavi görüyor aşılamada yaptırdı ama tutmadı
beraber adet oluyorduk sakladım hamile kaldığımı bundan 10 gün kadar bana sordu gene abla adet oldun mu diye evet dedim
sonra nasıl olsa öğrenecek bu sefer benden sakladı diyecek dedim ve üzülme ama durum böyle böyle dedim sıkıla sıkıla
büyük eltimde yeni doğum yaptı
geçen küçük birisini anlatıyor
arkadasının eltisi hamile kalmak istiyormuş onun bebeği yokken bu onun canını acıtıyormuş gene aynı arkadasının görümcesi hamile kalmış istenmeyen gebelikmiş üzülmüş neden oldu demiş
arkadasıda eltime nasıl canımı acıtıyorlar demiş eltimde benim yaşadıklarımı yaşıyor diye bana söyledi
ama nasıl üzüldüm bu kelimeye ben onun canını neden acıtmak isteyimde allah askına sadece alınganlık yapan o:31:

ay canım ya sen ne kadar iyi niyetlisinnn ama insan o dönemlerde çok hassas oluyor benim kuzenimin 6 yıldır bebeği olmuyor Allah yardımcısı olsun Rabbim onada nasip etsin inşAlalh aminnn :31: oda bana bebek demeyin lafını açmayın diye diye kriz gecııryodu yavrumm :50: senle alakası yok o alınıyor hoş gör canım :34:

merak etme canım severler sevmeye gelınce ama hıc denılecek bır laf deıl kayınvaldende bı hosmus benımkıde 4 yıldır senınkı dogarsa bakarım sen calısıosun dıodu bu sene ıs gercege bınınce bı yıl ucretsız ızın al sonrada krese ver dıo 1 yasında nereye verırımay kıyamamkı gerekırse ısımı bırakırım onlar sevmezse sevmesın bızım sevgımız yeter tatlımmm

aynen canımmm sevmesinn ben severim evladımı kocişim sever annanesi dedesi severr bunlar yeter bizeeee:38:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben hiç iyi deilim beni üzüyolarr ve bende bebegimi üzüyorum :(((

canım sadece okumayın yazın biize hep birlikte sorunlarımızı paylaşırsak aşmamızda kolay olur geçmiş olsun :49: az kaldı inşAllah geçecek bu dönemler :54:

bizim kapımız herkese açıktır...:34:

Çok teşekkür ederim güzel ve içten dileklerin için.Geçecek inşallah.Rabb'im herkesin bebeklerini korusun.

aynen canımmm bana eltim diyoorki " siz çocuk düşünüyormusunuz " ben " hayır biraz daha beklicezz" eltim " ay ben bekleyemem hemen ikinciyi doğurucaammmm" sanki Allah vermese nerden yapıp doğuracaksaaa nereye kabarıyorsaa Allah akıl fikir versin aminnnn:49:

ay allahım ne dengesızlık bole haddını bılmeyenlere allah bıldırır canım sen merak etme aman gec kalmasın ıkıncıyı dogursun sımdı o senın hamılelıgını duyunca ıyce kıskanır kosa kosa dogurur ama buyk konusuo ne zaman verecegını allah bılır ben sımdı uzak dururorum gıtmıorum hıc sınırlerımı bozmuorum sende ole yap bole dengesızlerele cok muhattap olup germe kendını bebısını canımm hıc gerek yok

Kızlar günaydınnnnnn

Haftasonu çok konuşmuyorsunuz onun için okumam kısa sürüyor :9::9::9:

Bulemsu çok sevindim canım çocukların baya mutlu olmuşlar haftasonu... bir günde iki piknikkk maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: sınavı nasıl geçti kızının????

Moonsun canım senin de kontrol iyi geçmişşşş,,çok sevindim tatlım... bebeğin hareketli mi yaaa ne güzelll :31: benimki çok sakinnnn çok rahattt :8::8::8: sanki tv izliyor karnımda :9::9::9:

annesinibirtanesi haftaya olan kontrolü iyi ki değiştirmedin canım. herşey daha kesin olur sanırım. ben de haftaya tekrar gideyim diyorummmm.çok merak ediyorum cinsiyetini çünkü :12::12:

beysal seninki de mi utangaçç çıktıı :14: çok terbiyeli olucak bizim çocuklarımız çokk :16::16:

hayatbanagüzel ben de hediyemi bugün göndericem inşallah... ben pantolon stoku yaptık şimdilik 5 tane var yeterli olur sanırım... bir iki tane de uzun elbisem var... üstüme hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum tunik vs... büyük beden yada göğüsten sonra bollaşan kıyafetlere bakıcam. hamile kıyafetleri çok klasik yaa... hiç istediğim gibi bişi bulamadım :50::50:

sen göremeyincee bende değiştirmedim canımm..cumartesi 9'da randevumuzz..çok heyecanlıyızz:49::16:
ne bileyim canım olabilir yanii :1:

ya kurban bayramında gitmiştik eltimlerde ordaydı kaynım sürekli erkek oğlummm benimmm erkek adamn erkek oglu olur vs vs saçma sapan konustu :47:

eltim desen oğlusum benim ay bitanem ooo yok söyle böyle hava bastı bana

kayınvalidem desen ben hep erkek istedim ondan erkek oldu diyio durdu :27: saçma sapan laflar işteee:52: ama insan takılmadan da edemiyor biz 3 gün kaldıkda eşimle bana ne şiştiler bebeği anlatamam :ssz: ama yazık acıyorum böyle insanlara ya çocugu olmayan birine böyle yapsalar yazık değil mi ah alıcaklar :50:

hayırlısı Allahtan Rabbim yetrki Rabbimin yolundan ilerleyecek bize insanlara karsı merhametli vefalı hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn :16:

benim eltimde hamile şimdi...haziran sonuna doğum yapacak...kaynımın 2.çocuğu (ilk eşindende kızı var) eltimin kızı olacağının öğrendiği gün kayınvalidem evlere sığamamış...atmış kendini dışarı...ilk duyduğundaa al al mor mor olmuş suratı sanki gelinin elinde yaa bu durum...hele kaynım iyice saçmalamış:20: doktor bakmış ultrasonda ve hemen görmüşşş KIZ DEMİŞ...bi daha bakın belki yanlış görmüşünüzdürrr erkektir belkideee demişş:20::19:

eltimide dolduruşaa getiriyorlarr bana karşı...kıza sürekli ne diyorlarsaaa artık....'annesininbirtanesinki kesin erkek!' 'içimizee öyle doğuyorr' 'rüyamızda öylee gördük' falan filannn....eltimde sürekli bana 'seninkideee kız seninkideee kız'deyip duruyorrr içini soğutuyorrr garibim....:20:

geçenlerde bi karikatür görmüştüm...onun anlattım hep beraber oturuyorken...asıl iş erkekte dedim kimseee bunu görmek istemiyorr dedim:20: nasılsaaa gelini suçlamak daha kolay, kimseeeee oğlunaaa laf etmiyorr dedim:41:
görümcem nasıl bozuldu..bilirler yaaa suçlarını:14:...sizede gönderiyorummm......işteee bizim yaşadığımız bu tarz çağ dışı olaylarınn gerçek yüzü:19::20:

$y kromozomu.webp

hoşbuldukk canım :1:

gör&sin marka satan bir butik sadece hamile kıyafetleri satıyor.fotosu yok ama nette siteleri var, yakın bir arakdaşım ordan almıştı çok memnun kalmıştı bence aldım bir iki bişi :)

ay canım gör&sin'den bende çok memnunum...unnado ve butikbebeye indirime girdiğinde aldım bende..hatta bugun üzerimde pantolonu ve tuniği var aynı markanın...marka temsilcisi seçerlermikii beniii:1:

tavsiye edilirr...:34:

mrb canım benımde aynı senın gıbı bı eltım var ben 4 senelık evlıyım 3 eltıyız dıger eltımde 5 senelık en kucugumuz evlenelıde bı sene oldu ama daha nısanlıyken basladı ılk torun sevgısını ben tattırcam dıe bız dıger eltımle yenı yenı dusunmeye baslamıstık cocuk bu bızım kucuk evlendıgı ılk ay hamıle kaldı ama onun kalbı atmadı kurtaj oldu dıger eltımle bende tadavılere basladık ıkımızdede sorun varmıs bu tabı kurtajının ardından bı kac ay sonra yenıden kaldı bu seferde erkek derdıne dustu ama bebegı kız cıkınca cok uzuldu dıegr eltımde hamıle kaldı tup bebekle benımkıde asılama oldu ama ınan bızım o tedavı surecnde bu kucugun yaptıkları cok zorumuza gıttı ılk torun gercekten farklı sanırım su an uc eltıde hamıleyız ama kaynanam onu yerlere goklere sıgdıramıyor tabagındakını bıle bolup ona verıor ılk torun sevgısı bu olsa gerek tum kontrollerıne gıttı daha cocugu dogunca nası olur bılemıorum

canımmmm Rabbim mucizelerimizi bize bağışlasın...adamlar cahil napalım....bende takıyorum böyle şeylerii ama yavaş yavaşş karşılık vermeyi öğrenincee rahatladım...lafı sokuveriyorumm:50:

onlar böyle yaptıkçaaa Allah korusun korkuyorr insan...Rabbim gönlünee hoş varmayacakkk diyee:50:

Çok teşekkür ederim güzel ve içten dileklerin için.Geçecek inşallah.Rabb'im herkesin bebeklerini korusun.

Amin canımmm aminn hoşgeldinnn :21: nasılsınız bugün :emir_bebek::nazar: senin cinsiyet tahminleri var mı canımmm :8:

ay allahım ne dengesızlık bole haddını bılmeyenlere allah bıldırır canım sen merak etme aman gec kalmasın ıkıncıyı dogursun sımdı o senın hamılelıgını duyunca ıyce kıskanır kosa kosa dogurur ama buyk konusuo ne zaman verecegını allah bılır ben sımdı uzak dururorum gıtmıorum hıc sınırlerımı bozmuorum sende ole yap bole dengesızlerele cok muhattap olup germe kendını bebısını canımm hıc gerek yok

biz söylemedik kayınvalidemdelerdi geçen hafta kvdem ben söylucem dedi eşimde boşver söyleme dedi ama söylemiştir eşimede dedim eltim kesin çalısmalara baslamıstır :52::52::52:

Kızlar günaydınnnnnn

Haftasonu çok konuşmuyorsunuz onun için okumam kısa sürüyor :9::9::9:

Bulemsu çok sevindim canım çocukların baya mutlu olmuşlar haftasonu... bir günde iki piknikkk maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: sınavı nasıl geçti kızının????

Moonsun canım senin de kontrol iyi geçmişşşş,,çok sevindim tatlım... bebeğin hareketli mi yaaa ne güzelll :31: benimki çok sakinnnn çok rahattt :8::8::8: sanki tv izliyor karnımda :9::9::9:

annesinibirtanesi haftaya olan kontrolü iyi ki değiştirmedin canım. herşey daha kesin olur sanırım. ben de haftaya tekrar gideyim diyorummmm.çok merak ediyorum cinsiyetini çünkü :12::12:

beysal seninki de mi utangaçç çıktıı :14: çok terbiyeli olucak bizim çocuklarımız çokk :16::16:

hayatbanagüzel ben de hediyemi bugün göndericem inşallah... ben pantolon stoku yaptık şimdilik 5 tane var yeterli olur sanırım... bir iki tane de uzun elbisem var... üstüme hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum tunik vs... büyük beden yada göğüsten sonra bollaşan kıyafetlere bakıcam. hamile kıyafetleri çok klasik yaa... hiç istediğim gibi bişi bulamadım :50::50:

üstlükler klasik biraz benim girdiğim butik senin dediğin gibi göğüs altında ve çok şeker şeyler var, ben en çok pantolonlarını, tulumları, kaprilerini beğendim çok modern ve dar paça :)

amannnnn canımmm yaaaa memleketinn her köşesinde bu tarz sorunlarr varr...bizimde başımızdaaa var ne yazıkki...yoksa sadece kayserililer mi böylee diye düşünmüyordaaa değilimm hanii:19::20: sen kalbini ferah tut...Rabbim gönül muradımızı verecekk inşallahh...:nazar::emir_bebek::49:

ayyy sorma kuzum ya benimdee aynı şekildee...şimdi daha belirginn bi göbüşüm var...nasıl mutlu oluyorummm anlatamam:49: Allah herkeseeee nasip etsinnnnn bu güzel duyguyuuu:21:

günaydınnnn sizedeee kuzummmm:49::nazar:

günaydınnn canımmmm :54:

Valla güzelim kaş a gittik biz.deniz soğuktu ama biz girdik yine de.esinti vardı ondan herhalde normalde bunaltıcı olurmuş sıcakları ama esintiyle olunca anlaşılmıyo sıcaklık.sezon da 19 mayısta açılıyomus ondan sonra basliyomus asıl sıcaklar.ben koruyucu sürmedim yanmam die ama sürmeni tavsiye ederim,acısı felaket cünku:20:

canım sen kaç saat yolculuk yaptın çok uzak gözümde büyüyor :( ben sürmeden çıkmam canm

günaydın güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir.bizimde oğlıumuz olacakmış.

ayyy canım benim allah hayırlı evlat versin yeter kiiiii ne güzel bak millet deniyorda bulamıyor biz ilk seferde kız :52:

kızlar şu kız -erkek muhabbetine gelince, burda çoğu kişinin erkek bebeği olacak gibi duruyor, ve herkes kendini bebeğinin cinsiyetine hazırlıyor, bana da erkek dediler, ben ne kız evladı mı ayırırıım, nede erkeke evladımı Allah bana 2 sinide versin sağlıklı bir şekilde versin yeter,
ve burda bazılarımız kız bekliyo bazılarımız erkek, o yüzden erkek kötüdür, kız şöledir gibi konuşmam, zaten canı gönülden söylüyorum ilk başından beri evlat ayrımı yapmam yapanlarıda kınarım

günaydıın kızlarr :) dün ikili testimiz vardi eve geç geldigim için cevap yazamadım.doktorum herşeyin yolunda gözüktügünü söyledi.tabi ben hala korkuyorum..kan tahlili sonuçları 3-4 gün sonra çıkacak.bebeğim büyümüşş teyzeleri bidee büyük ihtimalle ogluşum oluyormuş yani ihtimal diyorum ama gördük herşeyii :))artık kızı bulana kadar dogurucam diyorum :P

aynen bende öyle diyorum tek çocukta kalacağım kızım olsun diye çok dua ettim, oğluşum olacak ya artık bende mecbur ikinciyi düşüneceğim :D

slm kızlar biz kötü günler geçirdik perşembe günü eğer hatırlayan varsa ikili tarama testinin sonuçlarını öğrenecektim öyle gergin öyle stresliyimki çarşamba gecesi tam yatıcam akşam 10 da wc de kanamam olduğunu gördüm sabaha kadar bi bekliyim dedim salı gününden beri pembe leke geliyordu yani kızmızıya dönüşmüş daha öncede lekelenmelerim olmuştu progesteron kullanıyordum biteli 2-3 gün olmuştu sabah oldu ama nasıl oldu bana sorun benim feci bi gaz problemim çıkı ortaya bütün gece kasık karın bel ağrısı iyice korktum ilçede yaşıyorum sadece sağlık ocağı var oraya gittim dr. beni hemen kendi doktoruma sevkettii muayene etti doktorum :nazar: maşallah maşallah maşallah :nazar: bebişimiz bir tatlıydı ki sormayın kıpır kıpır kollar bacaklar bebekte herşey yolunda dedi doktor ama rahim ağzına yakın bir yerde kanama gördü iki gün yatırmam gerekiyor dedi ikili testinde sonucu çıkmış maşallah çok şükür değerler çok iyi perşembe ve cuma yattık hastanede kanamam durdu c.tesi çıktık ama ben tam keyifli değilim çok ayakta kalmayı bırakın oturamıyorum bile 14 mayısa kadar rapor yazmış dr. okula gitmiycem annem babamda yanımda keyfim yerinde ama başımı pek kaldıramıyorum ilaçlar başımı döndürüyor uyku yapıyor çok inşallah sağlığıma kavuşurum Allah'a emanet olsun kuzucuklarımız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok çok geçmiş olsun canım..

Selam fıstıklar;

C.tesi günü başıma gelen olayı paylaşayım..

Eşim aradı dedi ki işten çıktım saat 2 de taksim'e gel öğle yemeği yeriz diye...
Bende süslendim püslendim,bi tane poğaça yedim çıktım.Atladım metrobüse ayakta gidiyordum ve kitap okuyordum ama boştu o kadar kalabalık değildi..

Neyse 6-7 durak sonra kulaklarımda bir uğuldama,gözlerimde kararma ve midemde kusacak türden bulantı:53::120:
Noluyo bana deyip durdum..

1dk.kadar sonra bacaklarım titremeye başladı kitap elimden düştüüüü ve ben okmeydanı durağına gelmişim o an kapı açılır açılmaz kendimi dışarı attığım gibi yere düştüm:111:

O durakta da kimsecikler yok oturdum yere baygın bi vaziyette kendime gelmeyi bekledim.10 dk.kadar tutundum orda durağa yaslandım.Hava aldım iyi geldi.Gelen ilk metrobüse bindim nasıl soğuk terler döküyorum ama:5:

Mecidiyeköy'de indim bi eczaneye gittim tansiyonuma baktırdım ki ne göreyim büyük 5 küçük 3:53:

Abla sen naaptın kendine dedi acil bi tuzlu ayran içmelisin dedi.Hemen gittim ayran aldım,içine de tuz aldım attım börekçiden:1:
kendime geldim...

Kabus gibiydi ilk defa böyle baygınlık yaşadım hayatımda..Kızlar sıcaklar başladı siz siz olun atıştırmayın,tam olarak yapın kahvaltınızı 1 kereye mahsus oldu o da başıma bunu getirdi.

Allahım beterinden korusun...

canım bende yaşadım böyle bir şey, kitap falan okuma dolmuş, otobüs ve metroda o daha çok etkiliyor kahvaltıdan.:(

İyi geceler arkadaslar, ben de nasipse kasım annesi olacağım bana da yer var mı ?;) herkesin bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ... Ben 8 senedir beklediğim bebeğimi 3. Tup denememde şükür buldum. Dusuk riskim olduğu icin yatıyorum sizi yeni keşfettim herkese sevgiler :)

hadi gözün aydın canım..

günaydın bu arada elektrikler kesildi tam yazarkene..
bu sabah benim zilli kızım 15 dk saçıyla uğraştırdı beni:1: neymiş arkadaşı demiş ki hergün aynı saçı yapıyormuşum ben:53: ee saçlar dümdüz olunca ben tepeden lastikli tokayla bağlıyorum okulda rahatsız olmasın diye..neyse 2-3 model yaptık..topuz istiyormuş hanfendi:37: yanlardan iki topuz gibi bir şeyler yaptık ama baya uğraştık:)

hergün kıyafet,toka beğenmecemiz var..2 gün aynı kıyafet asla giyinmiyor..'hep aynı şeyleri mi giymek zorundayım ben diyor':52:
tabi kızım 3,5 yaşında daha önümüzde çok zorlu yıllar var sanırım:27:

kızların süsleri ya seviyorum kızları:)

mrb canım benımde aynı senın gıbı bı eltım var ben 4 senelık evlıyım 3 eltıyız dıger eltımde 5 senelık en kucugumuz evlenelıde bı sene oldu ama daha nısanlıyken basladı ılk torun sevgısını ben tattırcam dıe bız dıger eltımle yenı yenı dusunmeye baslamıstık cocuk bu bızım kucuk evlendıgı ılk ay hamıle kaldı ama onun kalbı atmadı kurtaj oldu dıger eltımle bende tadavılere basladık ıkımızdede sorun varmıs bu tabı kurtajının ardından bı kac ay sonra yenıden kaldı bu seferde erkek derdıne dustu ama bebegı kız cıkınca cok uzuldu dıegr eltımde hamıle kaldı tup bebekle benımkıde asılama oldu ama ınan bızım o tedavı surecnde bu kucugun yaptıkları cok zorumuza gıttı ılk torun gercekten farklı sanırım su an uc eltıde hamıleyız ama kaynanam onu yerlere goklere sıgdıramıyor tabagındakını bıle bolup ona verıor ılk torun sevgısı bu olsa gerek tum kontrollerıne gıttı daha cocugu dogunca nası olur bılemıorum

yuh yaaa yuhhh!!!

MOONSUN bebişini görüşsün hayırlı olsun canım darısı cinsiyetini öğrenmene, ALMİNA_GÖKSU oğluşun hayırlı olsun, hepimizin oğlu olacak sanırım

Selam fıstıklar;

C.tesi günü başıma gelen olayı paylaşayım..

Eşim aradı dedi ki işten çıktım saat 2 de taksim'e gel öğle yemeği yeriz diye...
Bende süslendim püslendim,bi tane poğaça yedim çıktım.Atladım metrobüse ayakta gidiyordum ve kitap okuyordum ama boştu o kadar kalabalık değildi..

Neyse 6-7 durak sonra kulaklarımda bir uğuldama,gözlerimde kararma ve midemde kusacak türden bulantı:53::120:
Noluyo bana deyip durdum..

1dk.kadar sonra bacaklarım titremeye başladı kitap elimden düştüüüü ve ben okmeydanı durağına gelmişim o an kapı açılır açılmaz kendimi dışarı attığım gibi yere düştüm:111:

O durakta da kimsecikler yok oturdum yere baygın bi vaziyette kendime gelmeyi bekledim.10 dk.kadar tutundum orda durağa yaslandım.Hava aldım iyi geldi.Gelen ilk metrobüse bindim nasıl soğuk terler döküyorum ama:5:

Mecidiyeköy'de indim bi eczaneye gittim tansiyonuma baktırdım ki ne göreyim büyük 5 küçük 3:53:

Abla sen naaptın kendine dedi acil bi tuzlu ayran içmelisin dedi.Hemen gittim ayran aldım,içine de tuz aldım attım börekçiden:1:
kendime geldim...

Kabus gibiydi ilk defa böyle baygınlık yaşadım hayatımda..Kızlar sıcaklar başladı siz siz olun atıştırmayın,tam olarak yapın kahvaltınızı 1 kereye mahsus oldu o da başıma bunu getirdi.

Allahım beterinden korusun...

çok geçmiş olsun canım Allaha emanet ol.

sen göremeyincee bende değiştirmedim canımm..cumartesi 9'da randevumuzz..çok heyecanlıyızz:49::16:

benim eltimde hamile şimdi...haziran sonuna doğum yapacak...kaynımın 2.çocuğu (ilk eşindende kızı var) eltimin kızı olacağının öğrendiği gün kayınvalidem evlere sığamamış...atmış kendini dışarı...ilk duyduğundaa al al mor mor olmuş suratı sanki gelinin elinde yaa bu durum...hele kaynım iyice saçmalamış:20: doktor bakmış ultrasonda ve hemen görmüşşş KIZ DEMİŞ...bi daha bakın belki yanlış görmüşünüzdürrr erkektir belkideee demişş:20::19:

eltimide dolduruşaa getiriyorlarr bana karşı...kıza sürekli ne diyorlarsaaa artık....'annesininbirtanesinki kesin erkek!' 'içimizee öyle doğuyorr' 'rüyamızda öylee gördük' falan filannn....eltimde sürekli bana 'seninkideee kız seninkideee kız'deyip duruyorrr içini soğutuyorrr garibim....:20:

geçenlerde bi karikatür görmüştüm...onun anlattım hep beraber oturuyorken...asıl iş erkekte dedim kimseee bunu görmek istemiyorr dedim:20: nasılsaaa gelini suçlamak daha kolay, kimseeeee oğlunaaa laf etmiyorr dedim:41:
görümcem nasıl bozuldu..bilirler yaaa suçlarını:14:...sizede gönderiyorummm......işteee bizim yaşadığımız bu tarz çağ dışı olaylarınn gerçek yüzü:19::20:

Eki Görüntüle 408705

ay canımm foto süper bayıldımmm bende eşime bakalım Y kromozonumu verddin X mi diye ugrasıyorumm :52:

aynen dediğin gibi canımm saçmalık resmen neden evlere sığamıyormuşş eltinin ikinci beebeğide mi kız yoksa erkek mi :31: hayırlısı olsun canımm dün eşime diyorumki erkkekleri çok susleyemezsinde kızımız olursa saçlarını kuyruk yaparım diyorumm oda ay kurbban olsunlar diyorrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: :52:

senin eşin etkileniyormu bu erkkek kız konusundan Allaha şükür benimki bakmaz o konuya :49::nazar:

Eki Görüntüle 408705

ay canım gör&sin'den bende çok memnunum...unnado ve butikbebeye indirime girdiğinde aldım bende..hatta bugun üzerimde pantolonu ve tuniği var aynı markanın...marka temsilcisi seçerlermikii beniii:1:

tavsiye edilirr...:34:

benimde kot pantolonu var canım üstümde acayip rahat :) bende memnunum hediyemide bu markadan aldım :1:

aynen bende öyle diyorum tek çocukta kalacağım kızım olsun diye çok dua ettim, oğluşum olacak ya artık bende mecbur ikinciyi düşüneceğim :D

MOONSUN bebişini görüşsün hayırlı olsun canım darısı cinsiyetini öğrenmene, ALMİNA_GÖKSU oğluşun hayırlı olsun, hepimizin oğlu olacak sanırım

lavinyam hoşgeldin balımm :38: naberr nasılsınız :3: saol canımm kıpır kıpırdı kerata :52::emir_bebek::nazar:

Amin canımmm aminn hoşgeldinnn :21: nasılsınız bugün :emir_bebek::nazar: senin cinsiyet tahminleri var mı canımmm :8:

Bugün doktora gideceğim inşallah öğrenebilirim.Bu arada arkadaşlar aranızda ayakları çok fazla şişip yürümekte merdiven inip çıkmakta çok zorlanan var mı? Mide bulantılarım biraz daha iyi çok şükür ama ayaklarımdan dolayı 3 gündür uykuyu bile unuttum

kızlar şu kız -erkek muhabbetine gelince, burda çoğu kişinin erkek bebeği olacak gibi duruyor, ve herkes kendini bebeğinin cinsiyetine hazırlıyor, bana da erkek dediler, ben ne kız evladı mı ayırırıım, nede erkeke evladımı Allah bana 2 sinide versin sağlıklı bir şekilde versin yeter,
ve burda bazılarımız kız bekliyo bazılarımız erkek, o yüzden erkek kötüdür, kız şöledir gibi konuşmam, zaten canı gönülden söylüyorum ilk başından beri evlat ayrımı yapmam yapanlarıda kınarım

cnaımm evlat arasında ayrım olmaz tabiki de insan gönlunden ay şu mu olsa diye geçrir sadece :34: Allah korusun hayırlı sağlıklı olsunlarda başka ne isteriz ki bizz :38:

Back
X