yaa bayıldımm harbi çok güzelmiş esracım...güle güle kullan..bende bi bakayım lcw'yeekapalı oluncaaa yaz dönemini nasıl geçircem diye düşünüyorum...bide allah izin verirse benim kapalı olarak ilk yazım olacak...kasım ayında kapandım çünküüü
amann dikkat et kuzum klimaya...kaş yapayım derken göz çıkarıyor...feci çarpıyorr
evet canım yeni kapandımmhem hamile hemde acemi bi kapalı oluncaa yaz biraz zor geçecek gibi..ama Allah gücünü verir inşalahh...
sağoll canımm tavsiyeler içinn..kesinliklee almalıyımm öyle şeyler...eşarp zaten şimdidenn bunaltmaya başladı...iğne takıyorum yaa gıdığımaa eşarptaa zorr oluyorr...şallar dediğin gibi daha kullanışlı oluyor...bol penye pantolarıı gördümdee hiç düşünmemiştimm..olmazki diye..bi bakayımm alışverişe çıktığımdaaa
Canım işte malesef özelde çalışmak bayan için zor oluyor. Bu yüzden devlete geçeyim dedim, A grubuyum ben normalde ama 5 sene oldu mezun olalı, bir de çalışıyorum zamanım yok diye dershanede B grubundan gireyim yeter dedim. Eşim de memur, şark görevi var, doğuyu yazarım atanmam kolay olur diye düşündüm, o zamanlar hamile değildim tabi ama bebiş çıktı ortayaKasımda ilk atamalar oluyormuş, bebiş de tam o sıralar gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bir kaç arkadaşımın başına gelmiş direk başlangıcı yaptırırsın, hamilelik izni alır, sonra da ücretsiz izin alırsın dediler, olur inşallah.
Aman canım yaa sorumsuzlukla ne alakası var bi anlık dikkatsizlikten kaynaklanan bir durum sonuçta..Kayınvalidene demesen de olur boşver ama eşine söyle bence...
Eşim de benim ağlamama çok üzülmüştü,"yalan söyleme tek taşa üzüldün di mi"
demiştim de nasıl kızmıştı bana..
Ama o taktığı an,evlilik teklif ettiği an birden gözümde canlanınca tutamamıştım kendimi
özel bi anda takmıştı eşim onu bana çünkü..
bir kadın bir orduya bedeldir hepsine yeteriz maşAllah
Yaaa sabahları benim karnım öğleden sonraki kadar çok değil nedennn???
Öğleden sonra öyle bir şişiyor ki
canım ben de A grubundayım. İzni hiç sıkıntı yapma, işe başlama yazısını imzalaman bile yeterli hamilelik izni için... Kasımda oluyo atamalar genelde ama bi kaç ayı buluyor işe başlamak...
canım bir olsa neyse de iki tane birden değeri yüksek eşyayı kaybedince dikkatsizliğime veriyorum.. gerci baslarda tamamen benden kaynaklanıyo die düşünürken sonradan çalındıgını düşünmeye başladım. çünkü kısa bi süre sonra cüzdanımdan bi miktar para da gitmişti.. eşime kesnlkle söylicem öyle maddiyatcı bi insan değil kesnlikle kızcanı sanmıyorum, kayınvaldem de bi kaç laf vurur gibi geliyo. en iyisi eşime demek ve yenisini almak. baska kimsenin bilmesine gerek yok. diğer yüzüklerim de ortaya çıkmazsa zekat yerine gecsin die dua edicem(tabi böyle bişey var mı bilmiyorum. duymuştum sadece)
milona sen nerdesin sesin çıkmıyor canım
kızlar bana hediyem geldi ve çok mutlu oldum....
moonsun arkadasım sana çok tesekkür ediyorum hediyeni gerçekten çok beğendim bende senin anneler gününü kutluyorum canım
Canım işte malesef özelde çalışmak bayan için zor oluyor. Bu yüzden devlete geçeyim dedim, A grubuyum ben normalde ama 5 sene oldu mezun olalı, bir de çalışıyorum zamanım yok diye dershanede B grubundan gireyim yeter dedim. Eşim de memur, şark görevi var, doğuyu yazarım atanmam kolay olur diye düşündüm, o zamanlar hamile değildim tabi ama bebiş çıktı ortayaKasımda ilk atamalar oluyormuş, bebiş de tam o sıralar gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bir kaç arkadaşımın başına gelmiş direk başlangıcı yaptırırsın, hamilelik izni alır, sonra da ücretsiz izin alırsın dediler, olur inşallah.
Sağol kuzummm innşallahhhEvet tatlım malesef bu iş konusunda eşim bazen kırıyor beni ama o da böyle yapmasa ben iyice salardım herhalde. Zaten hem iş hem ev hem dershane zorluyor beni, şimdi bebiş de var iyice zorlanıyorum. Hafızam da zayıfladı sanki O da biraz kızarak biraz da ters konuşarak(sadece ders çalışmam konusunda,normalde çok şekerdir ) motive etmeye çalışıyor beni ama çok hassasız biz teyzesiiii hemen ağlayasımız geliyorrr
Bu arada kayınvaliden de sen çalışıyorsun diye bir şey almıyordur tatlım, benimkinin daha ne evimde ne de üstümde bir çöpü bile yok. Düğün zamanımda küpe sözü vardı, sivrihisar küpesimiymiş ne, eskişehirli de eşim tarafı, annemin yanında da sipariş verdik demişti, ama bi baktım düğünden sonra çeyreklerden bozdurun yaptırın isterseniz demeye başladılar. Ben de ondan bu yana hiçbir şeylerini istemiyorum... Çok şükür senin de dediğin gibi kazanıyorum,alıyorum her istediğimi, eşim de esirgemez sağolsun alır, hem de çifter çifter
Kuzum benim anne tarafım da kayserili, senin yaşadıklarını bire bir gördüm uzak akrabalarda ama annemin kendi ailesi çok farklı, dayımın hanımı var kendi ailesiyle konuşmuyor, bizim taraf diye ölür, tabi bizimkiler de onu gelin gibi değil kızları gibi görür. Hep iç içedirler. Biraz da insanlıkla alakalı bence bu olaylar. Ama kime yapıyorlar? Tabi ki kendilerine, ahımızı alıyorlar o kadar...
Canım özel bir firmada idari işlere bakıyorum, çok rahat olsam da özel işte. Sınav da çok zor, biliyorum ama 85 alsam yeter diyorum, doğu tarafını yazacağım için... Allah gönlümüze göre versin inşallah
Aman canım yaa sorumsuzlukla ne alakası var bi anlık dikkatsizlikten kaynaklanan bir durum sonuçta..Kayınvalidene demesen de olur boşver ama eşine söyle bence...
Eşim de benim ağlamama çok üzülmüştü,"yalan söyleme tek taşa üzüldün di mi"
demiştim de nasıl kızmıştı bana..
Ama o taktığı an,evlilik teklif ettiği an birden gözümde canlanınca tutamamıştım kendimi
özel bi anda takmıştı eşim onu bana çünkü..
tamamm şekeriimmm...güzell anneeeTatlım sen niye üzülüyorsun ki,bırak almazlarsa almasınlar en azından lafları sözleri olmaz ilerde"şunu aldım da bunu ettim de" diye.
Senin yerinde olsam hiiiiç tınlamam bile.Hatta içim rahatlar bile oh en azından bana müdahalesi yok,laf söz edemez diye...
Sen kendini ve karnındaki tontişini sakın ama sakın üzme..Kocişin arkanda olsun yeter ki..Eltiymiş kaynanaymış sallama bile...
Bende hep söylerim kaynanam iyidir ama hep bi alınganlık ve beklenti içinde Allahtan eşim yanımda.Eşim yanımda olsun da gerisi vızzz gelirr boşveeeerrrr...tamam mı şekerim
ay sormayın baya kavga yapıcazzz bu yıl :99:
hepsini halt edicemmm ben onların çoğunluk erkek 2 bayanızama yetiyoruz onlara
allah razı olsun canım...evet kendim isteyerek kapandım...hani böyleee bi anda içinee sevgisi düşer yaaa...yapabilirmiyim diye düşündüm...kimseyle paylaşmadım düşüncemi...baktım olmayacak bişey değil...Rabbim sevgisini verdi gönlüme...gücünüde verdi...ilk eşimee söyledim...o destekledi..sonrada ailelere direkt kapalı giderek süpriz yaptıkkcanım benim çok güzel bir karar almışsın gönlünden gelerek kapanmış olduğunu düşünüyorum bu harika birşey insan kendi isteğiyle birşeyler yapınca o kdar huzurlu oluyorki ben kapanalı mayısın 23 ünde 6 sene olacak ama daha dün gibi üniversite 2. sınıftaydım düşünsene açıkken bir gün karar verdim geldim kapalıyım hatta okula girerken yasak olduğu için açıyor çıkarken kapıyordum ama çok şükür hiç zor gelmedi tabi sıcaklarda uzun kol giymek dokunuyordu ama şimdi o kadar alıştım ki sanki hep kapalıymışım gibi geliyor birde artık kapalılalara göre bir çok çeşit var birde yazın eşarplar ve şallar o kadar çeşitliki çok kolay olacak korkma canım çok tatlı kapalı bir hamiş olacaksın... ben eminim
sefamerve'den aldım bi kaç tane...yazlık bi kaç tane olsaaa idare ederim zaten...şal süper oluyo canım başına bi tane taktın mı başka takmana gerek kalmıyor... ben geçen aldım bi tane çok ta güzel durdu, çok ince penye olmadığı için basit durmuyordu... işyerinde sürekli onu giyiyorum... üstüme kısa giysem de pantolon bol olduğu için problem olmuyor...
esrayla ilgili durumu bilmiyorum canım bugün çok yoğunum geçmşi okuyamıyorum pek .....notunuda beğendim tabiki ben saklarım zaten o notu anı olarak
Neyse kızlar ben kaçıyorum.Çok şükür Allahıma dedecim bugün taburcu oldu,annemlere gelmiş az önce.
Yanında gideyim...Akşama görüşürüz..İyi bakın bebişlere ve kendinize...
moonsun arkadasım sana çok tesekkür ediyorum hediyeni gerçekten çok beğendim bende senin anneler gününü kutluyorum canım
Kuzucuğum şekerim burdayım bennnpek başında duramıyorum bilgisayarın bugünlerde yoğun baya işim, ara ara kaçamak yapıp okuyup cevap veriyorum, sonra kaçıyorum, sonra tekrar geliyorummm ama takip ediyorum seni de,,, hepiniz aklımdasınız sürekli (kocam duymasın kızlarr kıskanır sonra hi hi )
ay canımmm rica ederim ne demekk umarım notuda hediyeyi de beğenmişsindirrrçok şükür eşim gönderdi ama umarım eşine yakalanmadan almışsındır adamcağız yanlıs anlamasındaa
keşke çaktırmasaydın ensarnazım yaaa şimdii esrayı çatlataamadımm tühhh
ama ne almııış bizde merak ediyoruz (zaten meraklı ninelere bennzedim )
geçmiş olsun cnm
güle güle kullan canım :) moonsun çatlatamadın ayol
hoşgeldinnn canımmmyap yap arada gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?