2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım benim çok güzel bir karar almışsın gönlünden gelerek kapanmış olduğunu düşünüyorum bu harika birşey insan kendi isteğiyle birşeyler yapınca o kdar huzurlu oluyorki ben kapanalı mayısın 23 ünde 6 sene olacak ama daha dün gibi üniversite 2. sınıftaydım düşünsene açıkken bir gün karar verdim geldim kapalıyım hatta okula girerken yasak olduğu için açıyor çıkarken kapıyordum ama çok şükür hiç zor gelmedi tabi sıcaklarda uzun kol giymek dokunuyordu ama şimdi o kadar alıştım ki sanki hep kapalıymışım gibi geliyor birde artık kapalılalara göre bir çok çeşit var birde yazın eşarplar ve şallar o kadar çeşitliki çok kolay olacak korkma canım çok tatlı kapalı bir hamiş olacaksın... ben eminim

şal süper oluyo canım başına bi tane taktın mı başka takmana gerek kalmıyor... ben geçen aldım bi tane çok ta güzel durdu, çok ince penye olmadığı için basit durmuyordu... işyerinde sürekli onu giyiyorum... üstüme kısa giysem de pantolon bol olduğu için problem olmuyor...

canım ben de A grubundayım. İzni hiç sıkıntı yapma, işe başlama yazısını imzalaman bile yeterli hamilelik izni için... Kasımda oluyo atamalar genelde ama bi kaç ayı buluyor işe başlamak...

canım bir olsa neyse de iki tane birden değeri yüksek eşyayı kaybedince dikkatsizliğime veriyorum.. gerci baslarda tamamen benden kaynaklanıyo die düşünürken sonradan çalındıgını düşünmeye başladım. çünkü kısa bi süre sonra cüzdanımdan bi miktar para da gitmişti.. eşime kesnlkle söylicem öyle maddiyatcı bi insan değil kesnlikle kızcanı sanmıyorum, kayınvaldem de bi kaç laf vurur gibi geliyo. en iyisi eşime demek ve yenisini almak. baska kimsenin bilmesine gerek yok. diğer yüzüklerim de ortaya çıkmazsa zekat yerine gecsin die dua edicem(tabi böyle bişey var mı bilmiyorum. duymuştum sadece)

Yaaa sabahları benim karnım öğleden sonraki kadar çok değil nedennn???

Öğleden sonra öyle bir şişiyor ki

Neyse kızlar ben kaçıyorum.Çok şükür Allahıma dedecim bugün taburcu oldu,annemlere gelmiş az önce.
Yanında gideyim...Akşama görüşürüz..İyi bakın bebişlere ve kendinize...

öğleden sonraları gaz birikiyor canım bağırsakların ve midenin şişkinliği oluyor. sabahları gece uzandığın bağırsakları sıkıştırmadığın ve gazın çıktığı için o kadar karnın olmuyor ama öğleden sonra davul oluyor. ayakta olsak bu kadar olmazda, sürekli oturduğumuzdan kötü oluyor.

aynen bende oyleyım canım nede olsa yıyıp ıcıyoruz bıde gaz oluyor sanırım dun normal pantolanlarımdan bırnıı gıydım sabah gayet rahattı aksam cıkmaya yakın patlıycaktım eve geldım nası cıkardımı bılmıyorum bugun temkınlıyım kılolu zamanımdan klan pantolonumu gıydım rahatım

canım ben de A grubundayım. İzni hiç sıkıntı yapma, işe başlama yazısını imzalaman bile yeterli hamilelik izni için... Kasımda oluyo atamalar genelde ama bi kaç ayı buluyor işe başlamak...

Oh ohh ne güzel yaa,,devlet olsun diye boşa demiyorlar işte tatlım. bebeği öğrenince, sırf iş yüzden kaç gün ağladım, nasıl olacak, nasıl sınava giricem, nasıl taşınacağım, bebeğime kim bakacak ben çalışırken diye ama senin de söylediğin gibi hamilelere öyle kolaylıklar tanınıyor ki

Tatlım kayınvalidene neden söyleme ihtiyacı duyuyorsun ki?? Her şeyinizi bilmesi gerekmiyor, laf vurur diyorsan da öğrenmeyiversin kaybettiğini, takmıyorum, parmağıma dar geliyor der geçersin, eşin bilsin yeter bence. İnşallah gidenlerin yerine kat kat fazlasını versin Allahım

Tatlım midemiz şişiyor, benim de sabahları çok değil ama işe gelirken yol yürüyorum, metroya biniyorum, iş yerine gelince bi bakıyorum karnım şişmişşş Şu an 5 aylık gibiyim, sırf göbek

kızlar bana hediyem geldi ve çok mutlu oldum....
moonsun arkadasım sana çok tesekkür ediyorum hediyeni gerçekten çok beğendim bende senin anneler gününü kutluyorum canım

milona sen nerdesin sesin çıkmıyor canım

Kuzucuğum şekerim burdayım bennn pek başında duramıyorum bilgisayarın bugünlerde yoğun baya işim, ara ara kaçamak yapıp okuyup cevap veriyorum, sonra kaçıyorum, sonra tekrar geliyorummm ama takip ediyorum seni de,,, hepiniz aklımdasınız sürekli (kocam duymasın kızlarr kıskanır sonra hi hi )

moonsun arkadasım sana çok tesekkür ediyorum hediyeni gerçekten çok beğendim bende senin anneler gününü kutluyorum canım

ay canımmm rica ederim ne demekk umarım notuda hediyeyi de beğenmişsindirrr çok şükür eşim gönderdi ama umarım eşine yakalanmadan almışsındır adamcağız yanlıs anlamasındaa

keşke çaktırmasaydın ensarnazım yaaa şimdii esrayı çatlataamadımm tühhh

esrayla ilgili durumu bilmiyorum canım bugün çok yoğunum geçmşi okuyamıyorum pek .....notunuda beğendim tabiki ben saklarım zaten o notu anı olarak

tatlım Allah gönlünee versin inşallahh devlete geç...mucizennn mucizesiylee gelsinnn...sana sınavındaaa kolaylıklar versinn annesiii inşallahh:26:
eşindee yıllarca verdiğin emeğe kıyamıyordur..hazır elindede bi iş varken bırakıp eve kapanmanı istemiyordurr bebeğim. ama dediğin gibi bu ara hormonlarr tava yapmış durumdaa hepimizdeee..dokunsalar ağlayacakk durumdayızzz

dediğin gibi çalışıyorum nasılsaa diyee almıyorr bencede...bide görüyor kendimin alıp giydiğimi...aslında benim kayınvalidem alıcı bi kadındırr...sever öylee şeyleri ama belkidee en çok zoruma gidenn eltimle ayrıt edilmek oluyorr...sonra sizinle konuşuncaa anlıyorumkii yanlış düşünceler bunlar... Allah'ın gönlüne hoş varmazz...hamdolsun güzel bi işim var...kazanıyorum...eşim kazanıyor...gerisi boşş dediğiniz gibi

ayy kıyamamm manevii değerii yerine gelmeyeceği için üzülüyorr insann

tamamm şekeriimmm...güzell anneee hamdolsunn eşim arkamdaa evimizi, beni alımda satımda hiç ihmal etmezzz ağrısız başımaa dert arıyorum ben işteee nilciğim yaaa
ay sormayın baya kavga yapıcazzz bu yıl :99:
hepsini halt edicemmm ben onların çoğunluk erkek 2 bayanız ama yetiyoruz onlara

eferimmm kızz sizeee...heyytt bee

allah razı olsun canım...evet kendim isteyerek kapandım...hani böyleee bi anda içinee sevgisi düşer yaaa...yapabilirmiyim diye düşündüm...kimseyle paylaşmadım düşüncemi...baktım olmayacak bişey değil...Rabbim sevgisini verdi gönlüme...gücünüde verdi...ilk eşimee söyledim...o destekledi..sonrada ailelere direkt kapalı giderek süpriz yaptıkk şokkkk şokk şokkkk herkes çok sevindi zatenn...şimdide o kadar mutluyumki hamdolsun...sanki daha uzun zamandır kapalıymışım gibi geliyor...kapı çalıyorr meselaa..hemen üstümee uzun bişey alıyorum..başıma bi yazmaa...Rabbim tüm isteyen kardeşlerimee nasip etsin...inşallahhh hepimizee ümreler, haclar nasip eylesinn:26:
sefamerve'den aldım bi kaç tane...yazlık bi kaç tane olsaaa idare ederim zaten...

benimdee öylee oluyor esracımm:44: yediğimiz içtiğimizz şeylerr çok afedersin gaz yapıyorr sanıırm...kuzucuklar henüzzz 60-70 grr bu kadar göbüşmüü olurrr yaaa

Neyse kızlar ben kaçıyorum.Çok şükür Allahıma dedecim bugün taburcu oldu,annemlere gelmiş az önce.
Yanında gideyim...Akşama görüşürüz..İyi bakın bebişlere ve kendinize...

geçmiş olsun cnm

güle güle kullan canım :) moonsun çatlatamadın ayol

hoşgeldinnn canımmm yap yap arada gel

ama ne almııış bizde merak ediyoruz (zaten meraklı ninelere bennzedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…