Haklısın canım yaa,inan bende işin o kadar detayını düşünüyorum bazen.Üniversitede ekosistem dersimiz vardı resmen onu anlatmışsın birden aklıma o geldi..:))
Hatta kızarmış yağları bile bazen poşete koyup çöpe atıyorum,lavaboya dökmek istemiyorum.Aynı anlattığın durum onlar için de geçerli..
Zaten artık ne kullanırsak zararlı,ama arap sabunu kokusu da midemi bulandırıyor kendimi bildim bileli işte,bazen diyorum en iyisi sirkeli su galiba..Ama işte içime sinmiyor..
ben doktora gidiyorum dua edin bakalım gözüme de canım sıkıldı şimdi inş doktor içimi rahatlatır
evet canım ya boşver bizimkiler öteki gelin ve oğullarını mutlu etsinle biz kimiz ya onlara göreevet çok canım sıkıldı zaten benim hamile oldugumu duyduktan sonra eltim ikinci çocuk çalışmalarına başlamıştır bilee yani bir tişört değil 20-30 tl bu kadar olmamalı ama kayseri böyle sanırım canımm kimle konussam kayınvalidesinden yakınıyor
benim bir hocam var kayserilii moonsuncum sen ne yaparsan yap kendini begendiremezsin kayserili kayınvalidelere hizmet et, güler yüzlü ol, hediye al iş yap tatlı dilli ol nafile o yüzden canını üzme derdi hocambunu söyleyen de erkek bu arada düşün yaniii
evet canım ya boşver bizimkiler öteki gelin ve oğullarını mutlu etsinle biz kimiz ya onlara göreevet çok canım sıkıldı zaten benim hamile oldugumu duyduktan sonra eltim ikinci çocuk çalışmalarına başlamıştır bilee yani bir tişört değil 20-30 tl bu kadar olmamalı ama kayseri böyle sanırım canımm kimle konussam kayınvalidesinden yakınıyor
benim bir hocam var kayserilii moonsuncum sen ne yaparsan yap kendini begendiremezsin kayserili kayınvalidelere hizmet et, güler yüzlü ol, hediye al iş yap tatlı dilli ol nafile o yüzden canını üzme derdi hocambunu söyleyen de erkek bu arada düşün yaniii
aminn kuzum amin...kimseye muhtaç etmesin Rabbim...hani geçenlerde anlattım yaaa kayınvalidem bi t-shirt bile almadı bana hamile kaldığımdan beri diyee...eltime alıyor halen...
tammm bununla ilgili bi olay oldu pazar günü..düğüne gidicezz...geçenlerdeee morhipodan aldığımm incili bi hamile bluzum var onu giydim..eşimde annesinin taaaa biz nişanlıyken aldığı bişeye benzetti..'aaaa annemin aldığımıı falan dedi' bende hayırr herşeyimi olduğu gibi bunuda kendim aldım dedim...bozuldu...ama ben devam ettim...'''şu gelin hamileee, kıyafetleri belki olmuyordurr...bi alayımda çarşıya götüreyimm...bi kaç kıyafet alayım diyen'''' yokki dedim..suratı düştü...lafım sana değil..annene dedim...'o zaman bana ne söylüyün anneme söyle dedi'
bende hayatta söylemem böyleee bişeyi...çok şükürr paramı kazanıyorum..herşeyimi kendim alırım dedimmsustum...
bende eşimi seviyorum...böylee şeyler bizim aramıza girsin istemiyorum ama dönüp dolaşıp ona patlıyorummm yazııkkk
hediyemi aldım kızlar kargoya da verdim yarın elinde olur alan arkadaşın:) hamile mağazaları araştırmak gerek hiç bilmediğimi farkettimkıyafet alırken çok zorlanacağız gaiba
hadi bakalım :) ben diktirmeyi düşünüyorum :)
tabiki canımm...alırsamm haber veririm sizee...zaten burda paylaşmazsammm bi yanım eksik kalıyorrralırsan bizi de bilgilendir canım ,sanki bende böyle sırtıma destek olcak birşeye ihtiyaç duyuyorum yatarken,sol taraf ağırlıklı yatınca sırtım ağrıyor sabahları,ya da gece hissediyorum o tutulmayı,sırtüstü yatıyorum biraz.
canım seni çok iyi anlıyorum ama kayınvalidenin hatalarını eşine bu kadar bastıra bastıra söyleme bence. en kötü anne bile annedir... hele erkekler için eşlerinin anneleri hakkında kötü bişi demeleri çok zorlarına gider... kesinlikle haklısın sonuna kadar ama eşinle arana kayınvalidenle olan problemlerini çok sokma. bırak boşver almasınlar. benimkiler de almaz hiç ama ben hiç almalarını beklemiyorum. zevkine de güvenmem zaten kayınvalidemin. Çok şükür sen kazanıyosun eşin kazanıyo. onlara muhtaç değilsiniz.
seninlee konuşurken o kadar çok üzülüyorum kii derdimiz aynıı..ve sebebimizzz kendi memleketiminnn gıcık insanlarıııhocan o kadar doğru söylemişkii kuzumm, hocanın saydığı herşeyii yaptım, halende yapıyorumm salaklığımaa doymayımm ama bi günn 'HAYIR' de senden kötüsü olmuyorrr
"hani derler yaaa yağmasan da gürlee" deseki bana kızım yaaa varmı bi ihtiyacınn ben zatennn bişey aldırmam onaa...yaaa hamdolsunn ihtiyacım yok...ama insan birazzz özveri, emek istiyor..çok değil yaa sadece kendi gösterdiğim emeğin karşılığını ama nafileee çırpınışlarr bunlar...
sonra bide bana eltime aldığı pardesüyü, hamile kıyafetini göstermezmi...bak nasıl güzelmii diyeee?:44: zıkkımın kökü...
amaaaaaaaaaaa herşeye rağmen biz napıyoruzzz şekerim...burdaaa paylaşıyoruzzz....derdimizee ortak oluyoruzzz...kendimizi ve kuzucuklarımızı üzmüyoruzzz..çünküü değmezzz bunu biliyoruzzzzzzzzzzzzzzzdemiii güzell annecikkk
Kızlar bugün rüyamda tombiş bi oğlan gördüm,daha doğrusu benim çocuğummuş ve 1 yaşlarında elimde çorba kasesi içine ekmek doğradım ve peşinde koşturdum.(yeğenime de az koşturmadım)
Yarısından çoğunu yedi..Süt vermeye çalışıyorum ama sütüm yoktugöğsümü sıkıyorum süt bitmişti,dr umu bile gördüm.
Artık normal gıdalar vereceksin diyordu.Rüyaya bak...
Çok tosuncuktu ama yaaa babası iri yarı uzundur ona mı çekecek ne
--Bu arada bulemsu'cuğum geçmiş olsun dikkat et kendine
Ya aslinda cok sut icemiyorum ama sut icmedigim gunler yogurt peynir vs yiyorum. Benim bu 20lik disim sorunluydu zaten ama cekmeyi ihmal ettim. Simdi de korkuyorum cocuga bisey olur diye. İltihap cok zararli diye duydum
Yok hayatim ya gitmedim daha, evde karbonatlu su, tuzlu su vs yaptim, hatta karanfil cignedim ama bana misin demedi
hediyemi aldım kızlar kargoya da verdim yarın elinde olur alan arkadaşın:) hamile mağazaları araştırmak gerek hiç bilmediğimi farkettimkıyafet alırken çok zorlanacağız gaiba
aslında mantıklı kuzum bir kaç elbise diktirsek yaz için mükemmel olur:)
aslında mantıklı kuzum bir kaç elbise diktirsek yaz için mükemmel olur:)
ben de diktiricem inşallah ama iyi ve uygun bir terzi bulmalıyım öncelikle
yaaa çok doğru söylüyorsunntutamadım çenemi bendee napayımm... elhamdülillahhhh Rabbimm bize iyi şartlardaa kendi rızkımızı kazanma şansı verdi şu yalan dünyada..belkideee Allah katındada günaha giriyorum..böyle düşünerek..
bi daha demiycem zaten eşimee böylee ufak şeyleri...çünküü birikim olursaaa patlayışı daha feci olabilirr..eşim unutmaz bidee :18:
bizler eşimizleee mutlu huzurlu olalımdaa varsınn zırnık almasınlarr doğru söylüyorsunnn kuzummm yaaaa
ayy cnm ne güzel bir rüyaa, o günleri görücez inşallahhhhhh
bende diktirmek istiyorumm kızlar yaa...hamile elbiseleri güzel ama hep mini mini ve kısa kollu...şöylee uzun kollu, ayaklardann efil efill elbise istiyorum...
ay cnaım ya üzülme ben alıştım artık eminim sende alışmışsındır boşver gülüp geçelimmonlar hallerine üzülsünler hakkımıza giriyorlar bizim gibi cici gelinleri kaybediyorlar
ya dün eşim dediki " annemleri ara cnaım sucuk, pastırma , mantı istiyor de " dedi bende oldu dedim ben söylemem asla öyle birsey dedim...
ya kayserinin yufka ekmeği meshur ya babamda bayılırrr kaç kurus kii 2 hafta öncesinden kayınpederime söyledimm tamam dedi hallederiz biz yarın yola çıkıcaz ya bugün gitmiş ekmek arıyor tabi yok siparişle çalısıyorlrmıs uyduruk bir yerden yaptırdıı delirdimmmm
neyse ordan mantı almaya almere gittik ben annemlere mantı alıcamm (kayınvalidemden rica ettim dolabinda olmasına ragmen vermedii şimdi onları ancak biz yeriz dedi yapamam veremem bende sen bilirsin carsıda çok dedimmmm) kayınvalidem kocam ben varız ben 2 kg istiyorumm...
kvalidem" 1 kg yeter"
ben " 2 kg alabilrmiyizz"
kvalidemm" 1 kg ver sen"
o sinirle çıktım marketten almadaann eşimde arkamdan geliyorr noldu diyee " parasını annen mi veriyord herseye karısıyorr mantı filan almıuorum diyee delirimmmm"
kvalidem" alsaydın yaa"
ben " almicaammmmmmm " sonra eşim gitti almış iştee
hediyelerin toplamı 35 TL tuttu kayınvalidemler hava bastı bana para almayız hediyemiz olsun diyee sonra evimize döndük 1 hafta sonra paralarını istedilerrrbu iştee bu insanlarla ne yapıcaksın
benim ailem özel baklavalarla kebaplarla yemeklerle agırladılar hediyeler gönderidler onlar 35 TL yi çok gördüler yazıkkkk
bende diktirmek istiyorumm kızlar yaa...hamile elbiseleri güzel ama hep mini mini ve kısa kollu...şöylee uzun kollu, ayaklarda efil efill elbise istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?