2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayyy senin kayınvaliden sürahi hanım gibi ben parçalardım valla orda o kadını. iyi dayanmışsın gidip sen alsaydın ya canım öncesinde... ne diye onlardan bekliyosun? biliyosun başına gelecekleri

canımm ben beklemem de ekmek nerden alınacağını kayonpedeirm bildiği için bekldik markete de atladı geldi biizmleeee bende dayanamıyorum kiii herşeye karısıyor oturmamdan makyajımda kıyafetimee o yuzden diyorum ya ben senede 1 ay dayanamıyorum Allah aynı sehire düşürmesin aminn

wayy terbiyesizz kadın...ailene kıyamadın demi...benim ailemin yapığına bak..bide karşısında gördüklerii muameleye diye...valla seninkilerdee zırıl zırıll cimrii kayserilii haaa neysee kuzum esracığımın dediği gibi en büyük derdimiz bu olsunn Allah esirgesin...burda paylaşıp rahatlıyoruzz yaa o bile iyi geliyorr

yaa allah korusun kuzum...Rabbim başka dertlerle sınamasın bizi..bi daha yansıtmıycamm..eşimle arama sokmuycamm inşalahh

cnım bende istiyorum ama alışverişe çıktıgımda hemen yoruluyorum tüm hevesim kaçıyor bişey bulamadan almadan dönuyorum

dinlene dinlene gez bebeğim..ben dünn hediyemi aldım...kayseri foruma gitmiştim...biraz oturdum biraz gezdim...keyifli bi alışveriş oldu

ayy canım güzelce desene benim kocam var o karışmıyo, size noluyo diye... hayret bişey bir ayda bunları yapıyolarsa uzak olman isabet olmuş

kızlar merhaba ben 2012 mart annesiyim içinizde maddi durumu iyi olmayan erkek bebek annesi olacak biri varsa ücretsiz vermryi düşünüyorum.geneli kışlık 0-3 ay kıyafetler var.benle iletişime geçebilirsiniz.

ayy canım güzelce desene benim kocam var o karışmıyo, size noluyo diye... hayret bişey bir ayda bunları yapıyolarsa uzak olman isabet olmuş

ay canım söylenecek çok laf varda işte kavga arıyor ortamı eşim için germiyorum Allaha bıraktım

saol canımmm evet tam kayserililer lafa gelince herseyleri bizlerin ama neyse Allah büyük Rabbim hrkesin kalbine göre yağdırır

canım geçmiş olsun korkma önemli bişey değildir bence. ara ara oluyo zaten normalde de ama tabi hamileyken pimpiriklerimiz artıyo. gelince yaz bizeee

Allah kabul etsin cnm, hoş geldin, iyiyiz biz, bir sen birde sahinuss yok merak ettik sizi.
amin canım, evet pek giremiyorum ya yoğunluktan. aklım hep burda amaaa

tek taş demeyin yakın zamana kadar ben de kybettim üstüne bi de sıra taş yüzüğümü kaybettim.ikisi de pırlantaydı. birini çaktırmadan yerine koyuyum dedim ama sonra fiyatı öğrenince vazgectm napıyım canım saolsun. daha kayınvaldeme ve eşime demedim. bişey diceklerinden değil ama sorumsuzluğumdan utanıyorum

kızlarrrrrr bizim buralarda klima savaşları başladı, klima bana da vuruyor bu yaz nasıl geçicek bilmiyorum,
bir kaç kişe uçucammm sanırım :84:

canım sen kapalıydın değil mi bence çok iyi tercih uzun kollu ama ince püfül püfül güle güle giyy

kızlarrrrrr bizim buralarda klima savaşları başladı, klima bana da vuruyor bu yaz nasıl geçicek bilmiyorum,
bir kaç kişe uçucammm sanırım :84:

canım teşekkür ederim evet tesettürlüyüm ben. klima bana baya uzak allahtan. terlesem de gıkım çıkmıyor, yangın merdiveninde biraz hava alıp geliyorum tekrar ... geçen sene mahvolmuştum tam boynuma çarpıyordu

ayy canım yeni kapalıydın dimi sen? evet biraz zor olucak bu yaz senin için... kıyafet bulmak oldukça zor olucak...

bak bu sene uzun maksi etekler çok moda böyle salaş salaş... üstüne kısa kollu bi tişört giy, üstüne de incecik uzun hırkalardan çek. çok şık duruyor bence... şalı da tavsiye ederim... boynunu sıkmıyor ya rahat oluyor...
bi iki tane bol penye pantolon alıp uzun kollu tuniklerle de kombinleyebilirrsin

Canım işte malesef özelde çalışmak bayan için zor oluyor. Bu yüzden devlete geçeyim dedim, A grubuyum ben normalde ama 5 sene oldu mezun olalı, bir de çalışıyorum zamanım yok diye dershanede B grubundan gireyim yeter dedim. Eşim de memur, şark görevi var, doğuyu yazarım atanmam kolay olur diye düşündüm, o zamanlar hamile değildim tabi ama bebiş çıktı ortaya Kasımda ilk atamalar oluyormuş, bebiş de tam o sıralar gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bir kaç arkadaşımın başına gelmiş direk başlangıcı yaptırırsın, hamilelik izni alır, sonra da ücretsiz izin alırsın dediler, olur inşallah.

Sağol kuzummm innşallahhh Evet tatlım malesef bu iş konusunda eşim bazen kırıyor beni ama o da böyle yapmasa ben iyice salardım herhalde. Zaten hem iş hem ev hem dershane zorluyor beni, şimdi bebiş de var iyice zorlanıyorum. Hafızam da zayıfladı sanki O da biraz kızarak biraz da ters konuşarak(sadece ders çalışmam konusunda,normalde çok şekerdir ) motive etmeye çalışıyor beni ama çok hassasız biz teyzesiiii hemen ağlayasımız geliyorrr

Bu arada kayınvaliden de sen çalışıyorsun diye bir şey almıyordur tatlım, benimkinin daha ne evimde ne de üstümde bir çöpü bile yok. Düğün zamanımda küpe sözü vardı, sivrihisar küpesimiymiş ne, eskişehirli de eşim tarafı, annemin yanında da sipariş verdik demişti, ama bi baktım düğünden sonra çeyreklerden bozdurun yaptırın isterseniz demeye başladılar. Ben de ondan bu yana hiçbir şeylerini istemiyorum... Çok şükür senin de dediğin gibi kazanıyorum,alıyorum her istediğimi, eşim de esirgemez sağolsun alır, hem de çifter çifter

Kuzum benim anne tarafım da kayserili, senin yaşadıklarını bire bir gördüm uzak akrabalarda ama annemin kendi ailesi çok farklı, dayımın hanımı var kendi ailesiyle konuşmuyor, bizim taraf diye ölür, tabi bizimkiler de onu gelin gibi değil kızları gibi görür. Hep iç içedirler. Biraz da insanlıkla alakalı bence bu olaylar. Ama kime yapıyorlar? Tabi ki kendilerine, ahımızı alıyorlar o kadar...

Canım özel bir firmada idari işlere bakıyorum, çok rahat olsam da özel işte. Sınav da çok zor, biliyorum ama 85 alsam yeter diyorum, doğu tarafını yazacağım için... Allah gönlümüze göre versin inşallah

Aman canım yaa sorumsuzlukla ne alakası var bi anlık dikkatsizlikten kaynaklanan bir durum sonuçta..Kayınvalidene demesen de olur boşver ama eşine söyle bence...
Eşim de benim ağlamama çok üzülmüştü,"yalan söyleme tek taşa üzüldün di mi"
demiştim de nasıl kızmıştı bana..

Ama o taktığı an,evlilik teklif ettiği an birden gözümde canlanınca tutamamıştım kendimi
özel bi anda takmıştı eşim onu bana çünkü..

canım Allahım yardımcımız olsun canını sıkma hersey güzel olucak inşAllahhhh

amann dikkat et kuzum klimaya...kaş yapayım derken göz çıkarıyor...feci çarpıyorr

evet canım yeni kapandımm hem hamile hemde acemi bi kapalı oluncaa yaz biraz zor geçecek gibi..ama Allah gücünü verir inşalahh...

sağoll canımm tavsiyeler içinn..kesinliklee almalıyımm öyle şeyler...eşarp zaten şimdidenn bunaltmaya başladı...iğne takıyorum yaa gıdığımaa eşarptaa zorr oluyorr...şallar dediğin gibi daha kullanışlı oluyor...bol penye pantolarıı gördümdee hiç düşünmemiştimm..olmazki diye..bi bakayımm alışverişe çıktığımdaaa

Tatlım sen niye üzülüyorsun ki,bırak almazlarsa almasınlar en azından lafları sözleri olmaz ilerde"şunu aldım da bunu ettim de" diye.
Senin yerinde olsam hiiiiç tınlamam bile.Hatta içim rahatlar bile oh en azından bana müdahalesi yok,laf söz edemez diye...

Sen kendini ve karnındaki tontişini sakın ama sakın üzme..Kocişin arkanda olsun yeter ki..Eltiymiş kaynanaymış sallama bile...

Bende hep söylerim kaynanam iyidir ama hep bi alınganlık ve beklenti içinde Allahtan eşim yanımda.Eşim yanımda olsun da gerisi vızzz gelirr boşveeeerrrr...tamam mı şekerim

söyle canımm kapatsınlar üşütürsün sonraa sizzden kıymetli değil bebeğim

ay sormayın baya kavga yapıcazzz bu yıl :99:

hepsini halt edicemmm ben onların çoğunluk erkek 2 bayanız ama yetiyoruz onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…