ayyy senin kayınvaliden sürahi hanım gibiben parçalardım valla orda o kadını. iyi dayanmışsın gidip sen alsaydın ya canım öncesinde... ne diye onlardan bekliyosun? biliyosun başına gelecekleri
ay cnaım ya üzülme ben alıştım artık eminim sende alışmışsındır boşver gülüp geçelimmonlar hallerine üzülsünler hakkımıza giriyorlar bizim gibi cici gelinleri kaybediyorlar
ya dün eşim dediki " annemleri ara cnaım sucuk, pastırma , mantı istiyor de " dedi bende oldu dedim ben söylemem asla öyle birsey dedim...
ya kayserinin yufka ekmeği meshur ya babamda bayılırrr kaç kurus kii 2 hafta öncesinden kayınpederime söyledimm tamam dedi hallederiz biz yarın yola çıkıcaz ya bugün gitmiş ekmek arıyor tabi yok siparişle çalısıyorlrmıs uyduruk bir yerden yaptırdıı delirdimmmm
neyse ordan mantı almaya almere gittik ben annemlere mantı alıcamm (kayınvalidemden rica ettim dolabinda olmasına ragmen vermedii şimdi onları ancak biz yeriz dedi yapamam veremem bende sen bilirsin carsıda çok dedimmmm) kayınvalidem kocam ben varız ben 2 kg istiyorumm...
kvalidem" 1 kg yeter"
ben " 2 kg alabilrmiyizz"
kvalidemm" 1 kg ver sen"
o sinirle çıktım marketten almadaann eşimde arkamdan geliyorr noldu diyee " parasını annen mi veriyord herseye karısıyorr mantı filan almıuorum diyee delirimmmm"
kvalidem" alsaydın yaa"
ben " almicaammmmmmm " sonra eşim gitti almış iştee
hediyelerin toplamı 35 TL tuttu kayınvalidemler hava bastı bana para almayız hediyemiz olsun diyee sonra evimize döndük 1 hafta sonra paralarını istedilerrrbu iştee bu insanlarla ne yapıcaksın
benim ailem özel baklavalarla kebaplarla yemeklerle agırladılar hediyeler gönderidler onlar 35 TL yi çok gördüler yazıkkkk
tabi canımmm yaaa kayınvaliden senle eşin arasında tartışma sebebi olacak kadar çok mu yer kaplıyor hayatında, hayır! Zaten mutsuz ediyor seni, sen bi de eşine anlatırsan sürekli aile huzurunuzu da etkiler. boşverrrrr bak biz varız....
Allaha şükür canım. en büyük derdin bu olsun
cnım bende istiyorum ama alışverişe çıktıgımda hemen yoruluyorum tüm hevesim kaçıyor bişey bulamadan almadan dönuyorum
canımm ben beklemem de ekmek nerden alınacağını kayonpedeirm bildiği için bekldik markete de atladı geldi biizmleeeebende dayanamıyorum kiii herşeye karısıyor oturmamdan makyajımda kıyafetimee o yuzden diyorum ya ben senede 1 ay dayanamıyorum Allah aynı sehire düşürmesin aminn
ayy canım güzelce desene benim kocam var o karışmıyo, size noluyo diye... hayret bişeybir ayda bunları yapıyolarsa uzak olman isabet olmuş
wayy terbiyesizz kadın...ailene kıyamadın demi...benim ailemin yapığına bak..bide karşısında gördüklerii muameleye diye...valla seninkilerdee zırıl zırıll cimrii kayserilii haaaneysee kuzum esracığımın dediği gibi en büyük derdimiz bu olsunn Allah esirgesin...burda paylaşıp rahatlıyoruzz yaa o bile iyi geliyorr
dinlene dinlene gez bebeğim..ben dünn hediyemi aldım...kayseri foruma gitmiştim...biraz oturdum biraz gezdim...keyifli bi alışveriş oldu
ay canım söylenecek çok laf varda işte kavga arıyor ortamı eşim için germiyorum Allaha bıraktım
saol canımmmevet tam kayserililer lafa gelince herseyleri bizlerin ama neyse Allah büyük Rabbim hrkesin kalbine göre yağdırır
canım geçmiş olsun korkma önemli bişey değildir bence. ara ara oluyo zaten normalde de ama tabi hamileyken pimpiriklerimiz artıyo. gelince yaz bizeeekızlar ne olmuş biliyormusunuz komsu geldi şimdi sağ gözüm kanlanmış nasıl kötü olmuş ben fark etmemiştim kızım söylemişti ama bu kadar kötü olduğunu sanmıyordum
kusmalardan sonra gözlerim acırdı ama hiç böyle kanlanmamıştı
inş geçer kalmaz orada öyle
ne tuhaff insanlar var yaa...tatlımm canını sıkmaa...bebeğini hiç üzme...demezlersee demesinlerr...ama işten çıkmak istemiyorsan patrona gidip izah et durumunu...sen daha bişey demedenn nasıl seni işten çıkartıp yerine adam almanın hayalını kuruyorr bu salaklarr
allah kabul etsin canım..bi değişiklik yok...bizler hep iyiyiz hamdolsun..bazı arkadaşlarımız bebeklerinin cinsiyetlerini öğrendiler...bazılarımız beklemedeyizz sabırsızlıklaa..sen nasılsın? kuzun nasıl?
amin canım benim. kim o öğrenenler çok merak ettimmm? ben de iyi sayılırım canım kuzumu yarın görcm az önce randevu aldım bakalım gelişmeleri yazarım size....
yaaa evet tek düşüncem o zatann..gereksiz bi masrafmı olmuşş olurr diyee:44:
oyyy yerimm bu kızı ben yaaaaçok tatlılar maşallahhh seninn cadışarr sübyana malum olur derlerrr sen inan derimm çocuklarının iç güdülerinee...
neva çok güzel bencee canım...kız ismindee reyyan'ı da çok seviyorum ben...
bende kamudayım...2 yıl ücretsiz iznimiz var..ama 2 yılın tamamını alırmıyım bilmiyorum..ben henüz uzman yardımcısıyım...uzmanlık sınavım var...2 yıl ızın alırsamm devre arkadaşlarım hep uzman olmuş olacakk ben geri dönmeye..bilemiyorumm bidee acaba işten sogurmuyum bu kadar uzak kalırsam diyorum...:44: ama zaman gösterecekk inşallahh...en az 1 sene alcam allah izin verirde o günler, görürsekkk:26: ucretli izin, normal yıllık izin şu bu derken...1.5 yaşına gelir kuzum inşallah..sonrada babaannesi-anneannesi dönüşümlü bakacaklarr Rabbim'den bi mani çıkmazsaa:26:
amin canım, evet pek giremiyorum ya yoğunluktan. aklım hep burda amaaaAllah kabul etsin cnm, hoş geldin, iyiyiz biz, bir sen birde sahinuss yok merak ettik sizi.
Öyle bi rüyaydı ki gerçek gibiydi,uyanınca bi baktım sessizlik :))
Rüyanda ağladıysan iyi,güzel bir haber alır sevinirsin.Hem taşın da gitmemiş..Aaah ah tek taş deyince içim sızlar bende eşim evleme teklif ettiğinde taktığı pırlantayı denize düşürmüştüm.
Ama parmağımı öyle sıkardı ki hiç çıkarmadım akıl da etmedim çıkarmayı,saatlerce ağlamıştım.İnan maddi değerinden değil,çok özel bi anda taktığı için manevi değerine ağlamıştım..
Bakalım kısmetse doğumda yenisini bekliyorum
kızlarrrrrr bizim buralarda klima savaşları başladı, klima bana da vuruyor bu yaz nasıl geçicek bilmiyorum,
bir kaç kişe uçucammm sanırım:84:
canım sen kapalıydın değil mi bence çok iyi tercih uzun kollu ama ince püfül püfül güle güle giyy
kızlarrrrrr bizim buralarda klima savaşları başladı, klima bana da vuruyor bu yaz nasıl geçicek bilmiyorum,
bir kaç kişe uçucammm sanırım:84:
yaa bayıldımm harbi çok güzelmiş esracım...güle güle kullan..bende bi bakayım lcw'yeekapalı oluncaaa yaz dönemini nasıl geçircem diye düşünüyorum...bide allah izin verirse benim kapalı olarak ilk yazım olacak...kasım ayında kapandım çünküüü
canım ahh sabah işe gelmek, giyinmek o kadar zor kiiii....yataktan hiç çıkmasam diyorum bütün gün senin de mi iş sorunun var? Allah yardım etsin yaa.iyi ki devletteyim çok şükür.
Hangi grupsun canım sen a mı b mi? sınav bu halde biraz zor olucak ama allahtan geçerliliği 2 yıl
aminn kuzum amin...kimseye muhtaç etmesin Rabbim...hani geçenlerde anlattım yaaa kayınvalidem bi t-shirt bile almadı bana hamile kaldığımdan beri diyee...eltime alıyor halen...
tammm bununla ilgili bi olay oldu pazar günü..düğüne gidicezz...geçenlerdeee morhipodan aldığımm incili bi hamile bluzum var onu giydim..eşimde annesinin taaaa biz nişanlıyken aldığı bişeye benzetti..'aaaa annemin aldığımıı falan dedi' bende hayırr herşeyimi olduğu gibi bunuda kendim aldım dedim...bozuldu...ama ben devam ettim...'''şu gelin hamileee, kıyafetleri belki olmuyordurr...bi alayımda çarşıya götüreyimm...bi kaç kıyafet alayım diyen'''' yokki dedim..suratı düştü...lafım sana değil..annene dedim...'o zaman bana ne söylüyün anneme söyle dedi'
bende hayatta söylemem böyleee bişeyi...çok şükürr paramı kazanıyorum..herşeyimi kendim alırım dedimmsustum...
bende eşimi seviyorum...böylee şeyler bizim aramıza girsin istemiyorum ama dönüp dolaşıp ona patlıyorummm yazııkkk
abisigildeee çok ayıp etmişlerr yanii..karınsızlarr....
tatlımmm bayanın maddi özgürlüğü güzel bişey elbette...ancak huzurun yoksa, daha iyi bi iş bulabilirsen hiç durmaaa benceee ordaaeşinin dediğinee bende üzüldüm...bak temmuzda sınavada girecekmişin...bellimi olurrr kuzunnn hayırlısıylaa rızkıylaa gelecekkk zatennn senin istediğin bi yere atanırsın inşallahh annesii
evet canım ya boşver bizimkiler öteki gelin ve oğullarını mutlu etsinle biz kimiz ya onlara göreevet çok canım sıkıldı zaten benim hamile oldugumu duyduktan sonra eltim ikinci çocuk çalışmalarına başlamıştır bilee yani bir tişört değil 20-30 tl bu kadar olmamalı ama kayseri böyle sanırım canımm kimle konussam kayınvalidesinden yakınıyor
benim bir hocam var kayserilii moonsuncum sen ne yaparsan yap kendini begendiremezsin kayserili kayınvalidelere hizmet et, güler yüzlü ol, hediye al iş yap tatlı dilli ol nafile o yüzden canını üzme derdi hocambunu söyleyen de erkek bu arada düşün yaniii
canım yaaa kıyamam sana ne bu bizim çektiklerimiz moralim benimde bozukkne demek ne zaman çıkıyorsun yaa hele bir çıkarsınlar seni tazminat açar hakkını sonuna kadar alırsın yok öyle yağma
sen ne işte çalısıyordun canımm kpss evet bende giiriccem çok zor en az 90-95 almalıyım ki atanayım ama zor çok çalısan arkadaslarım 88 i geçemedi ben naparım bilmem bari 80 alsaydım
tek taş demeyin yakın zamana kadar ben de kybettim üstüne bi de sıra taş yüzüğümü kaybettim.ikisi de pırlantaydı. birini çaktırmadan yerine koyuyum dedim ama sonra fiyatı öğrenince vazgectm napıyım canım saolsun. daha kayınvaldeme ve eşime demedim. bişey diceklerinden değil ama sorumsuzluğumdan utanıyorum
Kuzum benim anne tarafım da kayserili, senin yaşadıklarını bire bir gördüm uzak akrabalarda ama annemin kendi ailesi çok farklı, dayımın hanımı var kendi ailesiyle konuşmuyor, bizim taraf diye ölür, tabi bizimkiler de onu gelin gibi değil kızları gibi görür. Hep iç içedirler. Biraz da insanlıkla alakalı bence bu olaylar. Ama kime yapıyorlar? Tabi ki kendilerine, ahımızı alıyorlar o kadar...
Canım özel bir firmada idari işlere bakıyorum, çok rahat olsam da özel işte. Sınav da çok zor, biliyorum ama 85 alsam yeter diyorum, doğu tarafını yazacağım için... Allah gönlümüze göre versin inşallah
canım teşekkür ederim evet tesettürlüyüm ben. klima bana baya uzak allahtan. terlesem de gıkım çıkmıyor, yangın merdiveninde biraz hava alıp geliyorum tekrar ... geçen sene mahvolmuştum tam boynuma çarpıyordu
ayy canım yeni kapalıydın dimi sen? evet biraz zor olucak bu yaz senin için... kıyafet bulmak oldukça zor olucak...
bak bu sene uzun maksi etekler çok moda böyle salaş salaş... üstüne kısa kollu bi tişört giy, üstüne de incecik uzun hırkalardan çek. çok şık duruyor bence... şalı da tavsiye ederim... boynunu sıkmıyor ya rahat oluyor...
bi iki tane bol penye pantolon alıp uzun kollu tuniklerle de kombinleyebilirrsin
seninlee konuşurken o kadar çok üzülüyorum kii derdimiz aynıı..ve sebebimizzz kendi memleketiminnn gıcık insanlarıııhocan o kadar doğru söylemişkii kuzumm, hocanın saydığı herşeyii yaptım, halende yapıyorumm salaklığımaa doymayımm ama bi günn 'HAYIR' de senden kötüsü olmuyorrr
"hani derler yaaa yağmasan da gürlee" deseki bana kızım yaaa varmı bi ihtiyacınn ben zatennn bişey aldırmam onaa...yaaa hamdolsunn ihtiyacım yok...ama insan birazzz özveri, emek istiyor..çok değil yaa sadece kendi gösterdiğim emeğin karşılığını ama nafileee çırpınışlarr bunlar...
sonra bide bana eltime aldığı pardesüyü, hamile kıyafetini göstermezmi...bak nasıl güzelmii diyeee?:44: zıkkımın kökü...
amaaaaaaaaaaa herşeye rağmen biz napıyoruzzz şekerim...burdaaa paylaşıyoruzzz....derdimizee ortak oluyoruzzz...kendimizi ve kuzucuklarımızı üzmüyoruzzz..çünküü değmezzz bunu biliyoruzzzzzzzzzzzzzzzdemiii güzell annecikkk
söyle canımm kapatsınlar üşütürsün sonraasizzden kıymetli değil bebeğim
canım teşekkür ederim evet tesettürlüyüm ben. klima bana baya uzak allahtan. terlesem de gıkım çıkmıyor, yangın merdiveninde biraz hava alıp geliyorum tekrar ... geçen sene mahvolmuştum tam boynuma çarpıyordu
ayy canım yeni kapalıydın dimi sen? evet biraz zor olucak bu yaz senin için... kıyafet bulmak oldukça zor olucak...
bak bu sene uzun maksi etekler çok moda böyle salaş salaş... üstüne kısa kollu bi tişört giy, üstüne de incecik uzun hırkalardan çek. çok şık duruyor bence... şalı da tavsiye ederim... boynunu sıkmıyor ya rahat oluyor...
bi iki tane bol penye pantolon alıp uzun kollu tuniklerle de kombinleyebilirrsin
ay sormayın baya kavga yapıcazzz bu yıl :99:
hepsini halt edicemmm ben onların çoğunluk erkek 2 bayanızama yetiyoruz onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?