2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Antibiyotik en korktuğum şeydir normalde de ama diş'le ilgili problemlerimizi zaten 4-7 ay arası mutlaka çözmemiz gerektiğini okumuştum bir yerde. Eee malum bizde 4. aydayız eğer diş problemin varsa mutlaka çektir. Ama antibiyotiği birde kendi doktoruna sor istersen canım 2 fikir tek fikirden iyidir sonuçta..

kızlar nasılsınız bugün benim kontorlüm vardı bebeğimi gördüm maşallah büyümüşşş ilk gittiğimde 4-5 gün geriden geliyordu arayı kapatmış çok şükürrrbebeğimi gördüğüm için çok mutluyummm
fakat idrar yolları enfeksiyonu olmuşummm doktor antibiyotik verdi ihmal etmeden al kullan dediii

Selam kızlar :) anlaşılan bugün kontrol gunü imiş :) ben de kOnteole gittim bugün ilk defa bu kadar net ve ayrıntılı gördüm cok büyümüş elleri ayakları gözleri gördüm bı de zipkayipoynadi şükür Rabb'ime Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

herkese ii akşamllarr:)gerçi bizim uyku saatimiz geldi..iyi geceler
yavaştan cinsiyetler öğrenildi ben de şaka maka meraklamaya başladım artık:)haziran başında gitcem bundan sonraki kontrole 3 haftamız var
hafta sonu kızımın kıyefetlerini düzenlerken bebekliklerini de çıkarttık..kıyamamışm demek o zaman vermeye epeyce ayırdık verdik ihtiyacı olanlara..yepyeni olanlar var onları toparladık..yaz tatilinde onları yıkayıp ütüeyecez..her bebek ayrı bir heyecan

gözün aydın olsun öncelikle:))ben de her kontrolde soracaklarım unutup gelirim
diş konusunda dr.lara güven derim ben gecikmeden hallet..kızkardeşim diş hekimi ona da sormuştum ben hamileyken bir ççok tedavi yapılır çekim de yapılır dedi..sorun olmazmış..sonuçra dişte iltihap vardır ki antibiyotik vermiş dr.un iltihap vücuda daha çok zarar veriyor ne yazıkki

Çok sevindim gözün aydın :)

kızlar bızde bugun kontrol gunumuzdu bır aydır gormemıstık bebısı acayıp buyumus ya cok sasırdık cınsıyetımız kesın degl ama erkek gıbı gozukuyr dedı bırde esım doktora tamda nyehıc hareket etmıyr dedı bızımkı duydu sankı bır basladı elını kolunu oynatmaya sırtını dondu sonra bıze ayyy cookk guzeldı ya sabaha kadar ızlemek ısterdm onu oyle bız dyruz bıtane ultrason aletı alsakta eve herzaman baksak neler yapıyr bızımkısı bıde olcum yaptı doktor ultrasonda ense kalınlıgı burun kemıgı falan normal cıktı ıkılı test ıcın kan verdık ınşşşllah oda ııyı cıkar bızden bugunluk boyle yanı ama cokkkk mutlu oldummm bugun ınanamadımm sukur yarabbım sana çokkk sukur rabbım tum ısteyenlerede yasatsın bu guzel duyguyu bızede sag salım kucagımıza almayı nasıp etsınn

selam canım çok geçmiş olsun.bazı antibiyotiklerin 4. aydan sonra zararsız olduğunu biliyorum.diş hekimi ve kadın doğumcun onay verdiyse güven doktoruna Allahın izniyle bir şey olmaz dişinde iltahap varsa Allah korusun vücuduna yayılabilir bu sebep ile önlem almak zorundasın.

kızlar maşallah sayfalar oldukça hızlı ilerliyor,hepsini okumaya fırsat olmuyor günde 2 kez girince.. benimde doktor kontrolüm yarın( yani bugün).. herkes bebeğinin kıpır kıpır olduğundan bahsetmiş,en son gittiğimde sakin sakin duruyordu,inşallah bu defa hareketli görürüm oğluşumu..
bu arada göbişler çıkmaya başlamış.. ama ben verdiğim kiloları bile alamadım ayrıca daha göbek falan da yok.. birazcık çıksa hamileye benzesem artık :)) hamileyim dediğimde inanmıyorlar o kadar yani.. daha belli olmaması normal dimi?? ilk bebeğim olduğundan bişi bilmiyorum...

ayrıca benim 2 li test sonucumda risk çıkmıştı,3lü ve 4 lü test sonuçlarını gördükten sonra amniyosentez için karar veririz demişlerdi.. sanırım haftaya yaparlar testleri..
amniyosentez falan yaptırmak istemiyorum ben.. ama aklımda şüphe de kalsın istemiyorum.. ne olur dua edin de temiz çıksın test sonuçlarım..şüphesi bile çok kötü etkiliyor insanı.. Allahım herkesin bebeğine sağlık versin..

canım çok sevindim senin adınaaa yerim ben o pıtırcığıı Allah sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin aminnn ne güzel maşAllah

kızlar cici annişler ve sevgili danacıkları günayydınnnlaaaarrrrrr topiği açayım dedim yahuuu kimseler yok nerdesinizz qııııııııı

Günaydın moonsun biz geldik de sen neredesin...
ya bulemsu hala gelmemiş acaba bir sorun mu var umarım iyidir kızçelerinden vakit bulup gelememiştir sadece sabırsızlıkla onu bekliyorum rüyamda bile gördüm...
bu sabah yine puslu bir hava ile açtık gözlerimizi bakalım günün ilerleyen saatleri ne gösterecek bize .....

Evet canim bende cok korkuyorum. Normalde de ilac kullanmaktan cok hoslandigimi soyleyemem ama bebiaim oljnca daha da tedirgin oluyorum isin kotu yani doktorunun numarasi bende yok. Baska bi tanidik dr arkadas vardi onu aradim dolayli yoldan ulasmaya calistim, bugun haber vericek bana. İlaci kullanmayi da erteledim ama cok sukur daha iyiyim bugun:)

Sagol canim:) Kendi doktorumdan da bi onay alip baslamayi dusunuyorum. senin hekim kardesin de onay veriyorsa yanlis bisey yok demektir. Cunku iltihap hem bana hem bebise daha zararli olacaktir dedigin gibi.
Bu arada ben ilk birkac muayeneye gittigimde tum sorularimi kagida yazip goturmustum. Cok da iyi olmustu ama Son zamanlarda ihmal edince boyle sorun oldu iste:) sende bi liste hazirla bence canim:)

Sagol tatlim, nasil gidiyor? Bebisle araniz nasil :)

Bugun doktorumdan onay gelince antibiyotige basliycam canim. İltihap ilactan daha urkutucu

günaydınnnn fıstıkkklar belkim kızdır bebişin biraz kız doğurun bizim oğlanlar zor kız bulcakk heeee

günaydınnnn canlarımmm

kızlar eşim bu şiiri paylaştı benimle

Dünyadaki Meleğim

Dünya ya gelmeden önce,
Yalvardım Yaradan a.
Ağladım hıçkıra, hıçkıra
- Nasıl yaşarım Dünya da?

Ulu Yaradan buyurdu:
- Gönderdim bir melek Dünya ya
- O yemez, seni yedirir.
- O giymez, seni giydirir
- Ben onu nasıl bilicem?
- Sen ona anne diyecen.
Elmas Sıla DAĞLI

Kızlar rüya yorumunu az çok bilirim ama bugün rüyamda bir fil gördüm ve ona dokundum buna bir yorum yapamıyorum fikri olan var mı? Internetteki yorumlara çok güvenemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…