Günaydın moonsun biz geldik de sen neredesin...
ya bulemsu hala gelmemiş acaba bir sorun mu var umarım iyidir kızçelerinden vakit bulup gelememiştir sadece sabırsızlıkla onu bekliyorum rüyamda bile gördüm...
bu sabah yine puslu bir hava ile açtık gözlerimizi bakalım günün ilerleyen saatleri ne gösterecek bize .....
Günaydınlar herkese:)
hediyelerimiz ne zaman gelecek yaa merak içindeyiz:):26:
Kızlar rüya yorumunu az çok bilirim ama bugün rüyamda bir fil gördüm ve ona dokundum buna bir yorum yapamıyorum fikri olan var mı? Internetteki yorumlara çok güvenemiyorum...
Günaydın kılzarr, pek kimse gelmemiş henüz...:44:
Günaydın canım ben de merak ettim... dün mesaj çektim cevap ta yazmamış akşam... inşallah bir sorun yoktur... :44:
Günaydın canım. ben de rüyamda buğra gülsoy tarafından tacize uğradımayy gerçek gibiydi yaa
kızlar eşim bu şiiri paylaştı benimle
Dünyadaki Meleğim
Dünya ya gelmeden önce,
Yalvardım Yaradan a.
Ağladım hıçkıra, hıçkıra
- Nasıl yaşarım Dünya da?
Ulu Yaradan buyurdu:
- Gönderdim bir melek Dünya ya
- O yemez, seni yedirir.
- O giymez, seni giydirir
- Ben onu nasıl bilicem?
- Sen ona anne diyecen.
Elmas Sıla DAĞLI
günaydın cnm, kimseler yok evet :26:
Allah seniiirüyaya bakk kıçın açıkta kalmış
ya bulemsu hala gelmemiş acaba bir sorun mu var umarım iyidir kızçelerinden vakit bulup gelememiştir sadece sabırsızlıkla onu bekliyorum rüyamda bile gördüm...
bu sabah yine puslu bir hava ile açtık gözlerimizi bakalım günün ilerleyen saatleri ne gösterecek bize .....
günaydınnnn fıstıkkklar belkim kızdır bebişinbiraz kız doğurun bizim oğlanlar zor kız bulcakk heeee
günaydınnnn canlarımmm:
Dünyadaki Meleğim
Dünya ya gelmeden önce,
Yalvardım Yaradan a.
Ağladım hıçkıra, hıçkıra
Ulu Yaradan buyurdu:
- O yemez, seni yedirir.
- Ben onu nasıl bilicem?
- Sen ona anne diyecen.
Elmas Sıla DAĞLI
Kızlar rüya yorumunu az çok bilirim ama bugün rüyamda bir fil gördüm ve ona dokundum buna bir yorum yapamıyorum fikri olan var mı? Internetteki yorumlara çok güvenemiyorum...
canım çok sevindim senin adınaaa yerim ben o pıtırcığııAllah sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin aminnn ne güzel maşAllah
kızlar cici annişler ve sevgili danacıkları günayydınnnlaaaarrrrrrtopiği açayım dedim yahuuu kimseler yok nerdesinizz qııııııııı
Dünyadaki Meleğim
Dünya ya gelmeden önce,
Yalvardım Yaradan a.
Ağladım hıçkıra, hıçkıra
Ulu Yaradan buyurdu:
- O yemez, seni yedirir.
- Ben onu nasıl bilicem?
- Sen ona anne diyecen.
Elmas Sıla DAĞLI
Günaydınlar herkese:)
hediyelerimiz ne zaman gelecek yaa merak içindeyiz:):26:
kızlar günaydın. iyisiniz inşallah. ben iyiyim. size katılamadığım için gerçekten içim içimi yiyor. doktora gidiyorsunuz tebrik edemiyorum, hasta oluyorsunuz geçmiş olsun diyemiyorum. neyseki geçici bir dönem. işlerim bitsin 1 dakika boş bırakmayacağım burayı.
ben iyiyimde eşim iş için şehir dışına gidiyor bugün bir ihtimal yarın gidebilir. haftaya gelecek. sabah bavulunu hazırladım, gerçekten ayrılık çok zor bişi. anneler gününde yanımda olamayacağı için çok üzüldü. ilk anneler günün ben yokum diye hüzünlendi. Allah sevenleri hiç ayırmasın.
Dün hemşire hanım aradı. doktor beye sormuş , sonuçlar normalmiş, bir sıkıntı yok dedi. 18 gün sonra gidicem doktora, artık o zaman sorarım diğer testlere gerek var mı diye. inşallah yoktur. yoksa ben bu stresten kafayı sıyıracağım..
kızlar günaydın. iyisiniz inşallah. ben iyiyim. size katılamadığım için gerçekten içim içimi yiyor. doktora gidiyorsunuz tebrik edemiyorum, hasta oluyorsunuz geçmiş olsun diyemiyorum. neyseki geçici bir dönem. işlerim bitsin 1 dakika boş bırakmayacağım burayı.
ben iyiyimde eşim iş için şehir dışına gidiyor bugün bir ihtimal yarın gidebilir. haftaya gelecek. sabah bavulunu hazırladım, gerçekten ayrılık çok zor bişi. anneler gününde yanımda olamayacağı için çok üzüldü. ilk anneler günün ben yokum diye hüzünlendi. Allah sevenleri hiç ayırmasın.
Dün hemşire hanım aradı. doktor beye sormuş , sonuçlar normalmiş, bir sıkıntı yok dedi. 18 gün sonra gidicem doktora, artık o zaman sorarım diğer testlere gerek var mı diye. inşallah yoktur. yoksa ben bu stresten kafayı sıyıracağım.
bulemsu dün doktora gitti. ondan meraklanıyorsun değil mi? kötü bişi yok inşallah. çok uzak kaldım sizden yaaa(((
benimki kız olur belki :))) ama anası gibi nazlı olur heee, sonra kaynanalık yapma bebişime :)
çok güzel. inşallah bebeklerimizin anne diye seslendiği günlerde gelecek.
canım fil bence çok güzel bir hayvan. bereket, mutluluk, dilek gibi bir şey ifade ettiğine inanıyorum. Allah hayıra çıkarsın.
inşallah canım, amin :)
Dün hemşire hanım aradı. doktor beye sormuş , sonuçlar normalmiş, bir sıkıntı yok dedi. 18 gün sonra gidicem doktora, artık o zaman sorarım diğer testlere gerek var mı diye. inşallah yoktur. yoksa ben bu stresten kafayı sıyıracağım.
bulemsu dün doktora gitti. ondan meraklanıyorsun değil mi? kötü bişi yok inşallah. çok uzak kaldım sizden yaaa(((
benimki kız olur belki :))) ama anası gibi nazlı olur heee, sonra kaynanalık yapma bebişime :)
çok güzel. inşallah bebeklerimizin anne diye seslendiği günlerde gelecek.
canım fil bence çok güzel bir hayvan. bereket, mutluluk, dilek gibi bir şey ifade ettiğine inanıyorum. Allah hayıra çıkarsın.
günaydınnnn kasımın güzel anaları ve bebecikleri...
biz bu sabah uyanamadık...babamıza dedik bizi götür diyee o da ' siz arabayı alın gidin' dedi...yataktan kalkmaya üşendiği içinsen nasıl gidicen dedim..'bakarım bi çaresine' dedi ekstra yarım saat için arabasız gitmeye razı oldu garibimmm
günaydınnnn kasımın güzel anaları ve bebecikleri...
biz bu sabah uyanamadık...babamıza dedik bizi götür diyee o da ' siz arabayı alın gidin' dedi...yataktan kalkmaya üşendiği içinsen nasıl gidicen dedim..'bakarım bi çaresine' dedi ekstra yarım saat için arabasız gitmeye razı oldu garibimmm
hayatbanagüzel eşinin sana gönderdiği şiirinn slayt gösterisi olarak hazırlanmış halide var...bebeğin doğmadan bir gün önce allah ile konuşmasi diye bi bak istersen..be ağlamıştım ilk dinlediğimdee
canım günaydınn... sen işlerini hallet daha çokkk zaman burdayız tatlımrahat ol o yüzden... biz biliyoruz senin durumunu...
oyy canım Rabbim eşinin sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah...Daha çok anneler gününde beraber olursunuz. sıkma canını... ya ben napıyım, beni düşün bi de
canım sıkıntı yok demiş doktor niye hala panik yapıyorsun? çok telaş yapma canım. Çok şükür bi sıkıntı yok... olsa söylerlerdi sana...
bende aranıza katılabilirmiyiiiim
tabikiiiii hoşgeldinn tatlımmm
canım eşin hayırlıısyla gitsin gelsin inşallahh...bizde seni özledik...sen işlerini hallet de gel aramızaa...allah izin verirsee daha epeycee süre buralardayız
ohhh ne güzel test sonucun normalmiş bak canım..stres yapıp da yeğenimizi üzmee bak kızarızz haa sana
evet canım bulemsu düm doktora gitti ama halen gelipte bişey yazmadı..hepimiz merak ettik
bende yoğundum canım senin gibi dün akşam işler hafifledi, inş. seninde hafifler biran önce,
Allah kavuştursun cnmüzüldümm, ben kocamdan daha hiç ayrı kalmadımm 2,5-3 yıldır, zor olmalı,
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim problem yok demişse diğerlerini istemiyorlar canım rahat ol
enemm kızz, seninkinin kısmeti ççok olur bak, topikte çok erkek bebek var, ayy yapmam ben gelinimee
inş. canım yaaaaaa annem, anneciğim diyip boynuma atlasa dünyalar benim olurrrrrrrr
bende aranıza katılabilirmiyiiiim
sağolun biliyorum duygularınızı. burası çok güzel bir topik, birbirimize destek oluyoruz, rahatlatıyoruz. içten dualar ediyoruz. inşallah sonunda hepimiz mutlu olacağız.
zaten bu sabah aklıma sen ve bulemsu geldi. sen çok daha az görüşüyorsun. onun ki gerçi evde artık ama geç geliyor. bu dönemde en büyük destekçimiz eşlerimiz. Allah yardımcınız olsun. inşallah canım sen en kısa zamanda eşinle bir araya gelirsin.
testler iyi ama bilmiyorum sevinemedim. sanırım stresten birde sonuçları almam çok uzun sürdü. çok gerildim. Allah sabır versin hepimize.
hoşgeldin canım, sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?