hosbuldum canım böle bi topik arıodum bu sabaha kısmetmıs:)
kızlar hemen bi soru sorıyım cinsiyetler bellimi sizde bide bebeklerınızın oynadıgını hissedıomusunuz :26:
bende aranıza katılabilirmiyiiiim
sağol canım. Allah hepinizden razı olsun.
inşallah güzel haberler getirir. valla çok moral olur. ara ara bakıp takip etcem.
canım çok sağol. Allah hiç ayırmasın sizi. ben çalışmıyor olsam eşim bu iş gezilerine beni çanta gibi taşıyıp götürecek :))) izin alamaz mısın diyip duruyor. hangi birine izin alayım anam.
sen bence melek gibi bir kaynana olursun. aynı benim kayınvalidem gibi. senin gelinin yaşadı bence arkadaşım.
valla en büyük hayalim. o küçük kollarıyla sarılsın, annecim diye seslensin. inşallah tadıcaz bu duygularıda. ben anneme küçükken yazardım şiir o pek ilgilenmezdi, inşallah bizim çozuklarımızda yazar, alıp saklarız. :)
hoşgeldin canım, sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah.
günaydınnnn fıstıkkklar belkim kızdır bebişinbiraz kız doğurun bizim oğlanlar zor kız bulcakk heeee
günaydınnnn canlarımmm
iyi haberlerle gel tatlım gelince yaz mutlakkk
gözünaydın cnm
Günaydın arkadaşlar, Umarım herkes iyidir. hayatbana güzel sanırım benimki kız yani 14. haftada kız olabilir dediler. Ama benim sözüm var lavinya27 ye :) Bakalım oğullarınız doğsunda bizde aradan seçeriz gönlümüze uygun olanı:) Eşlerin uzağa gitmesinden bahsetmişsiniz benim eşim çok şehir dışına çıkıyor eskiden bu kadar etkilenmezdim ama artık her seferinde bir korku, hayatta yanlız kalma korkusu bebekle. Etkileniyorum hormonlardandır diyorum, bide yatılı misafirim var 2 haftadır pek takılmazdım böyle şeylere ama şimdi nerdeyse nefret edeceğim bu kalma işinden. İnsanların düşüncesizliği daha çok sinirlendiriyor. Neyse uzun oldu dikkat edin kendinize damat adyalarını bekliyoruz:)
Hoşgeldin kullanılmayannick :) benim oglum oluyor ama ben hala oynadıgını hissetmiyorum.hatta yazılanlardan etkilendim sanırım dün gece rüyamda karnımın içinde balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa kaydı oglum dışardanda gözüküyordu...senin belli mi?
evet babası da onu düşündü zatennngünaydınn canımmmmm
artık sen çoğunluksun canım... iki kişinin işe gitmesi daha zor, versin tabi arabayı sana
yaaa kıyamadıı hatununaa ve sıpasınaaagünaydınnn canımmm
bende sabah sabah ağladım duygulandımmtmm cnm bakarım,
oyy oyy kıyamamış sizeee
bende aranıza katılabilirmiyiiiim
Günaydın arkadaşlar, Umarım herkes iyidir. hayatbana güzel sanırım benimki kız yani 14. haftada kız olabilir dediler. Ama benim sözüm var lavinya27 ye :) Bakalım oğullarınız doğsunda bizde aradan seçeriz gönlümüze uygun olanı:) Eşlerin uzağa gitmesinden bahsetmişsiniz benim eşim çok şehir dışına çıkıyor eskiden bu kadar etkilenmezdim ama artık her seferinde bir korku, hayatta yanlız kalma korkusu bebekle. Etkileniyorum hormonlardandır diyorum, bide yatılı misafirim var 2 haftadır pek takılmazdım böyle şeylere ama şimdi nerdeyse nefret edeceğim bu kalma işinden. İnsanların düşüncesizliği daha çok sinirlendiriyor. Neyse uzun oldu dikkat edin kendinize damat adyalarını bekliyoruz:)
Kızlar çanta aldım şimdi nasıl beğendiniz mi??
Hiç renkli çantam yoktu... yazlık güzel olur dedim :)
Eki Görüntüle 410560
Eki Görüntüle 410560
Günaydın kızlarr
Bizde geldik, 1 haftadır zor uyanıyoruznasıl uykum var anlatamam ekrana bakarken gözlerim kapanıyor resmen
güzell güle güle kullan canım hayırlı olsun
bayıldım gule gule kullan tam yaz çantası.
bulemsu hala yok mu yaaa
Neler oldu acaba, umarım iyidir :44::44:
Eki Görüntüle 410560
hosbuldum canım böle bi topik arıodum bu sabaha kısmetmıs:)
kızlar hemen bi soru sorıyım cinsiyetler bellimi sizde bide bebeklerınızın oynadıgını hissedıomusunuz :26:
günaydınnnn fıstıkkklar belkim kızdır bebişinbiraz kız doğurun bizim oğlanlar zor kız bulcakk heeee
günaydınnnn canlarımmm
günaydın kızlar
günaydın canımm,
tatlım kızı 100 kişi ister 1 kişi alırrrrrr
insan hamile iken bu tarz şeyler daha zor geliyor sanırm,
bazı insanlar böyle canımm düşüncesizzz hamilemisin, uygun değilmisin, yorgunmusun dinlemezler... sen sıkıntı yapmamaya çalışşş kendine
sağol canım. hoşgeldin buarada... hayırlı olsun bebeğin.
Günaydın kızlarr
Bizde geldik, 1 haftadır zor uyanıyoruznasıl uykum var anlatamam ekrana bakarken gözlerim kapanıyor resmen
Eki Görüntüle 410560
bulemsu hala yok mu yaaa
Neler oldu acaba, umarım iyidir :44::44:
bana da erkek dediler canım, daha 12+1 iken 1 ay sonra gel dedi doktor 19 mayısta gideceğim, o zaman kesinleşecek cinsiyetide gösterirse tabi :)
zaten erkekse erkenden bellı edıyo kendını..hayırlısı olsun canım saglıklı sıhhatli olsunda..benım cıkmam lazım bu arada tanıstıgıma memnun oldum hoscakalın
çok güzel canım güle güle kullan yaz için çok hoş her renkle kullanılır:)
Eki Görüntüle 410560
aaa çok güzelmiş.. Bu sene zaten cıvıl cıvıl renkler moda bende yeşil aldım hayatımda ilk defa. Narçiçeğide almayı düşünüyorum ama seninkine bayıldım. bir kaç renkli, ayrı ayrı çantaya gerek yok hepsine kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?