2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hosbuldum canım böle bi topik arıodum bu sabaha kısmetmıs:)
kızlar hemen bi soru sorıyım cinsiyetler bellimi sizde bide bebeklerınızın oynadıgını hissedıomusunuz :26:

Hoşgeldin kullanılmayannick :) benim oglum oluyor ama ben hala oynadıgını hissetmiyorum.hatta yazılanlardan etkilendim sanırım dün gece rüyamda karnımın içinde balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa kaydı oglum dışardanda gözüküyordu...senin belli mi?

bende aranıza katılabilirmiyiiiim

Hoşgeldin kullanılmayannick :) benim oglum oluyor ama ben hala oynadıgını hissetmiyorum.hatta yazılanlardan etkilendim sanırım dün gece rüyamda karnımın içinde balık gibi bir o tarafa bir bu tarafa kaydı oglum dışardanda gözüküyordu...senin belli mi?

aminnn canım benim, biz aynı yerde çalışıyoruz ve iş icabı pek seyahat etmiyoruz, tatilleri zaten ortak alıyoru böyle bir avantajımız var,
olsun sonuçta geçici bunlar, inş. tez zamanda gelir

ayyy bi tanemm sağol yaa, inş. öyle olurumm gibi geliyor bana da :)

herşeyini saklamayı düşünüyorum bende, inş. okurlar bize şiir , ben bu yenşdoğan bebek günlüklerinden dealmayı düşünüyorum çok güzeller.. oraya ilk olan şeylerini yazıyorsun,
fotolarını koyuyorsn çok güzel

hosbuldm canım gecen hafta dr.a gıttıgımde buyuk ıhtımalle erkek dedı zaten ılk cocugumda erkek oda hemen bellı olmustu. bu ay sonuna dogru kesınlesır dedı bakalım ıste:) bendede ıste dha oynama felan yok yada ben hıssetmıorum heralde elımı felan koyuyorum hep yatınca ama tık yok:)

günaydınn canımmmmm

artık sen çoğunluksun canım... iki kişinin işe gitmesi daha zor, versin tabi arabayı sana
evet babası da onu düşündü zatennn o kadar hoşuma gidiyorkii 'SİZ'diye konuşması...çünkü artık ben ben değilim...bende bi can daha var allah'ıma şükürler olsun:26:

günaydınnn canımmm
bende sabah sabah ağladım duygulandımm tmm cnm bakarım,
oyy oyy kıyamamış sizeee
yaaa kıyamadıı hatununaa ve sıpasınaaa bi bak annesiii öyle güzelkii seslendirmede harikaa...sen ona anne diyeceksinnnnnn diyorr sonundaaa kulaklarında çınlıyorrr çok duygusall
bende aranıza katılabilirmiyiiiim

elbette katılabilirsinn kasım annesii

canım günaydın...

o korku ve vesveseler insanı hiç yalnız bırakmıyor malesef... sürekli okumak lazım onun için... eşin gitiği yerde rahatsa, sıkıntılı değilse inan düşünmeye değmez bunları... ben bir senedir neler çekiyorum yazmaya kalksam roman olur...

misafirlerin yakın akraba mı? evet düşüncesizlik etmişler biraz... hatta baya... herkes kendimiz gibi değil ki malesef...

Günaydın kızlarr

Bizde geldik, 1 haftadır zor uyanıyoruz nasıl uykum var anlatamam ekrana bakarken gözlerim kapanıyor resmen

Kızlar çanta aldım şimdi nasıl beğendiniz mi??

Hiç renkli çantam yoktu... yazlık güzel olur dedim :)

Günaydın kızlarr

Bizde geldik, 1 haftadır zor uyanıyoruz nasıl uykum var anlatamam ekrana bakarken gözlerim kapanıyor resmen

ayyy aynı kaderi paylaşıyoruz canımmm

güzell güle güle kullan canım hayırlı olsun

sağol canım.. hem bebişleri düşünmekten kendimizi unttuk yaa

bayıldım gule gule kullan tam yaz çantası.

sağol canım. hoşgeldin buarada... hayırlı olsun bebeğin.

bulemsu hala yok mu yaaa

Neler oldu acaba, umarım iyidir :44::44:

evet yaa yok... belki kızlarıyla uğraşıyodur canım...aklımıza kötü şeyler getirmeyelim :18::18:

Eki Görüntüle 410560

aaa çok güzelmiş.. Bu sene zaten cıvıl cıvıl renkler moda bende yeşil aldım hayatımda ilk defa. Narçiçeğide almayı düşünüyorum ama seninkine bayıldım. bir kaç renkli, ayrı ayrı çantaya gerek yok hepsine kullan

hosbuldum canım böle bi topik arıodum bu sabaha kısmetmıs:)
kızlar hemen bi soru sorıyım cinsiyetler bellimi sizde bide bebeklerınızın oynadıgını hissedıomusunuz :26:

bana da erkek dediler canım, daha 12+1 iken 1 ay sonra gel dedi doktor 19 mayısta gideceğim, o zaman kesinleşecek cinsiyetide gösterirse tabi :)

Günaydın kızlarr

zor uyku sorunu yaaaaa bende bu akşam mışıl mışıl uyumuşum dün akşam uyuyamadığımdan, derin uyudum bu gece tabi kalkmak banada zor geldi, havada biraz kapadı tam uyku havası

Eki Görüntüle 410560

güle güle kullan canım güzelmiş

bulemsu hala yok mu yaaa

Neler oldu acaba, umarım iyidir :44::44:

bende merak ettimm

Son düzenleme:

evet biz kertecez çocukları:)

evet bir nar çiçeğide ben istiyorum kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…