valla benim feci sırt ve bel ağrım var dayanılmaz oluyor... uyku düzenim bu ara değişik dönerken falan uyanıyorum 1 haftadır karnım oldukça büyüdü çünkü ağırlık yapıyor artık:)
aman kız diye şartlama kendini tatlım ben de kız kız dedim erkek olunca biraz şoka girdim zor alıştım:) alıştım ama minik oğluşuma :)
Vlla benimde karnım büyüdü kiloda büyük değişiklik yok ama karnım büyüdü valla. ün yoruldum baya bel ağrısı çok oldu benimde , uykum iyi sayılmaz sık uyanıyorum, rahat yatacak pozisyon bulmamda zor oluyo, bu sabah 5:45 ten sonra iyice bölündü uykum.Bide arada haifif karın ağrım var sende de oluyor mu?
evet kuzum aynen öyle, yüz vermeyeceksin yoksa sürekli tepende oluyorlar işin cılkını çıkartıyorlar. sanki orda fizik tedavici yok, adam ne rahat ya insan bir utanır yeni evliler genç bir kız evinde kalınır mı o kadar ya?? ayıp, görgü görenek yok galiba bunda
Vlla benimde karnım büyüdü kiloda büyük değişiklik yok ama karnım büyüdü valla. ün yoruldum baya bel ağrısı çok oldu benimde , uykum iyi sayılmaz sık uyanıyorum, rahat yatacak pozisyon bulmamda zor oluyo, bu sabah 5:45 ten sonra iyice bölündü uykum.Bide arada haifif karın ağrım var sende de oluyor mu?
Canım bide rahatlığı görsen geldi 2 . gün falan bende hep ev yemeği olur buzdolabında yiyiceğimiz kadar çıkarırım. Anlatıyorum işte biz yokken buzdolabı dolu istediğin gibi ye iç falan. Cevap en az 15 gün burdayım yerim ben merak etme. Ama eve gidiyorum yemek yenmemiş bi daha sofra hazırla , topla yok çay koy, çayın yanına bişeyler çıkar.........Neyse ya daha fazla anlatmamayyım anlattıkça geriliyorum.. Geçecek bunlar da, bu arada sen ne iş yapıyorsun canım?
çok şükür iyiyim ben canım. belim ağrımıyor. uyku sorunu var işteiki gecedir uyuyamıyorum. neden anlamadım, sağa dön sola dön olmuyo bi türlü, sabahta zorla kalkıyorum yataktan...
valla benim feci sırt ve bel ağrım var dayanılmaz oluyor... uyku düzenim bu ara değişik dönerken falan uyanıyorum 1 haftadır karnım oldukça büyüdü çünkü ağırlık yapıyor artık:)
Doğrusunu söylemek gerekirse, eşimin ve benim tarafıma baktığımızda hep erkek çocuk olduğundan ben ilk zamanlar erkek diyordum. Eşim kızım nasıl ! kızım nasıl ! diye diye beni kıza şartladı. Erkeğe benziyor dediklerinde şok oldu biraz suratı ekşidi gibi ama toparladı sonra.. Erkek adamın erkek çocuuu olur dediBende artık sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyorum.. Sadece artık kızım diye hitap etmiyorum. Ne olur ne olmaz diye
:) en iyisii
çok şükür iyiyim ben canım. belim ağrımıyor. uyku sorunu var işteiki gecedir uyuyamıyorum. neden anlamadım, sağa dön sola dön olmuyo bi türlü, sabahta zorla kalkıyorum yataktan...
canım dün gecede mi uyuyamadın, ben uyumuşum bu sefer,
kafana bişi takmamaya çalış rahatla.
aynen benimde öyle kiloda değişiklik yok karnım büyüyor. evet karın ağrım oluyor özellikle bebeğin ay döneümlerinde 2 bitti 3'e 3 bitti 4'e girerken sık yaşadım. ligamentler(kaslar) gevşediği ,için böyle oluyormuş. kuzularımıza yer açıyoruz anneciği:)
boşver as suratını eşinde anlasın kusura bakmasın bu kadar yüzsüz olunmaz. ben uzman biyologum canım ÇED firmasında çalışıyorum, sen ne iş yapıyorsun?
Kızlar herkesin ilk zamanlarda başlar benim 1 hafta oldu diyelim bulantı ve kusmalar beni mahvediyor,evde iş yapamaz haldeyim.hadi onu bi şekilde hallederim de bulantılarım sabah da değil öğleden sonra ya da akşam.... dün bütün günü yatarak geçirdim mesela,
ne yiyebilirim bunu bastırmak için kızlar..su bile içemiyorum şimdisarı leblebi diyorlar olur mu acaba ? :26:
Kızlar herkesin ilk zamanlarda başlar benim 1 hafta oldu diyelim bulantı ve kusmalar beni mahvediyor,evde iş yapamaz haldeyim.hadi onu bi şekilde hallederim de bulantılarım sabah da değil öğleden sonra ya da akşam.... dün bütün günü yatarak geçirdim mesela,
ne yiyebilirim bunu bastırmak için kızlar..su bile içemiyorum şimdisarı leblebi diyorlar olur mu acaba ? :26:
Valla uzun sürmüyo ma benimde karın agrım oluyo, arada korkuyodum ama normalmiş demek yer açalım tabide 3,5 kiloyuda aşmasın fındığım:) Bende avukatım canım 5 yıl 8 ay ortak olarak başka bir avukatla çalıştım, şimdiyese eşimle beraber çalışıyorum oda avukat ama bu aralar tembelim foruma yazcam diye dilekçeler ortada beni bekliyo valla.Eşim enerji hukuku çalışıyo bol bol çed raporu cümleleri geçiyo, ordan biliyorum.:) Bu arada sen kaç kilosun şimdi ,hala 1.5 kilo dimi, sinidirm problemin varmı
evet cnm dene iyi geliyor.. ben 14. haftadayım kokuya karşı eskisi kadar hassas değilim dün akşam evimde yemek bile yaptımmmmmm
normalde dolabın kapağını açamıyorum her günüm iyi olmuyor tabi ama dün iyidim
inş. seninde düzelir.
Canım geçmiş olsun... Leblebiyi duymadım ama sabah kalktığında yağsız krakerler varya onlardan at ağzına o iyi geliyormuş.. Ama bence doktoruna bir git eğer su bile içemiyorsan sana büyük ihtimal serum verirler
60-61 arası canım akşamları ölçüyorum tok karna 61-62 çıkıyor yediklerimin miktarına bağlı olarak, sabahları 59,9-60,1 arası oluyor bende 60-61 olarak alıyorum. boyum 1,72 şimdilik iyi gidiyor, inşallah kilo almayız canım yediklerimiz kuzulara gider. ben öğle yemeklerini 15-20dakkada yiyorum hemen yürüyüşe çıkıyorum 40-45 dakka yürüyorum sen egzersiz yapıyor musun canım? sindirim problemim biraz var canım 10 gündür ama evelki gün yovita yedim bir tane tahıllı olanından o iyi geldi. dünde kayısı almıştım 4-5 tane yedim büyük büyük baya rahatlattı. eğer devam ederse etinin lifalifi var yulaf ezmesi. süt ya da yoğurda karıştır içine de çilek reçeli, bal ya da meyve kat ye mükemmel rahatlatıyor. kilo vermek için kullandım bir dönem, hamilelikte sorunlarım olursa da yine kullanırım tavsiye ederim çok işe yarıyor :)
benimde karnım büyüdüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü aman tanrım eteklerim olmaz oldu yaa ama aynı kgdayım inşş hep böle giderrr kızlarrr birincide kg almıştımm
60-61 arası canım akşamları ölçüyorum tok karna 61-62 çıkıyor yediklerimin miktarına bağlı olarak, sabahları 59,9-60,1 arası oluyor bende 60-61 olarak alıyorum. boyum 1,72 şimdilik iyi gidiyor, inşallah kilo almayız canım yediklerimiz kuzulara gider. ben öğle yemeklerini 15-20dakkada yiyorum hemen yürüyüşe çıkıyorum 40-45 dakka yürüyorum sen egzersiz yapıyor musun canım? sindirim problemim biraz var canım 10 gündür ama evelki gün yovita yedim bir tane tahıllı olanından o iyi geldi. dünde kayısı almıştım 4-5 tane yedim büyük büyük baya rahatlattı. eğer devam ederse etinin lifalifi var yulaf ezmesi. süt ya da yoğurda karıştır içine de çilek reçeli, bal ya da meyve kat ye mükemmel rahatlatıyor. kilo vermek için kullandım bir dönem, hamilelikte sorunlarım olursa da yine kullanırım tavsiye ederim çok işe yarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?