2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım boylarımız aynı gibi ama ben bu gebelikten önce düşük yaptım biraz kilo kaldı, sonra 3 ay ara verdik ama kilo veremedim,şükür ki bekletmeden geldi bebişimiz . Benim normal kilom yazın 60 kışın 62 ama bu gebeliğin başında 64 tü ve o haliyle hamile kaldım, yani 2 kilo fazlayla. Şimdi sabahları 65,5 görünüyorum. Egzersize bende başlicam hafta içi akşam hafta sonu sabah yürüyeyim diyorum ama haftaiçi aşam misafirde olunca zor oluyo , şimdilik beklemede. Ben herğün 2 gün kurusu kaysı yememe rağmen rahat değilim, bide lifalifi deneyeyim olmadı yoksa cidden çok zor şişkinliğin yanında bide sindirim sorunları. Bide hamile yogasına başlayayyım diyorum bakalı işte.

Lavinyaaaa çilek, bal, yoğurttttt

evet valla ben çok seviyorum canım tatlı bişey istediğinde bile bunları yiyorum kilo almamak için:)

bizde sana bayılıyoruz :) seninki seni kıskanıyoruz desene :)

bak dene ondan çok memnun kalacaksın sabahları kahvaltıda bunu ye akşamda, yovita ye ya da kayısı çok faydasını görürsün :)

bulemsuuuuuu geldin mi tatlım ses verrr... önemli bişey yoktur inşallah

evet bulemsucum nerelerdesin?

kızlar bir gittim hemen kaynatmışsınız oku oku bitmiyor yahuuuu

bugün biraz yoğunumm dosyalarımı ayarladım yerlerini değiştir vs vs derken çok yoruldum belimm kasıklarım ağrıyor inşAllah pıtırcığıma birşey olmamıştır dosyalar biraz ağırdı daa

bulemsu nerelerdesin canımm nasılsın umarım herşey yolundadırrr

Artık kıskançlık mı? yoksa psikolojik olarak kendini hamilemi sanıryor nedir bilemedim daha oda çözmüş değil bu durumu
Ama gerçekten çok şeker oluyor, ben uyandıktan " yoksa sendemi uyudun !" deyince utana sıkıla "dayanamadım içim geçmiş" diyor bide kızarıyor üstelik

Bu arada Bulemsu bir baktı gitti sanırım ... Yine yok

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım benim 6. hafta başlamıştı 1 ay kabus gibiydi hep yatarak geçirdim nerdeyse.şimdi 13 teyim azalmaya başladı..çubuk kraker,leblebi, haşlanmış patates benim yiyebildiklerimdi.umarım bir an önce azalır (

herkese merhaba nasılsınız bakalım
ben dün hastaneye gittim doktora durumu anlattım sonra gözümün kanlanmasını söyledim çok ağır bir gece geçirmişsin vücudunda tepkisi gözün olmuş dedi
sonra ultrasonda baktı bebişe başını ölçtü diğer ölçümleri yaptı cinsiyettttt dedi bu sekilde uzatarak göstermiyor dedi
bende hiçmi göstermiyor dedim evet ama kız gibi yatıyor dedi 4 boyutlu ultrason da baktı ve göremedi sadece tahmin yürüttü
yani hakkımda olan tahminleri ve benim hayallerimi çürüttü ve benim tuhaf asermemden de bişey çıkmadı galiba
ilk şoku atlattıktansonra tevekkel tu taal allah dedim
rabbim ayıpsız amansız sağlısından versin hep duam buydu eksik duam olmasın dedim hayırlısı bakalım eşimde üzüldü ban bir de başka doktora git diye tembihliyor muallakta kalmayalım diyor en çok da onun üzülmesi üzüyor beni
ha suda var benim talihsizliğim sanırsam tam ultrason masasına yattım doktoru acil sezeryana çağırdılar
bekleyenleri hızla alalım hemen girecem sezeryana dedi bu yüzden ultrasonada benim görüşüm ayrıntılı bakmadı hızlıydık yani
sadece önemli noktalara baktı doktorum
ama genel olarak iyi ilgilendi sabah da kan sonuçlarım için gittim tekrardan ilaçlarımı aldım elevit verdi renni duo verdi bulantı için bir hap ve kan hapı verdi
dün geceyi korkunç geçirmemem rağmen bulantım geçti
sanırım üşütmüşüm bilemedim yani
dün sizlere haber veremedim çok yorgundum pc başına geçemedim
sabah geldikten sonra kızlar evde yanlızlardı sokağa çıkmışlar karsı komsuda evine almış kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyormuş onda kahvaltı yaptım da geldim bu yüzden geç kaldım yani
bide aklıma su geldi 5 kasım annesi oalraktan esracım gibi bizimde yatışımız kız yatışı çıktı darısı annesinin birtanesi ve burcuxxx a bakalım 5 kasım annesi olaraktan onlardan ne haber gelecek
[FONT=arial, sans-serif]

[/FONT]

ben bizim servise ait dosyaları benim olsa bile düzenlemiyorum canım... çok yorucu oluyor çünkü... belime ağrı giriyor. sen de yorma kendini...

canlarım merak ettiğinizi anladım sizlere kısaca özet geçiyordum ondan sebeb selamım geç oldu

Arkadaşlar kilo takibi için kaçıncı haftada kaç kilo aldığımızı paylaşacağımız ve kendimizi takip edebileceğimiz bir konu açtım herkes geci
kmeden yazsın da yolun sonunda hangi dönemler ne kadar kilo almışız takip edebilelim ben yazdım :)

ay canım çok merak ettim seni. insanın aklıma türlü türlü şeyler geliyor... neyse ki sen de bebek te iyi... Allahıma bin şükür...
Canım 3 kızını iyi yetiştiren anne-baba sorgusuz sualsiz cennete girer. Rabbim önünüze belki de çok güzel bir fırsat sunuyor. Bizimki de kız yatışıydı heralde kız olur...hatta eşim şimdiden 3 kızım olsun diyor nedense...erkek çocuğu çok sevdiği halde :)

inşalah bir dahaki gidişinde cinsiyeti kesinleşir de rahatlarsınız..muallakta kalmak insanın canını sıkıyor. herkes öğrendi ben niye öğrenemedim diyosun

güzel düşünmüşsün canım.... boylarımızı da yazalım daha verimli olur bence :)

canımm hayırlı sağlıklı olsunlar ne diyelim üzülme kıyamam sana

linkini de yaz kuzum

ben bizim servise ait dosyaları benim olsa bile düzenlemiyorum canım... çok yorucu oluyor çünkü... belime ağrı giriyor. sen de yorma kendini...

canım cok gecmıs olsun oncelıkle
2 kızın oldugu ıcın sanırım erkek ıstıyordun ama kesın bısey dememıs daha da küçük bence
benımde bır oglum var banada erkek dıye tahmın ettı bende dayanamadım esının deıgı gıbı bu haftasonu baska doktora gıdıcem keısnlessın dıye esım cok takıyosun dıyor bazen bende senın dedıgın gıbı dıyorum Rabbım yanlıs laf soyletme gücüne gıtmesın dıye oncelıkel saglıklı olsunlar tabı canım allahım hayırlısını versın

hakkında hayırlısı olsun cnm yarın birgün 3 tanede oglun olurr hayırlısını gerçekten istersen rabbim kız evladı verirmişki 3 kız evladıı dinine islamına uygun yetiştirip büyütüp evlendirmek çok sevap artı cennet müjdeliymiş bilmem ne kadar dogru bende kız bebek istedim hayırlısı olsunn üzülmee

canım ben kız çocuğunu her zaman çok severim ama işte düşman kapısı olacak erkek evladınıda istemiştik
ama rabbim hayırlısnı versin inş
ayıpsız amansız versin huzur evinde olanların çoğunun erkek evladı var ve o istenilen erkek evladı annesini babasını gönüllü bırakıyor
allah var keder yok
daha belli değil ya nasip

canımm hayırlı sağlıklı olsunlar ne diyelim üzülme kıyamam sana
yok canım üzülmüyorum bunu veren allah daha 4 ay öncesinde 2 kızım birden sobadan zehirlenip ölüyordu rabbime bağışladı diye ne dualar ettim
çünkü büyük kıızmın kanında zehir %27 den fazlaymış ve yaşama sansı sıfırdı rabbime bin şükür sağlıklı şimdi evladım
isyan edipde rabbimi üzümem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…