2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok canım 1 ay boyunca gitmeyi düşünmüyorum ben hep sağlıklı olsun dedim rabbime cinsiyet istemedim gönül istiyor evet ama rabbim benden iyisini biliyor yoktan var eden o çünkü

Hayırlısı olsun tatlım.. Biraz daha iyi olmana sevindim.. Ama çok merak ettik seni gerçekten

canım biz 3 kız 1 erkeğiz... babam hep der keşke o da kız olsaydı diye... o kadar sorun yaşıyoruz yani... düşün bi de benim babam doğulu, erkek ne çok önemli ama hiç öyle düşünmez...

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. dediğin gibi hayırlı evlat olsun da yeter... gerisi hikaye.

gönül istiyor evet ama dediğim gibi eşim benden daha hevesliydi bu konuda onun üzülmesine dayanamam ben sadece
varsın kızım olsun çeşit çeşit bebek kıyafetleri beni bekliyorlar artık değil mi

kız çocuğunu ben ilk kızımda istedim ikincide abla kardeş iki kız daha tutkun ve bağlı olurlar ben başlarında olmasam bile korurlar birbirlerini dedim canım
varsın buda kız olsun rabbim en iyisini bilir
ilk soku atlattım artık ben

Kızlar günaydın herkese...
Ya ben ne kadar problemli biri oldum 10 gundur basima gelmeyen kalmadi.
Simdi ucuk cikti dudagimda.oyle ki yanagima kadar geldi kulagim hizasinda ilerliyo.ilacta kullanamiyorum zararlidir die
Napicami sasirdim bi tavsiyesi olan var mi.
Allah rizasi icin bilen varsa yazsin sulu sulu oldu ve ilerliyo

bulemsu şükürler olsun çok korktum ay bu hamilelik beni çok piskopat yaptı insanın aklına binbir türlü şey geliyor
Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim...
kızlar ya ben kargomu şirkete gelen kargocumuza verdim ama 2 gündür gelmiyor akıbet soramıyorum umarım gecikmeden yerine ulaşır

Hayırlısı olsun tatlım.. Biraz daha iyi olmana sevindim.. Ama çok merak ettik seni gerçekten
iyiyim canım şükür
merak eden sevdiklerinin olması çok güzel bişey insan için hele dertleşebileceğin dostlar olması

canım benim 6 abim var ve babam hep kız istemiş bunlardan fayda olmaz bize diye
annemin çrsı pazar işlerini ben yaparım 3 abim duruken
kız evladı iki eli kanda olsada yapar annesinin istediğini ama erkek evladı soğuktur eşimden biliyorum
rabbim hayırlısını versin bakalım

bulemsu: canım sağıklı hayırlı güzel kaderli evlatlar nasip etsin rabbim.

sanırım ilk çocuğum olduğu için o kadar çok korkuyorum ki düşmesinden veya yüksek engelli zor bir bebek olmasından o yüzden sanırım hiç merak etmiyorum cinsiyetini. üzerinde durma boşver.
Allah hayırlısını nasip etsin.
benim annemlede 3 kız kardeş çok güzel birşey. benimse kız kardeşim yok erkek kardeşle çok fazla paylaşamıyorsun birşeyleri. sağlığı yerinde olsun inşallah damatlarınız oğul gibi olur size.

sağolasın canım iyiyim şükür sıkıntım yok sabah sonuçlar için gittim ve bir hastasının 3 aylık bebeğinin öldüğünü söyledi doktor nasıl üzüldüm ama
gece biraz düşünceliydim rüyamda bebeğime kaybediyordum içim eziliyordu kız olsun ama benim evladım olsun diyorum şimdi
hiç gocunmam ama çok laf edecek var eşimin sülalesinden ama çocuk benim çocuğum istediklerini desinler rabbimden iyimi biliyorlar sanki
canım gönderim kodu yokmu ondan takip etsen kargonu
AYRICAAAAAA.......
SİZ DÜN NE YAPTINIZ BAKIMMMMMMSUÇ ORTAĞIN NERDE SENİN

Hemen söyleyeyim zira bende de var hemde dudağımın kenarında ağzımı açamıyordum... Dediğin gibi ilaç kullanamıyoruz. Doktor vermedi, eczacı'da vermedi ama hamileyken uçuk şikayeti olan arkadaş arko'nun yeşil olan tüp kremini al sür onun iyileştirici etkisi var ve nemlendirici olduğu olduğu için hiç bir zararı yok dedi. Ben öyle yaptım. Arko sürdüm normal zamanda 2 haftada geçmeyen uçuk şimdi çok azaldı ve bitmek üzre.. 2'li teste gittiğimde sordum Arko sürüyorum bişey olurmu diye yok olmaz dediler. Aklında bulunsun.

canım gecmıs olsun ucuk nası kötüdür bılırım bende de cok cıkar ve cıktıktan sonra cok bısey de fayda etmez sımdı krem de süremezsın ama yınede bı doktora dansı belkı bısey der.
aklında olsun bı dene ıstersen ucuk hanı boyle cıkarken anlıyosun ya sızlıyo fılan yanı ıyıce patlamadan o zaman tahta kasıgı ocaga tut az bısey ve dayanabıldıgın sıcaklıkta bastır o kısma 2-3 dk o zaman hafıf gecıyor oldugu gıbı kalıyor fazla sısıp rahatsızlık vermıyorbırde bıtkısel bı ılac var ama hamıleyken kullanılır mı bılmıyorum o da hıc cıkmamasını saglıyor ımmuneks bende 2 yıl etkı etmıstı

Son düzenleme:

Bana da erkeğe benziyor dedi doktor. Hatırlarsan testte bile kız çıkmıştı. Hayırlısı be tatlım... Ama ben kafaya koydum kız olana kadar doğurucam Kocamın ocağına incir ağacı dikilecek ama olsun.. Dediğin gibi, erkek çocukları çok düşkün olmuyor anneye o konularda kızlar daha duyarlı.. Babam hep derdi rahmetli kız olsun çamurdan olsun diye.. Bunu dye diye sülaleyi kuruttu zaten tek kız ben doğdum benden başka yok ne akrabalarda ne bizde

canım baştan beri bende aynı seyden korkuyorum cinsiyeti hiiç önemsemedim rabbim sağlıklı versin dedim
ama gaza çok geldim galiba
bu yüzden hayallerde kurdum açıkcası
ama ilk şoku atlattım allahın izniyle
çocuk doğana kadar eşimin ailesine bişey demiyeceğim zaten
çünkü bu konuda beni en çok sıkıştıran onlar oldular hep

Ya kızlar bişey sormam lazım ben ilk gebeliklerinde kan ve hormon testlerimi medicanada yaptırmıştım şimdi cok pahalı geliyor evde bitane daha var sonuçta şimdi Ümraniye'de oturanınız varsa nereyi önerirsiniz testler için uygun bı yer varmi bugün çıkıp yaptırayım bı an once çünkü guatirim var benim hemen yaptırayım testimi çünkü medicana 495 dedi :) SSK lıya bide iki senede cok yükselmiş

canım büyük kıızmda erkeğe benziyor erkek demişlerdi doktorlar kız çıkmıştı benim anlatmıştım ya
bu yüzden ne diyorum tevekkel tu taal allah diyorum

evet işte hamileleri en çok çevre mahvediyor

üzülmemeye çalış. bunda cinsiyetini öğrenmiycez bu da süpriz olsun deyip geç.
oğlan beklentisi çevrede yüksek olunca en çok kadın etkileniyor malesef. millet sanki bilmiyor bir evlada sahip olmak hamileliği sağlıklı bir şekilde geçirip sağlıklı evlada sahip olabilmek ne kadar büyük bir lutufken birde üzerine cinsiyet siperiş eder gibi baskı yapıyorlar.

Arko krem yeşil olan demek...ay sagol canim ya allah razi olsun bi deniyim bakayim
Tahta kaşık cikmak üzereyken bastim banamisin demedi,oysa ki daha oncen ne zaman yapsaam ise yarardi.
İmmuneksi de bi sorayim bakayim.
Cok tesekkur ediyorum kizlar sagolun.

Senin o eşinin ailesi dillere destan zaten, oturup yazsan kitap olurlar yemin ederim. Boşver iyi veya kötü hiç bişey söyleme onlara bozmasınlar moralini... Bol bol kasım kızlarımız olsun severiz işte.. Eşimle evlenmeden önce konya'ya gelmiştik. Mevlana'nın türbesini gezdik dualar ettik. Evlenelim sağlıklı çocuklarımız olsun dua etmiş (bana söylememişti).. Şimdi de "anneni alalım da tekrar gidelim dualarım kabul oldu şükür duası ederim" diyor. Geliriz konya'ya severiz oyanarız kızalrınla fenamı olur ?

Üzülme lütfen demek kolay biliyorum ama biz bazen önüne geçemiyoruz duygularımızın çünkü gönül ikisinide tatmak istiyor Rabbim hayırlısını versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…