yok canım 1 ay boyunca gitmeyi düşünmüyorum ben hep sağlıklı olsun dedim rabbime cinsiyet istemedim gönül istiyor evet ama rabbim benden iyisini biliyor yoktan var eden o çünkügeçmiş olsun canım iyi olmana sevindim bir radyologa git istersen onlar yanılmaz aklında kalmasın, hakkında hayırlısı olsun canım. hepimiz için kimimiz kız itedi erkek oldu, kimimiz erkek istedi kız oldu rabbim bilir en doğrusunu. biz ona bırakalım her şeyi:) sağlık en önemlisi, sağlıklı olarak bir an önce kucağımıza alırız inşallah:)
herkese merhaba nasılsınız bakalım
ben dün hastaneye gittim doktora durumu anlattım sonra gözümün kanlanmasını söyledim çok ağır bir gece geçirmişsin vücudunda tepkisi gözün olmuş dedi
sonra ultrasonda baktı bebişe başını ölçtü diğer ölçümleri yaptı cinsiyettttt dedi bu sekilde uzatarak göstermiyor dedi
bende hiçmi göstermiyor dedim evet ama kız gibi yatıyor dedi 4 boyutlu ultrason da baktı ve göremedi sadece tahmin yürüttü
yani hakkımda olan tahminleri ve benim hayallerimi çürüttü ve benim tuhaf asermemden de bişey çıkmadı galiba
ilk şoku atlattıktansonra tevekkel tu taal allah dedim
rabbim ayıpsız amansız sağlısından versin hep duam buydu eksik duam olmasın dedim hayırlısı bakalım eşimde üzüldü ban bir de başka doktora git diye tembihliyor muallakta kalmayalım diyor en çok da onun üzülmesi üzüyor beni
ha suda var benim talihsizliğim sanırsam tam ultrason masasına yattım doktoru acil sezeryana çağırdılar
bekleyenleri hızla alalım hemen girecem sezeryana dedi bu yüzden ultrasonada benim görüşüm ayrıntılı bakmadı hızlıydık yani
sadece önemli noktalara baktı doktorum
ama genel olarak iyi ilgilendi sabah da kan sonuçlarım için gittim tekrardan ilaçlarımı aldım elevit verdi renni duo verdi bulantı için bir hap ve kan hapı verdi
dün geceyi korkunç geçirmemem rağmen bulantım geçti
sanırım üşütmüşüm bilemedim yani
dün sizlere haber veremedim çok yorgundum pc başına geçemedim
sabah geldikten sonra kızlar evde yanlızlardı sokağa çıkmışlar karsı komsuda evine almış kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyormuş onda kahvaltı yaptım da geldim bu yüzden geç kaldım yani
bide aklıma su geldi 5 kasım annesi oalraktan esracım gibi bizimde yatışımız kız yatışı çıktı darısı annesinin birtanesi ve burcuxxx a bakalım 5 kasım annesi olaraktan onlardan ne haber gelecek[FONT=arial, sans-serif]
[/FONT]
canım ben kız çocuğunu her zaman çok severim ama işte düşman kapısı olacak erkek evladınıda istemiştik
ama rabbim hayırlısnı versin inş
ayıpsız amansız versin huzur evinde olanların çoğunun erkek evladı var ve o istenilen erkek evladı annesini babasını gönüllü bırakıyor
allah var keder yok
daha belli değil ya nasip
yok canım üzülmüyorum bunu veren allah daha 4 ay öncesinde 2 kızım birden sobadan zehirlenip ölüyordu rabbime bağışladı diye ne dualar ettim
çünkü büyük kıızmın kanında zehir %27 den fazlaymış ve yaşama sansı sıfırdı rabbime bin şükür sağlıklı şimdi evladım
isyan edipde rabbimi üzümem
gönül istiyor evet ama dediğim gibi eşim benden daha hevesliydi bu konuda onun üzülmesine dayanamam ben sadececanım cok gecmıs olsun oncelıkle
2 kızın oldugu ıcın sanırım erkek ıstıyordun ama kesın bısey dememıs daha da küçük bence
benımde bır oglum var banada erkek dıye tahmın ettı bende dayanamadım esının deıgı gıbı bu haftasonu baska doktora gıdıcem keısnlessın dıye esım cok takıyosun dıyor bazen bende senın dedıgın gıbı dıyorum Rabbım yanlıs laf soyletme gücüne gıtmesın dıye oncelıkel saglıklı olsunlar tabı canım allahım hayırlısını versın
kız çocuğunu ben ilk kızımda istedim ikincide abla kardeş iki kız daha tutkun ve bağlı olurlar ben başlarında olmasam bile korurlar birbirlerini dedim canımhakkında hayırlısı olsun cnm yarın birgün 3 tanede oglun olurr hayırlısını gerçekten istersen rabbim kız evladı verirmişki 3 kız evladıı dinine islamına uygun yetiştirip büyütüp evlendirmek çok sevap artı cennet müjdeliymiş bilmem ne kadar dogru bende kız bebek istedim hayırlısı olsunn üzülmee
iyiyim canım şükürHayırlısı olsun tatlım.. Biraz daha iyi olmana sevindim.. Ama çok merak ettik seni gerçekten
canım benim 6 abim var ve babam hep kız istemiş bunlardan fayda olmaz bize diyecanım biz 3 kız 1 erkeğiz... babam hep der keşke o da kız olsaydı diye... o kadar sorun yaşıyoruz yani... düşün bi de benim babam doğulu, erkek ne çok önemli ama hiç öyle düşünmez...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. dediğin gibi hayırlı evlat olsun da yeter... gerisi hikaye.
sağolasın canım iyiyim şükür sıkıntım yok sabah sonuçlar için gittim ve bir hastasının 3 aylık bebeğinin öldüğünü söyledi doktor nasıl üzüldüm amabulemsu şükürler olsun çok korktum ay bu hamilelik beni çok piskopat yaptı insanın aklına binbir türlü şey geliyor
Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim...
kızlar ya ben kargomu şirkete gelen kargocumuza verdim ama 2 gündür gelmiyor akıbet soramıyorum umarım gecikmeden yerine ulaşır
Kızlar günaydın herkese...
Ya ben ne kadar problemli biri oldum 10 gundur basima gelmeyen kalmadi.
Simdi ucuk cikti dudagimda.oyle ki yanagima kadar geldi kulagim hizasinda ilerliyo.ilacta kullanamiyorum zararlidir die
Napicami sasirdim bi tavsiyesi olan var mi.
Allah rizasi icin bilen varsa yazsin sulu sulu oldu ve ilerliyo
Kızlar günaydın herkese...
Ya ben ne kadar problemli biri oldum 10 gundur basima gelmeyen kalmadi.
Simdi ucuk cikti dudagimda.oyle ki yanagima kadar geldi kulagim hizasinda ilerliyo.ilacta kullanamiyorum zararlidir die
Napicami sasirdim bi tavsiyesi olan var mi.
Allah rizasi icin bilen varsa yazsin sulu sulu oldu ve ilerliyo
sağolasın canım iyiyim şükür sıkıntım yok sabah sonuçlar için gittim ve bir hastasının 3 aylık bebeğinin öldüğünü söyledi doktor nasıl üzüldüm ama
gece biraz düşünceliydim rüyamda bebeğime kaybediyordum içim eziliyordu kız olsun ama benim evladım olsun diyorum şimdi
hiç gocunmam ama çok laf edecek var eşimin sülalesinden ama çocuk benim çocuğum istediklerini desinler rabbimden iyimi biliyorlar sanki
canım gönderim kodu yokmu ondan takip etsen kargonu
AYRICAAAAAA.......
SİZ DÜN NE YAPTINIZ BAKIMMMMMMSUÇ ORTAĞIN NERDE SENİN
canım baştan beri bende aynı seyden korkuyorum cinsiyeti hiiç önemsemedim rabbim sağlıklı versin dedimbulemsu: canım sağıklı hayırlı güzel kaderli evlatlar nasip etsin rabbim.
sanırım ilk çocuğum olduğu için o kadar çok korkuyorum ki düşmesinden veya yüksek engelli zor bir bebek olmasından o yüzden sanırım hiç merak etmiyorum cinsiyetini. üzerinde durma boşver.
Allah hayırlısını nasip etsin.
benim annemlede 3 kız kardeş çok güzel birşey. benimse kız kardeşim yokerkek kardeşle çok fazla paylaşamıyorsun birşeyleri. sağlığı yerinde olsun inşallah damatlarınız oğul gibi olur size.
canım büyük kıızmda erkeğe benziyor erkek demişlerdi doktorlar kız çıkmıştı benim anlatmıştım yaBana da erkeğe benziyor dedi doktor. Hatırlarsan testte bile kız çıkmıştı. Hayırlısı be tatlım... Ama ben kafaya koydum kız olana kadar doğurucamKocamın ocağına incir ağacı dikilecek ama olsun.. Dediğin gibi, erkek çocukları çok düşkün olmuyor anneye o konularda kızlar daha duyarlı.. Babam hep derdi rahmetli kız olsun çamurdan olsun diye.. Bunu dye diye sülaleyi kuruttu zaten tek kız ben doğdum benden başka yok ne akrabalarda ne bizde
canım baştan beri bende aynı seyden korkuyorum cinsiyeti hiiç önemsemedim rabbim sağlıklı versin dedim
ama gaza çok geldim galiba
bu yüzden hayallerde kurdum açıkcası
ama ilk şoku atlattım allahın izniyle
çocuk doğana kadar eşimin ailesine bişey demiyeceğim zaten
çünkü bu konuda beni en çok sıkıştıran onlar oldular hep
Hemen söyleyeyim zira bende de var hemde dudağımın kenarında ağzımı açamıyordum... Dediğin gibi ilaç kullanamıyoruz. Doktor vermedi, eczacı'da vermedi ama hamileyken uçuk şikayeti olan arkadaş arko'nun yeşil olan tüp kremini al sür onun iyileştirici etkisi var ve nemlendirici olduğu olduğu için hiç bir zararı yok dedi. Ben öyle yaptım. Arko sürdüm normal zamanda 2 haftada geçmeyen uçuk şimdi çok azaldı ve bitmek üzre.. 2'li teste gittiğimde sordum Arko sürüyorum bişey olurmu diye yok olmaz dediler. Aklında bulunsun.
canım gecmıs olsun ucuk nası kötüdür bılırım bende de cok cıkar ve cıktıktan sonra cok bısey de fayda etmez sımdı krem de süremezsın ama yınede bı doktora dansı belkı bısey der.
aklında olsun bı dene ıstersen ucuk hanı boyle cıkarken anlıyosun ya sızlıyo fılan yanı ıyıce patlamadan o zaman tahta kasıgı ocaga tut az bısey ve dayanabıldıgın sıcaklıkta bastır o kısma 2-3 dk o zaman hafıf gecıyor oldugu gıbı kalıyor fazla sısıp rahatsızlık vermıyorbırde bıtkısel bı ılac var ama hamıleyken kullanılır mı bılmıyorum o da hıc cıkmamasını saglıyor ımmuneks bende 2 yıl etkı etmıstı
canım baştan beri bende aynı seyden korkuyorum cinsiyeti hiiç önemsemedim rabbim sağlıklı versin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?